FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«1110111112113114141»
Adrian20.07.2013 08:50

Bai, fiti atenti cat ii poate baiatului caputul.

Am scris aici ca regulamentul zice ca, daca editezi aiurea postari pentru a pune un utilizator intr-o lumina proasta, primesti ban 7 zile.

Virgil mi-a sters automat postarea ca sa nu vada lumea si sa nu pateasca nimic.

Dovada:

prostu__de_virgil.jpg

Virgil20.07.2013 08:53

Prevederea regulamentara se refera la utilizatori. Asa cum esti tu.

"Uitati aici cat ii poate capul" e o jignire si o voi trata ca atare.

drvladyk20.07.2013 08:54
Hai ba, daca si asta e spam, sa ne ducem dracului cu totii. Inclusiv cu tine, moderatorule. Cititi dracului regulamentul forumului si apoi ganditi daca trebuie omul avertizat sau nu. Nu ca o avertizare de 10% ar fi vreo mare sanctiune. Dar asa, ca chestie.

Bai daca ai drojdit aseara te iert ca a fost vineri. Altfel nu. Cuvantul "anterior" iti zice ceva?

Ia uite la cosul de gunoi ce i-am sters ( ca poti si daca poti ai voie,nu?)

Adrian20.07.2013 08:57

Multumesc pentru amenintare, coane virgile. In alta ordine de idei, am vazut ca, dupa ce am pus eu aici poza cu mesajul sters de el, virgil a scos mesajul sters de la cosul de gunoi si a facut un topic separat in care ma ameninta. Nu o sa raspund acolo, pentru ca stiu ca asta vrea, ca sa fie offtopic si sa fiu sanctionat. Sper totusi ca cineva sa observe cum baiatul abuzeaza, hartuieste si ameninta.

Virgil20.07.2013 08:59

Nu bai, nu obisnuiesc sa drojdesc, dar daca mai ai ceva de spus te rog sa o facem in privat sau pe sectiunea moderatorilor. Ca sa nu ne facem de rahat.

Ronnie20.07.2013 09:04
Ca sa nu ne facem de rahat.

Stai linistit ca oricum n-aveti o imagine foarte buna.

drvladyk20.07.2013 09:05
Nu bai, nu obisnuiesc sa drojdesc, dar daca mai ai ceva de spus te rog sa o facem in privat sau pe sectiunea moderatorilor. Ca sa nu ne facem de rahat.

Iti raspund unde postezi, trebuia sa-mi spui in privat sa ma duc dracului daca voiai discutie privata. Pacat ca nu drojdesti, aveai o scuza. Eu m-am facut lemn aseara da' azi mi-am revenit.

Adrian20.07.2013 09:09

Cica m-a banat 7 zile pentru ca am zis "uitati cat il duce capul".

Nu asa facea si Joga Bonito? :))

Aveti mila de el si opriti-l pana nu se face si mai tare de rusine.

Adrian20.07.2013 09:24

Tipule, din nou ma bagi in razboiul tau cu LDS. Termina! Ti s-a mai explicat pana acum ca nu am avut nimic de-a face cu sanctiunea pe care ai primit-o. Daca ai probleme cu el, fa-i lui plangere. Fa-i lui MoWeed. Eu nu ti-am editat nimic, nu am vorbit cu nimeni ca sa fii sanctionat, nu mai vorbi despre mine in plangerile tale. Daca nu ma suporti, ignora-ma. Altfel, la urmatoarea postare in care ma ataci pe mine pe aici, voi da report. Lucru pe care nu l-am facut pana acum la alti oameni care ma injurau si care n-au primit nimic.

p.s. Persoana ta nu ma intereseaza. Eu am grija de mine. Nu ma pune pe mine sa lupt pentru tine. Ca nici eu nu am nevoie de ajutorul tau.

Lorimer20.07.2013 09:44

Hai ba Adriane lasa si tu de la tine! Poate ca a gresit ca ti-a dat 10% (ca de-acolo a reinceput vechea animozitate)... si ce daca? Nu mai suntem ca-n trecut sa mutam viata reala aici. Toti am fost penibili in trecut, e cazul sa ne calmam. In fond Empyro spune bine ca taberele privind elvetienii vs norvegienii sunt aceleasi si aici la interpretarea regulamentului. Daca e dupa mine, da-l in plm de regulament ca ala a fost facut acum 10 ani cand putina lume banuia unde se va ajunge... Prea va inflamati doar ca sa dovediti ca aveti dreptate...astea-s militienisme, da-le in rahat.

