Hai ca ce-i prea mult strica, de acum postati aici doar nemultumiri, va rog frumos. Mutati nunta la coltu vesel sau la discutii libere
Hai ca ce-i prea mult strica, de acum postati aici doar nemultumiri, va rog frumos. Mutati nunta la coltu vesel sau la discutii libere
Joga, aproape tuturor ne lipseste cate o doaga... Ma rog, asa imi place mie sa cred, "o doaga", ca nu sunt durduliu ca un butoi... Pe de alta parte, sa stii ca mie imi place sa experimentez rationalitatea, bunul simt, moderatia si compasiunea doar in lumea virtuala, pentru ca in viata reala, unde am trait numa' printre bagabonti, hiene, sifoane si cordoaice e greu ca sa-mi permit asa ceva...
@drvladyk: Gata, io unu' am incheiat aici "offtopic-ul". Rugamintea mea ar fi sa nu va mai inflamati asa, "militieneste" si sa luati aceste "devieri de la subiect" drept ceea ce sunt, discutii amicale despre viata cu "nemultumirile" de rigoare...
am o intrebare: cum e posibil ca unul ca LDS sa ajunga moderator pe acest site care se vrea sa fie site-ul suporterilor stelisti ?
cum e posibil cand asta inaintea meciului cu Ajax sau Chelsea se ruga sa piarda echipa doar ca el are ce are de impartit cu Jiji....si cand jucatorii si-au dat viata pe teren si au castigat ambele meciuri acasa isi batea joc in continuare...intelegem ca are o obsesie (sper ca nu si sexuala cu ciobanul) dar asta nu iti da ma dreptul sa dai in munca jucatorilor...
numirea moldoveanului arata exact imaginea acestui site...acuma ma astept sa-mi dea imediat un ban ca sa arate el care e seful
Toronto, ti-o spun ca un prieten. LDS are mai mult stelism in degetul mic de la picior decat ai tu in toata fiinta ta.
Adrian cred ca te-a speriat banul lui azzido acum vad ca lingi la greu sa nu ai emotii in viitor ... eu mi-am zis parerea si nu stiu cum stii matale ca se masoara stelismul ?
Stelismul se masoara in functie de cat de tare zbieri la victorii. Cu cat zbieri mai tare, cu atata esti mai putin stelist.
In alta ordine de idei, e un lucru bine cunoscut pe site ca eu pup in fund oameni si incerc sa ma pun bine cu x si y ca sa castig tot felul de treburi. Am facut lucrul asta de cand mi-am facut cont si voi continua sa il fac. Asta e de fapt firea mea. Eu indoi genunchiul in fata oricui. Inainte sa ajunga moderator, LDS era de fapt dusmanul meu nr 1 pe site si nu eram niciodata de acord cu el.
Extrapoland din gandirea lui Adita, mi-am permis sa creez o mica definitie a "stelismului":
Cu cat esti mai dinamovist, cu atat esti mai stelist. Si viceversa. ![]()
Mi-am permis sa ma inspir din "1984". Ca se potrivea contextului.
Alexandru H,
Hai sa extrapolam gandirea lui Reghecampf, macar asa, pentru amorul artei... Omu' a declarat, (l-am vazut si auzit personal) ca mai bine nu am fi dat golul ala inainte de pauza si ca, fara el, sansele echipei pe care o antreneaza ar fi fost mult mai favorabile in ceea ce priveste calificarea...
Fiecare poate sa traga ce concluzii vrea, insa, prin aceasta declaratie, Reghecampf a aratat ca are o gandire de strateg si ca macar in ceea ce priveste meseria de antrenor, omu' isi merita aprecierile. Cu alte cuvinte, exista si succese daunatoare asa cum exista esecuri pozitive si sanatoase. Orice succes al lui Becali este daunator Stelei, asta nu va e voua foarte clar si nu intelegeti sau va prefaceti ca nu intelegeti.
