Eu cred ca va trece maxim o luna pana cand o sa inceapa toronto sa injure iar in stanga si in dreapta.
Eu cred ca va trece maxim o luna pana cand o sa inceapa toronto sa injure iar in stanga si in dreapta.
Dati-va norocului de nazdravani!
Toronto asta e dat naibii! E alaturi de Steaua si-n cele mai grele momente. Bunicul decedase si el era alaturi de Steaua. De unde si vorba : alaturi de echipa si la bine si la rau.
@Toronto, iar plictisesti poporul roman si provoci lehamite cu atitudinea canadiana.
Acum te las ca au bagat tacamuri si banane la ALIMENTARA si-am lasat rand.
PS Adrian, bine ai revenit.
Cand pisica nu-i acasa,.......................!
Nu se gaseste nici un moderator sa mute nunta in alta parte?
Deja se exagereaza!
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=32581
Folositi cu incredere..eu deja am comandat cola si pop corn
Domnule Dragos
Ohooohoooooooo! Vezi, ba, esti un domn, ce plt!
Acum ca nu mai e Azzido asa cum a fost pana acum, astept si eu sa vad cum va fi dus site-ul pe culmile succesului de catre cei care refuzau implicarea pe baza faptului ca ii incurca unii membri din staff. Hihihi.
Da chiar asa tovarasul blindica, unde sunt acum cei opt smecheri care m-au fu.tut constant la melodie 5 zile cat timp am fost moderator? Huh?
Iesiti, fratilor, la interval si faceti ceva constructiv pentru site. Articole, moderari, discutii palpitante, masline etc. Cu Azzido iesit din decor nu mai aveti nici un motiv sa nu va etalati super moralitatea.
Da, foarte tare.
Acum sa revenim la chestii mai importante. Ce parere ai despre reorganizarea site-ului?
Sunt de parere ca nu ai oameni cu care sa o faci. Nu vezi ca nimeni nu vrea?
MoWeed, ii suspectez pe parintii tai ca sunt moldoveni emigrati in Ardeal. Prea ai o gandire stramta si ma opresc aici..
De curios, asa, intreb si eu. De ce ar vrea cineva sa lucreze cu tine?
Daca nu-ti place de cineva, jignesti. Si macar daca te-ai opri la jignirea persoanei. Dar tu continui cu jigniri la adresa familiei, de parca ii cunosti pe oamenii aia.
Altadata, pe site se dadea ban permanent pentru jigniri la adresa familiei. Nu vreau sa fii banat. Doar zic si eu cum era odata.
Sa mori tu? Daca se dadea ban pentru jigniri dispareai de prin 2007, sa fim seriosi...
Se poate lucra cu mine, sunt maleabil si serios.
Deci te bagi sau nu? Sau pui parerile mele despre moldoveni deasupra interesului site-ului?
LE: nu trebuia sters topicul cu reorganizarea!
Sunt sigur ca esti maleabil.
Adriane, chiar vrei dupa aia sa se planga Joga pe aici ca e persecutat, ca a primit sanctiune?
Eu, spre deosebire de el, recunosc ca merit macar 10% pentru ca l-am facut cretin. Chiar daca era un adevar...
Sincer, ma asteptam la un recul, la o zvacnire, la o tresarire de orgoliu sau la ceva dupa plecarea lui Azzido.
Cred ca am numarat vreo o mie de pagini in care l-ati acuzat ca a nenorocit site-ul (printre care si eu) si acum ca a plecat "dictatorul" avem acelasi rahat servit sub o alta forma. A ramas aceeasi gasca vesela adunata la caterinca de doi bani si pe mine ma irita rau situatia asta.
mai bine caterinca asta de 2 lei decat un site cu tine in echipa...nu conteaza ca esti un ardelean arogant, in 2-3 saptamani ai fi mai rau ca Jiji
Vad ca-ti miroase iar a grade,n-ai mai iesit de ceva timp la rampa si nu-ti gasesti locul.
Asta ca sa vezi ca cei opt sunt prezenti,daca le duci dorul.
Sa mori tu? Daca se dadea ban pentru jigniri dispareai de prin 2007, sa fim seriosi...
Pentru ca lumea de aici stie ca eu injur zilnic, pe oricine, oriunde si oricand. Sunt cunoscut pentru jignirile mele!
Se poate lucra cu mine, sunt maleabil si serios.
Ca sa te citez, "sa fim seriosi"!!! Tocmai am dat mai sus un alt citat din tine care arata cat esti de maleabil, serios, etc.
Deci te bagi sau nu? Sau pui parerile mele despre moldoveni deasupra interesului site-ului?
Nu te priveste pe tine daca ma bag sau nu. Eu sunt doar curios cu ce poti tu sa ajuti siteul. Jignind moldoveni?
Personal mi se pare o dovada de prostie grava sa te apuci sa te autopropui ba mod, ba redactor, apoi sa jignesti in stanga si in dreapta.
Altadata, pe site se dadea ban permanent pentru jigniri la adresa familiei.
Pai ar trebui dat si acum. Dar vezi tu, cand Joga a ajuns mod, a inceput sa dea bann la toti pe care nu-i suporta, sa-si plateasca polite. Adu-ti aminte, mie, lui Mo, lui Red etc. Ma abtin sa ii dau eu, nu vreau sa para ca procedez ca el. Am vrut sa le sterg, dar am zis sa le las sa vada toti cu cine avem de-a face... Oricum faza cu familia lui Calin mi s-a parut urata si de prost gust, iar faza cu copilul lui Besliud de-a dreptul abjecta. Hai sa nu amestecam si copiii in rahaturile noastre.
Joga, parca spuneai acu ceva vreme sa trecem peste resentimente si antipatii si sa ne comportam civilizat pentru binele forumului... Pai ce facem, asa?...
Credeam ca trece luna martie fara ca Joga sa se autopropuna pe vreun post in staff, am fost naiv.
Azzido a plecat? ![]()
Cu banii de la Gigi...
Credeam ca trece luna martie fara ca Joga sa se autopropuna pe vreun post in staff, am fost naiv.
M-ai citit, moldovene!
Urmand o logica elementara, de ce m-as agita sa vanez un post de redactor pe un site parasit si la un pas de desfiintare, in loc s-o ard linistit pe facebook 6 ore pe zi ca unii de pe aici, fara nici cel mai mic stres, nu? ![]()
Asta nu o pot intelege nici eu. Poate pentru ca pe facebook nu esti asa anonim ca aici, poate ti-e mai greu sa faci pe desteptul. Poate te-ar turna prietenii care te cunosc si in viata reala si ar spune tuturor ca, de fapt, nu esti decat unul care sa faca pe desteptul pe forumuri.
Cine stie, un om ca tine e greu de inteles ![]()
Nu incepeti si voi, sunt la munca nu am timp de mutat iar postari
@MoWeed
cu totul ca nu te am la inima dar in conflictul cu Joga ai dreptate...ardeleanul asta a intrecut masura...eu stiu ce vrea sa faca asta vrea o pozitie de putere la site...mai bine stam cu dragoshel sef decat sa vina asta...si nu am vrut sa-l jignesc pe dragoshel treaba e ca el e nou intr-o pozitie de lider...dar daca ar veni arogantul asta de joga la site ar fi prapad...mai rau ca Jiji
mai bine stam cu dragoshel sef decat sa vina asta...si nu am vrut sa-l jignesc pe dragoshel treaba e ca el e nou intr-o pozitie de lider...
Domnul Dragos, pentru tine.