In opinia mea, redactorul sef trebuia sa-ti cenzureze partial articolul. Totusi, nu sunt de acord sa ne spalam rufele foarte murdare in public. Lucrurile spuse de tine ar trebui discutate de tine si ei in privat, nu prin articole de acest gen.
Da, asta e sistemul pe care l-am propus si eu, dar n-a putut fi implementat atat de repede. Au ramas oameni cu acces de postare, inclusiv Azzido, George Stan, si altii, care si-au postat articolele fara sa treaca prin redactorul-sef, asa cum am facut si eu. Redactorul-sef nu are de ce sa imi cenzureze articolul, deoarece ideile pe care le spun (indiferent daca lumea e de acord cu ele sau nu) sunt exprimate intr-un limbaj civilizat. E una dintre putinele dati cand pe FCSTEAUA.RO se face politie politica, si cenzura lui George Stan mi-a intors stomacul pe dos.
Si-n America este democratie si libertate de exprimare pana intr-un anumit punct. Apoi, cand o linie este depasita.....apare cenzura si limitarea unor drepturi. E normal sa fie asa.
In America, ai voie sa publici ce vrei tu mai putin in cazuri gen calomnie, insa oamenii vizati in acest articol stiu foarte bine ca lucrurile pe care le-am spus eu sunt 100% adevarate. Ei cred ca prin cenzura imi vor inchide gura... pana in ultimul moment ei sunt gata sa-mi spuna mie sa-mi "bag mintile in cap" (?) cand ei - toti membrii echipei FCSTEAUA.RO care mai intai nu m-au sustinut si apoi m-au contestat - trebuie sa-si bage, colectiv, mintile in capul lor de complotisti care organizeaza puciuri si lovituri de stat.
Cateodata, unele lucruri nu se spun in public!
Unele lucruri nu se spun in public atunci cand oamenii accepta dialogul, accepta discutiile, si sunt gata sa colaboreze cu tine si sa faca ceva constructiv. Dar cand lasitatea si dorinta de a "pune batista pe tambal" predomina, nu ai ce sa faci decat sa spui cine, ce, si cum a facut.
PACE!
Razboiul care s-a terminat pentru mine pe 19 septembrie (unul defensiv pentru mine, starnit de becalo-facistii talibani si continuat de toti oamenii care s-au aliat cu noi) continua pentru altii pana in momentul in care toate partile implicate in afara de mine depun armele. Eu nu am ce arme sa depun pentru ca am dus o lupta justa si singurele greseli pe care le-am facut au fost provocate de indolenta, apatia, si lasitatea altora.
Rusii, sarbii, si ardelenii nu se predau niciodata, pentru ca noi avem dreptate complet. Hitler (impreuna cu Horthy si Antonescu si altii) a fost agresorul, nu Stalin. Kosovo este si va fi intotdeauna Serbia, iar Ardealul - leaganul civilizatiei romane - a fost tradat de dictatorul militar fascist Antonescu, tradare ce nu va fi uitata niciodata.
Pana cand abuzurile si cenzura sunt reparate complet, lupta mea va continua in samizdat (pe Facebook si pe tiberiuflorea.ro). Daca tradatorii depun armele, voi reveni ca simplu colaborator/redactor cu acces pe canalul Facebook si razboiul se va incheia cu adevarat.