FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Otelul Galati 5 - 0 (2 - 0)

«145678»
bodanelu01.05.2009 21:57
bine:)atunci sa venim la fiecare meci si sa stam ca prostii in picioare sa ne uitam la meci:)adevarati suporteri:)credeti ca daca il injurati pe Becali rezolvatii cv...nu va pleca niciodata...cn mai cumpara Steaua??NIMENI..la ficare meciii galeria adversa ne acopera:Po mana de oameni:)cum a fost si la meciu cu CFR si la meciu cu otelu...ma rog poate vine meciu cu Dinamo sii atuncii poate vin adevarati suporterii la meci..adevaratii sefii de galerie..astazii era unn urat in alb care era certat cu viata..striga ceva se luau totii prostii dupa el...

adica eu, care am fost la toate meciurile din retur din Ghencea si l-am injurat pe Becali nu sunt suporter adevarat? sau restul care sunt ca mine?

conteaza mai mult sa castige Steaua.. nu conteaza cum... cu sau fara valiza... cu sau fara arbitrii... conteaza doar sa castige...

L-ai auzit ce a declarat dupa meci? Ca poate face Dumnezeu ceva si castiga Becali campionatul! Nu Steaua, nu jucatorii.. nu antrenorii... Becali!!!

Cu asta va mandriti voi?

1on01.05.2009 22:42
L-ai auzit ce a declarat dupa meci? Ca poate face Dumnezeu ceva si castiga Becali campionatul! Nu Steaua, nu jucatorii.. nu antrenorii... Becali!!!

Quod erat demonstrandum

KERATOCONUS02.05.2009 00:12
va recomand sa va tratati astigmatismul cu ochelari, sigur nu veti mai avea greturi, caci veti vedea totul intr-o alta lumina. Numai bine!

:offtopic: Imi place ca esti o becalista desteapta si glumeata. Daca ar fi toti becalistii ca tine, in Templu am duce-o mai bine. ;)

ssilviu_1902.05.2009 00:32

Nu-mi vine sa cred ce citesc pe aici.Batem si noi odata intr-un sezon cu 5-0 si deja unii sunt multumiti si viseaza la campionate castigate.Treziti-va!!!Ati iesit acum toti becalioti de pe unde ati stat ascunsi cat timp echipa se facea de ras,sa va preaslaviti patronul si sa ne luati pe noi,cei care ne mai permitem sa-l contestam,"la suturi".Multi dintre voi v-ati vandut pentru o sticla de apa.Sa va fie rusine.Cei care il sustineti nu sunteti cu nimic mai buni decat el.Tot ceea ce va intereseaza pe voi sunt rezultatele.Nu va pasa ca omul asta batjocoreste Steaua de atata timp.De asa suporteri Steaua chiar nu are nevoie.Presimt ca se va alege praful si de protestul asta,mai ales daca vom invinge Dinamo.Ajungem sa ne multumim iar cu un loc de cupa europeana si sa speram ca la anul va fi mai bine.Insa atata timp cat Becali va mai conduce Steaua nu intrevad nicio speranta de mai bine.O sa ajungem o echipa mediocra care va sarbatori victorii cu Otelul,in loc de campionate.

Pleaca din Ghencea!!!

P.S.:N-am vazut in viata mea atata naivitate(ca sa nu-i zic prostie),cata vad la Dee.Pe ce lume traieste fata asta,pentru ca n-are nicio legatura cu lumea in care traim?

dee02.05.2009 05:00
adica eu, care am fost la toate meciurile din retur din Ghencea si l-am injurat pe Becali nu sunt suporter adevarat? sau restul care sunt ca mine?

conteaza mai mult sa castige Steaua.. nu conteaza cum... cu sau fara valiza... cu sau fara arbitrii... conteaza doar sa castige...

Cu asta va mandriti voi?