Toronto,
In privinta mea poti sa stai linistit, eu n-am sa te banez si n-am sa te sicanez cu nimic in momentul de fata.
Insa iti fac o promisiune:
Daca te elimina careva si de pe contul asta pe care il ai acum, am sa ma ocup personal de tine cat timp voi mai fi pe saitul asta ca moderator. Poti sa-ti mai faci o mie de conturi, iti voi sterge orice mesaj, indiferent despre ce vei vorbi, cu cine vei vorbi s.a.m.d. In clipa in care iti vei face un nou cont si vei posta un mesaj, sa fii constient ca e degeaba si ca mesaju' tau va ramane pe sait pana in clipa in care voi intra eu. Si voi intra mult mai des, acum ca m-am vazut "moderator".
Considera astea ultimele cuvinte pe care ti le-am adresat in viata asta.
daca stiam ca site-ul asta va ajunge sa fie condus de asemenea "stelisti" imi canalizam energia si banii care i-am investit la inceput pe femei
)
daca stiam ca site-ul asta va ajunge sa fie condus de asemenea "stelisti" imi canalizam energia si banii care i-am investit la inceput pe femei)
Cate femei crezi ca ai fi cumparat cu cei 60 de dolari pe care i-ai investit in copilaria ta?
V-am rugat frumos... Si lunea dimineata am o dispozitie nasoala... Toronto te mananca?
Extrapoland din gandirea lui Adita, mi-am permis sa creez o mica definitie a "stelismului":
Cu cat esti mai dinamovist, cu atat esti mai stelist. Si viceversa.
Mi-am permis sa ma inspir din "1984". Ca se potrivea contextului.
Pentru un om care pretinte ca e foarte inteligent, in ultima vreme ai cam evitat sa o arati. Te informez, dragule, ca si dinamovistii urla destul de tare la victoriile Stelei.
Fiecare poate sa traga ce concluzii vrea, insa, prin aceasta declaratie, Reghecampf a aratat ca are o gandire de strateg si ca macar in ceea ce priveste meseria de antrenor, omu' isi merita aprecierile. Cu alte cuvinte, exista si succese daunatoare asa cum exista esecuri pozitive si sanatoase. Orice succes al lui Becali este daunator Stelei, asta nu va e voua foarte clar si nu intelegeti sau va prefaceti ca nu intelegeti.
Faci confuzie intre tactica si strategie. Pentru a-ti atinge tinta strategica (adica pe romaneste calificarea), tactica aleasa poate fi cea a apararii pe 5 linii, atacul la baioneta, temporizarea, impunerea unui joc fizic si da, crearea unui climat psihologic optim pentru ca echipa sa nu cada in a doua repriza. Reghe nu a precizat niciodata ca nu-si doreste calificarea sau ca Steaua trebuia sa fie batuta pentru a fi el multumit; doar ca din punctul de vedere al obiectivului final, era poate mai bine ca golul acela sa nu fi venit intr-un moment in care stelistii s-au vazut calificati 100% in sferturi.
Lupta impotriva lui Becali poate avea diferite forme si ipostaze. Dar a clama ca vrei sa salvezi Steaua de influenta ciobanului iar cel mai bun mijloc pentru asta e lovirea Stelei, e un exercitiu de logica stramba ce se potriveste perfect cu conceptul de dublagandire din "1984". Nici nu e nevoie sa insist ca aceasta strategie a esuat lamentabil, ca in momentul asta doar talibanii se mai agata de iluzia "luptei" de pe stadion.
Eu nu cred nici macar ca o eventuala pedeapsa cu inchisoarea l-ar putea convinge sa scape de Steaua. Daca ii aduce bani, o va pastra. Sfatul meu pentru Adrian sau alti revolutionari e sa ia o pusca, sa se pozitioneze in fata palatului si sa traga. Aia ar fi o actiune mai utila decat protestele virtuale si impunerea unei linii de demarcatie intre antibecaliotii puri si becaliotii sclavi.
