FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«1106107108109110141»
drvladyk05.06.2013 14:14
Toronto a fost in primul rand provocat de sicanarile si jignirile voastre ,

Am observat ca te pricepi la gasit postari vechi atunci cand vrei sa iti sustii punctul de vedere. Arata-mi unde a fost jignit toronto ca eu nu am observat. Ori mi-au scapat niste postari, ori bagi zazanie ca de obicei.

PS: si topicul e strict pt nemultumiri, daca iar faceti nunta pe aici fara motiv, il inchid si dau avertismente

MoWeed05.06.2013 14:17

Daca si Toronto, de la care au primit injuraturi de-a lungul timpului vreo jumatate din userii activi ai forumului a fost provocat...

Toronto a mai avut vreo 10 abateri identice si de fiecare data a fost iertat/reprimit. Gata, s-a terminat. Nu se poate comporta civilizat, nu are ce cauta aici.

Am schimbat eu un singur semn de punctuatie din postarea respectiva? Eu sunt convins ca esti clona. Mai devreme sau mai tarziu vei gresi si voi avea si dovada.

Care e treaba cu grupul vesel? Lumineaza-ma si pe mine.

Adrian05.06.2013 14:36

Eu l-am facut dinamovist, Empyro. Si i-am si explicat de ce. Comportamentul de "sa castigam, nu conteaza cum, dar sa castigam" nu merge cu spiritul stelist. S-a suparat? Pai pe mine cati nu m-au facut antistelist? Am fost numit cel mai mare dusman al Stelei, am fost numit lucruri mult mai rele decat "dinamovist". Si niciodata nu am raspuns cu jigniri.

Acum ceva vreme LDS a spus foarte clar un lucru: Daca cineva va provoaca, nu raspundeti. El o sa se ocupe de tot, o sa stearga postari si o sa sanctioneze.

Daca cineva l-a provocat, putea sa dea un report si gata.

Nu se poate tot asa. Cu injuraturi de familie, de morti, de nu mai stiu eu. Mai da-o naibii de treaba. Ma dor ochii de la toate injuraturile alea. Si nu c-as fi eu vreun mare sfant.

MoWeed05.06.2013 14:44

Daca vroiam sa-l expediez cu orice pret aveam o gramada de ocazii sa fac asta pana acum si, crede-ma, cu mici exceptii, nimeni nu-i plangea de mila.

L-am facut oaie atunci cand s-a comportat ca atare. De cand a revenit pe forum nu l-a injurat/atacat nimeni. Ba chiar lumea s-a comportat civilizat fata de el, dat fiind trecutul lui.

Si ca sa te luminez, mai jos am scris parerea mea personala cu privire la forumul asta. Nu reflecta neaparat parerea colegilor mei.

Din punctul meu de vedere, aici nu este un site pentru oi si elvetieni. Ati infectat intreg internetul, nu mai pot sa citesc o stire pe undeva fara sa vad un cretin ca se lamenteaza ca, cu Jiji la puscarie, n-o sa mai aiba ocazia sa faca poze pe Arena Nationala la meciurile europene. Vreau ca asta sa ramana coltul meu si a celor care gandesc ca mine. Sunt zeci de site-uri pe internet, pagini pe facebook s.a.m.d. in care puteti agita spiritele in favoarea interlopului fara sa va persecuteze grupul vesel.

drvladyk05.06.2013 14:55
Din punctul meu de vedere, aici nu este un site pentru oi si elvetieni. Ati infectat intreg internetul, nu mai pot sa citesc o stire pe undeva fara sa vad un cretin ca se lamenteaza ca, cu Jiji la puscarie, n-o sa mai aiba ocazia sa faca poze pe Arena Nationala la meciurile europene. Vreau ca asta sa ramana coltul meu si a celor care gandesc ca mine. Sunt zeci de site-uri pe internet, pagini pe facebook s.a.m.d. in care puteti agita spiritele in favoarea interlopului fara sa va persecuteze grupul vesel.