Probabil din cauza ca ai mers de atatea ori pe stadion, ti-au scapat replicile lui Becali si le-ai prins doar in reluare. Pacat ca esti atat de influentat de declaratiile lui Becali, in loc sa le ignori. Omul asta se identifica cu echipa pe care o patroneaza, in orice interviu vorbeste in numele echipei, folosind substitutul "eu" in loc de "noi", insa doar la nivel declarativ, caci echipa este cea felicitata daca castiga un meci, sau joaca bine si jucatorii individualizati pentru joc bun, nu "eu,Becali". La fel la infrangeri, isi exprima dezamagirea,tot declarativ, individualizand pe unul "Tiago e mediocru,putea mai mult, Banel atata poate etc". Lacatus nu se identifica niciodata cu echipa,nu declara niciodata "Lacatus castiga Campionatul, o sa le arate el la toti", el se identifica cu Steaua.( "vom incerca sa castigam, sper sa facem o bucurie suporterilor etc" sau "este vina noastra, se mai intampla, nu e numai x de vina etc) Nu stiu de ce tot il bagi in seama pe Becali,mai Bodanelu, chiar asa dependent de el esti? Esti stelist independent,cica adevarat, insa dependent de Becali, care te influenteaza tot timpul, care-i centrul universului tau, incat uiti de ceilalti care fac parte din familia Stelei. Trece-l in plan secund, acolo unde ii este locul si actioneaza pentru Steaua, caci de Becali au grija altii. Daca nu te poti abtine, injura in continuare, insa nu incerca sa-i intelegi pe "becalisti" si mai ales, care-s motivele lor de mandrie in viata.

@ssilviu_19

bineinteles ca Steaua are nevoie de suporteri ca si tine.

O sa ajungem o echipa mediocra care va sarbatori victorii cu Otelul,in loc de campionate.

noi suntem suporteri de rezultat, ne putem bucura si felicita o echipa mediocra a Stelei care sa straduie sa castige cu Otelul sau sa castige un meci amical, la fel cum o sa ne bucuram daca aceeasi echipa castiga un meci cu Chelsea, pentru ca pentru noi, suporterii de rezultat, jocul frumos, bun are o valoare constanta. Victoria stelistilor este raspaltita corespunzator (prin aplauze), indiferent de numele opozantului si nu sarbatorim doar cupe si campionate, ele vin ca un bonus la care putem spera, insa bucuria ne este asigurata de jocul bun, chiar si cu Otelul Galati. Bucuria si entuziasmul unei victorii este impartasita cu jucatorii la final sau cu cei din jur: stelisti "adevarati", becalisti,anti-becalisti, samantari, tribuni, cocalari, printese, patron, emo-isti,copii de mingi etc...... adica oameni.

Pe ce lume traieste fata asta,pentru ca n-are nicio legatura cu lumea in care traim?

o lume transfigurata :pentru mine azi e 1mai (ieri a fost vineri), asa ca va las in lumea voastra reala, eu ies sa sarbatoresc ;)

@KERATOCONUS

multumesc, e amuzanta eticheta asta de becalist, caci fiecare o percepe in mod diferit. Poti sa-mi spui si taranista, s-ar apropia mai mult de adevarul meu, dar nu ma afecteaza nici becalista, daca asa-ti face tie placere sa-mi spui.

later edit: tot Bodanelu

Hai, toata lumea in cor.... Becaliiii, becaliii, becaliiii, ne dai o sticla`n cap? Dee, pune mana pe portavoce!

sa stii ca nu zici rau ceea ce zici,mai ales ca nu-s genul care urla, nu pot striga , deci as avea nevoie de o portavoce pentru a ma face auzita din tribuna pana in peluza si pe banca de rezerve. Faza e ca eu sunt tribunista si abia dupa ce am ajuns si eu o data (accidental) in peluza , mi-am dat seama ca e mare nevoie de o portavoce, ca oamenii sa inteleaga exact anumite reactii ale celorlalti (sa nu le interpreteze eronat) si pentru a gasi un limbaj comun: AU,EU, MUuuu, Becaliii, Becalii ;) (banuiesc ca fenomenul este la fel pe toate stadioanele)

axl02.05.2009 06:22

Ba, cum nu ma uit la un meci, cum face Steaua surpriza.

