FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«1109110111112113141»
Empyro11.07.2013 06:04
Prietene, pari agitat sau nervos. Numele meu apare de 4 ori in postarea ta, desi eu nu ar trebui sa fiu implicat in aceasta discutie/plangere.

Pai prietene chiar sunt agitat/nervos si am baut si-o cafea deja. Fiindca aseara matalica ai facut plangere la doamna invatatoare de la Piatra Neamt, ca s-a simtit excelenta ta jignit ca ti-am descris o stare in care mi se pare mie ca esti. Drept urmare, doamna invatatoare m-a plesnit peste labuta cu un warn, ca sa nu mai scriu alta data cand bei tu cafea. :wanker:

Adrian11.07.2013 07:44

E clar. Daca a ajuns lumea sa se indoiasca si de caracterul lui LDS, nu mai are rost sa povestim. Sa ridice mana sus cine crede ca eu m-am dus sa ma plang lui LDS ca nu m-a lasat Empyro in pace si sa mai ridice mana sus si cine crede ca LDS face totul la comanda.

Discutia asta nu ma priveste. Am spus acum cateva saptamani ce am avut de spus despre persoanele care va deranjeaza. Daca nu ii/ma suportati, dati-le/dati-mi ignore si nu veti mai vedea nici un mesaj care sa va provoace neplaceri.

Empyro, eu am discutat cu tine normal. Sigur, nu am fost de acord cu multe lucruri spuse de tine dar nu cred ca asta e o jignire. Daca tu te simti atacat de mine, e ok. Da-mi ignore sau zi-mi ca nu mai ai chef sa intri in discutii cu mine si se rezolva treaba.

Pana una, alta, tu ai intrat aici ca sa ma acuzi pe mine de trolling. Asta dupa ce tu te-ai apucat sa postezi pe aici mesaje de gen "ciobanul nu a fost bagat corect la puscarie pentru ca eu stiu mai mult drept decat judecatorii care l-au condamnat". Doar pentru ca cineva nu e de acord cu tine, nu inseamna ca e trolling. Si doar pentru ca tu si ceilalti doi prietenasi de-ai tai aveti aceleasi idei, nu inseamna ca aveti si dreptate.

Empyro11.07.2013 08:02
E clar. Daca a ajuns lumea sa se indoiasca si de caracterul lui LDS, nu mai are rost sa povestim. Sa ridice mana sus cine crede ca eu m-am dus sa ma plang lui LDS ca nu m-a lasat Empyro in pace si sa mai ridice mana sus si cine crede ca LDS face totul la comanda.

Eu astept sa-mi explice LDS sau cineva acest warn pentru afirmatia mea la adresa ta :

"Te linistesti , ai baut multa cafea sau e sugar rush ?"

Empyro, eu am discutat cu tine normal. Sigur, nu am fost de acord cu multe lucruri spuse de tine dar nu cred ca asta e o jignire. Daca tu te simti atacat de mine, e ok. Da-mi ignore sau zi-mi ca nu mai ai chef sa intri in discutii cu mine si se rezolva treaba.

Nu, eu nu m-am simtit atacat, tu te-ai simtit atacat ? Eu am trait cu impresia ca am avut discutii decente, chiar si atunci cand s-au mai incins. E drept, poate noi doi am facut in unele situatii off-topic si am "acaparat" anumite discutii, dar n-am vazut sa fie o problema chestia asta din moment ce nimeni nu vroia sa discute. Deci de unde si pana unde acest warn ?

Pana una, alta, tu ai intrat aici ca sa ma acuzi pe mine de trolling. Asta dupa ce tu te-ai apucat sa postezi pe aici mesaje de gen "ciobanul nu a fost bagat corect la puscarie pentru ca eu stiu mai mult drept decat judecatorii care l-au condamnat". Doar pentru ca cineva nu e de acord cu tine, nu inseamna ca e trolling. Si doar pentru ca tu si ceilalti doi prietenasi de-ai tai aveti aceleasi idei, nu inseamna ca aveti si dreptate.