E si parerea mea ca numai un deget pe tragaci poate indeparta jegul behaitor de la Steaua; [....]
Alexandru, intrucat eu iti apreciez inteligenta, te-as ruga sa-mi spui cum comentezi acest micutz paragraf: "Nehalitilor care v-au luat rezultatele mintile, a small info: halcile de carne pe care le aveti in labe se vor epuiza repede si veti ramane doar cu tarele unui sistem distrus, in ruine, lipsit de acele beneficii strict vremelnice. Garantia ca vor disparea este chiar modul in care au fost obtinute.
Atunci, daca aveti un minim bun-simt, o sa turbati si-o sa crapati dreaqu " asta fiind cel mai util lucru pe care l-ati putea face ", cand o sa va dati seama ce monstruozitate ati creat."
Paragraful apartine unui redactor al site-ului si se refera la cei care pot face distinctia intre patronatul vremelnic al ciobanului si esenta imuabila a Stelei si stelismului.
Permite-mi sa nu comentez aberatiile lui Pindean. Omul e dus, vede inamici ai poporului pretutindeni. Revin iar la dublagandire: ziaristul e un nenorocit ca a lovit in Steaua, dar in acelasi timp e un erou pentru ca a lovit in Steaua; Steaua sub comunism nu era comunista dar Steaua dupa comunism e comunista; nu avem voie sa spunem ce gandim dar avem voie sa spunem ce gandim (ca altfel nu ar fi existat respectivul articol); cei care vor succesul Stelei sunt niste oi, dar antrenorul care contribuie decisiv la succesul Stelei nu e o oaie. Si cate si mai cate...
Continuati, vad ca, sa faceti pe prostii. Stiu ca nu sunteti prosti dar va place sa va dati prosti, in lipsa de argumente sau poate doar pentru a enerva.
Sunteti oameni mari, probabil aveti fiecare cate o afacere personala. Daca nu aveti, cu siguranta v-ati gandit la asa ceva, v-ati facut un plan in minte.
Care scenariu e de preferat?
1. Un castig rapid urmat de prabusire totala.
2. O evolutie constant buna a afacerii voastre.
Eu cred ca veti alege 2. Pentru ca nu cred ca un om cu creier in cap s-ar bucura de varianta 1. Doar dobitocii si poate nici ei.
Daca Steaua castiga acum meciuri si ia campionatul, asta nu e neaparat un lucru bun. Da, o echipa ca Steaua trebuie sa faca mereu performanta, trebuie sa castige tot timpul. Dar daca performanta din acest sezon o sa fie urmata de 7 ani de locul 6(sunt optimist, ca poate fi urmata chiar de distrugerea echipei) atunci ce mai ziceti?
Cu ciobanul asa sta treaba. Steaua e bagata in acest sistem mafiot care o sa o hraneasca cu cate o cupa sau un campionat o data la 2,3,4 ani, atat cat sa ii fie bine. De fapt cat sa le fie bine tuturor. Pentru ca acea cooperativa nu a disparut odata cu Gloria Bistrita. Nu. Acea cooperativa s-a extins si acum e condusa de cei din FRF si LPF. Nimic nu se face fara ca ei sa stie. Si daca ei nu doreau, Steaua nu lua titlul anul asta. Ce? Credeti ca nu se mai putea gasi un Otelul sau un Urziceni? Ba da. Dar era de preferat sa castige Steaua, pentru ca echipa asta va avea la anu' cele mai multe sanse sa intre in CL, sa aduca bani si sa isi traga fiecare parnosu'.
Nu suntem prosti si nici paranoici. Stim cum functioneaza sistemul asta. Ca nu e nici o surpriza faptul ca CFR Cluj castiga anul asta titlul, apoi in sezonul urmator termina pe 8, apoi iar ia titlul, apoi iar pe 8 si tot asa. Astea nu sunt coincidente. Asa s-au inteles ei.
