FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Otelul Galati 5 - 0 (2 - 0)

«1345678»
FCSB * Ady01.05.2009 19:49

Va rog frumos , numai visati !!!! Intai sa batem pe Dinamo si dupa campionat , de asa-i romanu. :steag_sah_mic:

radusteaua2301.05.2009 19:51

ciobanu il vede pe ovidu Petre ceas , iar pe tiago mediocru pleaca ciobane lasa neeeee

Doctoras01.05.2009 19:51
5-0.

Ciobanul zice cã nu conteazã locul ocupat la final, important e sã joace echipa.

Ieri am aflat cã am câștigat un laptop de la Vodafone.

Încep sã cred cã m-am trezit într-un univers paralel...

Bwahahahahahahahahahahahahahahah......te inteleg......:))....dak am fi intr-un univers paralel ar trebui sa batem tot pana la final si sa luam campionatul....in acelasi timp Dinamo cazand pe 6 :)))sa fim seriosi...eu zik k mai bine nu mergem in nici o cupa....1 la mana poate se trezesc jucatorii.....iar 2 la mana poate vede ciobanul k nu mia ies bani din Steaua si o vinde.....

anti gigi01.05.2009 19:52

domnisoara dee ,nu trebuie sa va certati cu mine din cauza lui Gigi Becali.....tu trebuie sa te bucuri ca a castigat Steaua cu 5-o ,ca nea Gigi a iesit la balcon si a mai facut o aroganta celor de la peluza si si a salutat supusii de la tribuna.....fii fericita....esti becalista.............eu sunt mai trist,ce sa fac.....nu s becalist......eu ma gandesc la scandaluri,jugniri,brichete,valize,blaturi.........vezi dee......eu nu pot fi ca tine.......

dee01.05.2009 19:52
Va rog frumos , numai visati !!!!

eu visez sa castige Steaua campionatul, inca este posibil, pentru ca Marius sa poata pleca de la Steaua cu capul sus, ca un adevarat campion, ca sigur pleaca la vara! Macar atat sa faca Steaua pentru el, caci si el a facut enorm pt Steaua in cariera sa. Prostii il vor sustine, pentru ca asta merita Lacatus. Dle anti-Gigi, nu ma cert cu d-vaostra, ne situam pe pozitii diferite, nu-mi permit sa-mi schimb locul, ori de cate ori bate un vant si se schimba curentul: o data stelist, o data becalist, o data anti-Gigi, anti-Becali ... prostii sunt mereu pe aceeasi pozitie:pro Steaua!

danimarcu01.05.2009 19:59
daaaaaaa, bine ca esti tu ADEVARAT, iar noi nu :-)))) iti meriti soarta!

Steaua- Dinamo 5-0!

prostimea salveaza Romania ;)

Vai de capul tau femeie!...

Chiar credeam ca judeci cu cerebelul,dar m-ai convins ca o faci **

anti gigi01.05.2009 20:01

domnisoara dee eu nu ma schimb cum bate vantul eu am fost tot timpul anti Becali si sunt inscris pe site cu acest nick de pe 11 iulie 2005.....cred ca motivele pt care il contest pe acest personaj sunt clare......trist pt mine este ca sunt multi care l sustin si cre ca unii sunt mai mult suporterii lui Becali decat ai Stelei.......mare pacat ca numele acestei echipa a fost varat in atatea scandaluri

ultrash01.05.2009 20:04

prieteni, dati dovada de luciditate Steaua noastra e praf, nu joaca nimic, ca azi a batut cu 5-0 n-are nicio relevanta. acolo nu a fost 11m desi cartonasul rosu se impunea, era doar lovitura libera, acolo s a rupt meciul in rest Steaua nu a jucat nimic. Suntem 0 barat. Gigi Argaseala Lacatus Pedrazzini VBecali Teia Ianuli etc...cand om scapa de astia abia atunci ne putem propune ceva in rest...victorii cu 5-0 fara pic de fotbal

Robinson Rufay Zapata01.05.2009 20:04

In loc sa va bucurati de victoria Stelei , va luati la cearta pe aici. Halal suporteri.

radusteaua2301.05.2009 20:05

ce ar fi sa va lasam pe voi de la tribuna cetatenilor cu Dinamo sa incurajati echipa voi strigand Steaua si aplaudandul pe Gigi sclavilor

SS Lazio01.05.2009 20:07

Da, am combinat, a fost un meci frumos, am înscris de multe ori, însã daca e sã fim sinceri:

1.A fost penalty și cartonaș roșu la sfârșitul primei reprize?

2. A fost off-side la golul lui Toja?

Sã vedem ce spun avizații, noi sã ne bucurãm cã suntem pe.... locul 4( ce-am ajuns!...)

