FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Otelul Galati 5 - 0 (2 - 0)

«15678»
redondo03.05.2009 15:29

Ce am spus eu? Ca Steaua nu mai are galerie.Pe langa faptul ca sunt muti,se aud doar la injuraturi.Anul trecut era galagie deoarece venea "poporul"...se jucau meciurile de acasa cu casa inchisa. Acum... Nu mai vorbim ca galeria este absenta prin multe deplasari...Stiu, o sa ziceti ca n-am habar despre ce vorbesc,ca nu stiu eu ce-nseamna capete sparte si deplasari etc.Pe mine ma intereseaza fenomenul ultras,ci nu hooligans,iar pe stadion e tacere maxima.

@Stefanita

Daca esti nascut in 88 normal ca nici tu nu stii ce vrei sa spui cu...sa plece toti.

@Bodanelu

Nu trebuie sa fiu pe stadion ca sa vad ca Steaua nu mai are galerie...se aude.

Adrian03.05.2009 15:36

Bai redondo

Iar te dai om batran?

Mai scuteste-ne tata. Acum esti expert si in fenomenul ultras?

Lasa-ne tata si vorbeste despre ce stii tu: despre balaci, mucescu, Niculescu, etc.

Lasa-ne cu teoriile tale despre galerie, despre ultrasi, despre deplasari, etc.

Tu esti un semisuporter stelist de rezultat. Incurajeaza echipa, ca nu te dor plamanii, si lasa-ne!

redondo03.05.2009 15:38

@Adrian

Ba baietasule iar te bagi ca musca-n lapte.

Eu zic decat atat....nu se aude nimic.Sau poate sunt eu surd.

MoWeed03.05.2009 15:39

Redondo, vorbesti in necunostiinta de cauza. Ia afla tu mai intai de ce e asa liniste si apoi poti sa vii cu asemenea concluzii.

LE: Si lasa-ma cu atitudinea asta de 2 lei: "daca esti nascut in 88 nici tu nu stii ce vrei". In primul si in primul rand, diferenta de varsta intre tine si unul nascut in 88 nu este extrem de mare. In al doilea rand trebuie sa fii prost sa judeci un om dupa anul nasterii: cretinii din Stefanesti care-l aduleaza pe Jiji la 40 de ani sunt mult mai ignoranti decat astia tineri de 20 de ani

redondo03.05.2009 15:41

Asta nu ma intereseaza...de ce e liniste.Dar e liniste sau nu? Da...deci am dreptate.

Adrian03.05.2009 15:42

Da' de ce nu mergi tu sa strigi ma?

Daca esti asa destept, de ce nu mergi tu?

De ce nu striga aia de la tribune?

Aaaa....ca ei sunt prea ocupati sa "becalii, becalii, becalii"....

Ce plm?

Galeria Stelei e formata doar din peluze?

Ia mai scuteste-ne.Vorbesti doar prostii, ca de obicei.

Daca vrei sa faci galerie, scoala-ti curu' din scaun si du-te la stadion si in alte deplasari.

Sa vedem dupa daca iti mai arde sa strigi pentru jegurile din loja sau mercenarii din teren.

Sa vedem dupa ce dai bani si nervi si timp si faci alte sacrificii cum te simti cand jegu' din loja te face huligan, cand zice ca tu nu esti stelist, cand jucatorii pleaca fara sa te salute. Sa vedem atunci ce mai zici om batran si intelept al fotbalului.

redondo03.05.2009 15:45

Pai chiar peluzele sustin sus si tare ca doar ele reprezinta galeria,nu? Doar au intrat ani la randul pe de-a moaca pe stadioane,ca doar galeria nu plateste.Atunci sa spuna ca sunt si ei ca restu,...dar nu,vezi Doamne...noi suntem galeria.Care galerie?

MoWeed03.05.2009 15:46
Asta nu ma intereseaza...de ce e liniste.Dar e liniste sau nu? Da...deci am dreptate.