D4v1dstelist02.05.2009 07:22

Nu s-a imbunatatit neaparat jocul.Doar finalizarile.Daca finalizam cum trebuie la fiecare meci,tot returul putea arata asa.Nu chiar atat de mare,aici am avut noroc ca au iesit astia la joc! :D

greenyes02.05.2009 07:30
Deci e clar Tiago nici o sansa sa ramana ,marele expert oaie il considera mediocru aratand cat de mult se pricepe zdreanta asta la fotbal.

Tiago sper sa ajungi la o echipa unde sa fi apreciat .

Iar s a luat cancerul de el?????......Doamne cum pot unii de pe aici sa fie atat de ....nici nu mai conteza.......traiti in lumea voastra si oilor zburatoare care saluta boborul si l uda cu apa in timpul unei toride zile de vara, pardon de mai.....

bodanelu02.05.2009 07:51
Probabil din cauza ca ai mers de atatea ori pe stadion, ti-au scapat replicile lui Becali si le-ai prins doar in reluare. Pacat ca esti atat de influentat de declaratiile lui Becali, in loc sa le ignori. Omul asta se identifica cu echipa pe care o patroneaza, in orice interviu vorbeste in numele echipei, folosind substitutul "eu" in loc de "noi", insa doar la nivel declarativ, caci echipa este cea felicitata daca castiga un meci, sau joaca bine si jucatorii individualizati pentru joc bun, nu "eu,Becali". La fel la infrangeri, isi exprima dezamagirea,tot declarativ, individualizand pe unul "Tiago e mediocru,putea mai mult, Banel atata poate etc". Lacatus nu se identifica niciodata cu echipa,nu declara niciodata "Lacatus castiga Campionatul, o sa le arate el la toti", el se identifica cu Steaua.( "vom incerca sa castigam, sper sa facem o bucurie suporterilor etc" sau "este vina noastra, se mai intampla, nu e numai x de vina etc) Nu stiu de ce tot il bagi in seama pe Becali,mai Bodanelu, chiar asa dependent de el esti? Esti stelist independent,cica adevarat, insa dependent de Becali, care te influenteaza tot timpul, care-i centrul universului tau, incat uiti de ceilalti care fac parte din familia Stelei. Trece-l in plan secund, acolo unde ii este locul si actioneaza pentru Steaua, caci de Becali au grija altii. Daca nu te poti abtine, injura in continuare, insa nu incerca sa-i intelegi pe "becalisti" si mai ales, care-s motivele lor de mandrie in viata.

Nu, nu este felicitata echipa... este felicitat Becali. voua nu vi se pare ca nu tineti cu Steaua ci cu Fc Steaua?

SI nu, nu sunt dependent. Dar cand vad reactiile din tribune (Becali, sa traiesti nea Gigi, hua betivilor si drogatilor) si de pe forum ma apuca nebuniile. Dar usor, usor ma linistesc. Mi-am dat seama ca asta e poporul roman: manele, otv, sexy braileanca.. Becali.

Pacat. Mare pacat. Suporterul neconditionat cat de curand nu o sa mai vina la stadion. Si nu numai unul...

PS: bodanelu cu "b"

dee02.05.2009 07:59
Dar cand vad reactiile din tribune (Becali, sa traiesti nea Gigi, hua betivilor si drogatilor) si de pe forum ma apuca nebuniile. Dar usor, usor ma linistesc. Mi-am dat seama ca asta e poporul roman: manele, otv, sexy braileanca.. Becali.

e trist sa vezi, sa auzi, insa sa nu intelegi. Becali e substantiv comun, insa si propriu, Bogdane, depinde de context, asa cum exista celebrul "mitica". (mitica, Dumitru) "Sa traiestin nea Gigi" are semnificatii multiple, depinde de fiecare individ in parte si de distanta fata de logie, asa cum "m.ue Gigi, m.ue Dorinel, m.ue Mitica" se scandeaza in diverse situatii,chiar si in timpul aceluiasi meci, din motive total diferite, nu neaparat un atac la persoana in cauza ;) La fel "huaaa huliganii, drogatii" vizeaza ceva ce tine de comportamentul celor din peluza, ceea ce se vede,se aude si nu se intelege. Schimba-ti locul, poate iti va prinde bine.

