FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«199100101102103141»
terente15.03.2013 05:05
Azzido tin sa te felicit pentru tot ce ai facut pentru fcsteaua.ro....problema e ca site-ul acesta a devenit o ura, asta a devenit...cand am inceput cu George stan era altfel se vorbea doar despre meciuri, se notau jucatori acuma acest site a devenit un cuib al frustrarii..

singura solutie e sa vina unul si sa dea ban la toti care vorbesc offtopic sau despre Jiji, sa se vorbeasca doar despre jucatori, antrenor, meciuri analizate...alta solutie nu e....

este incredibil pentru un site ca acesta ca lumea sa scrie ca vor sa piarda Steaua meci de meci...o rusine a devenit acest site...dar nu esti tu vinovat...vinovat sunt astia care sunt vai de mama lor si gasesc in acest site o iesire din viata lor de 2 bani.

@Toronto, lumea te da afara pe usa tu intri pe geam. Scuza-ne, ca nu traim in Canada sa avem o viata de milioane ca tine.

Costi15.03.2013 07:16

@azzido,

lumea nu se bucura de insuccesele Stelei. Asta nu intelegi tu, si altii ca tine. Nu se bucura nimeni, doar ca-i doare in **** de ce se intampla. Sunt la fel de stelisti ca si toti ceilalti, le pasa de clubul asta, dar ii doare in **** si nu-i mai misca nimic la meciuri. Atat pe unii cat si pe ceilalti ii inteleg, fiecare e naiv in felul lui. tu faci ce vrei, dar ai face bine si fair fata de toata lumea sa lasi pe cineva in urma ta, asa cum au facut toti care au plecat

edmond_dantes15.03.2013 08:37

Mai gasca vesela, voi aveti probleme grave de percepere a realitatii. Vi s-a spus o data ca nu-s clona nimanui, voi o frecati in continuare in cel mai jalnic mod, si asta fiindca nu ader la cliseele voastre obosite, cele 2-3 platitudini prin care va explicati voi viata. Daca il ridicam in slavi pe bolnavul care posteaza articole cu injuraturi era minunat; pun pariu ca nu sarea nici un retardat sa-mi verifice ip-ul.

Un mic edit pentru moderatorul rock&roll: baietas sa-i spui mamei tale, sau oricui te tolereaza. Ti-am zis ca scirba pe care mi-o provoci e infinita, te-am rugat sa nu mi te mai adresezi, mai mult ce vrei sa fac? sa-ti smulg fir cu fir barbuta aia?

MoWeed15.03.2013 09:07

Ma amuza ca xray are si tupeu. A intrat pe contul lui sa dea thanksuri :)))

Multa sanatate voua si copilului, Azzido!

drvladyk15.03.2013 09:09

@ axl: mi-ai inteles gresit motivele :)

@ azzido: sa fiti sanatosi toti 3

@ monte cristu: esti simpatic baietas :)):))

clausblaus15.03.2013 09:14

@clona

Ip-ul ti l-a verificat Azzido,sa inteleg ca este retardat?Azzidoooo,ban nelimitat astuia de te jigneste in halul asta.

Daca sustii ca nu esti clona nimanui explica te rog cum ai ajuns sa ai "contre" cu F.Pindean,caci respectivul este banat de luni bune,ori tu ai contul asta de cateva zile.

Pasarea pe limba ei piere...o stii si tu!

Joga Bonito15.03.2013 09:22
[..] dar ai face bine si fair fata de toata lumea sa lasi pe cineva in urma ta, asa cum au facut toti care au plecat

Nu cred ca e responsabilitatea lui Azzido sa lase pe cineva in urma lui, ci e mai degraba e responsabilitatea noastra.

Userii care am mai ramas putem deveni un fel de "socios" ai site-ului si sa contribuim cu o suma modica pentru a angaja un admin si 2-3 redactori care sa se ocupe profesionist de site. N-ar fi nici o idee rea ca "vechea garda" (axl, MoWeed etc sau chiar si eu) sa revenim la moderat si in redactie.

Costi15.03.2013 11:20

pai faceti, nu va opreste nimeni.

legat de sume, nu o sa se intample niciodata asta pentru ca nu exista fondurile necesare. cine o face, o face din pasiune, asa cum a facut-o si azzido, si George, si toti redactorii si mozii care au scris sau au contribuit pt site.

LDS15.03.2013 12:45

Vad ca nu se mai discuta despre "banarea" abuziva a lui Adrian, iar pe topicul de "Nemultumiri", unde scriu doar "nemultumitii", s-a trecut la multumiri, urari de bine, regrete, lacrimi de despartire si sperante de regasire in zile mai bune.