E prea greu sa intelegi ca nu e vorba de o galerie slaba, nu e vorba de lipsa oamenilor. Este un PROTEST. Baga bine la cap, oamenii aia tac in semn de protest. Nu pentru ca nu ar avea valoare ca galerie....

redondo03.05.2009 15:50

Protest sau nu,galerie nu mai este.Dar aceiasi galerie n-a protestat ani buni cand intra pe dea moaca pe stadione...din banii cui?

@MoWeed

De obicei nu judec oamenii dupa anul nasterii,dar m-am saturat sa vad cum toti copiii fac pe desteptii ca ei sunt marii stelisti,cand de fapt daca le pui o simpla intrebare din istoria acestui club...incep surprizele.

MoWeed03.05.2009 15:56

De fapt ce ma enervez eu pentru ineptiile spuse de tine?

Sunt sigur ca baietii din peluze nu mai pot ei ca unul care tine cu 2 echipe din acelasi campionat vine cu astfel de concluzii.

Deci sa inteleg ca numai cei care au avut un beneficiu cat de mic(la un meci Iasi-Steaua, de exemplu, ai idee cat costa drumul?) sunt vinovati. Restul, care ar trebui sa iubeasca Steaua fara nici un interes(deci nu ar conta ca nu au primit nici un bilet niciodata), nu au nici o vina ca deschid gura numai cand huiduie "huliganii", cand rontaiesc seminte sau cand sufla in goarnele alea neorocite....

LE: Anul nasterii mele este acelasi ca si cel al lui Stefan(daca intr-adevar este nascut in 1988). Si eu m-am saturat sa vad cum toti isi dau cu parerea pe net desi habar nu au despre ce vorbesc...

redondo03.05.2009 16:05

Pai cel mai simplu pe un forum ca acesta e sa ai urmatoarele pareri:

1. Sa fi anti Becali

2. Sa fi echidistant in ceea ce-l priveste pe Lacatus

3. Sa il idolatrizezi pe Radoi

4. Sa nu te pui niciodata rau cu baietii din peluze,ca doar ei stiu ce inseamna Steaua

5. Sa ai impresia ca pur si simplu alaturi de ceilalti le sti pe toate

Nu conteaza cat de lung e drumul.Daca n-ai bani, stai acasa.Dar aici ii dau perfecta dreptate lui Dragomir care spunea...Ce e domne kestia asta doar in Romania...ca galeria nu plateste bilet....Bilet e normal sa plateasca oricine,iar daca te duci sau nu la galerie,e treaba ta.

@Mo Weed

Daca vrei sa ma ataci nu mai folosi argumentele colegului tau,cum ca as fi suporter a doua echipe s.a. Vorbeste la subiect.

Adrian03.05.2009 16:09
Pai chiar peluzele sustin sus si tare ca doar ele reprezinta galeria,nu? Doar au intrat ani la randul pe de-a moaca pe stadioane,ca doar galeria nu plateste.Atunci sa spuna ca sunt si ei ca restu,...dar nu,vezi Doamne...noi suntem galeria.Care galerie?

Nu erai tu ala care ziceai ca nu peluzele sunt galeria Stelei?

Hai ma lasa-ne cu ideile tale.

Daca vrei sa faci ceva, faci.

Dar tu nu vrei.

De fapt, voi nu vreti.

Va place sa stati sa spargeti seminte si sa ascultati sau sa vedeti cum altii actioneaza.

Te rog frumos sa mai vorbesti si sa mai judeci abia dupa ce faci si tu ceva.

Pana atunci, liniste!

MoWeed03.05.2009 16:11
Nu conteaza cat de lung e drumul.Daca n-ai bani, stai acasa.

