...astazi va fi un adevarat spectacol fotbalistic in dealul copoului pe stadionul Emil Alexandrescu
.. sper sa revin cu fotografii ![]()
...astazi va fi un adevarat spectacol fotbalistic in dealul copoului pe stadionul Emil Alexandrescu
.. sper sa revin cu fotografii ![]()
Desi conducerea gruparii iesene a dublat pretul biletelor pentru meciul de azi,toate cele 6500 bilete scoase la vannzare s-au epuizat pana ieri dupa-amiaza.Astfel ca vom juca in fata unor tribune arhipline.Adica aproape 15.000 de spectatori.
Jucatorii nostri nu s-au mai putut antrena tactic,din cauza terenului greu,rezumandu-se doar la alergari si pregatire fizica.
E neaparat obligatoriu sa invingem pentru a reveni pe primul loc,preluat de CFR in urma victoriei de ieri de la Galati,cu 1 - 0.
Va fi greu,dar posibil.
FORZA
Mai asta e un meic greu , greu dar sper sa triumfam!
Formatia probabila pentru jocul de astazi :
Hamutovschi - Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu - Nicolita,Radoi,Paraschiv,Bostina - Cristea,Iacob.
Rezerve : Cernea,Dumitru,Oprita,Baciu,P.Marin,Lovin.
Absenti : Curt(accidentat) si Dica(racit).
Arbitri : Augustus Constantin din Rm Valcea,asistat de Marcel Savaniu din Sibiu si D.Iliescu din Craiova.
Observatori : V.Ciocan(Bistrita) si V.Avram(Bucuresti).
asa e... trebuie sa batem ...sa stie ca a trecut campioana pe la Iasi
desi sunt STELIST ... in aceasta zi .. ma scuzati ca spun .. as dori sa bata Iasiul .. o echipa mica care a demonstrat ca e capabila sa se bata de la egal la egal cu marele echipe din divizia A .... acum cateva etape in urma am avut acasa cu Dinamo ( scor final Poli Iasi - Dinamo Bucuresti -> 0-2 ) , un meci care mirosea a blat .. avand in vedere ca Dinamo a imprumutat jucatori Iasiului ..... asaceva este inadmisibil .....
sa stii ca mroase a blat .. si miroase rau.. .. ca si in sezonul trecut cand au castigat in ultimul minut cu 3-2 Dinamo este o echipa care isi face victoriile prin toate mijloacele posibile...
Mai asta e un meic greu , greu dar sper sa triumfam!
si eu sper...ca sa revenim pe primul loc...
De-aia n-are ursul coada
Cum spuneam intr-un alt post, echipele mici isi pun ambitia numai cu Steaua, meciuri in care joaca de parca ar fi cel putin finala UEFA. In acelasi timp, contracandidatele noastre la titlu au meciuri usoare cu echipele respective. Exemplele nu lipsesc, le stie toata lumea. E trist, dar e adevarat. Si pacat in acelasi timp, nu e o competitie corecta. Avantajul (ca sa gasesc unul) e ca lupta asta acerba pentru castigarea campionatului ne caleste pentru confruntarile europene. Unde - totusi - reusim sa facem fata cu brio-uletz (un brio mai mic
).
Sper ca atitudinea si jocul, sa se ridice la nivelul unei adevarate CAMPIOANE. Cred ca vom avea un joc dificil, cu atat mai mult, deoarece Dica nu va juca din cate se spune, el fiind racit. La Iasi vrem 3 puncte, pentru 23. Forza Steaua!!
Inca o veste buna! Am fost pe la magazin si am cumparat un Tuner TV tare rezolutia e impecabila! Daca totul merge bine ne vedem la live text cu video tare! :wink:
SteauaToronto, si se face un link din pagina de start a site-ului care sa ne trimita la livetext? Este in fereastra separata si are refresh automat la fiecare noua introducere de text? sunt foarte curios si abia astept... Esti scaparea mea astazi... de obicei il vedeam la Telesport la parinti, astazi am ramas acasa... Sunt cu ochii in 4 pe site... ![]()
Daca joaca Cristea e clar :cry: .....sau poate cine stie..
PENTRU RED DOGdaca ai citit ce am scris in mesajele trecute ai sa vezi ca am sris ca in Iasi sunt 89% stelisti , 6% dinamovisti ......
cei dinamovisti au afisat un bener cu "pentru Dinamo traim" iar tot stadionul a inceput sa ii huduie daca ai fost la meci .... iar eu cred ca tu esti mai mult dinamovist decat stelist :evil: :twisted: :evil: :twisted: :x
red=rosu , dog=caine adik caine rosu deci ce treaba ai tu cu noi
cei din alba iulia sunt 100% dinamovisti daca nu stiai asa ca nu poti vorbi de un oras stelist cum e iasul , ca e discult ca tu esti mai sarac decat toti stelistii din Iasi!!! tu nu ai treaba cu Steaua tu esti dinamovist asa ca
de ce te-ai suparat pe cel care a zis ca alba iulia e desculta pentru ca esti dinamovist
Nu ca as fi priceput eu prea multe din ce ai tot scris tu pe acolo, dar in primul rand eu sunt dinamovist, sa nu te incurce rank-ul... In al doilea rand cand ma intrebi "ce ai cu noi?", te rog sa si specifici care noi: Steaua sau Poli Iasi? Si in al treilea rand eu doar te-am rugat sa nu te iei de alte orase si sa le jignesti cand nici la voi situatia nu e prea roz.
PS: Eu nu mai sunt descult ca mi-am luat o pereche de opinci chiar azi,la erau la reducere. :wink: M-am gandit sa iti iau si tie una dar pe la voi poate ca nu se poarta decat piciorul gol.
Sfarsitul reprizei I. Iasi-Steaua 0-0.
Baietiiiiii ce dracu faceti 0-0. Lupta Steaua.....daruiti-va ca noi!!
Momentan e 0-0.....Inca nu ati marcat? :roll:
gooooolllll
Bostina din penalty
esteeeeee baaaaaa
de ce simt ca am castigat Liga Campionilor ?
oricum e marfa
sa TE MAI BUCURI DIN CAND IN CAND
Cum adica Liga???? Atat de mult inseamna la tine o victorie cu Iasiul? Atat de stresat erai? Penalty...ce sa spun, mare realizare.
Ati castigat in cele din urma cu Poli Iasi. Daca arbitrul era orb ca si in cazul lui Poli Tim de aseara, se termina egal...
Pe noi mereu ne ajuta arbitrii :lol: ..serea ,corpodean... 8) altmayer...
astia suntem noi.. mereu ne ajuta cineva :twisted: :twisted: :twisted:
Sa stii ca ceva emotii am Zarboss. Cum naiba sa nu am? As minti daca as afirma contrar.
Nu am spus ca v-au favorizat arbitrii, am spus doar ca Poli a cam fost dezavantajata aseara.
Sa stii ca ceva emotii am Zarboss. Cum naiba sa nu am? As minti daca as afirma contrar.
Nu am spus ca v-au favorizat arbitrii, am spus doar ca Poli a cam fost dezavantajata aseara.
te duci la meci ???
Multumim Balba :twisted:
Greu, foarte greu. Daca nu era baschetbalistul de balaba, era de rau. Am jucat ca naibi, dupa cate am inteles; bine ca macar am castigat.
P.S. hai rapedu..........