FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - SuperSteaua 0-1 (0-0).Un rezultat normal.

«145678»
Virgil25.09.2005 12:20

1 - 0 .Bostina,min.65 din penalty.

Un rezultat asteptat.

Nimic nu e usor.

Toate echipele isi verifica potentialul luand ca etalon formatia campioana.

E cat se poate de normal.

Prin acest rezultat ramanem lideri.Nu conteaza cine e sub noi.CFR sau Dinamo.

Va fi un campionat greu.Sunt 4 echipe care au pretentii la titlu:

Steaua,CFR,Dinamo,Rapid.

In ordinea locurilor actuale din campionat.

Steaua si Dinamo pot rezista pana in final.

CFR-ul,nu cunosc.A inceput tare si sezonul trecut si l-a terminat in genunchi.

Rapidul ramane vesnic aceeasi echipa necoapta.

Din clipa in care batranul Luceascu l-a lasat,Rapidul a fost bun doar pentru locurile cuprinse intre 2 si 5.

Fata de media locurilor in campionatele jucate de la 1923 incoace,facand abstractie de cei 10 ani in "B",e onorabil.

Prin urmare tot Steaua si Dinamo raman.

Acum...cine o avea mai mult timp organul in erectie...

Conform zicalei :"ai bani si scula tare/f..ti in (scuzati) cur pe orisicare.

Bani probabil ca avem.

Cel putin asa ne lasa sa intelegem marele conducator.

I.N.Money25.09.2005 12:21

Bine ca am batut...s-a razbunat Bostina ca a ratat singur cu portaru

zarboss25.09.2005 12:21

eu nu am vazut meciul .. am urmarit comentariul de pe prosport.. am vazut ca balba a facut hent in careu ... asta e bine ca am castigat

EPoX25.09.2005 13:16

mda ... un meci urat .... 3 tentative de bataie ..... ambele echipe au jucat prost ... Balba a gresit .... asta este se mai intampla ..in schimb am avut parte de un spectacol al galeriilor foarte frumos ....

urat a fost ca neshu a cam dat la picioare, prea mult a faultat .... si inca o chestie urata la un meci dintre "A" si "B" nu e frumos sa huiduim echipa "C" .......

Stadionul a fost arhiplin ...... si inca o chestie ... jucatorii Stelei nu au dorit ( nici unul ) sa ofere un interviu televiziniilor prezente.

in rest imi pare bine ca am fost la meci .. am fost si anul trecut si daca mai ramanem in divizia A ( cu siguranta ramanem ) am sa merg ....

EPoX25.09.2005 13:17

diseara sau maine dimineata revin cu fotografii din timpul meciului .... sper sa va fie utile :)

dbd25.09.2005 13:40

sa moara de ciuda " bucureshtiu_suge_poola " ...daca mai e membru...

I.N.Money25.09.2005 14:35

vay ce meci Rapid-Dinamo.... :lol: daia suntem noi lideri...ca astia nu joaca nimic

Acrhine25.09.2005 14:42

un meci cu un final asteptat dar ne-am cam chinuit si cu desculti astia sper sa ma insel eu si sa castigam tot de acuma incolo.FORZA Steaua!! Sa faca jegosi egal in seara asta!!

Nero25.09.2005 15:10

Mda, unii muncesc de le sar ochii pt cele 3 puncte, iar altii - care l-au mancat direct din "groapa" (ca orice caine :twisted: ) - n-au decat sa se prezinte la meci, restul face echipa adversa: etapa trecuta noi, acum rapidul...

Si ne mai miram ca in ultimele etape stelarii nostri sunt rupti de oboseala 8O

Vorba aia romaneasca "prosti sa fie, noroc ca sunt", multa intelepciune aveau stramosii nostri 8)

Captain RedBlue25.09.2005 16:09

Mda! Si cand te gandesti ca i-am avut pe caini in mana in meciul cu noi! Daca-i bateam la 4, 5 goluri diferenta, nu mai ajungeau sa se laude cu acest 5-2!