Vroiam doar sa-ti demonstrez ca biletul de intrare la meci e o mica parte din costurile aferente unei deplasari(mai este nevoie de drum, mancare, bautura-nu neaparat alcool). Deci oamenii astia au cheltuit sume mari de bani de-a lungul vremii pentru a incuraja Steaua(si nu toti din galerie sunt bogati; unii cheltuiau putinii bani care ii aveau pentru Steaua). Eu consider ca asta le da dreptul de a protesta cand vad ca Steaua se indreapta spre mediocritate.

fredysteaua03.05.2009 16:17

redondo daca mai comentezi si mai jignesti galeria se gaseste unu sa te bata sa-ti sune apa in cap poate iti mai spala prostia ! te iei de oameni ba ca sunt antibecali ba ca sunt nascuti in 88 ba ca galeria nu canta ai stat tu la ... lor sa vezi ca nu canta ? dc nu te duci pe stadion in peluza si ii intrebi pe ei BAA DE CE NU CANTATI MA CA EU SUNT PROST SI VREAU SA STIU SI EU ! SAU CANTATI SI NU VA AUD EU ?

daca nu ai curaju sa faci asta stai dreq uitate la TV si asculta ce zic jegosii de la GSP!

PA

redondo03.05.2009 16:19

Pai zice cineva ca nu au dreptul sa protesteze? Normal,e dreptul lor.Dar sa nu mai sustina cineva ca Steaua mai are galerie,caci practic nu mai are. In ceea ce priveste deplasarile,am mai spus,n-ai bani,stai acasa.Bilet e normal sa plateasca oricine intra la meci.Automat ca te costa o deplasare,dar nu e normal sa intre unul pe dea moaca pentru ca a fost nominalizat de seful galeriei ca printre cei 1000 care nu platesc...iar altu e mai fraier si plateste,sau cum?

Inca ceva...mi-a spus cineva odata ppe forum ca este mai indreptatit sa vorbeasca daca a luat pumni si flegme,sau a avut capul spart pe unde a fost.Nu.Daca a ales "fenomenul hooligans" e strict problema lui,asta nu inseamna ca a facut ceva pentru Steaua.

@Fredy

Te astept pe tine sa te gasesti ala care ma bate.

danimarcu03.05.2009 16:33

Lasati-l pe prazar,ca asta le stie pe toate!...

Retonto,ia-o de manuta pe @dee si alti ciudati ca voi si puneti-o voi de o galerie ad-hoc,sa le aratati celor din galerie cum se face...

Vezi ca se dau goarne gratis la intrare.Daca va adunati la locul potrivit si ai pe tine tricou cu "free Gigi" ai intrarea asigurata gratis!Si poate o pui si de o strangere de mana din partea stii tu cui...

redondo03.05.2009 16:35

Nu stiu daca le stie prazaru' pe toate,dar taranu' incult cu siguranta.Cum ramane fara argumente,trece la jigniri,ca asa e taranu'

fredysteaua03.05.2009 16:35

nu prea are rost sa iti raspund la asa ceva, daca unii au ales fenomenul hooligans e treaba lor! dar tu ce ai ales? statu acasa si comentatu pe forum? cum se numeste fenomenul asta? ce ai facut tu pt Steaua? ai fost tu in galerie sa vezi pe cine ia si pe cine nu ia? ai fost tu sa vezi de cate ori mi-am spart eu capu sau decate ori am intrat eu in spital sau X din galerie? fenomene redondo stai cuminte!

redondo03.05.2009 16:38

E treaba mea omule ce fac eu sau cine sunt eu. Nu suport limbajul violentei si nici violenta,dar la nevoie stiu sa le folosesc pe amandoua.Daca ma duc si bat la sange un dinamovist,e treaba mea personala cu el si cu legea eventual...dar nu inseamna ca am facut ceva pentru Steaua. Nu fiecare suporter al unei echipe trebuie sa stea in galerie ca sa fie numit astfel.

bodanelu03.05.2009 17:03

pentru ca cei ca tine stau si critica pe net. Nu pun mana sa cante, nu stiu 2 (doua) cantece. Bine bine.. peluzele in protest, hai sa cantam noi astia pro-Becali de la t1, t0 si t2.

Cand cei de la Otelul cantau cei ca tine au raspuns prin huuuaaaaa si atat. SI la sf meciului un forza Steaua. ATAT. Peluzele au pe putin 20 de cantece.

Protest sau nu,galerie nu mai este.Dar aceiasi galerie n-a protestat ani buni cand intra pe dea moaca pe stadione...din banii cui?

Ups.. eu am facut destule deplasari si culmea.. mi-am platit biletele. Si sunt in protest acum.

