ia uite ce spune Azzido:
""Nivelul warn se scade automat, cate 10% la fiecare 30 de zile sau manual.""
eu nu iti scad nimic manual, astept sa o faca siteul.
vezi ca faci trolling si ma hartuiesti .
daca vroiam sa-ti dau ban o faceam deja, la cat troll faci. ti-am mai zis, nu ma intereseaza sa dau ban nimanui daca vroiam sa-ti dau, o faceam de ieri si pana azi de cateva ori.
Astept sa citesti NOUL regulament si apoi te voi modera in consecinta.
Iti pot spune doar atat:
""Capitolul 2: TROLLING
A. Definitia trollingului
Se numeste trolling postarile userilor care provoaca public alti utilizatori prin acuzatii nefondate, defaimeaza public alti useri, bate apropouri fata de alti useri cu scopul de a-i provoca, ameninta alti useri, solicita explicatii moderatorilor si le obstructioneaza activitatea sau contesta la nesfarsit deciziile pe care un moderator le ia. ""
De ani intregi nu se mai reduce nivelul de warn automat. Asta e un lucru cunoscut, arhicunoscut. Pot sa vina oameni aici si sa confirme asta. Singurul care hartuieste si face trolling aici esti tu, ca ma tot acuzi pe mine pe nedrept ca vreau sa fac scandal. Cand eu vreau doar sa fie respectat regulamentul:
Empyro Avertizat pe Aug 26 2013, 02:05 AM
Nivel Avertizare Crescut Trolliing , off-topic si limbaj inadecvat si atacuri repetate la adresa echipei de moderare.
Empyro Avertizat pe Aug 26 2013, 02:01 AM
Nivel Avertizare Crescut Trolliing , off-topic si limbaj inadecvat si atacuri repetate la adresa echipei de moderare.
Empyro Avertizat pe Aug 19 2013, 02:40 PM
Nivel Avertizare Crescut +10 trolling/off-topic si acuzatii nefondate
Empyro Avertizat pe Aug 18 2013, 01:51 PM
Nivel Avertizare Crescut Atacuri personale si acuzatii nefondate la adresa lui Axl. Nu este prima abatere de genul asta la adresa unui membru al staff-ului fcsteaua.ro
Ce a urmat a fost o bataie de joc din partea lui empyro, care nici el nu cred ca stie ce a vrut sa faca acolo. A scazut nivelul, l-a ridicat, l-a scazut iar, iar l-a ridicat si tot asa, umpland toata pagina aia cu warnuri. O mare bataie de joc.
Deci, ti-am pus acolo dovezile. Singur poti vedea ca nivelul nu se reduce automat. Nu ma pricep la siteuri, nu stiu daca merge, ce merge, ce nu merge. Stiu doar ca am avut 50%, 4 avertizari au expirat deja, nivelul nu a fost redus la 10%, asa cum era normal.
Te rog sa te ocupi si sa nu ma mai ameninti.
Multumesc