Eu aici am contestat actiunea asta ciudata a lui LDS. Inca n-am apucat sa-mi fac prieteni pe forum, sunt pur si simplu oameni cu care impartasesc cateodata aceeasi opinie. Cat troll-ing faci tu e problema ta nu a mea, eu doar ti-am descris o situatie de fapt la anumite topic-uri unde ai postat. Nu sunt de-acord tot timpul cu Alexandru H, Lorimer sau Ronnie asa cum sunt de-acord si cu tine cateodata. Ai continuat discutii contrare, am umplut pagini de off-topic pe subiectul ala, iar eu primesc warn la un alt topic pentru un post in care iti sugerez ca esti agitat/nervos. Asta cum se explica ?

Adrian11.07.2013 08:16

Prietene, in postarea ta apare cuvantul LDS o singura data. Adrian apare de 4 ori. Pai, e plangere la adresa lui LDS sau un atac la adresa mea?

Empyro11.07.2013 08:31
Prietene, in postarea ta apare cuvantul LDS o singura data. Adrian apare de 4 ori. Pai, e plangere la adresa lui LDS sau un atac la adresa mea?

Nu stiu, acum nu mai intelegem limba romana ? Ideea principala care se desprinde nu e actiunea lui LDS ? Daca consideram ca trebuie sa fac o plangere pe subiectul Adrian, cred ca foloseam butonul report. Ca din cate cunosc nu faci parte din "staff", deci nu prea avea ce sa caute o plangere la adresa matale aici.

drvladyk11.07.2013 10:54

Costel l-a poreclit pe Ionel si l-a facut nu stiu cum... Ionel a parat la tovarasa sau tovarasa s-a autosesizat, inca nu e sigur, procurorii inca cerceteaza. Tovarasa s-a enervat si l-a avertizat ca daca nu se potoleste il spune acasa. Acuma sunt plangeri ca tovarasa a facut abuz de putere. Asteptam sa intre si sa ne lamureasca si nu mai facem circ aici ca luam si pt spam..... Bun asa?!

LDS12.07.2013 21:03

Intr-adevar, m-a sunat Adrian taman cand eram cu clasa pregatitoare la o colecta de fier vechi. A trebuit sa las copiii nesupravegheati printre copitele cailor si sa vin val-vartej sa-l sanctionez pe Empyro...

Empyro, pentru astfel de intepaturi amicale foloseste cu incredere mesajul privat. De exemplu, combate-i opiniile lui Adrian fara a apela la remarci de ordin personal, spune-i asa: "Adrian, gresesti, deoarece pentru ca fiindca daca..." iar apoi ii trimiti un mesaj privat in care sa-i spui "Ce naiba, Adriane, ai sugar-rush sau ai baut prea multa cafea."

In ceea ce priveste jignirile care ti-au fost aduse, eu unu' nu le-am observat deoarece am absentat de pe forum in ultima perioada. Cat de curand am sa ma loghez mai des si atunci vei vedea ca o sa-mi iau mai serios rolul de "tovarasa", iar sanctiunile vor curge in stanga si-n dreapta, indiferent de cine, ce si cum, indiferent de nume, renume sau "nick".

Empyro12.07.2013 22:42
Intr-adevar, m-a sunat Adrian taman cand eram cu clasa pregatitoare la o colecta de fier vechi. A trebuit sa las copiii nesupravegheati printre copitele cailor si sa vin val-vartej sa-l sanctionez pe Empyro...
Sigur ca te-a sunat (adica report) ca nu te sesizai matale "din oficiu".

Empyro, pentru astfel de intepaturi amicale foloseste cu incredere mesajul privat. De exemplu, combate-i opiniile lui Adrian fara a apela la remarci de ordin personal, spune-i asa: "Adrian, gresesti, deoarece pentru ca fiindca daca..." iar apoi ii trimiti un mesaj privat in care sa-i spui "Ce naiba, Adriane, ai sugar-rush sau ai baut prea multa cafea."

Asta este o forma de cenzura toata ziua. Nu l-am jignit nu l-am injurat, nu l-am ofensat, nu i-am discreditat imaginea. M-ai acuzat ca eu nu i-am combatut opiniile cu argumente, cand eu in post-ul respectiv si in toate celelalte exact asta am facut :

"Te linistesti , ai baut multa cafea sau e sugar rush ?"