Becali, PLEACÃ DIN Ghencea!

stanculescu01.05.2009 20:08

Cei care am zis ca o sa fie un 1-0 cu un gol al lui Kapetanos dupa min '80 am fost pe aproape . O mica eroare : inca 4 goluri inainte . :)

Nu am vazut meciul dar am vazut rezumatul . Parca am inceput sa jucam , nu ?

dee01.05.2009 20:11
......trist pt mine este ca sunt multi care l sustin si cre ca unii sunt mai mult suporterii lui Becali decat ai Stelei.......mare pacat ca numele acestei echipa a fost varat in atatea scandaluri

aveti perfecta dreptate, Becali trebuia ignorat in public din prima clipa in care a fost vazut si a spus ceva,insa multi au fost influentati de el si au uitat de Steaua, sustinandu-l pe Gigi prin injurii sau aplauze, deschizand sirul lung al scandalurilor. Nici eu nu pot fi ca si d-voastra, ar fi de-a dreptul trist sa nu vad si binele ala infim din tot raul asta actual in care a fost varata echipa si sa sper intr-o redresare la toate nivelele.

@radusteaua23

daca vrei sa lasi cetatenii, atunci lasa-ne!

iti cumpar biletul de la meciul cu Dinamo, contacteaza-ma pe privat. Daca ai loc la Nord iti dau triplu. Si eu care credeam ca nu ajung in Bucuresti pe 9 mai, ca n-aveam bilet :-).

radusteaua2301.05.2009 20:11

noi am jucat ceva ca arbitri au fost buni si ne-a dat penalty Otelul a cazut de tot la 2-0 si eliminare ce tot visati ca jucam fotbal o sa vedeti cu buzau ca iar castigam chinuit 1-0 kapetanoss

Bombonel9401.05.2009 20:25

un meci frumos...doar meciu:Dgaleria a fost varza..si nimeni nu ma poate contrazice:D

redondo01.05.2009 20:29

Gigi a venit la Steaua prin 2000-2001. Eu unul imi amintesc ca plangeam,copil fiind dupa umilintele de la Eindhoven,Barcelona,Monaco sau Montpellier.De unde dracu ati indus unii ideea tampita ca cei care nu sunt de acord cu plecarea lui Becali sunt stelisti doar datorita acestuia...incredibil.

Ba frate...treziti-va ba odata si nu mai faceti comentarii aiurea despre altii pe care nu i-ati vazut nici macar la fata.Adica stiu eu din orasul X ca tu din orasul Y esti stelist din 2000...asta chiar e prostie.

KERATOCONUS01.05.2009 20:37

Mi-e scarba de suporterii lui Jiji Fecali de la tribuna 1 si 0! :puke:

danimarcu01.05.2009 20:39

Sssssstttt!...E plin de ei si aici pe site... :ce_oameni:

RaMs3s01.05.2009 20:40
un meci frumos...doar meciu:Dgaleria a fost varza..si nimeni nu ma poate contrazice:D

dute ma de aici :laugh:

dee01.05.2009 20:42

va recomand sa va tratati astigmatismul cu ochelari, sigur nu veti mai avea greturi, caci veti vedea totul intr-o alta lumina. Numai bine!

alex_costin8001.05.2009 20:43

sa batem si pe Dinamo cu 5-0 sa moara barcea de suparare! :steag_cruce_invers::finger:

Bombonel9401.05.2009 20:50
dute ma de aici :laugh:

am fost la nord..mereu ma duc acolo..cum aa fost in seara asta nu a fost nicoodata:P

bodanelu01.05.2009 21:23
va recomand sa va tratati astigmatismul cu ochelari, sigur nu veti mai avea greturi, caci veti vedea totul intr-o alta lumina. Numai bine!

off-topic: cat ai baut?

on-topic: Steaua a jucat frumos in seara asta. Pacat ca bucuria victoriei va orbeste mereu....

Hai, toata lumea in cor.... Becaliiii, becaliii, becaliiii, ne dai o sticla`n cap? Dee, pune mana pe portavoce!

ady_ultras01.05.2009 21:38

copilu abtinete de la astfel de afirmatii :)))

am fost la nord..mereu ma duc acolo..cum aa fost in seara asta nu a fost nicoodata:P

degeaba mergi u la nord daca nu intelegi ce se intampla si dc nu se canta,vorba cantecului "cand ai sa te faci mare ai sa intelegi mai bine "

Bombonel9401.05.2009 21:52

bine:)atunci sa venim la fiecare meci si sa stam ca prostii in picioare sa ne uitam la meci:)adevarati suporteri:)credeti ca daca il injurati pe Becali rezolvatii cv...nu va pleca niciodata...cn mai cumpara Steaua??NIMENI..la ficare meciii galeria adversa ne acopera:Po mana de oameni:)cum a fost si la meciu cu CFR si la meciu cu otelu...ma rog poate vine meciu cu Dinamo sii atuncii poate vin adevarati suporterii la meci..adevaratii sefii de galerie..astazii era unn urat in alb care era certat cu viata..striga ceva se luau totii prostii dupa el...

«1345678»