FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Otelul Galati 5 - 0 (2 - 0)

«12348»
alin79stelistul29.04.2009 11:12

SA PLECE Becali SA VINA Boloni ANTRENOR SI TOTUL VA FI OK.

Bombonel9429.04.2009 11:43

:))foarte tare..si patron???cine???daca pleaca Becali..parerea mea e ca nu are cine sa vina..sunt salarile prea marii..si doar Becali mai plateste banii astia...pe luna cred ca da numai 1 mill de euro numai la salarii....

si daca vine altu ce o sa faca??oo sa puna pretul unui bilet 200 de mii.... :thumbdown:

D4v1dstelist29.04.2009 12:50
:) )foarte tare..si patron???cine???daca pleaca Becali..parerea mea e ca nu are cine sa vina..sunt salarile prea marii..si doar Becali mai plateste banii astia...pe luna cred ca da numai 1 mill de euro numai la salarii....

si daca vine altu ce o sa faca??oo sa puna pretul unui bilet 200 de mii.... :thumbdown:

1.Becali e cel bogat  om din Romanica,cumva? :dry: Ai auzit de Tiriac?

2.Romanica e singura tara de pe Mapamond?Nu m-ar mira ca Steaua sa fie cumparata de un seic arab putred de  bogat.

3.Becali e cel mai zgarcit patron de club din Romania dupa Copos,dar pe asta il mai inteleg.

Chiar nu cred in infrangere!Steaua are  doar 4 infrangeri in campionat.Si nu am uitat forma buna in care s-a aflat Dayro.Avem apararea intarita,desi Goian s-a mai prostit.Singurl loc pe unde putem pierde este la coltul scurt,desi daca mai vad asa ceva imi iau palarie conica pe care scrie DUM si mi-o pun in cap!

alin79stelistul29.04.2009 13:42
:))foarte tare..si patron???cine???daca pleaca Becali..parerea mea e ca nu are cine sa vina..sunt salarile prea marii..si doar Becali mai plateste banii astia...pe luna cred ca da numai 1 mill de euro numai la salarii....

Oricine ar veni crezi ca poate fi mai rau decat acum?Sunt destui oameni bogati,care nu numai ca au bani dar au si creier.Uitate la echipele din fata noastra jucatori cu salari mai mici,fotbal mai bun,fara declarati scandaloase(ex.Urziceni)si multe alte prosti pe care le scoate Becali din gura.Spune-mi care patron dintre marile cluburi europene face ca si Becali.

FCSB * Ady29.04.2009 14:04

Am si eu o intrebare pentru cei din PN

"Protestul va mai continua " ?

ady_ultras30.04.2009 12:39
Si daca se accidenteaza Katetanos ce ne facem Virgil?

asta e un fel de Claudiu Raducanu

nea Marius daca tot vom face egal ..... ca mai mult nu stii

vezi comanda si tu un 2-2 sau 3-3 sa stim o treba

ca ne-am saturat de 0-0 ala al tau

sper sa vina Petrescu cat mai repede ca eu unul m-am saturat de tine

:worthy:

nu are Boloni rabdare sa reconstruiasca oile din echipa, sa vina Meme manager impreuna cu Adi Ilie presedinte,si patron unu ca mititelu,antrenor ? Protasov tatica, si atunci sa vezi fotbal spectacol a stat 6 luni la Steaua si parca eram extraterestii, cand vre-odata in istoria ei a mai avet Steaua o medie de 3 goluri marcate pe meci ?? niciodata.

mountytoma30.04.2009 13:17
Se indoieste cineva ca Steaua e imbatabila pe terenul propriu? Si mai ales ca nu poate pierde puncte in fata "grigorasilor"? Poate doar Dani Marcu, un Toma Necredinciosul in varianta moderna...

ai grija ca toma e marca inregistrata! :steag_sah_mic:

ar fi frumos sa batem, dar mie chiar mi-e teama ca o luam cu 2-0 de la galateni. aia can dvor, joaca fotbal, nu bambilici ca noi!

daca ii batem, am curaj sa pariez 10 de milioane ca dupa campionatul asta ne trezim cu Bourceanu in Ghencea pentru 1-2 milioane de euro!

Daniel-Ionut30.04.2009 14:44
daca ii batem, am curaj sa pariez 10 de milioane ca dupa campionatul asta ne trezim cu Bourceanu in Ghencea pentru 1-2 milioane de euro!

