@AXL...pana prin 2009 siteul era bine tinut in frau. Apoi au urmat o serie de banari abuzive (nu ma refer la mine aici ci la aia care doar indrazneau sa-si faca cont si sa sustina echipa) si asta pentru ca acest site a fost lasat pe mana unor copii. Te-ntreb eu, la inregistrare sau in regulament a existat "pozitia siteului"?...stii exact la ceea ce ma refer. Spre ex. cand am avut contul "stockton", am avut unele discutii private cu userul "Gandalf" in care imi spunea ca sunt inivitatul unei asociatii etc...cel putin ma lamurea omul....insa in acelasi timp imi dadea senzatia ca si el ar face parte din grupul celor care iau decizii....ori, s-a dovedit ca nu era chiar asa. Omul insa a fost corect cu mine, mi-a spus de la inceput ca din punctul lui de vedere considera ca eu nu fac parte din grupul celor care trebuie sa fie interzisi. Si automat si eu credeam atunci ca el vorbeste in numele echipei...
Nu inteleg exact ce vrei sa-mi transmiti.
Cum stie si motanul, la orice schimbare de regim politic, cum s-a intamplat de altfel si la noi, cand Constantinescu l-a inlocuit pe Iliescu, apoi cand Iliescu l-a inlocuit pe Constantinescu, si tot asa, inchisorile patriei si-au deschis portile si toti au fost eliberati.
Sa zicem, adica sa ne prefacem ca admitem ca unii dintre banati ar fi fost de ordin politic si nu de drept comun. Cum stabilim ca a fost asa? Il lasam pe Adrian sa decida, el insusi auto-proclamat victima politica a fostului regim? Nu, ca nu e normal. Care ar fi calea cea mai buna?
Pai in primul si in primul rand ar trebui sa se cerceteze si sa se stabileasca daca aceste persecutii politice au existat intradevar sau exista doar in imaginatia unora. Apoi, daca s-a descoperit ca ele au existat va trebui studiat minutios fiecare caz in parte, ca sa nu existe greseli sau scapari. Apoi, daca se dovedeste existenta acestor persecutii, va trebui sa se ia masuri pentru remedierea lor, nu?
Si acum, adevarata problema? Cine sa faca toate astea? Nu-i vorba de timp, sau poate ca e, e vorba de discernamant. Dragoshel? Pai ce facem, il punem pe actualul admin sa il cerceteze penal pe fostul? Drvladyk? Are discernamatul necesar? Daniel Ionut? N-a mai dat pe aici de nu stiu cand. LDS? Ar fi persoana potrivita, poate judeca la rece, numai ca el insusi a venit cu ideea amnistiei, deci parerea lui e subiectiva. Cine altcineva?
Si iar ajungem la Comisia aia facuta din useri care sa controleze activitatea mozilor. Nu va mai deranjati sa scrieti, dati "nemultumiri" cu cateva zeci de pagini inapoi si copiati de-acolo.