daca ocaziile Stelei au fost mai bune ... atunci te inseli amarnic ..... da te inseli tare de tot ... am fost la meci si-ti pot spune ca mult mai multe ocazii clare a avut Politehnica Iasi ...... daca e sa va spun cine a jucat mai frumos atunci va zic ca Poli Iasi a jucat mult mai frumos decat Steaua .. dar asta este ... trebuie sa trecem peste .. sa ne pregatim pt viitorul meci.
Inaintea acestui meci unul din suporterii ieseni ai Stelei a spus ca Iasiul e in proportie de 89% Stelist.Modul in care s-a comportat publicul iesean in timpul si dupa terminarea meciului,nu reflecta in nici-un caz acest lucru.Pentru mine Iasiul ramane ceea ce am crezut din totdeauna.O reduta dinamovista.Interesant mi s-a parut ca iesenii au facut de 100 de ori mai urat decat cainii la un meci pierdut.Mesajul meu pentru ei este :SA LE FIE RUSINE !
Si acum,mai jos,o sa redau momente consemnate in ziarul dinamovist Prosport,dupa acest meci :
Poli Iasi a Balb(ă)it-o
Razboinicii lui Popa au fost victimele campioanei amortite, care a profitat de hentul comis in careu de atacantul moldovean. Duelul dintre Poli si Steaua nu a semanat, cel putin in prima jumatate, cu cel asteptat de cei 14.000 de spectatori. Nici una dintre cele două formatii nu s-a aruncat de la inceput in atac, echipa din Copou alegand să meargă pe cartea prudentei, iar campioana, pe cea a jocului de asteptare. După un prim sfert de oră in care asistenta era gata să atipeasca Marius Onofraș a iscat strigate de bucurie din tribuna cu un sut de la optsprezece metri la coltul scurt, prins de Hamutovski, pentru ca, două minute mai tarziu Balbă să ridice tribunele in picioare după ce a nu a reusit să lovească balonul suficient de puternic, singur cu portarul advers, după o pasă a aceluiasi Onofras Ocazia cea mai clară a reprizei a apartinut insă Stelei, chiar dacă a fost de nerecunoscut, in special datorită prestatiei mijlocasilor de banda Ramas singur cu Branet Bostină a preferat un sut pe jos, prilejuindu-i acestuia prima interventie sigura
Acelasi joc după pauză
După revenirea de la cabine, jocul s-a derulat după aceleasi coordonate. Poli a incercat să se apropie de poarta lui Hamutovski, iar campioana a preferat să nu forteze. După douazeci de minute in care nici una dintre cele două echipe nu a avut vreo ocazie de gol, s-a produs si deschiderea de scor. Acelasi Bostină a transformat penalty-ul acordat ca urmare a unui henț in careu, comis de Balba Rezultatul a ramas neschimbat pană la final, spre dezamagirea audientei, care in ultimele minute a ramas cu impresia că s-a jucat după un scenariu stabilit dinainte.
