Empyro vad ca e procurorul care ma ancheteaza pe mine. Nu-i problema, am sunat-o pe Paula Iacob si a zis ca o sa ma ajute si pe mine dupa ce o sa il sece pe albanez de bani, bagandu-l si mai adanc in puscarie.
Domnule procuror Empyro, eram sarcastic, nu va mai suparati asa. Iar domnul FMariusMihet nu mi-e deloc coleg de redactie. Doar gandul de a fi coleg cu un astfel de personaj imi provoaca greata, chiar daca eu l-am adus in echipa. Sigur, asa cum a demonstrat si Alexandru H., nu sunt clarvazator sa pot prezice ce vor face anumiti oameni in viitor si, deci, nu stiam ce poate acest baiat. Daca stiam ca o sa schimbe taberele la prima victorie a Stelei, nu il chemam niciodata in echipa.
Domnilor moderatori, va rog dati-mi ban 3 sau 7 zile, cat vreti voi. Daca asa mai reusim sa scapam de plansetele acestor baieti, eu ma sacrific.
Voi ma cunoasteti. Nu m-am schimbat niciodata de cand sunt pe siteul asta si nu o sa ma schimb acum. O sa spun intotdeauna ce gandesc. Spre deosebire de altii, eu nu ma ascund, nu ma dau prieten ca sa te lucrez pe la spate, ci iti spun verde-n fata ce cred despre tine. Accept orice pedeapsa. Totusi, va rog sa fiti atenti la ce spun unii utilizatori. Nu ne putem permite ca pe acest site sa apara predici din evanghelia dupa Luce.