Fara sa ii iau apararea italianului, dar inafara de jucatorii de certa valoarea toti au nevoie de timp de acomodare. Nu cred ca te-ai uitat la tot meciul, ca altfel ai fi observat ca nu era nici cautat de colegi cu pasele. Concluziile le tragi dupa mai multe meciuri. Nu mi-aduc aminte sa fi venit vreun atacant la Steaua in ultimii 13 ani care sa rupa gura targului din primele meciuri."

In acelasi topic Virgil ii scrie "Adrian, esti rau. Uite chiar acum Em Jenei a spus sa fim rabdadori. Nu inteleg de ce te grabesti sa tragi concluzii. Propun sa asteptam sa se acomodeze cu colegii lui si cu jocul echipei. Si nu in ultimul rand sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Astazi cred ca a avut si trac."

Apoi Adrian imi raspunde mie "Ma scuzi, prietene, eu nu sunt suporter de rezultat, ca tine. Eu nu ma inchin de fiecare data cand Nikolic marcheaza doar pentru a-l scuipa atunci cand echipa nu castiga nimic iar el se face de rahat la fiecare atingere de balon." si daca o sa ai rabdare vreodata (desi cam e responsabilitatea ta de moderator), citeste ultimele mesaje sa vezi mici "intepaturi" (de altfel nu exista topic fara asa ceva). Dar nimic grav, se trece cu vederea ca nu suntem absurzi.

Mai incolo in topic Adrian ataca cu indirecta (stiind exact ca cei care au fost la meci se vor simti lezati) "Bravii suporteri de rezultat ai Stelei si-au facut datoria foarte bine!" si i se da o replica din partea lui DanielT "Adriane , ai o problema." Nu-l atentionezi si pe userul asta, ca doar e problema lui Adrian, daca are sau nu are o problema.

Cat priveste treaba cu mesageria privata, iti las o poza datata sa nu crezi ca nu sunt adeptul acestor lucruri. Asadar initiativa am avut, mai departe nu mai tine DOAR de mine.

PM_zps884e8e4f.jpg[/url]

In ceea ce priveste jignirile care ti-au fost aduse, eu unu' nu le-am observat deoarece am absentat de pe forum in ultima perioada. Cat de curand am sa ma loghez mai des si atunci vei vedea ca o sa-mi iau mai serios rolul de "tovarasa", iar sanctiunile vor curge in stanga si-n dreapta, indiferent de cine, ce si cum, indiferent de nume, renume sau "nick".

Nu cred ca e timpul pierdut sa incepi sa le observi ; faptul ca tu ai absentat nu este problema mea, ci ca ma trezesc cu un avertisment absurd pentru o afirmatie inofensiva.

Chiar te rog sa citesti la topic-ul transferuri internationale cat troll-ing a facut Adrian (ce texte si schimburi de amabilitati a avut cu mai multa lume pe-acolo) cat off-topic am facut si eu si Alex H si Lorimer si Ronnie. Daca e sa mergem "by the book" acolo erau niste observatii de facut, dar cum nimeni n-a dat report, totul a fost ok. Si daca tineai mortis sa ma atentionezi, ca discutiile se "incing" prea tare (desi mie mi s-au parut intr-o doza mult mai ridicata de decenta si respect fata de anumite gunoaie si balacareli care s-au facut pe-aici) prin simetrie trebuie sa faci acelasi lucru si cu Adrian.

Nu ma astept sa mi se dea dreptate si nici sa se rezolve ceva, insa e bine de stiut ca fairplay-ul si corectitudinea invocata sunt cu jumatate de masura, pentru unii mai mult, pentru altii mai putin (dupa rang si sporul de vechime).

@Adrian , nu este necesar sa raspunzi la mesajul asta. Repet ce-am zis si in celalalt mesaj , este strict o plangere adresata sau la adresa lui LDS, pentru avertismentul pe care mi l-a dat.

drvladyk13.07.2013 09:50
o sa-mi iau mai serios rolul de "tovarasa"

10% ca te-am poreclit :P

Adrian15.07.2013 14:30
Sigur ca te-a sunat (adica report) ca nu te sesizai matale "din oficiu".

Ca sa nu mai lungim discutia...

In momentul in care dai report, TOTI MODERATORII PRIMESC ACEL MESAJ!

Asadar, ii intreb pe ceilalti moderatori daca am raportat eu sau nu postarea in care Empyro zicea aia cu cafeaua.

