FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«1105106107108109141»
axl07.04.2013 20:07

Nu mai fi rautacios, intotdeauna s-a vorbit initial, mai putin in momentele cand site-ul era plin si staff-ul era depasit.

Lorimer07.04.2013 20:14

Nu ma lua-n seama ca am baut si eu ceva si am dorit sa-l atac pe Mo Weed :)

MoWeed07.04.2013 20:17

I-am putea zice "Atacul clonelor". Da' sa nu fie un sfarsit trist pentru clone... :D

Lorimer07.04.2013 20:23

Buna asta :)

clona_lui_joga11.04.2013 18:15
Ai ban de 3 zile, nu permanent.

Eu nu ti-l scot deoarece consider ca a luat decizia potrivita.

Suntem off-topic asa ca, te rog, continua pe topicul de Nemultumiri. Stii care e.

Pentru ce mi-a dat ban trei zile, Dumnezeule mare? Si cireasa de pe tort, dupa ce m-a jignit in prealabil ca la usa cortului, a amenintat ca pleaca si la plecare mi-a suspendat contul...

Lorimer14.04.2013 20:54

MoWeed...Nu m-a avetizat nimeni in niciun fel. Te rog frumos sa nu ma mai ameninti cu ban permanent pentru ca nu te-am atacat. Acela nu reprezinta deloc vreun atac, ci doar pretexte sa faci politie pe site. Daca iti doresti sa nu mai comentez posturile tale, spune asta si ma conformez. Am avut pana acum discutii civilizate aici si consider ca daca merit sa fiu dat afara pentru ceva anume nu esti tu cel in masura sa ma judeci. Din punctul meu de vedere a fost ultimul post in care te-am bagat in seama. E una sa nu suport pe cineva anume, dar atata vreme cat acea persoana nu are nici respectul meu, chiar nu merita bagata in seama.

MoWeed14.04.2013 21:07

Tu trebuie sa intelegi ceva. Esti clona, drept urmare, la prima ta abatere vei primi ban permanent. Nu te amenint, te informez. Nu vreau apoi sa te plangi de abuzuri.

Nu ma intereseaza daca imi comentezi postarile. Ignora-ma, nu ma baga in seama, chiar nu-mi pasa. Consider ca ai fost avertizat.

Nu spusesem nimic de tine pe topicul ala, redondo, dar ai insistat sa faci pe desteptul si sa ma "ataci" subtil. Si nu e prima ta postare de genul asta de cand ai revenit.

La urmatorea postare de genul asta, fie ca e vorba de un atac la adresa mea sau un atac la adresa oricarui user de pe forum, eu, personal, iti voi da ban permanent. Atentie, am zis atac, nu injuratura.

Aici nu e forumul tau cumparat si nu o sa-ti permit sa faci pe desteptul sau sa iei pe cineva la misto. Mai ales tinand cont ca ai dovedit odata, demult, ca nu ai ce cauta aici (altfel nu ai fi primit ban)

Lorimer14.04.2013 21:20

N-ar fi rau sa nu uiti ca nici tu nu esti proprietarul acestui site. Si n-ar fi rau sa observi cum se comporta ceilalti moderatori. Si n-ar fi rau sa nu uiti ca eu nu consider ca-mi faci tu vreo favoare ca postez aici.

Si care e problema daca nu spusesei nimic acolo despre mine? N-am voie sa dau "replay"?

Cu alte cuvinte eu nu am voie nici macar sa ma contrazic aici cu cineva...sa nu para atac...

Poti sa-mi dai si acum ban, ca oricum e clara treaba...

MoWeed14.04.2013 21:30

Nu, aveai voie sa-mi dai reply, ba chiar as fi incurajat asta.

Reply la idee, nu la persoana.

Din punctul meu de vedere, sa-i spui cuiva ca nu stie sa se exprime este un atac atata timp cat respectivul nu te-a provocat in nici un fel.

Nu iti fac nici o favoare ca postezi aici si nu sunt proprietarul acestui site (e evident; daca eram eu proprietarul nu ai fi revenit aici).

Dar, cat timp sunt moderator, iti promit ca zbori la primul atac. Nu ma intereseaza ce zic ceilalti moderatori. Eu, unul, nu o sa-ti permit sa profiti de bunatatea administratorilor de a-ti permite sa revii pentru a lua la p**a pe unul sau pe altul. Asta consider ca este o atitudine corecta fata de utilizatorii care s-au comportat civilizat pana acum si care au respectat regulamentul.

PS: Si Toronto a revenit dupa ce a facut lucruri mult mai grave ca tine si el, cu toate antecedentele lui, se poate exprima fara sa atace pe nimeni. Pe el de ce nu-l "amenint"?

@Joga Bonito

Fara off-topic!

drvladyk14.04.2013 21:39
eu nu consider ca-mi faci tu vreo favoare ca postez aici.

Faptul ca postezi dupa ce ai fost banat definitiv, eu cred ca este o favoare in sine. Nu conteaza cine o face sau de ce. Dar daca tu continui sa mergi pe acelasi drum ca odinioara e posibil sa te duca la aceeasi destinatie, nu?

