FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - SuperSteaua 0-1 (0-0).Un rezultat normal.

«1238»
Virgil20.09.2005 03:20

Ne-am obisnuit de mult ca Steaua sa joace doua meciuri pe saptamana.

Iata ca dupa meciul din Cupa,de miercuri,duminica vom juca impotriva unei echipe aflate pe val.

O echipa care a castigat ultimele doua meciuri.

O echipa care a invins Farul la Iasi,marcand de trei ori si primind un gol.

O echipa care a invins detasat un team,care la randul ei invinsese cu noroc ce-i drept,haita din Groapa.

Meciul de la Iasi va pune fata in fata,o echipa europeana si una pe ulita careia a rasarit soarele.

Sunt convins ca ros-albastrii pot trece de moldoveni,pentru ca zic eu nu prea exista in Romania,echipa care sa-i stea in fata.

Pentru a invinge insa e nevoie de vointa,daruire si de jocul pe care-l presteaza meci de meci.

Steaua e mai puternica ! Steaua va invinge !

Pronostic : x,2.

sorin_77720.09.2005 05:07

pai daca zici ca Steaua va invinge cu atata convingere de ce pui virgil pronostic x,2 ?!!?!?!

Cineva trebuie sa plateasca ratarile din meciul cu javrele... NU?

Virgil20.09.2005 05:18
pai daca zici ca Steaua va invinge cu atata convingere de ce pui Virgil pronostic x,2  ?!!?!?!

Ai dreptate!

Finalul trebuia sa sune asa :

Steaua e mai puternica ! E de asteptat ca Steaua sa invinga !

Pronostic : x,2.

Pentru ca nimic nu e sigur in fotbal.

FanSteaua4Life20.09.2005 05:21

Intradevar...dupa toate partidele in care am ratat mult si am scos un rezultat care nu ne avantaja am castigat urmatoarea partida...baietii trebuie sa se concentreze si sa inscrie macar o data la 2 ocazii daca nu la fiecare...Oprita ar trebui sa sara din schema...nu prea e in forma...oricum sper ca vom castiga cu iasul si ca Dinamo si rapid vor remiza...forzza Steaua

I.N.Money20.09.2005 05:46

Sper sa batem,da anul asta vad ca fotbalu a luat-o razna,cei care merita nu castiga...insa cu siguranta o sa jucam slab...ca doar jucam in deplasare...dar zic eu ca e timpu sa vina norocu si pe la noi

strezahuzum20.09.2005 07:04

La Iasi Steaua ar trebui sa castige cam fara probleme, zic eu.

Daca nu incepem sa ne impunem in mod clar, fara emotii la fiecare meci, viitorul nu arata prea roz. Dati-o incolo, daca nu batem niste echipe de mijlocul clasamentului, ce pretentii putem sa mai avem in grupele cupei UEFA ??

ADRIAN PACURAR20.09.2005 09:22

Va invit sa sustineti cat mai multi echipa in deplasare ca oricum meciul la televizor nu o sa-l vedeti(teles...) , oricum mie mi se pare un meci greu tinand cont de rezultatele slabe scoase de noi cu ehipe mici , sezonul trecut cu ei si nu in ultimul timp succesiunea de meciuri slabe de la ora 17 sa le spun asa cele care nu se joaca in nocturna.

reddog20.09.2005 09:58

iar telesportul il transmite? Noroc ca noi jucam cu o echipa mai de doamne ajuta si il transmit cei de la TVR 1.

zarboss20.09.2005 11:00

da ma tot parliti aia de la telesort il transmit.. si nu vad meciul :(( .. si pentru aia care dau pronosticuri.. 2.. sa stiti ca e greu meciul.. stiti doar si anul trecut.. eu sper ..si cred ca daca echipa va fi concentrata.. va castiga meciul.. si trebui totodata sustinuta din tribune de cat mai multi suporteri....

strezahuzum20.09.2005 11:21

Oameni buni... Eu sunt din Galati si la mine se prinde Telesport, no problem. Si nu platesc altceva decat abonamentul standard la cablu ( 180.000 luna trecuta ).

