Intr-adevar, m-a sunat Adrian taman cand eram cu clasa pregatitoare la o colecta de fier vechi. A trebuit sa las copiii nesupravegheati printre copitele cailor si sa vin val-vartej sa-l sanctionez pe Empyro...
Sigur ca te-a sunat (adica report) ca nu te sesizai matale "din oficiu".
Empyro, pentru astfel de intepaturi amicale foloseste cu incredere mesajul privat. De exemplu, combate-i opiniile lui Adrian fara a apela la remarci de ordin personal, spune-i asa: "Adrian, gresesti, deoarece pentru ca fiindca daca..." iar apoi ii trimiti un mesaj privat in care sa-i spui "Ce naiba, Adriane, ai sugar-rush sau ai baut prea multa cafea."
Asta este o forma de cenzura toata ziua. Nu l-am jignit nu l-am injurat, nu l-am ofensat, nu i-am discreditat imaginea. M-ai acuzat ca eu nu i-am combatut opiniile cu argumente, cand eu in post-ul respectiv si in toate celelalte exact asta am facut :
"Te linistesti , ai baut multa cafea sau e sugar rush ?"
Fara sa ii iau apararea italianului, dar inafara de jucatorii de certa valoarea toti au nevoie de timp de acomodare. Nu cred ca te-ai uitat la tot meciul, ca altfel ai fi observat ca nu era nici cautat de colegi cu pasele. Concluziile le tragi dupa mai multe meciuri. Nu mi-aduc aminte sa fi venit vreun atacant la Steaua in ultimii 13 ani care sa rupa gura targului din primele meciuri."
In acelasi topic Virgil ii scrie "Adrian, esti rau. Uite chiar acum Em Jenei a spus sa fim rabdadori. Nu inteleg de ce te grabesti sa tragi concluzii. Propun sa asteptam sa se acomodeze cu colegii lui si cu jocul echipei. Si nu in ultimul rand sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Astazi cred ca a avut si trac."
Apoi Adrian imi raspunde mie "Ma scuzi, prietene, eu nu sunt suporter de rezultat, ca tine. Eu nu ma inchin de fiecare data cand Nikolic marcheaza doar pentru a-l scuipa atunci cand echipa nu castiga nimic iar el se face de rahat la fiecare atingere de balon." si daca o sa ai rabdare vreodata (desi cam e responsabilitatea ta de moderator), citeste ultimele mesaje sa vezi mici "intepaturi" (de altfel nu exista topic fara asa ceva). Dar nimic grav, se trece cu vederea ca nu suntem absurzi.
Mai incolo in topic Adrian ataca cu indirecta (stiind exact ca cei care au fost la meci se vor simti lezati) "Bravii suporteri de rezultat ai Stelei si-au facut datoria foarte bine!" si i se da o replica din partea lui DanielT "Adriane , ai o problema." Nu-l atentionezi si pe userul asta, ca doar e problema lui Adrian, daca are sau nu are o problema.
Cat priveste treaba cu mesageria privata, iti las o poza datata sa nu crezi ca nu sunt adeptul acestor lucruri. Asadar initiativa am avut, mai departe nu mai tine DOAR de mine.
[/url]
In ceea ce priveste jignirile care ti-au fost aduse, eu unu' nu le-am observat deoarece am absentat de pe forum in ultima perioada. Cat de curand am sa ma loghez mai des si atunci vei vedea ca o sa-mi iau mai serios rolul de "tovarasa", iar sanctiunile vor curge in stanga si-n dreapta, indiferent de cine, ce si cum, indiferent de nume, renume sau "nick".
Nu cred ca e timpul pierdut sa incepi sa le observi ; faptul ca tu ai absentat nu este problema mea, ci ca ma trezesc cu un avertisment absurd pentru o afirmatie inofensiva.
Chiar te rog sa citesti la topic-ul transferuri internationale cat troll-ing a facut Adrian (ce texte si schimburi de amabilitati a avut cu mai multa lume pe-acolo) cat off-topic am facut si eu si Alex H si Lorimer si Ronnie. Daca e sa mergem "by the book" acolo erau niste observatii de facut, dar cum nimeni n-a dat report, totul a fost ok. Si daca tineai mortis sa ma atentionezi, ca discutiile se "incing" prea tare (desi mie mi s-au parut intr-o doza mult mai ridicata de decenta si respect fata de anumite gunoaie si balacareli care s-au facut pe-aici) prin simetrie trebuie sa faci acelasi lucru si cu Adrian.
Nu ma astept sa mi se dea dreptate si nici sa se rezolve ceva, insa e bine de stiut ca fairplay-ul si corectitudinea invocata sunt cu jumatate de masura, pentru unii mai mult, pentru altii mai putin (dupa rang si sporul de vechime).
@Adrian , nu este necesar sa raspunzi la mesajul asta. Repet ce-am zis si in celalalt mesaj , este strict o plangere adresata sau la adresa lui LDS, pentru avertismentul pe care mi l-a dat.