Nu e treaba mea sa judec activitatea lui Azzido, din ce vad, omu' a fost si este primordial in mentinerea acestui portal. La fel de evidenta este si pozitia ireconciliabila intre el si alti membri ai acestei comunitati. Fiind o situatie aparent dificila, aparent fara iesire, rezolvarea este simpla si se poate clarifica din cateva clicuri: Azzido sa lase ipocrizia la o parte si sa-i elimine pe toti cei care nu-i sunt pe plac. Nu e nevoie nici de atata melodrama, justificari, amenintari si proteste. Unde mai pui ca acus vine " 24 ", cifra magica, anuntatoare de noi inceputuri marete. Ar fi bine ca pana atunci sa fie facuta o curatenie, cum face tot romanu' adevarat inainte de Craciun si de Paste...

Recent, cineva vorbea aici despre "... oamenii aflati de cealalta parte, oamenii care privesc lucrurile mult mai simplu, fara cuvinte pompoase, obositoare ... " Revolta oamenilor simpli nu comporta justificari complexe, ea a fost intotdeauna aducatoare doar de rezultate, bune sau rele, pe care altii le-au judecat mai tarziu.

Azzido15.03.2013 13:26
@azzido,

lumea nu se bucura de insuccesele Stelei. Asta nu intelegi tu, si altii ca tine. Nu se bucura nimeni, doar ca-i doare in **** de ce se intampla. Sunt la fel de stelisti ca si toti ceilalti, le pasa de clubul asta, dar ii doare in **** si nu-i mai misca nimic la meciuri. Atat pe unii cat si pe ceilalti ii inteleg, fiecare e naiv in felul lui. tu faci ce vrei, dar ai face bine si fair fata de toata lumea sa lasi pe cineva in urma ta, asa cum au facut toti care au plecat

Costi, o sa fac tot posibilul sa nu-mi duca nimeni lipsa, asta inseamna ca nu-mi propun sa va las in incurcatura si nici sa trag siteul in jos dupa plecarea mea.

PS: nu va faceti griji pt Adrian. O sa revina in forta in curand.

Harald19.03.2013 17:59

nu exista nicio sansa pentru revenirea lui Adrian?

are el pacatele lui, dar pe de alta parte a avut o contributie importanta la acest site de-a lungul timpului, munca pe care, eu cel putin, o recunosc si o apreciez.

drvladyk19.03.2013 19:13

Ti-e dor tie de Adrian, de Gandalf? Lasa ca e xray, e toronto... Ce, astia n-au contribuit la site? :angry:

axl19.03.2013 19:16
toronto... Ce, astia n-au contribuit la site? :angry:

Fara nicio gluma, contributia lui Toronto la site a fost una majora. Ca vremurile s-au schimbat e alta poveste. Dar Toronto s-a implicat la vremea lui, alaturi de altii, trup si suflet.

drvladyk19.03.2013 19:20

Stiu asta, daca iti aduci aminte am fost unul dintre cei care au scris sa fie reprimit

axl19.03.2013 19:24

Wakarimasen.

Primul tau post a fost atunci subtil ironic? Ca la prima vedere pare doar sarcastic. Nu te banuiam de subtilitati.

Wakarimasu ka?

drvladyk19.03.2013 19:28

Wakarimasen

axl19.03.2013 19:39

Neah, n-am vrut sa spun nimic. Am doar o stare de mare si placuta oboseala, am avut o zi dar mai ales o noapte foarte solicitante fizic si foarte satisfacatoare psihic, asa ca-s peste masura de bine dispus. Ca atunci cand citesti o carte si-i atat de buna ca-ti inchipui ca tu ai scris-o si cu cat citesti mai mult cu atat te umfli in pene, imbuibat de o autosuficienta contemplatorie. Asa ca aveam chef de joaca.

Dar mi-a trecut, fcs e ca o casa decenta ziua, acoperita de limacsi si alte scarbosenii noaptea. Si patura asta de mediocritate vegetativa sinistra mi-a stricat tot cheful, lua-v-ar dracu'.

red&blue_boy19.03.2013 21:15
nu exista nicio sansa pentru revenirea lui Adrian?

are el pacatele lui, dar pe de alta parte a avut o contributie importanta la acest site de-a lungul timpului, munca pe care, eu cel putin, o recunosc si o apreciez.

Se pare ca lumea uita usor unele lucruri, de contributia lui....

Ce naiba, are si Adrian ale lui, ca noi toti, ca multi altii, mai mult sau mai putin, dar atunci chiar fara motiv a fost banat. Nici de avertisment pentru off-topic nu era faza, eventual cel mult de avertisment, dar de cum de ban? Si ban permanent? Sa fim seriosi.