La anu' CFR o sa ia titlul. Veti vedea. Steaua o sa ia banii din CL si o sa-i lase pe ceferisti sa ia titlul ca sa poata sa mearga si ei sa ia bani in sezonul urmator. Ca asa e frumos.
Asadar, de ce va bucurati acum? De un titlu pe care ni l-au dat altii? (Pentru ca oricat de bine ar juca Steaua, daca dorea Mircea Sandu ca Brasovul sa ia titlul, Brasovul lua titlul)
Mizeriile astea trebuie date afara din fotbalul romanesc. Si asta o putem face doar abandonand fotbalul. Fara spectatori la meciuri!
La anu' ciobanul o sa distruga echipa asta, ca sa faca profit maxim. Ca pe el oricum nu o sa-l intereseze daca are sau nu forta echipa sa ia titlul. Din moment ce Mircea Sandu o sa i-l dea pe tava, chiar nu mai conteaza valoarea echipei.
Chiriches, Rusescu, Chipciu, Adi Popa, toti vor pleca la prima oferta, la fel ca Thereau. Locul 6 ne asteapta.
Ma doare capul.
Daca Steaua castiga acum meciuri si ia campionatul, asta nu e neaparat un lucru bun. Da, o echipa ca Steaua trebuie sa faca mereu performanta, trebuie sa castige tot timpul. Dar daca performanta din acest sezon o sa fie urmata de 7 ani de locul 6(sunt optimist, ca poate fi urmata chiar de distrugerea echipei) atunci ce mai ziceti?
Deci Steaua trebuie sa castige mereu. Dar daca Steaua castiga anul asta nu e bine. Va fi la anul bine? Pai nu, ca cine stie ce se va mai intampla dupa aia... atunci cand e bine ca Steaua sa castige? Pai intotdeauna, doar sa nu inceapa de anul asta, sau de anul viitor, sau din 2018, sau din 2050... ca nu avem siguranta ca si in urmatorul an va castiga.
Asadar, de ce va bucurati acum? De un titlu pe care ni l-au dat altii? (Pentru ca oricat de bine ar juca Steaua, daca dorea Mircea Sandu ca Brasovul sa ia titlul, Brasovul lua titlul)
Cine ni l-a dat? Serios, tu crezi ca titlul de anul asta s-a jucat la ruleta? Nu conteaza parcursul european, nu conteaza dominatia evidenta din campionat, conteaza ca Adrian stie prea bine ca fara Mircea Sandu Steaua nu ar fi castigat niciun meci.
Exact prostiile astea ma fac sa-i ignor pe talibani. Daca pierzi, nu e bine; daca invingi, iar nu e bine. Daca iei campionatul, nu e bine; daca nu-l iei, iar nu e bine. Daca avem echipa buna, nu e bine; daca avem echipa proasta, iar nu e bine. Parca sunteti niste fetiscane ce nu se hotarasc asupra pantofilor din magazin.
Ce crezi tu ca puteau face FRF si LPF ca Steaua sa rateze titlul anul acesta? Diferenta pe teren in opinia mea a facut-o stafful tehnic, nu aranjamente sau arbitrii etc...
Asta cu CFR - Campioana 2014 e doar o parere fara vreo baza concreta. Mie mi se pare ca Reghecampf a creat un sistem de anduranta si nu cred ca Steaua mai poate pierde titlul in urmatorii 2-3 ani...desigur, daca se va lucra la fel.
Ideea cu lipsa spectatorilor la meciuri e una interesanta. Clar, Becali va fi lipsit de acei bani care ii intra in buzunare...Acum, daca asta il va face sau nu sa vanda ramane de discutat, oricum nu e chestie sigura. Problema e ca tu te certi cu 3-4 useri aici de parca astia ar umple tribunele. Si daca ii convingi pe astia ce va fi? Care e urmatorul pas? Cum convingi tu o tara intreaga? Care e planul tau?
