Eu tot nu am inteles de ce isi inchipuie moderatorii ca ar fi oamenii potriviti pentru a judeca atitudinile diverse exprimate in privinta Stelei. Ei sunt doar cei care si-au asumat functia de a modera conflicte, de a asigura un climat linistit pe forum, nicidecum de a-si impune pozitiile sub amenintarea banarii. Cine e MoWeed sa anunte ritos pe aici ca el nu mai accepta elvetieni? Pe motiv ca, si aici ma pufneste rasul, "tin cu Steaua, sunt suporteri de rezultat"?
Sa zicem ca ii inteleg ca s-au facut moderatori; e tipicul omului fara putere sa-si doreasca functii de autoritate. Le accept doleantele, criticile atunci cand se refera la o virgula mancata, o injuratura rostita, o cearta idioata starnita din senin. Nu au insa nicio treaba cu opiniile altora legate de Steaua, atata timp cat in regulament nu e interzis sa tii cu FC Pi pera, pardon FC Steaua. Foarte bine ca au aceste credinte si ca si-au gasit suficienti aderenti cat sa formeze un club iacobin. Daca vor sa discute, sa o faca de pe pozitii de interlocutori, nu de moderatori. Macar Adrian nu cere banarea nimanui; omul e adult, nu am ce zice. MoWeed mai trebuie probabil sa creasca.
PS. Pe vremea comunismului, atunci cand erai scos la cules de cartofi pe camp, exista intotdeauna unul care ajungea primul acolo. Ala era facut automat coordonator de activitate si nu exista nimeni mai zelos decat el in atingerea productiei optime de cartofi.
Auzi prietene? Hai ca te bagi intr-o caterinca ieftina si care nu te caracterizeaza sper(eu sunt unul ce te citeste pe topicul de istorie). "e tipicul omului fara putere sa-si doreasca functii de autoritate".... Apropos de judecata asta, da a fost unul dar nu mai e, face garzi voluntare si n-are timp, eu am acceptat pt ca mi s-a zis ca nu are cine, iar mo a revenit la insistentele mele(l-am frecat la cap macar 2 sapt). Hai sa facem asa, vii in locul meu. OK?
Eu am o viata frumoasa, o familie frumoasa, o casa frumoasa, un caine frumos, o masina de cocalar...nu vreau putere virtuala pe un site. Aia e pt labagii. Am vrut doar sa ajut, daca nu pot asta e. Te propun in locul meu. OK?