Am stat si am privit toata saptamana ce s-a intamplat pe site si mi-am pus mainile in cap. Ca nu ma asteptam sa isi taie anumite personaje craca de sub fund chiar in asa hal.
Inainte sa se simta careva prea erou, asta e o nemultumire la adresa staffului.
Proiectul lui Greco s-a dus dracului pentru ca nu ne-a ascultat. Eu, Lari, MoWeed, DrVladyk, etc., o groaza de oameni i-am spus aceleasi lucruri, dintre care cel mai important: Nu pune persoane dubioase in pozitii de putere!
Nu ai de ce sa dai puteri de moderare unui baiat care si-a facut contul de 3 luni, care si-a facut contul pentru a comenta dosarele puscariasului si care, dupa doar o luna pe site, se apuca sa ameninte utilizatorii cu moartea.
Am atras atentia asupra abuzurilor facute de Empyro si Mihet si am fost ignorat.
1. Scoateti banul dat lui mq_messi. Utilizatorul acesta a fost banat aiurea si nu numai ca a fost banat aiurea dar contul sau a fost blocat de tot. Nu il mai poate accesa!
2. Toronto a fost iertat si rasiertat si nu a fost singurul. Alexandru h. ii numea "gaite autosuficiente" pe cei care dadeau in puscarias si nu a patit nimic. Comentariul sau se gaseste chiar si acum pe site. Desi domnii Empyro si Mihet le-au vazut. Xray a fost alt caz de tratament preferential. Nu poti sa il lasi pe ala sa spuna chiar ce vrea pe site si sa te astepti ca utilizatorii sa nu raspunda.
3. L-ati gonit pe Lari de pe site!
Si acum sa vin la mine:
Pentru un "s-au tras pe fese" eu am fost banat 6 zile. Asa, din nimic, "a te trage pe fese" a devenit jignire foarte, foarte mare. Am luat 6 zile in timp ce alte persoane care chiar injurau si atacau luau maxim 1 zi. Si stiti la cine ma refer. Domnii Empyro si Mihet au recunoscut cu guritele lor ca au incercat sa il scoata pe Toronto nevinovat. Nu le-a prea iesit.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca domnul Empyro si-a incalcat chiar propria regula cu mine.
Eu nu am primit nici macar o singura data avertizare verbala. In schimb mi-a tot dat sanctiuni pentru ca discutam cu voi si va spuneam ce nu faceti bine. Ca cica asta e trolling si atac.
Intre timp domnul Empyro a scris cu manuta lui ca un moderator nu are voie sa sanctioneze un utilizator fara sa il avertizeze intai verbal. Eu nu cred ca aici e vorba de incompetenta. Mai degraba de rea vointa. Iar asta e mai rau.
Joga bonito a atacat si a fost banat. Dar banul i-a fost scos imediat. De mine nu s-a interesat nimeni pentru ca, aparent, eu nu am facut nimic pentru site, spre deosebire de joga bonito...
Deci tratamentul preferential continua si continua. Pentru ca, sa nu va suparati pe noi, dar nu suntem prosti. Nu putem sa nu observam ca pe siteul asta sunt sanctionati chiar numai acei oameni care indraznesc sa zica de rau de puscarias.
De ce ati editat postarile in care oamenii spuneau cati bani a castigat Steaua din calificare si ca se asteapta ca acei bani sa fie investiti in jucatori? Chiar asa de rau am ajuns?! Nu mai avem voie sa facem chiar nimic in afara de a lauda?
Dupa toate mizeriile care s-au intamplat in aceasta saptamana, anumite personaje au ajuns sa se dea victime si sa isi dea demisia. De ochii lumii, evident. Pentru ca cei 2 la care ma refer inca sunt moderatori. Dar e si asta o tactica buna. Vede lumea ca au plecat, uita de abuzurile lor, apoi ei se intorc pentru ca nu sunt oameni.
Pentru abuzurile lor, mihet si empyro ar fi trebuit sa primeasca ban pe ip, nu doar sa nu mai fie moderatori.
Oamenii astia au dat afara de pe site stelisti care chiar au contat.
Ma refer aici la Lari si Flyer. Cand oameni ca ei vorbesc, majoritatea trebuie sa taca si sa ii asculte. Nu sa comenteze, nu sa bage de vina, sa ia la misto sau nu stiu ce. Ca astia 2 sunt oameni care conteaza. Si voi i-ati fugarit de pe site! RUSINE!
Cum dracu' sa ajungi sa pui cuvantul lui xray pe aceeasi treapta cu cuvantul lui Lari?! E o prostie. Primul e un troll despre care nici nu se stie daca e stelist. Iar al doilea e Lari, toata lumea stie cine e, nu trebuie sa spun eu. Ar trebui sa mergeti in genunchi pana la el si sa-l rugati sa revina pe site, nu sa puneti conditii, nu sa il puneti sa stea la povesti cu un imbarligator ca xray. Pentru ca ala atata a facut de cand s-a intors pe site. Cautati si veti vedea ca nu stie sa faca altceva in afara de a baga strambe.
Greco, daca vrei ca proiectul tau sa functioneze, lucreaza cu oamenii cu care trebuie. Nu cu toti necunoscutii care ti-au trimis mesaje in care te-au laudat si ti-au zis ce ai vrut sa auzi.
Numai minciuni am vazut pe aici saptamana asta din partea celor 2 moderatori. Ca cica e atacat stafful.
Nu, utilizatorii care s-au plans, nu s-au plans de intreg stafful, s-au plans doar de empyro si mihet. De drvladyk nu s-a plans nimeni. De Arsenal nu s-a plans nimeni. De Harald nu s-a plans nimeni. De LDS nu s-a plans nimeni. Doar de ei doi s-a plans lumea. Pentru ca ei doi au facut pe site ce au vrut si au motivat totul cu faptul ca sustin 100% proiectul lui Greco.
Greco, chiar nu realizezi ca oamenii astia doi te-au sabotat in ultimul hal?!
Talibanii n-au fost aici saptamana asta. Si site-ul tot s-a dus dracului. Cum asa? Sa imi explice cineva.
In incheiere vreau sa ii spun lui Greco ca a fost o prostie sa discute cu Stoica si ca e o mega prostie sa discutam noi cu conducerea Stelei. Ei sunt oricum in fiecare zi la TV. Noi, suporterii, nu putem face asta.
Noi am avut o singura voce: FCSteaua.ro. Aici ne-am exprimat noi, ca la TV nu ne chema nimeni ca sa spunem cat de mult isi bate ala joc de Steaua. Proiectul asta al tau, greco, a inceput fix cu reducerea la tacere a singurului glas al suporterului Stelist.
Nu poti sa cenzurezi, nu poti sa nu lasi oamenii sa se exprime, nu le poti impune sa spuna "domnul" unor persoane care nu sunt domni. Lasati-ne sa ne exprimam liberi!
Si daca tot s-a vorbit atat de transparenta, hai sa nu mai numim moderatorii dupa discutii/laude pe mesaje private. Se poate?
Hai sa primeasca o sansa acei utilizatori care chiar merita, care au vechime pe site, de valoare, cu caracter.
p.s.
Am 30% nivelul de avertizare. Fiecare avertizare primita a fost un abuz. Cer sa imi fie redus la 0 nivelul de avertizare. Multumesc.