Problema e ca tu refuzi sa accepti realitatea dintr-o tara saraca si populata cu oameni scarbiti de tot ceea ce se-ntampla in jurul lor zi de zi... oameni care nu mai au nici chef sa mai lupte pentru ceva... Oameni care spun cam asa "Bun, daca ma duc la meciul cu Ajax ii bag aluia bani in buzunar....daca nu ma duc, banii mei oricum intra in buzunarele hotilor intr-un fel sau altul, iar sportul pana la urma nu e un element prioritar in dezvoltarea unei societati. Asa ca mi-e indiferent in buzunarul carui hot intra banii mei....dar asa ma aleg cu un meci bun si nu pot ca ex. sa-i explic copilului de vreo 10 ani de ce i-as refuza bucuria de a-l duce la meci...nu va intelege aceste lucruri...si pe mine tatal meu m-a dus...etc".
Tu refuzi categoric sa accepti ca exista stelisti care vad sportul doar ca pe un sport si atat...Cati n-ai auzit sa spuna "Bah, eu nu sunt asa infocat, dar tin cu Steaua daca e..." ce faci cu unul ca asta? Il dai in judecata ca indrazneste sa tina cu Steaua fara sa-i cunoasca istoria, valorile etc si fara sa-i pese de treaba asta? Crezi ca toti sunt ca tine sa-si imagineze propriul profil psihologic si propriul caracter prin prisma unui club de fotbal?
Pentru jigniri edmont_dantes a primit ban 3 zile.
Alexandru H. continua sa inteleaga doar ce vrea el. E ok. Am observat comportamentul asta din partea sa. E un fel de sistem defensiv folosit atunci cand greseste. Ca la faza cu fata si tricolorul. E vina ei ca s-a dus cu bentita respectiva, nu e vina ungurilor. Trebuia sa stea acasa.
Steaua a avut parcursuri europene bune si in alti ani. Si nu a luat titlul de fiecare data. Imi aduc aminte un an in care a terminat pe 3 in CL si a ajuns in primavara europeana. Nu a luat titlul. Imi aduc aminte un an in care echipa a facut meciuri foarte bune cu Southampton si Liverpool, dar nu a luat titlul. Astfel de exemple sunt multe. S-a dovedit clar pana acum, cred eu, ca Liga 1 e decisa la comisii. Meciurile blatuite pe fata de CFR cred ca sunt cel mai bun exemplu. Dar probabil ca si ala doar mi s-au parut mie.
Cu oameni ca Alexandru H. nu o scoti la capat. Trebuie doar sa astept ca Steaua sa piarda din nou, sa nu mai fie pe primul loc. Apoi o sa ne spuna si el ca unele lucruri nu sunt in regula. Pana atunci eu sunt taliban.
Acum, daca asta il va face sau nu sa vanda ramane de discutat,
Nu ramane chiar nimic de discutat, prietene. Banii aia din bilete sunt singura lui sursa de CASH(nu ma refer la produsul lactat in cazul de fata). El nu are bani gheata. De aia nici nu isi permite sa plateasca datoria aia de un milion catre Bacau. Ca nu are. Toti banii din bilete sunt trimisi la cheltuieli. Ca altfel nu le poate plati. Si nu m-ar mira daca banii aia i-ar plati si cheltuielile personale, nu doar cele ale clubului.
De ce credeti ca e obsedat sa joace toate meciurile pe Arena Nationala? BANI BANI BANI BANI!
Pana vin banii de la UEFA si de la Liga(aia din televizari and shit) o sa mai treaca mult.
p.s.
