Joga Bonito
1.Observ ca de cateva zile ti-ai insusit placa cu "stai prost la capitolul fapte."
In caz ca ai uitat, ca stiu ca e greu cu medicina, e solicitant, eu am avut in ultima luna pe site unele dintre cele mai comentate si apreciate articole. Deci...trage tu concluzia.
2. Povestile cu "nu s-a implicat nimeni" ma lasa rece.
Eu am facut o lista de redactori, i-a mai contactat cineva?
Am propus si niste moderatori, printre care pe Lays, ca imi aduc aminte. L-a contactat cineva?
Nu, pentru ca au fost propusi de Adrian nasolu', rau' care vrea sa distruga siteul.
Terminati cu minciunile astea si nu mai incercati sa acoperiti mizeria.
1. Eu ma refeream la prezent, nu la trecut.
2. I-am contactat pe toti din lista ta (pe unii chiar de doua ori) + altii pe care i-am considerat eu utili si nu se regaseau in lista ta (Saramago, blindius, David, shalimar etc). Cu siguranta vor mai veni colaboratori dar doar daca mediul e propice dezvoltarii. Razboiul asta generalizat nu face decat sa duca la neimplicare si la pierderea colaboratorilor existenti. Este doar o chestiune de timp si stii si tu asta.
Nu acopera nimeni nici o mizerie. Se traieste cu proasta impresie ca antibecalistii sunt haituiti pe site-ul asta. O presupunere nefondata si gresita - dovada articolele care le-am promovat pe prima pagina si sanctiunilor putine. In afara de 2-3 care au folosit limbaj de mahala sau au avut neintelegeri cu staff-ul, n-a fost banat nimeni.
Macini indirect staff-ul si distrugi si site-ul in felul asta. Poate nu-ti dai seama pe moment. Dar cruciada asta n-o sa-ti aduca nimic benfic. E o prostie. Lumea deja ne percepe ca niste tampiti care se cearta toata ziulica.
In fine, e ultima oara cand ma mai implic pe vreun topic in care e terfelita conducerea. N-am chef sa fiu urmatorul spanzurat dupa Tiberiu, Marius si Empyro.