+1 (in caz ca nu era clar)

vlad05.06.2013 15:16

Se poate face o vizionare la dejectiile de dimineata ale domnului Toronto?

La ora 6 dimineata cand a spoit pe multi nu era nimeni in preajma lui. Doar Bogdan Punkerul dupa cum chiar el ne zicea si o sticla de 750 ml de tarie. Nu a fost provocat de niciun user si daca ar fi fost nu ar fi avut absolut nicio scuza pentru acele abjecte injuraturi.

As vrea sa-l instiintez ca nu mai tine la varsta lui cu asemenea amenintari: " Vin cu ala si va bat si va arat care-i cel mai tare la bataie pe scoala" Clasamentele acestea se faceau pe vremea gimnaziului poate si-n epoci apuse.

Acum, draga Toronto, smecheria se plateste! Si se plateste scump. Iar prostii ajung exact acolo unde le e locul, ai exemplul: Becali.

Alexandru H.05.06.2013 15:20

Si eu as vrea sa vad definitia pentru oi si elvetieni.

MoWeed05.06.2013 15:20

Chiar vrei sa caut din nou postarile in care injurai tu oile tocmai pentru ca nu gandeau ca tine in acel moment? Esti un ipocrit. Tu chiar esti ultima persoana care ma poate trage la raspundere in acest domeniu.

Toti astia care vor sa plece becali dar ii incurajeaza echipa sunt elvetieni. Elvetieni pentru ca, desi-l vor plecat pe becali (cel putin declarativ) nu fac nimic pentru a-si indeplini dorinta si nici macar nu vor sa faca. Ei sunt pacifisti, il ingora pe becali ca "nu el joaca" dar, in acelasi timp, au mintea sa inteleaga ca maimutarelile lui afecteaza direct echipa (atat moral cat si sportiv). Dar nu se limiteaza numai la asta, nu. Mai au si tupeul sa-i atace pe aia care il vor pe becali plecat cu orice pret si sunt dispusi sa si faca ceva in acest sens.

Pe scurt, indivizii astia tolereaza jegul de dragul unei performante sau a trairilor proprii. Astia sunt mai rai ca oile pentru ca nu sunt cretini. Raul care-l fac, il fac constient.

Toti cei care-l incurajeaza/admira pe becali sunt oi.

Cat despre esecul cu Toronto, ai dreptate. A fost o greseala care nu se va mai repeta.

vlad05.06.2013 15:23

La elvetieni pot sa ti-o dau eu daca imi permiti.

Sunt aia care nici usturoi n-au mancat , nici gura nu le miroase.

Alexandru H.05.06.2013 15:24
Toti astia care vor sa plece becali dar ii incurajeaza echipa sunt elvetieni.

Pentru ceilalti exista dinamomania.

MoWeed05.06.2013 15:27

Continua asa si, poate, vei ajunge tu acolo.

Adrian05.06.2013 15:28

Oi - cei pentru care 5>3, if you know what I mean.

Elvetieni - cei care iubesc doar rezultatele. AKA Suporteri de rezultat.

vlad05.06.2013 15:34
Elvetieni -si cu sula-n cur si cu un picior in rai . Cred ca asta este definitia corecta.
drvladyk05.06.2013 15:38
Se poate face o vizionare la dejectiile de dimineata ale domnului Toronto?

Cu placere, sa vada toti ce s-a intamplat si cum aceasi trolli, care au mai fost banati pt acelasi comportament, nu fac decat sa rascoleasca cacatul in acelasi mod insidios. Distractie placuta:

Astazi, 04:57 AM

p.s. pisatul asta de lds sigur ma va bana asa ca vorbiti cu vlad sa ma adaugati pe facebook daca vrei banii de la pronosticuri (pentru astia top 3)...in rest sa va trag la **** ba lds SA-MI BAG **** IN MA - TA (cu cratima, vezi ca am scris corect gramatical, tarfo)