Nu ma cert cu nimeni. Discut. Nici nu ma mai intereseaza sa conving pe careva sa nu mai mearga la meciuri. Doar imi zic parerea. De aia nu ma intereseaza daca te intorci tu sau nu pe site. Acum multi ani am considerat ca oamenii ca tine pot sa influenteze in mod negativ stelistii tineri si am fost pentru excluderea ta de aici. Intre timp am observat si eu ca marea masa de stelisti e nepasatoare. Ii doare-n cot de Steaua si de onoare sau mandrie sau nu mai stiu ce. Ii intereseaza doar rezultatele. Eu nu-i pot schimba. Tu nu-i poti schimba. Nimeni nu o poate face. Asa au fost invatati, asa vor fi toata viata si probabil ca asa isi vor invata si copiii.
Pai normal ca daca Steaua pierde din punct de vedere fotbalistic ceva nu e in regula...dar hai sa lasam astea...
OK, sa presupunem ca ai dreptate si ar vinde sigur. Nu stiu daca este asta unica lui sursa de cash din moment ce a vandut terenuri de 40 de milioane recent (cel putin asa spune)...dar sa zicem ca ai dreptate. OK, dar ca sa vanda este nevoie ca lumea sa nu mai vina la meciuri. Sa zicem ca m-ai convins pe mine ( ca oricum n-am fost in ultima perioada) si ai mai convins vreo 10 oameni de aici...si apoi ce? Care e urmatorul pas sa-i convingi pe ceilalti 50.000 si alti 100.000 care raman pe-afara?
Inclusiv tu admiti ca Steaua fotbalistic are o crestere evidenta in joc fata de anii trecuti....ca mai pe romaneste joaca ceva...OK. Ajax si Chelsea sunt cluburi care joaca fotbal de calitate si in concluzie avem un spectacol sportiv. De ce sa nu se duca oamenii care nu au treaba chiar asa cum ai tu cu Steaua? ce anume i-ar convinge? Tu zici cam asa..."Da domne stiu ca este un meci bun si ai ce vedea, dar nu ma duc deoarece ii bag aluia bani in buzunare"...asta inseamna ca tu pui pe primul plan Steaua. Altul insa poate ca e somer, are datorii gramada, rate pe la banci, parinti bolnavi care necesita medicatie etc...ala ce trebuie sa puna pe primul plan? Tot sportul? Intamplator am un cunoscut cu o situatie asemanatoare celei descrise mai sus si care s-a dus totusi anul trecut la finala Europa League...mi-a zis "Bah cel putin in ziua aia nu ma mai gandesc la necazurile pe care le am si dupa o asemenea zi ma incarc pozitiv si fac fata mai usor cel putin psihic"...
PS Ma supraapreciezi...eu nu am puterea sa conving pe nimeni si nici nu am talent de ciripoi precum altii...
Atunci cearta-te cu istoria, cu Dumnezeu, cu cine vrei, pentru ca romanii nu se vor schimba.
Cu oameni ca Alexandru H. nu o scoti la capat. Trebuie doar sa astept ca Steaua sa piarda din nou, sa nu mai fie pe primul loc. Apoi o sa ne spuna si el ca unele lucruri nu sunt in regula. Pana atunci eu sunt taliban.
Adrian, nimeni nu spune ca situatia la Steaua e ok. Ca nu este. Ceea ce nu intelegi e ca lucrurile pe care le ceri sunt complet absurde pentru ca depind doar de "amicitia" ta cu Becali: vrei ca Steaua sa castige dar pentru ca asta l-ar multumi pe Becali, te bucuri la infrangeri. Vrei ca Steaua sa fie intotdeauna superioara dar nu ai nicio problema sa proclami necesitatea retrogradarii, daca asta ar insemna sa existe sansa ca Becali sa plece. Ce ti-a spus Liviu e perfect valabil: nu toti se gandesc la Becali cand merg la meci, ca nu au de ce. Cei mai multi vor doar sa petreaca 90 de minute linistite, sa vada un meci de fotbal cu echipa favorita si apoi sa-si duca mai departe viata personala. Exista pe lumea asta probleme mai importante decat fotbalul sau Becali. Eu nu mai am televizor de cativa ani si nu ma uit decat la meciurile importante. Incerc sa-l evit pe Jiji, putin ma intereseaza ca l-a atacat pe unul sau i-a facut cadou altuia. Viata e prea scurta pentru a ma identifica cu soiul de cruciat stelist pe care tot vrei sa-l implementezi pe aici. Uita-te la forumul asta: mai intra cativa, il injura pe Becali si apoi isi vad de treaba. Nu au toti capacitatea de a face planuri complexe de management al forumului si sa viseze nu stiu ce revolutie stelista...