Eu nu am facut asa ceva. Nu am de ce pentru ca ma doare-n cot daca ma ia cineva la misto sau daca ma injura cineva pe site. Nu am dat la injuraturile alea urate ale lui Toronto, nu o sa dau nici la niste ironii ieftine.

Prietene empyro, daca asta credeai tu, daca de aia mi-ai tot pomenit numele in postarile tale, te-ai inselat. Ceilalti moderatori iti pot confirma inexistenta acelui raport pe care il visezi matale. Mai mult, daca chiar esti stresat, il poti bate la cap pe Dragoshel sa iti arate mailurile mele, ca sa vezi ca lui LDS nu i-am mai trimis nici macar un mesaj privat cu un smiley de luni bune.

In rest, vazand toata munca depusa pentru a scoate in evidenta natura mea diabolica(ai dreptate, sunt un Sith mare si rau tumblr_m8bbwasd3k1rcma7no1_500.gif) e destul de clar ca te deranjeaza persoana mea si ca, de fapt, nu ai facut plangerea aia ca sa arati ca esti nevinovat ci doar ca sa demonstrezi ca eu sunt cel mai vinovat. Nu-i problema. Daca ma baneaza, foarte bine. Daca imi da cineva avertizare e si mai bine iar daca nu patesc nimic e nasol doar pentru tine. Deci mult spor.

Lari16.07.2013 00:32

Eu n-am primit niciun report de la Adrian.

drvladyk16.07.2013 07:00

Nici eu.

Adrian18.07.2013 11:56

Nu stiu de unde are domnul Virgil puteri de moderator dar e destul de deranjant faptul ca dansul sterge postarile in care i se raspunde si in care se demonstreaza ca nu are dreptate si ca inventeaza.

Am vazut ca mi-a dat si 10% avertizare dar asta e irelevant. Omul face cat poate. Cand nu poate discuta argumentat, baga pumnul in gura.

Adrian18.07.2013 15:02

Aoleu. Ti-am dat eu ban? Nu.

Daca tu nu ai argumente si o dai prin balarii cu explicatii de rahat nu e vina mea. Vino cu argumente, inchide-mi gura si gata. Ce? Crezi ca ma apuc sa inventez si eu ca voi? Crezi ca ma apuc sa mint? Nu e asa. Nu a fost niciodata asa pe aici si cei care ma cunosc pot confirma.

mariusmihet, tu uiti ca eu te cunosc pe tine. Eu stiu ce poti tu, mai bine zis ce nu poti. Eu te-am chemat in echipa siteului, sa fii redactor, ca urlai si tu impotriva ciobanului. Apoi, cand te-ai vazut cu sacii urcati in caruta, ai schimbat repede tabara, ca nu cumva sa pierzi albastreala aia de la profil. Te-ai dat repede cu cei care doresc pace, sustinere, etc. Tocmai pentru ca te cunosc, nu te bag in seama la multe discutii. Nici macar nu ma chinui sa iti raspund si, daca vei cauta, vei vedea ca noi doi nu am mai avut o discutie de luni bune. Tu vorbesti despre mine desi eu nu vorbesc cu tine. Pe tine te deranjeaza persoana mea desi nu avem nici o legatura. Asta e problema ta. Pentru ca eu nu ma duc sa fac plangeri impotriva micutului mariusmihet pe alte topice. Eu nu imi bat capul cu tine.

Ai o problema cu adevarul meu? Demonstreaza ca nu e adevarat.

Da' nu veni la mine cu argumente inventate ca Virgil, ca nu suntem toti prosti sa credem minciunile voastre, minciuni preluate de la cioban.

Adrian19.07.2013 06:58

Asadar nu ma lamureste nimeni si pe mine de ce are Virgil voie sa stearga ce postari vrea?

N-ar strica sa ni se spuna care sunt oamenii care modereaza, care au drept de editare, etc. Ca uite ca ala sare sa se bage cu mine in discutie, eu ii raspund, apoi el sterge postarea ca sa para ca nu pot sa ii dau replica. De faza cu avertizarea primita din parti nici nu mai are rost sa vorbesc. Dat fiind faptul ca am primit-o de la un om care nu are nici o legatura cu moderarea, cu administrarea siteului, nici macar nu o recunosc.