PS Oricum bag mana-n foc ca pe nucleo88 in doare-n cur de 10%.

drvladyk20.07.2013 09:45

E sambata, n-aveti o gagica ceva sa mergeti la un film, la o plimbare?

Lorimer27.07.2013 21:26

Aici nu este o reclamatie ci mai degraba o rugaminte: stiu, imi torn cenusa-n cap, nu am stiut, dar acum sunt sigur ca @xray a fost tot timpul platit de Becali pentru a manipula siteurile de internet. Acest nemernic si-a permis sa-l jigneasca pe Ion Alecsandrescu pe alt site comparandu-l cu travestitul care conduce acest club acum. Mai jos aveti postul intreg:

"""Abia acum am vazut ca aici s-a dezbatut "chestiunea" scandalului.

Ce am avut de spus, am spus pe la alte topice. Unii dintre voi au punctat f bine aici.

Fac doar cateva considerente generale, moralizatoare:

1) Iesirea si injuraturile lui MM au fost intr-un cadru informal, neoficial.

-Ia auziti-o aici pe draga de Esca, tot intr-un cadru informal:

De ce? Nu stia ca e inregistrata "pe ascuns"!

-Uite reporterita "deontoloaga" cum isi injura colegul in public!

Vezi de la min 1:10

-Ce ziceti de "El Presidente de la republica" Romania, intaiul om in stat ?

-Ia auzi si un interviu de fatuci jurnaliste, nu doar "off the records":

De ce? Sa faca rating cu ... "f*tut" etc. Altfel fete serioase, ca farfuza aia lui MM.

E plin internetul de exemple cu personalitati in ipostaze informale "ca la usa cortului".

2) Daca intr-o fauna "de cartier" incerci sa te porti cu manusi intr-un limbaj urban, o iei in freza.

In primul rand ca fauna aia pricepe, evalueaza si reactioneaza numai dupa sunete emise din dictionarul suburban. Degeaba incerci sa explici doct. Pentru ei, 7 ani de acasa, civilizat, moral si educat sunt zero barat. Trebuie sa te cobori sa te faci inteles si ascultat: "colegule" e "varule", "domnisoaro" e "printeso", "te rog ..." e "mars in plm ..." etc.

3) Ok. Acum e vorba si de Steaua pt ca MM-ul e manager general.

Credeti ca "Sfinxul" sau toti fostii presedinti Steaua nu injurau "off the records"? LA GREU!!!

Mai ales in sport injura toti. De la presedinti ... la suporteri ... pana la copii de mingi. E naiv cine crede ca pe planeta este vreun patron, presedinte de club, manager sau antrenor, dupa chipul si asemanarea Maicii Tereza. Nu va dau exemple notorii de la case mai mari ca le stiti si voi.

Intelepciunea consta in a te abtine sau a evita ca iesirile sa devina publice. Din pacate, MM nu prea o are!

In fine ...

Daca din orice eveniment cu injuraturi vrem sa ne dam motive de a mai trage o m**e celor pe care nu-i inghitim, atunci gestul lui MM cu cei 2 papagali este o oportunitate pt a-si mai lua mumu de la "fanii" lui!

Fiind in virtual, e si "protejat" si no limit!!!

E si distractiv sa vezi "ingerii" fara aripi, stelisti sau nestelisti, oripilati de ceea aud la altii, dar sunt complet surzi si moralo-imuni la proprile injuraturi.

PS

Ati vazut cum a reactionat Guardiola la interviu, cand dupa meciul cu Barca? Un reporter l-a agasat cu aceeasi intrebare despre Tito Vilanova si i-a tras instant flit in direct!!!"""

Rugamintea mea este sa nu-i permiteti niciodata acestui escroc sa mai posteze aici! una este sa ai o parere argumentata si alta sa cand primesti bani pentru a manipula oamenii.

Alexandru H.27.07.2013 21:40

Nu pot sa infirm nimic din ce zici despre xray :D

SergioAguero28.07.2013 07:35
Aici nu este o reclamatie ci mai degraba o rugaminte: stiu, imi torn cenusa-n cap, nu am stiut, dar acum sunt sigur ca @xray a fost tot timpul platit de Becali pentru a manipula siteurile de internet. Acest nemernic si-a permis sa-l jigneasca pe Ion Alecsandrescu pe alt site comparandu-l cu travestitul care conduce acest club acum. Mai jos aveti postul intreg:

"""Abia acum am vazut ca aici s-a dezbatut "chestiunea" scandalului.