@Moweed

asa este, doar rezultatul are valoare constanta: nu victoria, nu infrangerea, pentru noi rezultatul conteaza! Un meci fara rezultat, e un meci inutil, o pierdere de vreme. Rezultatul unui meci bun are un efect pozitiv asupra noastra.

MoWeed02.05.2009 08:17

Am batut si noi o echipa venita fara griji ca in vacanta si deja au reaparut mioarele

@dee

pentru ca pentru noi, suporterii de rezultat, jocul frumos, bun are o valoare constanta.

Pentru suporterii de rezultat numai rezultatul are o valoare constanta. Pentru voi nu conteaza neaparat jocul, atata timp cat castiga Steaua. De fapt nici nu conteaza cum castiga Steaua("valize", transferuri ale unor jucatori de la adversari, nenumarate scandaluri); conteaza doar sa castige.

Este si mai trist ca astfel de specimene se considera stelisti adevarati

redondo02.05.2009 10:22

Ba dar chiar nu se mai poate discuta si despre meciul in sine? Iar incepeti sa vorbiti doar de Becali? Chiar are dreptate Dee cand spune ca pentru unii dintrevoi acest om e centrul universului.Lasati-l frate dracu si vorbiti si despre meci. De unde plm o tineti una si buna cu suporteri de rezultat si alte idiotenii. Spuneti-mi si mie ce va mai amintiti despre meciul de la Montpellier,de la Zagreb,de la Geneva,daca sunteti asa mari stelisti...Au ajuns toti pustii sa emita judecati decisive...tu esti stelist,tu nu...si de pe net.

Daniel-Ionut02.05.2009 10:32

In sfarsit...

Am jucat si noi FOTBAL :excl:

stanculescu02.05.2009 10:37

Eu nu inteleg de ce trebuie bagat Becali in toate . Hai sa vorbim si sa ne bucuram de meciul care tocmai a trecut si sa speram pana in ultima etapa pentru ca asa fac suporterii adevarati . De ce sa nu fim si noi luptatori ca cei din Anglia care-si sustin echipa pana in ultimul minut din ultimul meci ? De ce nu invatam si noi sa gandim altfel , trebuie mereu sa ne imaginam scenarii si-l injuram pe unu si pe altu . Echipa a invins cu 5-0 si noi discutam aici de Becali si cine-l injura si cine nu . Nu sunt un sustinator al lui Becali , nici vorba , dar totusi se exagereaza cu reprosurile la adresa lui ...

uncoltuitatdelume02.05.2009 11:00
KERATOCONUS02.05.2009 12:38

@redondo

Intr-adevar, e trist ca despre meciul de aseara cu Otelul se comenteaza putin. Dar, cum sa nu discuti despre gesturile de dictator ale ciobanului. De ce la finalul jocului a facut regia aia ieftina din loja cand a iesit pe fereastra sa arate cat e el de iubit de tribuna 1 si 0? Si-a salutat nepotii si tiganii din Zabrauti, aia populeaza acum locurile de sub loja. Acestia sunt simpatizantii lui Becali. Acum 5-6 ani multi dintre ei nu stiau unde e stadionul Ghencea si isi permit sa fluiere peluzele. Acei ultrasi sau "huligani", cum le place acestora sa-i numeasca, vin meci de meci la partidele pe care Steaua le disputa in Ghencea, iar unii dintre ei chiar si-n deplasare. Cand stii cine te fluiera iti vine sa-ti iei campii si sa nu mai calci in peluza la urmatoarele meciuri. Daca cei de la tribuna erau intr-adevar suporterii Stelei incurajau echipa prin cantece si nu fluierau peluzele, desi, scandarile impotrica lui Becali au fost fara injurii si mult mai rare ca alta data.