Daca vreti intr-adevar sa vedeti inclusiv meciurile date de Telesport, strangeti ceva semnaturi si trimiteti lista la operatorul de cablu si aveti sanse serioase sa se rezolve daca vad aia ca sunteti mai multi.

sorin_77720.09.2005 11:48
....

Daca vreti intr-adevar sa vedeti inclusiv meciurile date de Telesport, strangeti ceva semnaturi si trimiteti lista la operatorul de cablu si aveti sanse serioase sa se rezolve daca vad aia ca sunteti mai multi.

habar nu ai tu ce mafie e in Bucuresti cu acest canal...

ma rog!

despre meci o intrebare: la ce ora se disputa? si cel mai important: cand joaca Florentin Dumitru?

UltraSS20.09.2005 14:41

in ce forma e Banel nu e exclus sa joace si la Iasi titular..oricum 90% sanse sa fie pe teren cu Rapid puradel

SSK20.09.2005 15:06

In Bucuresti, la firma de cablu din zona mea (nu-i dau numele, incepe cu A... :P ) ca sa includ si Telesportul in pachetul de prgorame m-ar costa 11 RON in plus pe luna ! Inadmisibil de mult ! Mai bine ascult "fotbal minut cu minut" sau vorba lui Adrian, ma duc la meci...

La Iasi trebuie sa batem, este un meci decisiv pentru moralul nostru ! Daca invingem inseamna ca putem sa trecem peste nefericita seara de duminica, daca nu invingem insa, prevad vremuri tulburi... :?

Nero21.09.2005 07:25

Nu pot sa uit o declaratie a unui jucator de la Iasi, dupa o victorie in deplasare (penultima etapa, parca): "daca jucam tot asa, puetm sa batem si pe Steaua, sau pe ... celelalte echipe(...)". Cu alte cuvinte, pentru ei ce conteaza e meciul cu Steaua, fiind evident ca Dinamo sau rapid sunt pe picior de egalitate cu Pandurii :lol:

Ceea ce inseamna - pe de alta parte - ca meciurile (probabil ca mai sunt echipe cu aceeasi mentalitate) Stelei nu vor fi nici pe departe usoare si va trebui sa jucam inca vreo 25 de finale de campionat :!: Unele mai usoare, altele mai grele... oricum, 23 ne asteapta.

sorin_77721.09.2005 09:51

As vrea ca fiecare echipa de provincie sa joace cat poate de bine impotriva noastra, numai asa putem spera ca vom evolua si putem sa ne mentinem in Europa. Cu echipe care dorm in ghete si sunt jaloane mai bine jucam cu rezervele daca am sti ca ar juca asa... iasiul o sa dea tot ce poate din mai multe motive. Cainii stiu de ce... :)))

Dar Steaua nu va calca gresit pana la finalul campionatului... pe noi nu ne bate nimeni din campionat!

Nero21.09.2005 12:21

Da, probabil ca ai dreptate.

A propos, Rapid 2 nu se pune, nu-i asa? :roll: Astia nu fac parte din campionat, doar sunt in B :?

Eu zic sa pastram totusi o doza de realism, orice echipa poate pune probleme. E suficient un fel de sut al adversarilor pentru a pierde un meci. Iasi-ul cunoaste.

UltraSS21.09.2005 18:28

nu castigam la Iasi ascultati-ma pe mine :cry:

FanSteaua4Life21.09.2005 19:19

si eu am un presentiment negru dar vreau sa fiu optimist...ceea ce conteaza sunt cele 3 puncte acuma nu modul in care sunt castigate...poate sa fie si 1 - 0, sau 5 - 4 pentru noi, trebuie sa ramanem pe primul loc, duminica Dinamo intalneste rapid, daca rapid scoate un rezultat favorabil in groapa ne vom distanta la 3 sau 4 puncte si am avea moral bun, insa noi trebuie sa castigam...