MoWeed14.04.2013 21:42

Joga, Dragoshel poate vedea postarile sterse. Daca vrei sa-i explici in privat esti liber sa faci asta.

Nu eu girez pentru Vlad. De fapt, nu el l-am adus pe Vlad la moderare ci, mai degraba, el m-a (re)adus pe mine. Nu mai sunt sef peste nimic, sunt un simplu moderator ca LDS si Vlad.

Cat despre jigniri, le ignor de data asta. Postarea a fost steasa datorita limbajului...

drvladyk14.04.2013 21:45
Cat despre jigniri, le ignor de data asta.

Eu nu le-am ignorat...

Lorimer14.04.2013 21:49

De fapt vrei sa-mi arati cine conduce...adica tu! Nu am reprezentat o problema nici cand am fost cu nicknameul "stockton", dar ai dorit tu sa-ti arati muschii virtuali atunci. Mi-ai dat ban total nedrept atunci. Nu am luat pe nimeni la "p..." si cred ca tu profiti mai mult decat toti de avantajele oferite de proprietari aici, dar asta ii priveste pe ei, nu pe mine.

Daca ala era un atac insemna ca esti prea sensibil. Ce sa zicem despre tine care dupa ce mi-am exprimat o parere fotbalistica, imi zici ca e penibilitate si ma numesti "oltean frustrat"?

E evident ca acum vei profita de prima mea contrazicere cu cineva ca sa apesi pe buton.

Pe de o parte vad un moderator care-si pierde vremea culmea sa modereze...adica sa corecteze greseli gramaticale. Adica sa arate si altora ca "a modera" nu inseamna sa ameninti userii si sa te comporti ca un militian.

Poate ai observat ca eu am o atitudine mult mai moderata aici decat in trecut...mai mult imi place sa discut despre istorie, literatura sau cinematografie...mai informez si eu pe altii cu cate ceva si de asemenea ma informez si eu. In momentul de fata, siteul reprezinta un moment de relaxare pentru mine, nu loc de a cauta scandal.

MoWeed14.04.2013 21:59

Daca nu vrei sa cauti scandal atunci nimeni nu va avea nimic de impartit cu tine.

Chiar mi-a facut placere sa citesc discutiile de la istorie sau de la topicul de filme.

Nu e vorba ca-s prea sensibil. E vorba ca asa ai facut si prima data. Ai inceput asa, cu subtilitati, si dupa aia totul a degenerat. Poate par prea dur, dar nu vreau sa se mai ajunga acolo.

Repet, daca discuti fara atacuri, nu vei primi nici o sanctiune de la nimeni.

Daca vroiam sa-ti arat ca eu conduc iti dadeam ban fara sa mai stau la discutii. Si cand intrebai de ce, as fi raspuns cu o replica de genul "ca asa vreau eu".

Lorimer14.04.2013 22:06

Ok, de acord, si eu vreau sa fie liniste.

Adrian14.04.2013 22:29

E doar o sugestie, baieti, voi faceti cum credeti ca e mai bine.

Mai bine il ignorati pe Joga Bonito. Omul are problemele lui. Nu are rost sa va stresati ca va injura, nici nu trebuie sa il bagati in seama. E clar ca e frustrat ca nu mai e moderator. Daca voi ii tot dati cate 3 zile asa, doar ii faceti jocul. Ca, din ce vad, asta cauta, scandal. Vrea sa se dea victima si vrea, probabil, sa arate ca voi nu sunteti capabili sa fiti moderatori.

Cred ca ar trebui sa il lasati in pace si sa il ignorati atunci cand va ataca si sa il sanctionati doar daca se apuca sa jigneasca alti utilizatori. Pentru mine, cel putin, e destul de clar ca omul intra in acest moment pe site doar pentru a se certa cu voi.

SteauaToronto15.04.2013 00:09

da, adevarul e ca lucrurile s-au asezat la site...chiar ma mir ca ma pot intelege cu moweed, cu vlad, cu lds, avem opinii diferite dar asta e, daca suntem civilizati toata lumea e multumita....eu cand beau block site-ul asta sa nu intru...asta e o masura care m-a ajutat.

gio_stgloria21.05.2013 15:17

Mi-ar placea ban direct pentru aia de vin cu urmatoarele tipuri de argumente progigi :

- Huidu a omorat 3 oameni de ce nu e in puscarie

- A furat , e adevarat da a si dat ( da , pan' ferentari si mai stiu eu unde pentru voturi si de craciun la milogi)

- A furat , da de ce l-a inchis numai pe el ?

Astia sunt virusati n-ai ce sa le mai faci.