Astazi, 04:40 AM

ba cocalare...eu am construit site-ul asta pe banii si pe munca mea....si sa stii ca ma pis pe toti si pe tine si pe lds, si pe Adrian si pe toti cocalarii care vreti raul Stelei va rup in doua.....mare lucru sa dau 5000 $ lu George stan sa va inchida de tot fmm de zdrente ordinare...sa **** ****....

to_post_off.gif Astazi, 04:29 AM

ba pizdo te omor fmm de copil prost...COCALARE

Astazi, 01:49 AM

apparte iti jur daca aflu cine esti te rupem in doua....semnat: FIGHTSQUAD cu Bogdan punkeru aici cu toronto BEM AMANDOI....va rupem pe toti PIZDELOR....TORONTO E IN Romania....

SEMNAT: Bogdan PUNKERU

MoWeed05.06.2013 15:48
"da, adevarul e ca lucrurile s-au asezat la site...chiar ma mir ca ma pot intelege cu moweed, cu vlad, cu lds, avem opinii diferite dar asta e, daca suntem civilizati toata lumea e multumita....eu cand beau block site-ul asta sa nu intru...asta e o masura care m-a ajutat. "

Citat din Toronto. De acum vreo luna jumate. Va rog, spuneti-mi din nou cat a fost de persecutat...

axl05.06.2013 15:52

Calmati-va copii. Ce va agitati asa, ca niste oo intr-o caldare? Ce s-a intamplat? Si-a luat Alex ban pentru o postare pe care n-a vazut-o nimeni? Asa, si? Ce, credeti ca si-a luat degeaba? Adica a fost abuz? Adica Mo minte? Asta vreti sa spuneti? Se pune vreodata problema ca banarea canadianului sa fie abuz?

Mai serios acum, eu zic sa lasati categorisirile si sa va vedeti de treaba. E pauza competitionala, procesele s-au cam terminat, deci canci subiecte. Atacati topice mai sociale, istorie, de-astea. Intretineti atmosfera, ca-n pauza e zero trafic.

Si un reminder, fcsteaua.ro e site-ul suporterilor, nu al lui Mo,nu al lui Vlad, e site-ul tuturor suporterilor, si asa a fost intotdeauna. Daca e numai pentru cei ce se cred elita atunci schimbati logo-ul, elitistilor. Daca nu sunteti in stare sa faceti fata tsunami-ului de oi si de elvetieni, pentru ca e clar, sunt mii aici pe site, zilnic, se vede, din 8000 de postari zilnice 5500 sunt de la oi si elvetieni, schimbati logo, banati tot si ramaneti intre voi.

Ce nu intelegeti voi e ca oamenii sunt diferiti si privesc viata diferit. Nu puteti impune un sistem de gandire pe un forum, pentru ca pur si simplu nu se poate. Oi si elvetieni au existat intotdeauna, si pana sa apara ciobi, nu sunt specii noi, sunt marea masa a suporterilor. Adica tocmai suporterii aia despre care scrie in banner-ul site-ului: FCSTEAUA.RO - site-ul suporterilor. N-ati creat voi site-ul, nu l-ati inventat voi, deci nu puteti impune voi cum sa gandeasca userii, ar fi absurd. Si iata ca este. Deci lasati-o mai moale cu elitismul, ca va faceti de ras.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 15:52

:)) Eu cred ca toronto avea probleme la cap.

Ce voiam sa intreb moderatorii e daca au idee de ce se incarca atat de greu forumul cand postez mesaj. Parca am vazut ca se mai plangea cineva de treaba asta.