Lorimer19.07.2013 08:08

Oricum nu conteaza 10%...e mai mult de forma.

Adrian19.07.2013 08:16

That's not the point si am mai zis. Conteaza doar faptul ca cineva isi permite sa stearga postari aiurea doar pentru a-i pune pe altii intr-o lumina proasta.

Nu cred ca sunt singurul pe care il deranjeaza cenzura.

Empyro19.07.2013 08:39

Tu si cenzura ? Tu, victima ?

Prietene, dupa trolling-ul pe care l-ai facut ieri pe topic-ul articolului tau, nu te-ai saturat si-ai mai facut unul azi la stirea zilei "Sa ma pupe-n cur toti aia care au zis ca nu o sa scapam de cioban".

Iti readuc aminte ca amicul tau LDS m-a atentionat pe mine pentru o ironie inofensiva. Tu injuri si jignesti ca ultimul porc, categorii intregi de useri si mai ai si tupeul sa vorbesti de cenzura, cand ti s-au tolerat toate ineptiile, instigarile si jignirile.

Spui ca esti "prigonit" pentru opinii si te faci ca ploua cand vine vorba de felul in care te exprimi. In urma cu putin timp argumentai mai civilizat, acum o tii din cirese in bomboane mai rau ca bomberman.

Adrian19.07.2013 09:00

Empyro, de o saptamana deja incerci sa convingi lumea sa ma sanctioneze. Te-am ignorat pentru ca e clar ca ai o problema cu mine, niste frustrari, ceva. Si la fel de clar e ca nu te vei opri pana nu iti va satisface cineva dorinta sau pana nu vei fi tu oprit de altii. Lucru care nu e exclus date fiind atacurile tale gratuite, offtopicul, jignirile si trollingul din ultima vreme. Da, e trolling sa intri pe fiecare topic pe unde comentez eu si sa spui ca ce fac eu e trolling.

Sa nu crezi ca nu m-am prins ce faci. Incerci sa ma provoci, ca sa devieze discutia de la o problema serioasa la povesti si certuri care iti plac tie. Si faci asta de foarte mult timp deja. Inca de pe vremea cand te dadeai mare cunoscator de drept, mult mai cunoscator decat anumiti judecatori. Dar asta e de inteles pentru ca toti suntem experti pe internet.

Am zis aia cu sa ma pupe-n cur toti cei care au zis ca nu scapam de cioban. Nu neg. Daca cineva considera ca e jignire grava, accept orice sanctiune. Nu am spus-o neaparat ca sa injur pe cineva ci doar ca sa scot in evidenta un lucru serios: faptul ca justitia incepe incet, incet sa se miste la noi in tara. Lucrul asta ma face sa cred ca nu o sa-l vedem prea curand pe ciobanas in libertate. Asadar imi recunosc greseala si accept orice sanctiune.

Totusi, "Tu injuri si jignesti ca ultimul porc, categorii intregi de useri si mai ai si tupeul sa vorbesti de cenzura, cand ti s-au tolerat toate ineptiile, instigarile si jignirile.".....

Nu stiu unde am injurat si am jignit ca ultimul porc. Poate imi arati tu. Daca ce am zis pe acel topic e o injuratura asa grava, ceea ce primeam eu de la toronto si alti utilizatori care iubesc sa ignore(asta nu e jignire, asa s-au declarat ei) ce era?

Ineptii? Unde? Poate atunci cand ziceai tu ca si la altii se da mita... pardon, premii... dar nu puteai sa dai nici macar o cifra?

Instigari? Imi cer scuze daca parerile mele nu sunt aceleasi cu ale altor utilizatori. Nu vad de ce ar trebui eu sa fac ce vor altii.

Jigniri? Pe cine? Unde? Ca te-am facut pe tine chiorix? E vina mea ca tu ai un comportament exact asemanator cu al celui numit xray? E vina mea ca tu, exact ca xray, cauti postari de-ale mele si ma urmaresti peste tot in speranta ca vei putea obtine un avertisment pentru mine? E vina mea ca tu ai exact acelasi discurs ca el? Poate ca esti el, poate nu esti el, mie nu-mi pasa oricum. Cred ca ai observat ca ti-am zis o data aia cu chiorix si de atunci nu m-am mai legat de asta. Nici de lorimer nu m-am legat cu redondo, nici de toronto.