Ce am avut de spus, am spus pe la alte topice. Unii dintre voi au punctat f bine aici.

Fac doar cateva considerente generale, moralizatoare:

1) Iesirea si injuraturile lui MM au fost intr-un cadru informal, neoficial.

-Ia auziti-o aici pe draga de Esca, tot intr-un cadru informal:

De ce? Nu stia ca e inregistrata "pe ascuns"!

-Uite reporterita "deontoloaga" cum isi injura colegul in public!

Vezi de la min 1:10

-Ce ziceti de "El Presidente de la republica" Romania, intaiul om in stat ?

-Ia auzi si un interviu de fatuci jurnaliste, nu doar "off the records":

De ce? Sa faca rating cu ... "f*tut" etc. Altfel fete serioase, ca farfuza aia lui MM.

E plin internetul de exemple cu personalitati in ipostaze informale "ca la usa cortului".

2) Daca intr-o fauna "de cartier" incerci sa te porti cu manusi intr-un limbaj urban, o iei in freza.

In primul rand ca fauna aia pricepe, evalueaza si reactioneaza numai dupa sunete emise din dictionarul suburban. Degeaba incerci sa explici doct. Pentru ei, 7 ani de acasa, civilizat, moral si educat sunt zero barat. Trebuie sa te cobori sa te faci inteles si ascultat: "colegule" e "varule", "domnisoaro" e "printeso", "te rog ..." e "mars in plm ..." etc.

3) Ok. Acum e vorba si de Steaua pt ca MM-ul e manager general.

Credeti ca "Sfinxul" sau toti fostii presedinti Steaua nu injurau "off the records"? LA GREU!!!

Mai ales in sport injura toti. De la presedinti ... la suporteri ... pana la copii de mingi. E naiv cine crede ca pe planeta este vreun patron, presedinte de club, manager sau antrenor, dupa chipul si asemanarea Maicii Tereza. Nu va dau exemple notorii de la case mai mari ca le stiti si voi.

Intelepciunea consta in a te abtine sau a evita ca iesirile sa devina publice. Din pacate, MM nu prea o are!

In fine ...

Daca din orice eveniment cu injuraturi vrem sa ne dam motive de a mai trage o m**e celor pe care nu-i inghitim, atunci gestul lui MM cu cei 2 papagali este o oportunitate pt a-si mai lua mumu de la "fanii" lui!

Fiind in virtual, e si "protejat" si no limit!!!

E si distractiv sa vezi "ingerii" fara aripi, stelisti sau nestelisti, oripilati de ceea aud la altii, dar sunt complet surzi si moralo-imuni la proprile injuraturi.

PS

Ati vazut cum a reactionat Guardiola la interviu, cand dupa meciul cu Barca? Un reporter l-a agasat cu aceeasi intrebare despre Tito Vilanova si i-a tras instant flit in direct!!!"""

Rugamintea mea este sa nu-i permiteti niciodata acestui escroc sa mai posteze aici! una este sa ai o parere argumentata si alta sa cand primesti bani pentru a manipula oamenii.

Ma doare in cot de Esca si de cine mai dai tu exemplu aici.

memeul este reprezentantul Stelei, facea parte din delegatia oficiala a Stelei, n-are nicio scuza, cum nici basescu sau oricare altul ca ei fac acelasi lucru.

Esca si reporterii ceilalti se reprezinta pe sine, sau cel mult postul de la care fac parte fiecare.

basescu ne reprezinta pe noi si nu are nicio scuza!!!!

memeul reprezinta clubul Steaua si nu are nicio scuza!!!

Asta cu " Iesirea si injuraturile lui MM au fost intr-un cadru informal, neoficial." nu merge la mine.

Daca lucrezi la Steaua, trebuie sa te comporti ireprosabil atat in timpul meciului, cat si in timpul in care iti faci nevoile intr-un wc public sau la o bere cu prietenii.

Empyro28.07.2013 13:33

Sa recapitulam : monumentule de prostie, Rusine esti tu, ca cica esti om, cocalar.

Citez din complimentle adresate de Adrian lui Alexandru H. Ce face echipa de moderare ?

Desigur, aplica regulamentul si-l "taxeaza" pe celalalt, ba chiar si pe ceialalti care sunt dezgustati de comportamentul acelui individ , ca doar trebuie sa-si ia puiutul in brate.

