M-ai citit, moldovene!
Urmand o logica elementara, de ce m-as agita sa vanez un post de redactor pe un site parasit si la un pas de desfiintare, in loc s-o ard linistit pe facebook 6 ore pe zi ca unii de pe aici, fara nici cel mai mic stres, nu?
O chestie simpla,iti place sa detii "puterea",sa decizi si sa tai asa cum iti place tie,sa cataloghezi dupa bunul plac si sa le arati celor din jur cine esti tu.
Ai demonstrat asta,au inteles-o toti......sa nu-mi spui ca tu nu te cunosti!
Joga, daca imi permiti o parere( si daca nu tot aia e ), te-au cam citit baietii.... N-am vrut sa o spun eu ca sa nu se interpreteze, caci antipatia dintre noi e cunoscuta, dar nu faci nimic cu atitudinea asta. Si e pacat, caci din punct de vedere intelectual esti dotat, ai fi f bun macar ca redactor. Dar dai cu bata-n balta cu atitudinea asta, cu aerele de superioritate etc... Si e pacat, nu iti va folosi in viata sa fii asa. Ma rog, eu te sustin in continuare, macar ca redactor, dar incearca sa te gandesti la ce am zis...
PS Toronto daca nu te adresezi cu D-nul Vlad, sau MyLord, iti bag 10% ![]()
My Lord Dragoshel se poate sa primesc unban la userul meu original steauatoronto ?
Si daca vreti ca am timp zilele astea, pot sa ma ocup de concursul de pronosticuri (clasamente la zi, etape noi)...
My Lord Dragoshel, si io sunt de parere ca ar trebui data oamenilor o a doua sansa... Pana la urma, e doar un forum, iar acum "noua conducere" ar trebui sa anuleze toate sanctiunile din trecut si sa lase oamenii sa comenteze. Un minim gest de marinimie care poate fi oricand revocat, daca oamenii carora li se adreseaza nu stiu sa-l aprecieze si sa profite de el. Iar cei care vor fi sanctionati din nou, n-au decat sa mai astepte inca sapte ani sau cat o fi, pana s-o schimba iarasi "conducerea"...
Eu sunt pentru ideea lui LDS. Iar daca respectivii(fie ei chiar si chiorix si retonto) calca din nou stramb, sa fie executati direct cu ban permanent, pe ip, etc.
Ca sa nu zica lumea ca Dragos nu e un lord milostiv ![]()
p.s.
De asemenea, Dragos, am observat ca siteul transforma automat numele jegului in Ciobanul. As vrea sa te rog sa modifici asta. Corect e sa apara Ciobanul Infractor. Si dupa ce intra la puscarie putem face un update ca sa apara Ciobanul Puscarias.
Ce frumos suna Ciobanul Puscarias (si violat anal). Da Doamne!
Amnistie totala! Fara numar! De la Dragoshel! Se stie!
Pentru Bogdinho, Kellerman, Unu special, Inciu Ciuna si altii!
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?&am...oonly=&st=0
Sunt 63 de banati aici, in realitate sunt mai multi. Cativa dintre noi chiar am muncit ca sa se ajunga aici, sa se mai curete forumul. Pisati-va pe munca noastra, doar pentru ca aveti voi nostalgii si idei bune, ca s-a schimbat conducerea. Si daca s-a schimbat conducerea ce?
Vad ca unii au impresia ca mi s-a muiat mie inima si de aia vreau sa fie resetate banurile. WRONG!
Eu ma gandeam ca e mai bine asa, ca poate se vor intoarce oameni gen Gandalf inapoi. Sau chiar si Kellerman. Ca si ala, cat era el de batut in cap cu unele treburi, e stelist. Si a fost banat pentru ca nu le-a convenit unora ca zicea lucrurilor pe nume.
Eu nu-mi fac griji in ceea ce ii priveste pe oamenii gen xray, redondo, inciu-ciuna, etc. Istoria a dovedit de nenumarate ori pana acum ca, oricat s-ar da baietii astia de destepti, pana la urma tot isi taie singuri craca de sub fund. Cel mai bun exemplu e redondo. Ala a luat ban aici, s-a mutat pe suportersteaua, le-a dat bani alora ca sa il faca administrator, apoi a inceput sa abuzeze si in cele din urma aia l-au dat afara si de acolo.