@stanculescu

Desi, nu-i suport pe englezi, imi place spiritul lor de a lupta pana la sfarsit. Noi nu am fost, nu suntem si nu vom fi ca si ei pentru ca suntem LATINI. :bananadance:

anti gigi02.05.2009 12:58

mi a soptit o pasarica cum ca unii dintre cei care l au aplaudat pe nea Gigi aseara au venit contra cost....urat ce se intampla prin tribunele din Ghencea

Robinson Rufay Zapata02.05.2009 13:27
mi a soptit o pasarica cum ca unii dintre cei care l au aplaudat pe nea Gigi aseara au venit contra cost....urat ce se intampla prin tribunele din Ghencea

Pai omul se vinde pe bani , cat de putini numai bani sa fie.

fredysteaua03.05.2009 08:08

dee, eu spun sa o iei frumos sa citesti toate posturile tale si sa vezi cat de putin inteligenta esti ! atat spun ca nu stau sa ma contrez cu toate blondele din tribuna!

unii de la tribuna ar trebui asteptati la bilete si batuti bine, pt ca strica cea ce noi am cladit pana acum! acum ciobanul crede ca suntem de partea lui !

de un singur lucru imi pare rau !!galeria otelului a fost peste noi in TEMPLU ! nu pot sa cred..

redondo03.05.2009 08:57

Nu numai ca galeria Otelului...daca se poate numi asa ceva...a fost peste dar si-a permis sa si injure Steaua.Si toate astea pentru ca Steaua nu mai are galerie...doar o mana de oameni care il injura pe Becali.

bodanelu03.05.2009 13:00
Nu numai ca galeria Otelului...daca se poate numi asa ceva...a fost peste dar si-a permis sa si injure Steaua.Si toate astea pentru ca Steaua nu mai are galerie...doar o mana de oameni care il injura pe Becali.

mi-a aparut un zambet in coltul gurii cand am citit afirmatia ta! La urmatorul meci te astept pe tine si pe cei ca tine (poate nu poti sa ajungi la meci) sa puneti pasiune in clubul asta cat pun mana aia de oameni care-l injura pe Becali...

Stefan8803.05.2009 13:33

Este limpede pentru mine...voi chiar nu stiti ce inseamna sa iubesti un club,o echipa.Redondo mai are rost sa te mai injur?!(nu-mi raspunde).Nu m-am bucurat la nici un gol al Stelei si nici nu o sa ma bucur,pana nu pleaca TOTI.Pt mine nu mai e cale de intoarcere asta nu e echipa.Nu o sa intelegeti niciodata adevarata esenta a iubirii fata de un club.Voi nu sunteti suporteri doar admiratori,nu va puteti numi suporteri.Va bucurati pt niste straini,mercenari platiti sa joace,nu sa iubeasca.Iar pt cei la tribuna a 2-a,nu pot sa zic decat ca ma dezgusta.Ce p.. mea erau cu mesajele alea???penibillllllll.Poate sunt prea dur si aspru uneori,dar parca si unii sunt prea prosti si vanduti deseori.

bodanelu03.05.2009 13:42

@Stefan88 nu-ti dau dreptate cu partea cu mercenarii. Nu o sa mai gasesti jucatori dedicati 100% unei echipe. La noi mai sunt 2-3.. unul a plecat in iarna. Asta e fotbalul modern.

cornisa5803.05.2009 14:27

pînã al urmã era de așteptat sã facã ceva de genul acesta penrtu cã fãfã bani nu îl mai aplaudã nimeni dar ș ia fãcut o cu mîna lui așa i trebe

fredysteaua03.05.2009 14:51

lu` dee nu cred ca ia dat bani....cred ca a vrut altceva, intelegeti voi

sa le fie rusine celor din tribune pentru ca ei platesc biletu o punga de seminte un suc si un hotdog TOTUL SPRE BINELE LOR, noi sacrificam ceva pt cea ce facem si ne implicam serios in treaba, pe ei situatia ii intereseaza doar in ziua meciului, baieti papagalu mai jos, sa comentati cand o sa faceti si voi ceva pe carca voastra fie el si un protest!

parca va aud, FORZZA Steaua FORZZA Steaua E, E.......CETATENILOR

«145678»