@Alexandru H
Daca nimic nu se intampla la echipa fara stirea/acordul lui 2gi, unde si cum ai discuta, de exemplu, despre transferul lui Adrian Cristea? Daca in topicul lui Cristea, de pilda, s-ar scrie ceva despre 2gi, cum ai reactiona, ca mod?
Off-topic. Sters/mutat mesajul in sectiunea potrivita, avertizat user-ul. Cred ca stelistii au suficiente argumente pentru a-l injura pe Cristea fara sa fie nevoie si de prezenta ciobanului acolo.
Si nu sunt defel ironic. Un subforum pentru Becali ar face un pic de ordine, ar omogeniza si organiza discutiile despre el. Si ar fi de la inceput definit ca un subforum anti-Becali, deci orice individ care ar intra si ar incepe sa-l laude ar fi exclus instantaneu. Si partea si mai frumoasa e ca ati scapa de orice user pro-Becali: nu ar putea sa fie parte a subforumului lui Becali (banare automata, fara nicio discutie), nu ar avea voie sa-l pomeneasca in restul forumului. Ati curata instantaneu forumul.
Nu uita nimeni de Becali, doar ca va exista posibilitatea sa-l ignori. Uite, exemplu: a pus Adrian declaratia aia a lui MM Stoica. Cica nu poate sa discute contractele a 4 jucatori fara prezenta lui Becali. Pe subforum s-ar discuta problema din punctul de vedere al procesului, al managementului prost becaliot etc... pe threadul despre Steaua am incerca sa vedem care sunt cei 4 jucatori, am sugera posibile destinatii ale jucatorilor, am propune jucatori noi etc...
E doar o idee, desigur. Nu am posibilitatea sa o pun in practica si eram constient ca nu voi putea sa o fac... dar cred ca ar trebui sa fie luata in considerare de actuala conducere. Cel putin mie mi s-a luat de prezenta lui Becali pe aici. Nu ma uit la televizor, nu citesc stirile despre el dar are grija Adrian sa ma informeze despre fiecare actiune pe care o intreprinde.
Si daca am trai intr-o tara civilizata, lumea ar taxa preturile ridicate. Dar traim intr-o tara de cocalari prosti.
Am taxat intotdeauna neregulile. Nu sunt ca altii sa ma fac ca nu vad anumite lucruri daca ma ajuta pe mine. Pretul mare e o jignire. Rahatii aia care conduc Steaua stiu ca fanii vin, ca ce altceva sa faca?!, si practic abuzeaza de ei.
Adi, sunt revoltat ca e asa de scumpa o masina Ferrari. Nu imi iau masina dar sunt la fel de revoltat. Intelegi de ce e aberanta pozitia ta? Lasa-i sa se revolte pe Empyro, pe choli, pe Virgil, pe cei care merg la meciuri (si eu mi-as fi dorit sa merg dar din pacate nu mai pot ajunge la Bucuresti la finalul weekendului).