MoWeed21.05.2013 17:41

Din fericire, se pare ca respectivii cam evita site-ul asta

clausblaus21.05.2013 18:51

Au incercat vreo doi,dar s-au lasat pagubasi.(si nici tu n-ai fost pe faza) :)))

Lorimer05.06.2013 10:51

@MoWeed

Eu nu stiu ce a facut Toronto, pentru ca probabil ati sters, desi banuiesc. Stiu ca avea o gramada de avertismente sau recidive. Dar si tu stii ca are o problema serioasa si stiai inca de acum doua luni de cand ati fost mai permisivi cu cei care au gresit in trecut ca 100% va recidiva...si de mai multe ori. L-ati acceptat aici pentru ca in fond ati stiut toti ca nu este rau intentionat si nici om rau nu este. Asta este el, omul trebuie acceptat asa cum este. El are nevoie de ajutor specializat si eu unul il felicit ca la varsta lui a avut puterea sa nu nege faptul ca are aceasta grava problema. Parerea mea este ca stelistii ar trebui sa se ajute intre ei si eu nu stiu daca voi il ajutati in acest fel. Eu zic sa va mai ganditi.

Adrian05.06.2013 11:46

Ajutorul despre care vorbesti tu, Lorimer, nu se da pe un forum. Si eu unul nu cred ca Toronto are chiar asa probleme mari. Lui ii place sa exagereze si sa se foloseasca de faptul ca bea pentru a-si scuza iesirile.

Niciodata nu am fost un tip care sa se dea mare cat bea sau nu stiu ce. Da' am baut si beau si eu alcool. Sunt si un pic mai maricel asa deci nu ma rapune bautura chiar din prima. Eu, de fiecare data cand m-am imbatat grav de tot, niciodata nu am reusit sa scriu corect la tastatura. Cand ma imbatam rau de tot, nu simteam nevoia sa intru pe siteuri ca sa injur oameni pe care nu ii cunosc.

Nu stiu de ce alcoolism sufera Toronto, dar mie imi cam miroase a bullshit. Cel putin in ceea ce priveste alcoolismul sau cat a fost pe site.

In ultimele luni a primit sanse peste sanse. Nimeni nu s-a luat de el, nimeni nu l-a injurat, nimic. El insa nu poate accepta ca altii sa aiba o parere diferita de a lui.

Pai, ma scuzati. Si pe mine ma supara cand vad toti mieluseii cum posteaza pe aici ca sa il apere pe cioban. Da' pentru asta nu le iau la enumerat rudele, nu-mi bag si nu-mi scot.

Am zis si inca o mai zic. Sunt pentru reprimirea pe site a tuturor celor care au fost banati de-a lungul timpului pentru "ciobanisme", sa zic asa. Nu ma supara preferintele lor, le suport. Pot si discuta cu ei.

Da' daca ei se apuca sa injure, sa atace familii, sa nu mai stiu ce. Apai pana aici.

Deja aici nu mai vorbim de faptul ca ala e becalist sau ala e dinamovist. Aici e lipsa de bun simt, proasta crestere, etc. Pentru asta primesti ban indiferent ca esti cel mai mare stelist sau cel mai mare dusman al Stelei.

Din punctul meu de vedere e corect ban-ul pentru Toronto. Nu ca m-ar fi injurat pe mine(desi am vazut ce a scris si m-a injurat si pe mine desi in ultimele saptamani/luni cred ca am purtat doar discutii civilizate cu el, nu i-am dat motiv sa ma injure.), ci pentru ca nu se poate abtine sa nu injure. Pentru ca asa s-a invatat. Injura si apoi da vina pe alcool, asteptand sa fie iertat.

Daca el nu vrea sa lase alcoolul, daca el nu vrea sa nu mai injure, nu stiu de ce ar trebui sa vreau eu sa il mai vad pe site.

vlad05.06.2013 12:58

Nu vreau sa ma bag dar Toronto a fost provocat azi. L-a provocat magarul de Jim . Jim Beam.

Toronto nu mai merita nicio sansa pentru mizeriile pe care le-a scris dimineata. Si eu ma imbatam dar ma duceam la culcare cand mi se taiau picioarele. Nici vorba ca as fi putut scrie ceva , nu eram capabil fizic. Dar sa dai vina pe bautura pentru modul infect de comunicare cu ceilalti este o mare gogorita.

Va rog frumos sa nu-i mai dati acces acestui individ frate bun cu mitocania si golania.

Cine a apucat sa citeasca mizeriile stie despre ce vorbesc.

Ms frumos.

PS @Adrian , imi dau cuvnatul de onoare ca ceea ce am scris acum facut-o inainte sa citesc postul tau. Nu suntem amandoi tampiti sa credem scuza aia mincinoasa din partea canadianului.

MoWeed05.06.2013 13:01

@vlad

Iti garantez ca, atata timp cat voi mai fi moderator aici, Toronto nu va mai avea acces decat de pe clone. Si, cum toate clonele lui au fost prinse...

MoWeed05.06.2013 13:05

@Lorimer

Toronto s-a apucat iar sa injure si sa ameninte cu bataia pe toti cei care nu sunt de acord cu el. Cand a fost acceptat aici din nou, i s-a spus foarte clar ca la prima abatere zboara. Si de atunci am mai ignorat mici derapaje tocmai din motivele pe care le-ai enumerat tu.

Dar m-am saturat ca la fiecare betie, omul sa intre aici sa injure si sa ameninte in stanga si in dreapta cu bataia.

In situatia de fata, ajutorul nu poate veni de pe un forum populat de oameni aflati la mii de km distanta.

«1105106107108109141»