FANATIK RED-BLUE21.09.2005 23:19

Ca in fiecare deplasare, Steaua va avea un meci greu. Imi este teama de acest meci, mai ales ca Iasiul pare in revenire de forma, cat si faptul ca ne-au pus foarte mari probleme sezonul trecut. Parca vad ca mancam bataie, iar ciorile castiga cu cateii si uite asa pierdem sansa de a ne indeparta de javre (ptiu, Doamne fereste).

sorin_77722.09.2005 03:12

Nu vreau sa ma gandesc decat la victorie... E neaparat nevoie de asa ceva. Mai ales ca am fost eliminati ca de fiecare data din cupa Romaniei mai devreme decat am fi intrat... :cry:

3 puncte si 3-0 scorul, NEPARAT!!!!

FanSteaua4Life22.09.2005 05:12

daca nu batem nici la Iasi pana in retur sa mor daca mai merg la vreun meci de al lor....

victor22.09.2005 06:23

in mod normal Steaua va bate la Iasi, chiar relativ usor.

uneori insa Steaua nu este chiar o echipa "normala", asta atat in sensul bun cat si in cel rau.

oricum daca nu casticga la Iasi probabil Protasov e demis!

mikenisme22.09.2005 07:56

Popa: Meciul cu Steaua se va juca pe garduri

Antrenorul lui Poli Iasi, Ionuț Popa, a declarat: "Meciul cu Steaua se va juca pe garduri. Chiar dacă va fi să pierdem, vreau ca Steaua să simtă că a jucat la Iasi. Mi-aș dori ca jucatorii mei să vină la vestiare cu adversarii in gura Dacă se poate, aș vrea să-i calce pe git asa cum calci acceleratia. În fata unui adversar puternic, trebuie să dai totul pe teren". Ionuț Popa a mai spus: "Nu pot să neg faptul că iubesc Steaua la nesfirsit, dar cind jucam cu ei nu vad alt rezultat decit victoria. Steaua este una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar asta nu mă impiedică cu nimic să-i bat". Poli Iasi - FC Steaua se joacă duminică de la ora 16:00, in direct pe Telesport.

FanSteaua4Life22.09.2005 09:01

intradevar o sa avem un meci greu...orice echipa din campionat se mandreste cand intalneste Steaua si este in stare de a trage cu dinti pentru a scoate cel putin un punct...amintitiva de anul trecut...insa sper ca jucatorii sa isi dea seama ca nu conteaza numai banii ci si daruirea pe care o dau...trebuie sa luam neaaparat cele 3 puncte...

Nero22.09.2005 12:29
Popa: Meciul cu Steaua se va juca pe garduri  

Antrenorul lui Poli Iasi, Ionuț Popa, a declarat: "Meciul cu Steaua se va juca pe garduri. Chiar dacă va fi să pierdem, vreau ca Steaua să simtă că a jucat la Iasi. Mi-aș dori ca jucatorii mei să vină la vestiare cu adversarii in gura Dacă se poate, aș vrea să-i calce pe git asa cum calci acceleratia. În fata unui adversar puternic, trebuie să dai totul pe teren". Ionuț Popa a mai spus: "Nu pot să neg faptul că iubesc Steaua la nesfirsit, dar cind jucam cu ei nu vad alt rezultat decit victoria. Steaua este una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar asta nu mă impiedică cu nimic să-i bat". Poli Iasi - FC Steaua se joacă duminică de la ora 16:00, in direct pe Telesport.

Foarte bine, sa joace cum cred ei de cuviinta. Sa nu uite insa ocaua lui Cuza, sa foloseasca aceeasi oca si pentru "celelalte echipe" :)

May the force be with you :P

«1238»