Mie lucrurile imi pare ca stau asa:
S-a discutat chestia cu amnistia pe forumul privat de catre staff si LDS a scris-o aici ca sa se vada parerile forumistilor. Doar nu i-a trecut lui asa prin cap sa propuna o chestie majora in public, fara sa se consulte cu restul staffului sau cu adminul, nu? Ar insemna sa-i forteze mana lui Dragoshel, prin presiunea userilor, sa-l determine sa ia o decizie favorabila, gresita sau nu, doar pentru lumea ar vrea asta, si asta nu se face, mai ales ca Dragoshel nu are nici 10 zile de cand e admin. De-aia zic ca subiectul trebuie sa se fi discutat pe privat, LDS n-ar face asa ceva.
Pe de alta parte, faceti ce credeti ca-i mai bine pentru site. Dar sa tineti cont ca anularea sanctiunilor inseamna un pumn in plex pentru toti cei care au fost vreodata mozi aici. Iar anularea sanctiunilor selectiv, dupa preferinte, anuleaza total ideea de moderare sau discernamant.
Liviu a platit hostingul unor loseri ce momentan detin site-ul ala. Nu a platit pentru a fi numit administrator, a platit ca sa nu fie inchis site-ul.
Cat despre calitatea de stelist, e mai stelist decat multi de pe aici.
O chestie simpla,iti place sa detii "puterea",sa decizi si sa tai asa cum iti place tie,sa cataloghezi dupa bunul plac si sa le arati celor din jur cine esti tu.Ai demonstrat asta,au inteles-o toti......sa nu-mi spui ca tu nu te cunosti!
Fac parte din zodia Leului!!! Sunt o personalitate puternica si etc. Citeste si tu horoscopul ca sa te edifici mai departe.
De-aia zic ca subiectul trebuie sa se fi discutat pe privat, LDS n-ar face asa ceva.
Posibil s-o fi zis la misto ca sa-l ironizeze pe Toronto...
Astia de la suportersteaua.ro se presupune ca sunt rivalii nostri ca pana acum n-am auzit de ei?
Posibil s-o fi zis la misto ca sa-l ironizeze pe Toronto...
E foarte posibil, nu m-am gandit la asta deloc. LDS e mai mistocar de felul lui, nu m-as mira s-or fi spus in gluma, ba chiar acuma mi se pare o explicatie mult mai plauzibila decat a mea.
Toronto. banul va ramane. ai avut destule sanse.
Liviu a platit hostingul unor loseri ce momentan detin site-ul ala. Nu a platit pentru a fi numit administrator, a platit ca sa nu fie inchis site-ul.
Cat despre calitatea de stelist, e mai stelist decat multi de pe aici.
Nu stiam ca e asa bun la suflet. Nu ti-ai fi dat seama niciodata de asta. Mai ales ca el se dadea mare ca ar fi cumparat siteul. Evident o minciuna.
Interesant e faptul ca, desi le-a platit alora hostingul, tot a fost dat afara de acolo.
Cred ca pentru ca era un stelist prea mare ![]()
Fac parte din zodia Leului!!! Sunt o personalitate puternica si etc. Citeste si tu horoscopul ca sa te edifici mai departe.
Tu crezi ca eu nu am altceva de facut?Nu ma cheama Joga sa umblu cu horoscopul in buzunar, ca sa stiu cine sunt!
Ce amnistie? Care a dovedit pana acum ca nu e capabil sa discute pe forum nu merita sa fie iertat. Mai ales ca multi de pe acolo au facut asta in repetate randuri.
Parerea mea este ca singurul care nu ar fi meritat ban din intreaga lista este Gandalf...
De ce nu ma mira ca Alexandru H il considera pe redondo mare stelist?
)
dragoshel dar userul asta pot sa il tin ? daca nu, baga ban
)
De ce nu ma mira ca Alexandru H il considera pe redondo mare stelist?)
Chiar asa,de ce nu te mira?
Dezvolta si tu,desi nu stiu daca e locul potrivit.
Hai salut! Caline, am crezut ca esti un domn si vei face ceea ce te-am rugat, adica vei inceta sa faci referire la mine atata vreme cat nu ma cunosti. Si nu, nu sunt un mare stelist, sunt mai mult un apreciator ca si tine. Si ca sa te lamuresc in legatura cu acel user "dantes" iti reamintesc ca atunci cand mi-am facut acel cont "stockton" cerusem permisiunea si nu mi-am ascuns niciodata identitatea.
@Claudiu (daca asta e numele tau) decat sa ceri o parere aiurea mai bine iti spun eu....Alexandru imi este prieten si ma cunoaste mai bine...vezi cat e de simplu?