Si acum ca sa ma exprim in stilul acelui user :

Bah cum plm puteti fi in halul asta de nesimtiti ? Cum ? Va faceti toate magariile pe fata, dictati, taiati in stanga si-n dreapta pe oricine nu va impartaseste integral ideile cretine. Asta asa ca sa contravenim putin notiunii de forum (dezbatere). Ne aratati cu prisosinta ca aveti acelasi sistem de valori, ca oamenii pe care ii contestam : autoritarism, nepotism, nesimtire !

MoWeed28.07.2013 14:15

Il las pe Vlad sa raspunda cu privire la sanctiuni pentru ca el le-a dat.

Spun atat: pentru "castigarea CCE in 1986 a prelungit viata regimului comunist", daca era unul nou pe forum ii dadeam ban direct fara sa ma gandesc. Vlad a fost indulgent.

Empyro28.07.2013 14:21
Il las pe Vlad sa raspunda cu privire la sanctiuni pentru ca el le-a dat.

Spun atat: pentru "castigarea CCE in 1986 a prelungit viata regimului comunist", daca era unul nou pe forum ii dadeam ban direct fara sa ma gandesc. Vlad a fost indulgent.

Ala era un sarcasm ma nene, a facut o analogie cu cei care sustin ca Steaua nu ar trebui sa se califice in grupele Champions League, fiindca asta ii va prelungi viata ciobanului la acest club.

Asta nu-i da dreptul celuilalt individ, sa-l faca albie de porci. Daca va uitati la ceea ce a scris Alexandru, n-o sa vedeti nicio jignire. Acelasi lucru si in ceea ce ma priveste. Nu prea vad eu cum a fost troll-ing in cazul meu, cand ironia facuta de mine nu avea efectiv pe cine sa jigneasca (cu atat mai mult o clasa de useri, un colectiv si sa "atate" un scandal).

Mesajul e foarte clar Mo, dat fiind si ce-ai facut in particular nu ne vreti pe-aici si nu stiti cum sa va debarasati. Ramaneti atunci voi cu voi si aia e. Pot sa ma si abtin in a mai vizualiza acest forum.

drvladyk28.07.2013 14:29

esti patetic

Iti zic pe puncte poate intelegi mai ghini:

1.Am gresit cu lorimer si mi-am cerut scuze public

2. Alexandruhash, al carui avocat vaz ca esti, a facut o gluma proasta la adresa unor monstri sacri pe care aici ii respectam. Daca o consideram mai mult decat o gluma ii dadeam macar cat tine gestatia la elefanti. Nu am gresit deci, iar matale te-ai repezit sa-i tii trompeta ca poate mai o punem de-o vrajeala...Trolling mosule, pa si pusi

3. Las limbajul mai liber, expresii de genul ati folosit si voi, nu stau sa le caut. Am asamblat o masa de tenis, una de biliard si acum fac gratar. N-am timp liber ca altii, sa caut postari. Mea culpa, am o viata...

3. Nesimtiti, idei cretine...alinturi or fi....Sa te ard sau sa te las ca pe tine ca poate tragi singuri concluzia si lasi pe sarman de mine sa stea linistit la un bbq?? dilema mare... ma mai gandesc

drvladyk28.07.2013 14:35
vlad28.07.2013 14:39
Pot sa ma si abtin in a mai vizualiza acest forum.

Eu chiar te rog sa te abtii. Cati ani ai , amice? Nici aia mica a mea nu se vaita ca o fata mare precum o faci tu. Ce dracu, omule? Esti barbat sau muiercea? Pe Adrian il persiflati si-l atacati iar el va raspunde direct fara a se plange ca fata mare la Inalta Poarta sau sa faca publice conversatii particale cum o faceti voi. Ce naibii faceti in viata de zi cu zi? Va plangeti si va vaitati non-stop? Cred ca primeam la suturi in fund de la cunoscuti daca stateam sa numar foile de la placinta toata ziua si sa ma apuc cu mainile de par ca o muiere la ciclu.

Cred ca ai destui ani sa fii mai cerebral. Comportamentul tau era de inteles in cazul in care erai la pubertate. Dar acum????

Periculos gen de om cel care se duce cu jalba-n protap pe la toate usile si nu stie sa incaseze ca un barbat mici animozitati sau observatii personale.