FanSteaua4Life25.09.2005 17:35
    Mda! Si cand te gandesti ca i-am avut pe caini in mana in meciul cu noi! Daca-i bateam la 4, 5 goluri diferenta, nu mai ajungeau sa se laude cu acest 5-2!

si sa se laude...cine ii asculta...nu se aude din groapa... :D

sorin_77725.09.2005 17:35

Am vazut golul la stiri... Bostina a executat foarte plasat penalty-ul, altfel portarul moldav o prindea pentru ca a ghicit coltul... Am avut o tara de noroc si cu balba... In schimb ocaziile iesenilor nu mi s-au parut extraordinare, fata de ale noastre prin acelasi Bostina, Nicolita si Iacob... Intrebare pentru cine a vazut meciul:

Cum a jucat Para?

FanSteaua4Life25.09.2005 17:37
    Am vazut golul la stiri... Bostina a executat foarte plasat penalty-ul, altfel portarul moldav o prindea pentru ca a ghicit coltul... Am avut o tara de noroc si cu balba... In schimb ocaziile iesenilor nu mi s-au parut extraordinare, fata de ale noastre prin acelasi Bostina, Nicolita si Iacob... Intrebare pentru cine a vazut meciul:

Cum a jucat Para?

Para dupa mine este cel mai muncitor de pe teren...la recuperare nu cred ca exista altul mai bun...este un adevarat tigru...bravo lui...

sorin_77725.09.2005 17:39

Ma bucur sa aud asta pentru ca am avut un sentiment ca ar cam lasao mai moale in ultimele meciuri...

FanSteaua4Life25.09.2005 17:48
    Ma bucur sa aud asta pentru ca am avut un sentiment ca ar cam lasao mai moale in ultimele meciuri...

Mie imi place de el pt ca nu prea iese in evidenta insa munceste cel mai mult...recupereaza foarte multe mingi fara fault si asta este bine de tot...

iancu dragosh25.09.2005 18:03

Para continua forma buna in care se afla si asta ma bucura foarte mult. Daca la meciul cu Dinamo a iesit mai mult in evidenta si a putut fi remarcat de toti suporteriim, acum s-a rezumat la rolul detruditor la mijlocul terenului.

Problema este ca, desi am castigat foarte multe puncte in deplasare (10), am inscris numai din faze fixe. Latura pozitiva este ca am primit un singur gol, paradoxal ne aparam mai bine indeplsare decat acasa.

ps. Radoi nu cred ca se mai descurca atat de bine la mijloc, comparativ cu anii trecutii. cel putin in ultimele doua meciuri Para a contribuit la jocul echipei, atat ofensiv cat si defensiv, mai mult decat a facut-o Mirel.

sorin_77725.09.2005 18:06

si eu am sesizat acest +8 la adevar... Am adus puncte de afara mai multe ca anul trecut pe vremea lui Zenga dupa primele 7 etape... Si am avut deplasari destul de grele... Arges, Poli Tm, Pandurii, Iasi...

SSK25.09.2005 21:57

Am castigat 10 puncte din 12 posibile in deplasare.. 8) Stam chiar bine. Si inca nu avem de ce sa ne temem. Singura competitoare ar putea fi Dinamo, dar Dinamo are probleme, rezultatul cu rapidul e mincinos. Dinamo are un mijloc sublim si absent cu desavarsire, ii salveaza atacul (zicu e in forma momentan, la fel si bratu...oricum, au atac valoros) altfel ar fi total iesiti din carti ! Steaua e de departe cea mai echilibrata echipa, din pacate insa doar la primul 11 ! Din spate nu vin vesti bune

:? Problemele o sa inceapa o data cu cupele europene, cand ritmul o sa ne sufoce. Rezervele ar fi cazul sa se trezeasca pentru ca in curand Protasov va fi nevoit sa apeleze la ele in campionat, si daca nu fac fata...o sa fie deranj :roll:

EPoX26.09.2005 01:39
    In schimb ocaziile iesenilor nu mi s-au parut extraordinare, fata de ale noastre prin acelasi Bostina, Nicolita si Iacob...

daca ocaziile Stelei au fost mai bune ... atunci te inseli amarnic ..... da te inseli tare de tot ... am fost la meci si-ti pot spune ca mult mai multe ocazii clare a avut Politehnica Iasi ...... daca e sa va spun cine a jucat mai frumos atunci va zic ca Poli Iasi a jucat mult mai frumos decat Steaua .. dar asta este ... trebuie sa trecem peste .. sa ne pregatim pt viitorul meci.