Cat despre amicul meu LDS, il consider prieten si sunt mandru ca il pot numi prieten. Dar, la cum il cunosc, daca mergeam eu sa ii spun sa te sanctioneze pe tine pentru ca nu iti fac fata si pentru ca m-ai dat gata cu argumentele tale, era gata treaba cu prietenia dintre noi. Ca LDS nu e vreun pion sa il mute x sau y de pe un patratel pe altul. LDS face cum crede el ca e mai bine si sunt sute de utilizatori pe acest site care pot confirma ca el nu prea se inseala.

p.s.

Am inteles ce incerci sa faci si aici asa ca, empyro, asta e ultimul raspuns pe care il primesti de la mine pe acest topic. Am facut o reclamatie, tu incerci acum sa scoti lucrurile din context si sa deviezi de la subiect pentru a distrage atentia de la problema. Exact cum ai facut si in celelalte locuri. Nu e nici o problema. Eu nu iti mai raspund. Daca vei continua cu aceste provocari, vei primi ignore de la mine. Atunci vei vorbi singur.

Empyro19.07.2013 09:19

Modereaza-te si in ceea ce ma priveste vei vedea ca nu am vreo problema cu tine. Ba chiar imi faceau placere dezbaterile pe care le aveam.

Intelege ca de fiecare data cand te exprimi asa (ca n-o faci cu adresa personala, vizezi categorii), este inevitabil sa nu iasa un circ. Inevitabil !

Ti se raspunde, incep eternele discutii despre puritatea stelismului si se aduna pagini intregi de gunoi. Daca tu esti dispus sa tii cont de ceea ce te-am rugat si totodata sa imi arati si ca esti un om care poate lua in considerare si parerile altora, sa fii convins ca-mi voi cere si scuze daca te-am jignit cu ceva.

drvladyk19.07.2013 09:42

Adrian te rog asteapta sa ti se raspunda, restul va rog nu mai postati decat daca aveti nemultumiri. Pentru polemici cu Adrian aveti alte locuri.

Empyro, am sa-ti raspund in pvt la raport cand am prima pauza. Sunt la scarbici

Virgil19.07.2013 10:30

Pentru toti,

devreme ce am dat o amarata de avertizare tovarasului Adrian si el tipa de parca l-ar fi lovit copita calului, inseamna ca pot. Si daca pot am voie.

Ce atata tura-vura?

nucleo8819.07.2013 13:17

ca sa vorbesc ontopic...de cand a intrat ciobanul la puscarie pana si presa care il lingea in fiecare zi nu mai vorbeste despre el...cred ca acest site e numarul 1 despre discutii de cioban...si principalii vinovati sunt cei care conduc site-ul daca voi numiti asta site al suporterilor....pai daca e site al suporterilor vrea lumea sa stie despre deplasari, bilete, noutati la echipa...sau schimbati acolo sus site-ul fcsteaua.ro "aici vorbim doar despre Jiji"

drvladyk19.07.2013 13:35
ca sa vorbesc ontopic...de cand a intrat ciobanul la puscarie pana si presa care il lingea in fiecare zi nu mai vorbeste despre el...cred ca acest site e numarul 1 despre discutii de cioban...si principalii vinovati sunt cei care conduc site-ul daca voi numiti asta site al suporterilor....pai daca e site al suporterilor vrea lumea sa stie despre deplasari, bilete, noutati la echipa...sau schimbati acolo sus site-ul fcsteaua.ro "aici vorbim doar despre Jiji"

10% pentru spam-ul anterior. Ti s-a mai explicat ca scrie fiecare ce vrea, dar vad ca nu pricepi. Ori nu vrei, ori nu poti, dar nu e problema mea, nu stau sa desenez. Mai bine consuma-ti energia SCRIIND UN ARTICOL

Virgil20.07.2013 08:11

Hai ba, daca si asta e spam, sa ne ducem dracului cu totii. Inclusiv cu tine, moderatorule. Cititi dracului regulamentul forumului si apoi ganditi daca trebuie omul avertizat sau nu. Nu ca o avertizare de 10% ar fi vreo mare sanctiune. Dar asa, ca chestie.

«1109110111112113141»