Empyro28.07.2013 14:45
2. Alexandruhash, al carui avocat vaz ca esti, a facut o gluma proasta la adresa unor monstri sacri pe care aici ii respectam. Daca o consideram mai mult decat o gluma ii dadeam macar cat tine gestatia la elefanti. Nu am gresit deci, iar matale te-ai repezit sa-i tii trompeta ca poate mai o punem de-o vrajeala...Trolling mosule, pa si pusi

Care monstrii sacrii mai nene , Nicolae Ceausescu ? Integeam daca vorbea de Valentin , dar asa ?

Si iarta-ma, dar de ce n-am voie sa-i tin trompeta, cand ala il jigneste, il face "monument de prostie" ? Voi nu va tineti trompeta ? Nu mai am voie nici asta sa fac mai nou ?

Bai, oricum o dam nu se poate ascunde mizeria sub pres. Planul e facut si voi nu ne inghititi. Repet, spune-mi daca vreti sa ramaneti doar voi ? E suficient si ma voi tine de cuvant, nu mai intru !

3. Las limbajul mai liber, expresii de genul ati folosit si voi, nu stau sa le caut. Am asamblat o masa de tenis, una de biliard si acum fac gratar. N-am timp liber ca altii, sa caut postari. Mea culpa, am o viata...

Cauta si vei vedea ca nu sunt ! (pot spune asta in numele meu)

3. Nesimtiti, idei cretine...alinturi or fi....Sa te ard sau sa te las ca pe tine ca poate tragi singuri concluzia si lasi pe sarman de mine sa stea linistit la un bbq?? dilema mare... ma mai gandesc

Da, am zis idei cretine, nu oameni cretini. Si da, Adrian are unele idei cretine cand exagereaza in ultimul hal. Nesimtire..cred ca o pot numi eu, dar nu eu am facut-o, ea este acolo.

Hai sa iti mai arat ceva, ati publicat (echipa, nu tu) articolul "managerul". Toate bune si frumoase, in ultima parte userul ia in balon un articol scris de altcineva (Mihet, in speta). Si asta e normal ?

Pai, domnule Vlad, iarta-ma, dar daca nu exista nici macar acest minim de decenta vizavi de un "coleg de redactie" , de un alt user pe forum nici nu mai vorbesc, asta ce inseamna ? Care mai este imaginea acestui site ?

drvladyk28.07.2013 14:50
Ala era un sarcasm ma nene,

Bine ca mi-ai confirmat ce credeam. Eu nu eram sigur, voi poate va stiti mai intim....De aia am fost indulgent cum zice mo, am si explicat in sanctiune. Speram sa fie doar o ironie care nu i-a iesit, nici macar mie nu imi ies toate...

PS: te simt incrancenat...destinde-te...

drvladyk28.07.2013 14:55
Si iarta-ma, dar de ce n-am voie sa-i tin trompeta,

Da' tine-o coane pana iti strepezesc dintii, da' ma lasi sa termin grataru ala? Ca deja am scandal acasa sa mor daca nu..

Empyro28.07.2013 15:09
Da' tine-o coane pana strepezeste, da' ma lasi sa termin grataru ala? Ca deja am scandal acasa sa mor daca nu..

Fa-ti coane gratarul in liniste. Nu ma grabesc nicaieri, raspunde-mi cand poti si cum poti (in public sau PM), dar mai argumentat (e singura dorinta).

Si cu plansul ala ca "niste pisde", hai sa o luam altfel, daca eu sau oricare din celelalte persoane aduse in discutia aia foloseau limbajul lui Adrian, eram taxati. Mi-a aratat-o LDS ! Deci asta cu tratamentul neechivoc, nu tine.

Ca cine, ce, cum, n-are importanta, sunteti o echipa deci actiunile sunt pana la urma colective.

E treaba voastra, eu nu sunt legat cu lantul de forumul asta, dar e pacat ca notiunea unei "comunitati steliste", se rezuma la "vanatori de vrajitoare", fracturi, disensiuni, scandaluri si jigniri.

Ai pe prima pagina un articol, care demonstreaza ca aici e doar un loc de atacuri si scindari, departe de ideea unei comunitati.

Asta e, sa fiti sanatosi, veti culege ce semanati...

drvladyk28.07.2013 15:35

Eu cosider ca ti-am raspuns, despre cum judeca lds nu pot comenta.

Actiunile colective erau in anii 80, aici suntem persoane diferite deci judecam diferit. Eu consider ca mi-am argumentat parerile si sanctiunile, despre ceilalti nu ma pronunt.

«1110111112113114141»