@Si pentru ala de mai sus. Unde m-am laudat eu ca as fi cumparat acel site? Am platit chiria si am fost invitat in echipa adminilor. Apoi, am dorit sa reorganizez totul (am invitat mai multi oameni de aici sa-si faca acolo cont, am dorit sa ajut siteul, sa facem trafic si sa va depasim) iar aceasta treaba nu a fost pe placul vechilor admini...normal ca atunci m-am autoexclus. In rest, am ramas un simplu user acolo si ma multumesc cu ceea ce am. Mai mult, pot sa fiu din nou acolo admin pentru ca suntem in moarte clinica, mai postam maxim vreo 15, dar am alte prioritati acum. Asta ca sa nu-ti mai minti propria gasca in cautarea de scoring.
Alexandru...crezi ca astia care dau din gura mai sus au macar idee despre istoria Stelei daca-i scoti la o cafea fara laptopuri si aifoane? Crezi ca astia iti pot da ceva detalii despre celebrul turneu din insula? De ce nu am vazut ca vreun tip precum @Lari sa faca vreodata scandal aici..."Nu-l vreau pe ala, sa plece ala" etc? pentru ca ala stie toate treburile astea si este si un domn...calitate mai rara in ziua de azi.
Alex (Toronto)...nu-i lasa sa creada ca-ti fac cine stie ce mare favoare daca te accepta. Daca le pasa de acest site il dadeau de ani de zile afara pe ala care e de fapt dinamovist si tot ce si-a dorit a fost sa distruga acest site. Crezi ca daca ramanea el si cu gasca lui de vreo 15-20 era atunci liniste? Cate vreme ii lua sa faca iar tabere?... Cauta sa vezi cate procente din posturile de pe aceasta sectiune ii apartin.
"@Claudiu (daca asta e numele tau) decat sa ceri o parere aiurea mai bine iti spun eu....Alexandru imi este prieten si ma cunoaste mai bine...vezi cat e de simplu?"
Cand spui "o parere aiurea" probabil te referi la ce ar putea spune Mo si ca nu ar fi in conformitate cu realitatea,altfel....m-as simti jignit:)))
Cat despre cei ce "dau din gura mai sus" si nu stiu istoria Stelei cred ca exagerezi un pic.Sa nu-mi zici :"de ce sari,te simti?" pentru ca si eu eram unul dintre cei de mai sus.
Cand ti-ai facut acel cont,de care spui mai sus,eu parca imi amintesc ca cineva ar fi spus ca este o clona si nu-mi aduc aminte ca tu sa fi iesit in fata sa spui exact ce si cum.Poate ma insel,memoria imi mai joaca feste uneori!
Lui Toronto nu tre' sa-i faci tu galerie,a inteles si singur despre ce este vorba in propozitie.Iesirile lui (repetate) in decor l-au adus in situatia asta si el stie ca i s-au facut multe favoruri,in ideea ca poate discuta cu ceilalti useri si fara a apela la impresionantul arsenal de injuraturi.
Intreaba-l si-o sa te lamureasca chiar el!
Categoric...mai bine te lamuresc eu in mod direct.
Referitor la acel cont...am fost intrebat in privat de alti moderatori si chiar si cand eram numit "clona" pe forum, n-am infirmat. Nu ma interesa sa ma ascund.
Referitor la Toronto...nu-i fac galerie, dar a fost provocat in dese randuri si normal ca la el va exista vesnica frustrare....la 13 ani (daca nu ma-nsel) omul lua bani de la parinti ca sa ajute acest site si apoi e dat afara de unii care cica ar fi facut ceva pentru acest site cand stateau ca militienii sa depisteze clone si sa baneze oamenii in dreapta si-n stanga.
Referitor la "Istoria Stelei"...anunta-ma cand vrei sa ne sfatuim cu o treaba...serios acum, de multa vreme caut ceva anume si nu gasesc...are legatura cu istoria clubului mai mult indirect, iar pe celalalt site nimeni n-a putut da vreo lamurire.
@AXL...pana prin 2009 siteul era bine tinut in frau. Apoi au urmat o serie de banari abuzive (nu ma refer la mine aici ci la aia care doar indrazneau sa-si faca cont si sa sustina echipa) si asta pentru ca acest site a fost lasat pe mana unor copii. Te-ntreb eu, la inregistrare sau in regulament a existat "pozitia siteului"?...stii exact la ceea ce ma refer. Spre ex. cand am avut contul "stockton", am avut unele discutii private cu userul "Gandalf" in care imi spunea ca sunt inivitatul unei asociatii etc...cel putin ma lamurea omul....insa in acelasi timp imi dadea senzatia ca si el ar face parte din grupul celor care iau decizii....ori, s-a dovedit ca nu era chiar asa. Omul insa a fost corect cu mine, mi-a spus de la inceput ca din punctul lui de vedere considera ca eu nu fac parte din grupul celor care trebuie sa fie interzisi. Si automat si eu credeam atunci ca el vorbeste in numele echipei...