A fost un ban dat mai mult din razbunare.

besliud19.03.2013 22:10

Toti in viata meritam o noua sansa! Eu sunt ferm convins ca Adrian nu este un om rau, precum vorba cine nu munceste nu greseste! Adrian are meritele lui cu bune, cu rele in viata toti gresim, important este sa sti sa-ti clasifici culpa, si sa eviti pe viitor situatile neplacute. :thumbup:

Ps: Azido sa-ti taiasca copilul si sa te bucuri de el! Peste doua saptamani vine iar randul meu, inca un baiat viitor stelist are tata! :D:beer2:

blindius19.03.2013 22:35

Acum ca nu mai e Azzido asa cum a fost pana acum, astept si eu sa vad cum va fi dus site-ul pe culmile succesului de catre cei care refuzau implicarea pe baza faptului ca ii incurca unii membri din staff. Hihihi.

drvladyk20.03.2013 08:06
cateva lucruri:

- ce a facut Adrian pentru site ? hai sa analizam treaba: mare "protestatar" in ce actiuni a fost implicat ? a fost la vreun protest cand a protestat Peluza Sud ? a mers pe stadion sa-l injure pe cioban ? eu cred ca asta nici nu stie unde este Ghencea...singurii care au protestat cu adevarat = SUDUL, NU VOI, NU Adrian asa... deci ce a facut el pentru acest protest in afara sa latre si sa adune in jurul lui 5-7 oameni din provincie care la fel ca el NU AU FACUT NIMIC CU ADEVARAT SA PROTESTEZE....ura lui pentru cioban nu e problema...si eu il urasc pe cioban dar asta niciodata nu imi va orbi iubirea pentru Steaua...adica sa vii pe forum si sa te bucuri pentru infrangerile echipei doar ca ai tu o obsesia ta cu jegul este nepermisa.....si pentru asta il blamez pe azzido, a tolerat apucaturile lui Adrian prea mult si inca tolereaza apucaturile unor oameni care doresc raul echipei...pai ma cand o sa dispara ciobanul o sa reveniti langa echipa ? cu ce drept o sa reveniti ? cand o sa dispara ciobanul o sa fie din alte cauze nu din cauza ca latrati zilnic pe site.

- cand acest proiect a fost inceput cu George Stan si cativa membrii atasati a fost unul frumos...am fost primul site de suporteri din Romania care am pus video pe site (Steaua - Rosenborg, gol Victoras Iacob)...acest site in continuu scria despre rezultate (putine pe atunci), interviuri cu lideri de galerie, erau jucatorii notati, discutii despre meci...PAI ACUMA DACA VINE UNUL SI INCEPE SA analizeze meciul sau anumiti jucatori vine MoWeed, Adrian sau altii si il fac in toate felurile ca vezi doamne esti o oaie, pe tine te intereseaza echipa...pai ce sa ma intereseze ma MA INTERESEAZA Steaua, si cand becali va pleca...Steaua VA FI Steaua...

- uitati-va la sondaje sa vedeti ca lumea voteaza despre Steaua, nu il intereseaza ciobanul....tot timpul dupa victorii sau infrangeri era o vreme cand intram pe site-ul asta sa ma bucur/sau sa consolez cu lumea stelista...voi astia cativa mi-ati stricat bucuria asta, ati transformat un proiect frumos intr-un cuib plin de venin...sa va bucurati de el....

P.S. si inca ceva ala care a pus banerul JAIL4Jiji i-a luat interviu lui Jiji acum 4-5 ani in care se ruga de el sa-i raspunde la intrebari...stiu eu ce vorbesc....

Daca puteti sa lasati mesajul asta, este ultimul meu mesaj pe un site care odata insemna mult pentru mine, nu o sa mai fac clone, va doresc un an fericit !

Eu in continuare sunt de parere sa fii lasat pe site. Dar vorbeste frumos, chiar daca ai o alta parere o poti expune civilizat ca acum. E atat de greu?

llb20.03.2013 14:34

Domnule Dragos, daca Adrian a fost unban de ce nu as primi si eu unban la userul meu steauatoronto original ?

azzido foarte bine ca a plecat, pacat ca George stan i-a cedat site-ul lui ca daca era dupa el multi erati banati deja.

Astept raspunsul, cum a primit Adrian unban vreau si eu unban la userul steautoronto...:))))

Dragoshel20.03.2013 14:38

ai fost acceptat pe forum cu clone, dar nu ai stiut sa profiti. nu trece o zi fara sa injuri sau sa ameninti pe cineva pe aici.

llb20.03.2013 14:40

daca userul meu original va primi unban voi reveni pe site si nu voi injura, dar voi fi acid impotriva tuturor care au ceva cu jucatorii, atrenorul...asta daca se vrea un nou inceput si acceptati si o alta parere...

clausblaus20.03.2013 14:51

Au mai fost zeci de noi inceputuri,dar degeaba,cand o iei pe ulei revii la ceea ce stii tu mai bine!

«199100101102103141»