Sper ca am pus intrebarea in topicul potrivit. :)

drvladyk05.06.2013 16:10

@axl, ai dreptate( cateodata chiar ma enervezi da' asta e :P ). Eu m-am declarat de acord cu ce a zis Mo deoarece asta gandesc, asta mi-as dori si eu. Dar, ce gandesc si ce-mi doresc e una, cum ma comport e alta. Nu cred ca am persecutat vreo oaie sau vreun elvetian. Uita-te aici la modul in care vechii trolli starnesc scandal din nimic si sunt lasati sa se exprime, atata timp cat o fac civilizat. Poate nu sunt atat de diplomat ca lds de ex, dar se stie asta, se stia cand am fost pus mod. Sa vina unul mai temperat si ma dau la o parte in secunda 2. Parerea mea e ca s-a creat nunta asta din nimic...

axl05.06.2013 16:25
daca ai "trait" cu antecedentele lui toronto

S-a trait cu antecedentele lui Toronto pentru ca baiatul asta, cu toate relele lui, si-s o gramada, e inimos si se trece foarte usor cu vederea faptul ca a facut multe pentru site, de la inceputurile lui. Mie mi se pare foarte fireasca desfasurarea evenimentelor, adica isi da in stamba, ban permanent, foarte ok. Revine peste o luna, e cuminte 2 saptamani, iar isi da in stamba, iar permanent o luna. Si tot asa.

vlad05.06.2013 16:33

@Cataline, in fata cui ma fac de ras? N-am inteles-o pe asta. Care-i problema ? M-a prins cineva la furat prin magazin, am mers cu slitzul desfacut? In fata cui ma fac de ras? Explica-mi si mie faza cu rasul. Mi-am pus poseta in cap pe post de sapca?

Usurel, dragul meu , cu aprecierile . Usurel. Ca n-am dat cu piatra in nimeni. Vorbeam in general . Habar n-am care-i pozitia ta in situatia actuala.

Nu mi-a placut comentul tau usor malitios. Incerc sa ma temperez pentru ca te consider amic si imi este foarte greu sa-mi aleg cu grija cuvintele.

Sa fii sanatos si la buzunare gros!

Hai sa fiti iubiti cu totii si sa va continuati lupta si patima fiecare in felul sau!

MoWeed05.06.2013 16:34

Cand am "preluat" puterea aici eu si cu Alex exact asta vroiam sa facem, sa dam o directie pur anti-becali. Atunci nu s-a vrut asta de catre alte persoane si a iesit un fel de struto-camila, nici asa, nici asa. Acum sunt un simplu moderator, nu mai am nici o alta putere si nici nu imi mai doresc asta.

Recunosc ca nu mai am diplomatia din trecut pentru ca, efectiv, nu mai am rabdarea sa ii fac pe indivizii astia sa inteleaga. Cateodata ma mai enervez si eu si mai arunc cate un apelativ de "oaie" atata tot.

Pentru prima data de la venirea lui in Ghencea, ciobanul este relativ vulnerabil. Si noi, in loc sa ne concentram pe eliminarea lui odata pentru totdeauna, indiferent de consecintele pe termen scurt, ne lamentam ca ne scoate UEFA din cupele europene sau alte tampenii de genul asta (multe dintre ele fiind exclusiv din vina lui becali).

Asta este unicul adevar: nu vom mai avea niciodata o ocazie mai buna sa scapam de el. Si noi ce facem? Il ajutam sa sustina echipa financiar cat este la puscarie!

Pot sa consider ca exista stelisti cu pareri diferite dar, pe indivizii astia, eu nu ii consider stelisti.

Cat timp sunt moderator, o sa impart dreptatea cum cred eu de cuviinta respectand, in acelasi timp, regulamentele. Nu cred ca am banat pe cineva pentru ideeile exprimate, oricat de imbecile au fost acestea. Nu am provocat pe nimeni ca apoi sa-l sanctionez (toate raspunsurile la postarile mele sunt nesanctionate). Arata-mi unde am pus pumnul in gura cuiva? Arata-mi o singura sanctiune data pe criterii neregulamentare.

Lucrurile aici se intampla destul de corect. Daca era sa fac dupa cum cred eu ca ar fi bine, dadeam ban elvetienilor in secunda 2.

vlad05.06.2013 16:36
S-a trait cu antecedentele lui Toronto pentru ca baiatul asta, cu toate relele lui, si-s o gramada, e inimos si se trece foarte usor cu vederea faptul ca a facut multe pentru site, de la inceputurile lui. Mie mi se pare foarte fireasca desfasurarea evenimentelor, adica isi da in stamba, ban permanent, foarte ok. Revine peste o luna, e cuminte 2 saptamani, iar isi da in stamba, iar permanent o luna. Si tot asa.