Lasam si astea...sa stii ca nu este o mare nenorocire pentru cineva anume sa nu poata posta aici...nu e chiar idealul suprem in viata. Dar asa ca fapt divers daca i s-a scos cancerului banul, de ce sa nu se scoata la toti?
@Si pentru ala de mai sus. Unde m-am laudat eu ca as fi cumparat acel site? Am platit chiria si am fost invitat in echipa adminilor. Apoi, am dorit sa reorganizez totul (am invitat mai multi oameni de aici sa-si faca acolo cont, am dorit sa ajut siteul, sa facem trafic si sa va depasim) iar aceasta treaba nu a fost pe placul vechilor admini...normal ca atunci m-am autoexclus. In rest, am ramas un simplu user acolo si ma multumesc cu ceea ce am. Mai mult, pot sa fiu din nou acolo admin pentru ca suntem in moarte clinica, mai postam maxim vreo 15, dar am alte prioritati acum. Asta ca sa nu-ti mai minti propria gasca in cautarea de scoring.
Fantastic ma cum s-a autoexclus el, cum a venit el acolo cu idei revolutionare si cum nenorocitii aia l-au lucrat.
Hai ba redondo fii serios. Tu crezi ca doar tu ai net? Pai, uite, in timp ce scriu cuvintele astea sunt chiar pe net. Asta inseamna ca pot intra si pe suportersteaua si sa vad ce se discuta acolo. Pot vedea si discutiile in care tie iti era dat peste bot si iti era interzis sa mai moderezi. Ca tu, la fel ca joga bonito, cum ai dat peste un pic de putere, cum ai inceput sa sanctionezi in stanga si in dreapta.
Oricum, ideea nu era ca esti tu un utilizator nasol, troll, banat pe mai multe siteuri. Ideea era ca pe mine nu ma deranjeaza daca cei din conducerea siteului vor sa va dea inca o sansa. Pentru ca sunt sigur ca lupul nu isi schimba naravul, oricate clone si-ar face si, daca veti fi primiti inapoi, veti face chiar voi tot posibilul ca sa fiti din nou dati afara. Atat puteti, oricat v-ati dat de mari intelectuali si stelisti.
Dragos, te rog scoate-i lui Gandalf banul. Si el, la fel ca mine, a fost banat de azzido abuziv, ca razbunare. Nu e corect sa fie banat in continuare. Mai ales ca el inca scrie pentru site. Apoi, daca el va alege sa nu mai intre, e problema lui.
Eu stiu ca tu ne citesti...stai calm, stiu! Problemele interne de acolo insa nu ai cum sa le citesti...pentru ca si noi aveam acolo topic privat. Adminul acela care iti spunea verde-n fata ca mai mult de un fan www nu esti, este cel care s-a opus cand am dorit sa schimb ceva si sa investesc mai mult. Si pana la urma nu este problema ta ceea ce s-a intamplat acolo pentru ca tu pe acel site n-ai depus niciun fel de efort, ai doar 16 postari unde doar ai facut scandal si dupa ce ai jignit pe cineva ai si zburat...strict, nu te priveste problema.
Tu exact ca si MoWeed aveti impresia ca ne-am vinde toti cate un rinichi ca sa ni se dea acces aici...fals! Ma doare-n palarie. Eu mi-am facut acel cont "stockton" doar ca am considerat ca 2 ani de banare este suficient, ca mi-am dat seama ca am gresit in trecut si ca doream sa mai schimb pareri privind fotbalul international... Am cerut permisiunea, nu m-am ascuns. Am mai avut un alt cont (Van Himst) doar cand am dorit sa-i transmit lui MoWeed ceva. Nu mi-am facut niciodata conturi ca sa te-njur pe tine asa cum ai mintit.
Asadar, daca noul admin imi lasa personal accesul sa mai schimb unele pareri strict fotbalistice (pentru ca altele nu ma mai intereseaza) bine...daca nu, saptamana va avea tot 7 zile...chiar nu e o nenorocire in viata.
@blindius...chiar daca imi dai ban, te rog sa nu stergi ceea ce am scris.