Un link vã rog, dar sã nu fie pt Internet Explorer, Mulțumesc
Un link vã rog, dar sã nu fie pt Internet Explorer, Mulțumesc
Aleeezz Forza Steaua ee Forza Steaua ee Forza Steaua ![]()
4-0?
Incredibil!Pe bune,nu-mi cred ochilor!
4-0?Incredibil!Pe bune,nu-mi cred ochilor!
am pasat in meciul asta mai mult decat in intreg restul campionatului!
iata ca se poate
de ce comenteaza frate tot timpul in Ghencea ratatii astia doi?
chiar 5-0...bv kapetanos
GOOOOOOLLL
5-0
cine oare ?? Kapeee
eu cred ca e de iesit pe strazi
![]()
multe multumirii tiago. pacat ca ciobanul nu vrea sa l cumperee Gigi Gigi Gigi lasa neeeee
sclavii lu Gigi cei de la tribunaa
Ce naiba mã? 5-0? Ciupiți-mã sã nu visez! ![]()
Doamne si am bilete la PN si am stat acasa ca sunt racit si am vzt ca plouaX(X(X(X(X(X(X(X(X
Vedeti ba ca se poate! Daca vor da multe si cu Buzau,vor avea moral bun pentru Dinamo.
de remarcat urmatoarele:
1.am jucat ceva fotbal in conditiile in care au lipsit celebrii lovinho si balaninho ceea ce mi da dreptate cand spun ca astia nu s jucatori
2.un lucru trist....in Romania sunt foarte multi prosti......min 90 cu Gigi pe post de ceausescu salutand prostimea....si baitii din loja aruncandu le prostilor cate o sticla de apa.....
nu visati mult acum daca am batut cu 5-0 jocul nostru a mers in primu rand ca Otelul a jucat deshis si Otelul a cazut dupa penalti si eliminare
de remarcat urmatoarele:
3. traiasca prostii, caci doar cu ei pe stadion, echipa poate sa se mobilizeze si sa joace bine! ![]()
sper ca la meciul cu Dinamo, prostii sa-si faca din nou datoria,ca Steaua sa-i spulbere pe dinamovisti!
SCLAVILORR DE LA TRIBUNA SA INCURAJATI VOI ECHIPA CU Dinamo
Nimic nu ma mai impresioneaza.Vreau doar sa plece ciobanul!
3. traiasca prostii, caci doar cu ei pe stadion, echipa poate sa se mobilizeze si sa joace bine!![]()
sa va duceti si prin deplasari sa i faceti bezele lu Gigi.....esti incredibila,pe cuvant....ne meritam soarta ca popor....grav e ca sunt multi ca tine dee....foarte multi.....
Nu pot sa cred:| 5-0. inca am impresia ca visez:x Steauaaaaaaaaaaa:x ![]()
sa va duceti si prin deplasari sa i faceti bezele lu Gigi.....esti incredibila,pe cuvant....ne meritam soarta ca popor....grav e ca sunt multi ca tine dee....foarte multi.....
daaaaaaa, bine ca esti tu ADEVARAT, iar noi nu :-)))) iti meriti soarta!
Steaua- Dinamo 5-0!
prostimea salveaza Romania ![]()
5-0.
Ciobanul zice cã nu conteazã locul ocupat la final, important e sã joace echipa.
Ieri am aflat cã am câștigat un laptop de la Vodafone.
Încep sã cred cã m-am trezit într-un univers paralel...
cred ca daca batem buzau si batem si Dinamo avem sanse la castigarea campionatului
Deci e clar Tiago nici o sansa sa ramana ,marele expert oaie il considera mediocru aratand cat de mult se pricepe zdreanta asta la fotbal.
Tiago sper sa ajungi la o echipa unde sa fi apreciat .