Popa, la un pas de eliminare
Antrenorul iesenilor, Ionuț Popa, s-a comportat ca un vulcan incă de la primul fluier al arbitrului. Popa a stat in permanență la limita spatiului bancii tehnice si a protestat vehement la fiecare decizie a arbitrului central luată impotriva echipei sale. În minutul 32, tehnicianul celor de la Poli Iasi a avut o scurtă discutie cu arbitrul Augustus Constantin, care l-a avertizat că la urmatoarea iesire nervoasă il va trimite in tribune. De partea cealalta tehnicianul ucrainean Oleg Protasov si-a pastrat pe intreaga durată calmul caracteristic. Singura iesire a lui Protasov a fost cea de după marcarea golului de catre Bostina atunci cand a iesit la marginea terenului si s-a bucurat impreună cu elevii sai. (Andrei CĂ'LIN)
Dică nu a jucat din cauza unei raceli
Atacantul Nicolae Dică (foto) nu a facut parte din lotul Stelei cu care antrenorul Oleg Protasov a abordat intalnirea din Copou. Dică nu a putut fi recuperat de catre staff-ul medical pentru partida cu iesenii din cauza unei raceli contractate in meciul de Cupă cu Rapid II. Astfel, tehnicianul ucrainean l-a folosit pe Daniel Oprita in linia de atac alaturi de Victoraș Iacob, Oprita nereusind insă să facă mare lucru in fata apararii moldovene. (Andrei CĂ'LIN)
Radoi: Nu sunt disperat să plec din Ghencea
Capitanul Stelei, Mirel Radoi, era fericit la finalul meciului pentru cele trei puncte câștigate. Mă bucur că am obtinut cele trei puncte. Referitor la un viitor transfer in iarnă la Milan sau Inter, capitanul roș-albastrilor a spus: Eu nu prea cred ce scrie presa. Oricum nu sunt disperat să plec, prefer să ratez mai multe trenuri dar să mă urc intr-un Intercity decat să mă grabesc si să mă sui intr-un personal, a incheiat capitanul Stelei. (Andrei CĂ'LIN)
Meme a sosit mai devreme la stadion
Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica (foto), a ajuns la stadionul Emil Alexandrescu cu o oră inaintea partidei. Oficialul s-a intretinut aproximativ cinci minute cu o persoană cu handicap locomotor, careia, in final, nu i-a oferit nici o sumă de bani, lasandu-i in schimb numarul de telefon. Altfel, cum era de asteptat, patronul Ciobanul nu a venit la meci, in ciuda faptului că asistenta din tribune s-a asteptat să soseasca (Andrei CĂ'LIN) M***@***[/b]
Politehnica, teritoriu alb-albastru
Copoul i-a intampinat pe stelisti cu bannere uriase si cu drapele fluturand pe stalpii de inaltă tensiune. Iasiul a fost imbracat in week-end in alb si albastru. Încă de sambata oglinzile tramvaielor si troleibuzelor erau brodate cu esarfe in culorile clubului, iar prin cartiere fanii lucrau de zor la confectionarea bannerelor si a steagurilor. Spre seara bulevardul Copou era si el gata de marele meci, aratand precum un covor alb-albastru. La intrarea pe bulevard, in fata Casei Studentilor trona un banner imens cu inscriptia Politehnica Iasi - teritoriu alb-albastru, iar pe toti stalpii de inaltă tensiune fluturau steaguri in culorile lui Poli. Eram obisnuiti cu drapelurile tricolore, dar arată bine si cu steaguri alb-albastre, murmurau mirati trecatorii iesiti la plimbare prin Copou. Ieri, fondul sonor in oraș a fost asigurat de catre suporterii lui Poli, care incă de la ora 12:00 au iesit pe strazi echipati pentru marele meci. Fanii stelisti nu au ramas nici ei datori, aproximativ 300 de ultrasi sositi cu trenul ieri-dimineață facand legea in zona garii. (Narcis PohoaȚĂ', Iasi)
Victorie stelistă cu scantei
Formatia din Ghencea a reusit să se impună cu 1-0 (0-0) in fata celor de la Poli Iasi, prin golul marcat de Bostină in minutul 65 din penalty, in urma unui henț in careu al atacantului Balba Pe intreaga durată a partidei spiritele au fost incinse, totul culminand cu eliminarea lui Bordeanu si cu momentele de la final cand oficialii stelisti au fost la un pas să fie linsati de spectatorii moldoveni. Din cauza absentei lui Oleg Protasov de la conferinta de presa ucraineanul motivand că a fost injurat de Ionuț Popa, tehnicianul moldovenilor a declarat că il doare in cot de acest gest. Razboiul declaratiilor a fost continuat de presedintele Stelei, Mihai Stoica, care l-a considerat pe Ionuț Popa principalul vinovat pentru tensiunea din teren, dar si din tribune. A***@***