adica eu, care am fost la toate meciurile din retur din Ghencea si l-am injurat pe Becali nu sunt suporter adevarat? sau restul care sunt ca mine?
conteaza mai mult sa castige Steaua.. nu conteaza cum... cu sau fara valiza... cu sau fara arbitrii... conteaza doar sa castige...
L-ai auzit ce a declarat dupa meci? Ca poate face Dumnezeu ceva si castiga Becali campionatul! Nu Steaua, nu jucatorii.. nu antrenorii... Becali!!!
Cu asta va mandriti voi?
Probabil din cauza ca ai mers de atatea ori pe stadion, ti-au scapat replicile lui Becali si le-ai prins doar in reluare. Pacat ca esti atat de influentat de declaratiile lui Becali, in loc sa le ignori. Omul asta se identifica cu echipa pe care o patroneaza, in orice interviu vorbeste in numele echipei, folosind substitutul "eu" in loc de "noi", insa doar la nivel declarativ, caci echipa este cea felicitata daca castiga un meci, sau joaca bine si jucatorii individualizati pentru joc bun, nu "eu,Becali". La fel la infrangeri, isi exprima dezamagirea,tot declarativ, individualizand pe unul "Tiago e mediocru,putea mai mult, Banel atata poate etc". Lacatus nu se identifica niciodata cu echipa,nu declara niciodata "Lacatus castiga Campionatul, o sa le arate el la toti", el se identifica cu Steaua.( "vom incerca sa castigam, sper sa facem o bucurie suporterilor etc" sau "este vina noastra, se mai intampla, nu e numai x de vina etc) Nu stiu de ce tot il bagi in seama pe Becali,mai Bodanelu, chiar asa dependent de el esti? Esti stelist independent,cica adevarat, insa dependent de Becali, care te influenteaza tot timpul, care-i centrul universului tau, incat uiti de ceilalti care fac parte din familia Stelei. Trece-l in plan secund, acolo unde ii este locul si actioneaza pentru Steaua, caci de Becali au grija altii. Daca nu te poti abtine, injura in continuare, insa nu incerca sa-i intelegi pe "becalisti" si mai ales, care-s motivele lor de mandrie in viata.
@ssilviu_19
bineinteles ca Steaua are nevoie de suporteri ca si tine.
O sa ajungem o echipa mediocra care va sarbatori victorii cu Otelul,in loc de campionate.
noi suntem suporteri de rezultat, ne putem bucura si felicita o echipa mediocra a Stelei care sa straduie sa castige cu Otelul sau sa castige un meci amical, la fel cum o sa ne bucuram daca aceeasi echipa castiga un meci cu Chelsea, pentru ca pentru noi, suporterii de rezultat, jocul frumos, bun are o valoare constanta. Victoria stelistilor este raspaltita corespunzator (prin aplauze), indiferent de numele opozantului si nu sarbatorim doar cupe si campionate, ele vin ca un bonus la care putem spera, insa bucuria ne este asigurata de jocul bun, chiar si cu Otelul Galati. Bucuria si entuziasmul unei victorii este impartasita cu jucatorii la final sau cu cei din jur: stelisti "adevarati", becalisti,anti-becalisti, samantari, tribuni, cocalari, printese, patron, emo-isti,copii de mingi etc...... adica oameni.
Pe ce lume traieste fata asta,pentru ca n-are nicio legatura cu lumea in care traim?
o lume transfigurata :pentru mine azi e 1mai (ieri a fost vineri), asa ca va las in lumea voastra reala, eu ies sa sarbatoresc 
@KERATOCONUS
multumesc, e amuzanta eticheta asta de becalist, caci fiecare o percepe in mod diferit. Poti sa-mi spui si taranista, s-ar apropia mai mult de adevarul meu, dar nu ma afecteaza nici becalista, daca asa-ti face tie placere sa-mi spui.
later edit: tot Bodanelu
Hai, toata lumea in cor.... Becaliiii, becaliii, becaliiii, ne dai o sticla`n cap? Dee, pune mana pe portavoce!
sa stii ca nu zici rau ceea ce zici,mai ales ca nu-s genul care urla, nu pot striga , deci as avea nevoie de o portavoce pentru a ma face auzita din tribuna pana in peluza si pe banca de rezerve. Faza e ca eu sunt tribunista si abia dupa ce am ajuns si eu o data (accidental) in peluza , mi-am dat seama ca e mare nevoie de o portavoce, ca oamenii sa inteleaga exact anumite reactii ale celorlalti (sa nu le interpreteze eronat) si pentru a gasi un limbaj comun: AU,EU, MUuuu, Becaliii, Becalii
(banuiesc ca fenomenul este la fel pe toate stadioanele)