EPoX26.09.2005 01:41

faza penaltiului si golul le puteti copia de pe www.prosport.ro

sorin_77726.09.2005 02:01

singura ocazie MARE de gol din tot ce am vazut a fost a lui Bostina... La Iasi nu am vazut nici macar una pe masura... iar cu jocul mai frumos, sa fim seriosi... 3 puncte inseamna joc mai frumos...

ADRIAN PACURAR26.09.2005 02:24

MM la un pas de a fi linsat

Dan Udrea (Iasi)

Imediat după fluierul de final al meciului, mai multi suporteri ieseni au venit să-l astepte pe presedintele executiv al Stelei, MM Stoica (foto), in fata tribunei oficiale. "Iesi afara golanule, să vezi ce bataie iți iei! Ai venit cu Zmarandescu ca să ne iei la pumni?", i-au strigat fanii. MM, incadrat de bodyguarzii lui Ciobanul, n-a mai avut curajul să iasa oficialii Stelei nefiind insotiti de nici un jandarm care să-i protejeze.

Argaseală a apucat să iasă afara moment in care un fan al gazdelor i-a pus mina in git. Imediat a intrat inapoi si, alaturi de MM, asculta ingrozit amenințările suporterilor. "Nu mai iesiti vii de aici, nenorocitilor! Sinteti plini de bani si ati venit să ne faceti cu arbitrii!", urlau suporterii. În cele din urma cîțiva oameni de ordine i-au luat pe oficialii Stelei si i-au dus inapoi in tribuna oficiala după care roș-albastrii au fost scosi din stadion pe teren pentru a scapa de furia dezlantuită a publicului.

LIMBAJ DE PREȘEDINTE

"A vrut carne, i-am dat carne"

Foarte nervos pentru cele intimplate la finalul partidei, MM Stoica l-a acuzat pe Ionuț Popa. "E principalul vinovat pentru atmosfera creata deoarece a facut circ inainte de meci si a instigat publicul la violență. A cerut jucatorilor sai să vadă carne vie pe teren si se pare că s-a ales cu carne, pentru că noi am cîștigat", a acuzat MM, după care a comentat atitudinea ostilă a publicului față de el: "Nu mă gindesc să stau in fata televizorului să vad meciurile, chiar dacă lumea mă injură pe stadioane. Știti de ce se ia de mine? Pentru că sunt un invingator". / Dan Udrea (Iasi)

www.gsp.ro

ulivius26.09.2005 03:47

M-am temut de acest meci. Nu credeam ca vom castiga. Iesenii au jucat intr-adevar cu multa ambitie. Toti parca erau trasfigurati, aveau fete de razboinici. Si ai nostri au luptat. Cred ca am castigat cu sansa.

Para a fost unul din cei mai buni de pe teren. Oprita, iar cel mai slab.

FanSteaua4Life26.09.2005 03:54
    In schimb ocaziile iesenilor nu mi s-au parut extraordinare, fata de ale noastre prin acelasi Bostina, Nicolita si Iacob...

daca ocaziile Stelei au fost mai bune ... atunci te inseli amarnic ..... da te inseli tare de tot ... am fost la meci si-ti pot spune ca mult mai multe ocazii clare a avut Politehnica Iasi ...... daca e sa va spun cine a jucat mai frumos atunci va zic ca Poli Iasi a jucat mult mai frumos decat Steaua .. dar asta este ... trebuie sa trecem peste .. sa ne pregatim pt viitorul meci.

Daca pentru tine a juca agresiv inseamna a juca frumos tu esti cel care se inseala amarnic, Iasul a vrut mai mult victoria, a fost mai daruita, dar Steaua a fost mai pragmatica, mai selectiva, nici una dupa parerea mea nu a jucat frumos, Iasul nu stie sa joace frumos fiind o echipa care daca nu joaca agresiv nu rezolva nimik, iar Steaua nu a putut juca frumos pentru ca Ieseni au jucat la omorarea jocului...

sorin_77726.09.2005 04:58
    ....

Para a fost unul din cei mai buni de pe teren. Oprita, iar cel mai slab.

inca o confirmare pentru Para... Acesta este un lucru foarte bun... Ce ne facem cu Oprita? De ce nu mai este ce a fost? Ce ii trebuie acestuia? daca nici la Iasi... Poate isi revine incepand cu Valerenga... Daca ar fi Oprita si Iacob in mare forma trecem prin grupe ca prin branza :)

«145678»