Faci exact ca in problema cu ungurii. Crezi ca toti oamenii din tara asta imbratiseaza chestiunea unguri-romani cu pasiunea ta. Or cei mai multi au alte treburi: unul e somer, altul are probleme la birou, altul are un copil bolnav, altuia i-a murit o ruda apropiata. [...]. Aia 50.000 de oameni de la meciurile Stelei au 50.000 de motive diferite pentru care vin la meci; nu ai tu capacitatea de a gasi un numitor comun si de a-i numi becalioti/oi/imbecili/sclavi etc.
Si daca nu castiga campionatul viitor Steaua ce se intampla? Unde e tragedia? Nu s-au sinucis oltenii dupa disparitia Universitatii, ma indoiesc ca se vor sinucide stelistii dupa un esec in campionat.
@Alexandru H
Pe topicul cu ungurii ai discutat civilizat. Te rog sa nu mai repeti formulari de genul "o mucoasa de 15 ani si-a aratat lipsa de educatie in public" daca nu vrei sa iei o pauza de pe forumul asta.
Considera asta primul si ultimul tau avertisment pe aceasta tema.
Multumesc.
Steaua a avut parcursuri europene bune si in alti ani. Si nu a luat titlul de fiecare data. Imi aduc aminte un an in care a terminat pe 3 in CL si a ajuns in primavara europeana. Nu a luat titlul. Imi aduc aminte un an in care echipa a facut meciuri foarte bune cu Southampton si Liverpool, dar nu a luat titlul. Astfel de exemple sunt multe. S-a dovedit clar pana acum, cred eu, ca Liga 1 e decisa la comisii. Meciurile blatuite pe fata de CFR cred ca sunt cel mai bun exemplu. Dar probabil ca si ala doar mi s-au parut mie.
Acum nu ca as vrea eu sa ma dau rotund, dar atunci cand pornesti o discutie bazata pe o logica oarecum matematica e bine sa mergi pana la capat. In cele doua ex. date de tine (2004 si 2007), Dinamo, echipa campioana in acesti ani, a avut exact aceleasi performante in Europa.
Eu am inteles oricum ideea ta, dar sunt si situatii in care o echipa precum Steaua de azi sa joace atat de bine incat sa nu aiba nici comisiile ce sa-i faca...
vrei ca Steaua sa castige dar pentru ca asta l-ar multumi pe Becali, te bucuri la infrangeri.
Din nou aceasta minciuna. De parca m-am bucurat vreodata cand a pierdut Steaua. Da' daca asta credeti, n-aveti decat. Nu pierd eu timp ca sa va conving ce si cum.
Pana una alta, pe mine nu ma intereseaza ca Steaua sa castige oricum titlul. Vreau sa il castige corect, pe valoare si vreau sa domine campionatul ani la rand. Asta se poate doar fara jeg. Ca sa scapam de jeg trebuie sa 1. intre la puscarie sau 2. sa nu mai mearga nimeni la stadion macar un sezon.
Daca exista oameni care se uita la televizor la Steaua doar ca sa se relaxeze, nu inseamna ca sunt si stelisti. Si daca nu sunt stelisti, nu-mi pasa ce fac. Stelistii adevarati, aia care se bat cu pumnu-n piept ca sunt stelisti, ar trebui sa nu mai mearga la meciuri.