Si daca nu? :confused:

valio30.04.2009 14:46

Daca vom castiga, o vom face chinuit ... asa cum am fost invatati in ultimul timp. Nici nu mai imi aduc aminte de cand nu am mai stat linistit inca de la pauza.

pytycrys30.04.2009 15:58

X la pauza ,1 la final cu scorul de 1-0

redondo30.04.2009 16:58

Batem sigur si inca din pauza.Vor fi in sfarsit doua victorii la rand.

ady_ultras30.04.2009 19:31
Batem sigur si inca din pauza.Vor fi in sfarsit doua victorii la rand.

fi sigur k batem,nu joaca papagalu d Lovin si atletul d Nicolita

stanculescu30.04.2009 21:41

Merg pe un 1 solist . Chiar daca e clar ca echipa trece printr-o perioada grea. Dar nici Otelul la ora asta nu e intr-o forma grozava . O sa fie probabil un 1-0. Forza Steaua !

ice_ball30.04.2009 23:33

Avand in vedere ca Otelul e scapate de la retrogradare si sperand ca vor iesi la joc merg pe un 2-0. Asta cu conditia sa nu jucam cu 2 inchizatori. Altfel nu dam noi 2 goluri niciodata...

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

alex_costin8001.05.2009 06:53

totusi sunt optimist,merg pe victorie,nu cred ca a sa fie multa lume pe stadion!

hai baieti ca puteti,sa fim calare pe ei!

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

rivelino01.05.2009 09:47

Imi plac Salagean si Iorga. As vrea sa-i vad inflorind in tricoul ros-albastru. Bineinteles intr-o dimensiune paralela, unde competenta domneste in birouri si pe banca tehnica.

Un alt jucator interesant e Matzel, de la Farul.Bun si el.

razvan2801.05.2009 10:26

si alibec de la Farul e bun

dar sa ne concentram pe acest meci....daca nu invingem pierdem puncte importante si ne departam de un loc de UEFA...si asa Craiova e cu 1 sau 2 pct in fata noastra , daca mai pierdem nu cred ca mai prindem UEFA

darkye01.05.2009 11:22

batem frate...dak nici pe amaratii astia nu i batem pe cine sa mai batem :) ....

victorie cu 1-0 (2-0) gol(uri) Stancu si Semedo :D dak joaca :)) dak nu l baga pe Banel :-j

One-Man Show01.05.2009 12:15
1.Becali e cel bogat  om din Romanica,cumva? :dry: Ai auzit de Tiriac?

2.Romanica e singura tara de pe Mapamond?Nu m-ar mira ca Steaua sa fie cumparata de un seic arab putred de  bogat.

3.Becali e cel mai zgarcit patron de club din Romania dupa Copos,dar pe asta il mai inteleg.

1. Tiriac nu investeste in propria imagine nici prin donatii; nu cred ca se va implica vreodata in fotbal.

2. Imaginea pe care ti-o creeaza fotbalul din Anglia, Germania, Spania, Franta nu se compara si nu se va compara vreodata cu mocirla de la noi.

3. E ultima mea dorinta sa-l apar pe oier, dar imi place sa fiu corect. Daca te-ar tepui unul si altul cu jucatori gen Surdu, Stancu, Semedo etc., atunci tu ai mai arunca cu bani in stanga si-n dreapta? Fii sincer!

Revenind la probleme mai importante: UNDE VEDEM MECIUL PE NET? (mai suntem unii care nu prindem G(unoi) S(candal) P(enibil) TV din pricina acoperii de :shit: a RDS RCS)

Multumesc anticipat celor binevoitori ce vor da copy/paste unui link! :beer2:

Later edit: De unde dorinta asta arzatoare si atatea propuneri de transfer? Am vazut si eu 2-3 meciuri de la Steaua 2 si va spun cu mana pe inima ca avem acolo jucatori mult mai buni decat unii care joaca acum in primul 11. Daca marele antrenor Lacatus si-ar scoate capul din cur pret de cateva secunde, atunci ar realiza si el asta. Uitati-va la Universitatea Craiova! Au copiii lor care au fost suporteri ai clubului si joaca acum cu suflet pentru Universitatea; sunt copii in teren carora le pasa de blazon, onoare, suporteri etc. Prefer sa sacrificam un sezon si sa stiu ca alearga 11 stelisti in teren, decat sa ne bucuram la un loc 2-3 cu niste moldoveni plin de bani si fite in primul 11.

fredysteaua01.05.2009 14:03

bai care mergi la meci ca vreau sa vin si eu ca toti tovi mei au plecat la mare si nu am cu cn sa merg :D :D:D

de 1 an nu am ratat nici 1 meci akasa nu are rost sa o fac acum..

deci care mergi la meci? :D :D

jonibigud01.05.2009 14:46
bai care mergi la meci ca vreau sa vin si eu ca toti tovi mei au plecat la mare si nu am cu cn sa merg :D:D :D

de 1 an nu am ratat nici 1 meci akasa nu are rost sa o fac acum..

deci care mergi la meci? :D:D

ai prins un an cam nasol ... :wall:

Daniel-Ionut01.05.2009 14:48

Sper sa nu fie vremea foarte urata la meci :)

RaMs3s01.05.2009 14:50

slabe sanse...

FCSB * Ady01.05.2009 15:19

Clar...am dat banii pe bilete degeaba..numai vin la meci..si asa sunt cobza de racit..daca mai stau si in ploaia asta.....

GHINION CURAT ! :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

alxmarius01.05.2009 15:22

MECIUL SE VEDE AICI PE SPORTLIVE.ILIVE.RO

«12348»