Pai zice cineva ca nu au dreptul sa protesteze? Normal, e dreptul lor. Dar sa nu mai sustina cineva ca Steaua mai are galerie, caci practic nu mai are.

Daca peluzele nu canta.. canta cine? Cei ca tine? Nu cred...

fredysteaua03.05.2009 17:03

bai asta eu nu ti-am zis nici ca te bat nici ca vin dupa tn nici nimic, ti-am vorbit civilizat desii nu trebuia, dar tu ce faci imi trimiti mesaj ca ai cel mai tare club din Craiova si cea mai mare firma de bodyguarzi, ziceai de alla ca e nascut in 88 si e copil, uita-te la tn ma, mie nu imi e frica de jandarmi chiar daca mi-o iau si imi e frica de dastia ca tine?

eu nu am spus ca nu esti suporter, fiecare este in felul lui, dar numai ca tu din fata la TV nu poti sa vorbesti despre ce face GALERIA BAGA BINE IN CAP ! eu sunt meci de meci in peluza daca vrei vino cu clubu si cu firma ta de bodyguarzi sa ii intariti pe zmarandescu ! numai imi da private ca esti tu smecher putoi

bodanelu03.05.2009 17:06

@fredy, redondo terminati! Discutiile jignitoare se tin in privat va rog.

CHiar e nevoie sa repet?

redondo03.05.2009 17:25

@Bodanelu

Hai sa lamurim niste aspecte,pentru ca observ ca arunci cu unele cuvinte de gen...cei ca tine sau oameni ca tine...

Oamenii despre care tu vorbesti sunt cei pe care probabil (nu stiu sigur) Becali i-a ajutat candva.Aceleasi lucruri i le pot spune si lui @danimarcu,dar prefer sa discut cu cineva care stie sa poarte o discutie.Pe mine Becali nu m-a ajutat cu nimic si deci firesc,nu am cum sa ma duc sa strig... free Gigi sau altele.Asta era problema lui cu justitia fara sa aiba legatura cu echipa de fotbal.Acei oameni la care faci referire sustin omul Gigi Becali,ori eu daca l-am inteles uneori,l-am inteles pe Patronul Gigi Becali.Deci nu am legatura cu...free Gigi si alte rahaturi de genul asta. Daca inteleg unele actiuni ale sale ca patron este pentru ca sunt constient cat de greu este sa fi proprietarul unui asemenea club.Din moment ce am ca pasiune cititul,cum crezi ca pot idolatriza un om care nu stiu daca a pus mana pe alta carte in afara Bibliei.Esti om cu facultate si poti face diferenta. Deci nu mai amesteca problemele.

Bogdan4Steaua03.05.2009 17:56
Daca inteleg unele actiuni ale sale ca patron este pentru ca sunt constient cat de greu este sa fi proprietarul unui asemenea club.

Aici ai dreptate! Este foarte greu sa fii proprietarul unui asemenea club, atunci cand iti irosesti toata energia pentru a-l distruge. Pentru ca indiferent de parerea unora sau altora, Becali macina constant Steaua Bucuresti si daca nu va fi oprit la timp, ne asteapta dezastrul.

Nu va mai complaceti in mediocritate, nu va mai multumiti cu performante de doi lei, prezente de forma in Liga Campionilor, valize, scandaluri...

ady_ultras03.05.2009 19:07
bine:)atunci sa venim la fiecare meci si sa stam ca prostii in picioare sa ne uitam la meci:)adevarati suporteri:)credeti ca daca il injurati pe Becali rezolvatii cv...nu va pleca niciodata...cn mai cumpara Steaua??NIMENI..la ficare meciii galeria adversa ne acopera:Po mana de oameni:)cum a fost si la meciu cu CFR si la meciu cu otelu...ma rog poate vine meciu cu Dinamo sii atuncii poate vin adevarati suporterii la meci..adevaratii sefii de galerie..astazii era unn urat in alb care era certat cu viata..striga ceva se luau totii prostii dupa el...

fa-te sef de galerie k esti destul de mare , ai 14 ani ce mama dreq poti conduce o peluza

«15678»