Rele????

Mizerie, dragule!

Cand injuri pe unul de toti mortii si vii nu mai inseamna cu bune si rele ci mitocanie de ultima speta. Daca tu esti de acord cu asta nu te pot judeca ca nu sunt vreun sfant.

Alexandru H.05.06.2013 16:37

Eu tot nu am inteles de ce isi inchipuie moderatorii ca ar fi oamenii potriviti pentru a judeca atitudinile diverse exprimate in privinta Stelei. Ei sunt doar cei care si-au asumat functia de a modera conflicte, de a asigura un climat linistit pe forum, nicidecum de a-si impune pozitiile sub amenintarea banarii. Cine e MoWeed sa anunte ritos pe aici ca el nu mai accepta elvetieni? Pe motiv ca, si aici ma pufneste rasul, "tin cu Steaua, sunt suporteri de rezultat"?

Sa zicem ca ii inteleg ca s-au facut moderatori; e tipicul omului fara putere sa-si doreasca functii de autoritate. Le accept doleantele, criticile atunci cand se refera la o virgula mancata, o injuratura rostita, o cearta idioata starnita din senin. Nu au insa nicio treaba cu opiniile altora legate de Steaua, atata timp cat in regulament nu e interzis sa tii cu FC Pi pera, pardon FC Steaua. Foarte bine ca au aceste credinte si ca si-au gasit suficienti aderenti cat sa formeze un club iacobin. Daca vor sa discute, sa o faca de pe pozitii de interlocutori, nu de moderatori. Macar Adrian nu cere banarea nimanui; omul e adult, nu am ce zice. MoWeed mai trebuie probabil sa creasca.

PS. Pe vremea comunismului, atunci cand erai scos la cules de cartofi pe camp, exista intotdeauna unul care ajungea primul acolo. Ala era facut automat coordonator de activitate si nu exista nimeni mai zelos decat el in atingerea productiei optime de cartofi.

axl05.06.2013 16:43
@Cataline, in fata cui ma fac de ras? N-am inteles-o pe asta. Care-i problema ? M-a prins cineva la furat prin magazin, am mers cu slitzul desfacut? In fata cui ma fac de ras? Explica-mi si mie faza cu rasul. Mi-am pus poseta in cap pe post de sapca?

Usurel, dragul meu , cu aprecierile . Usurel. Ca n-am dat cu piatra in nimeni. Vorbeam in general . Habar n-am care-i pozitia ta in situatia actuala.

Nu mi-a placut comentul tau usor malitios. Incerc sa ma temperez pentru ca te consider amic si imi este foarte greu sa-mi aleg cu grija cuvintele.

Sa fii sanatos si la buzunare gros!

Hai sa fiti iubiti cu totii si sa va continuati lupta si patima fiecare in felul sau!

Hahaha, Vlade, bineinteles ca suntem amici. Cand am spus Vlad am spus de fapt drvladyk, pentru ca despre staff vorbeam, nu despre useri. Tocmai libertatea de exprimare a userilor o aparam, adica implicit a ta. A fost o confuzie de nume, deci totu-i bine, da?

Si faza cu facutul de ras e simpla, rationamentul meu l-am explicat mai sus, site-ul asta este site-ul suporterilor, asa este de la infiintare, n-o sa reuseasca Mo si Vlad (drvladyk) oricat si-ar dori de mult, sa-l transforme in site-ul catorva suporteri. Obiectivul lor (daca este real si nu e doar un alint) le depaseste puterea de munca, nerealizarea unui obiectiv imposibil este ilara, pentru ca-i amuzant, pentru mine, sa-ti pui in cap un tel imposibil.

axl05.06.2013 16:46
Daca tu esti de acord cu asta nu te pot judeca ca nu sunt vreun sfant.

Ei, dar nu-mi baga cuvinte in gura.

«1106107108109110141»