FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - SuperSteaua 0-1 (0-0).Un rezultat normal.

«123458»
ieseanul23.09.2005 04:12

va fi greu la Iasi pentru voi dar nu imposibil

cel mai bun va castiga

eu zic pronostic 1,x,2.

Nero23.09.2005 04:22

Pai daca si tu esti stelist, de ce "va fi greu pentru VOI"?

mikenisme23.09.2005 04:45

tot iesean si yo....si are dreptate colegu' meu de la Iasi...89% stelisti.....asta dak nu mai mult...oricum...eu zic ca va fi un meci pe cinste si este deschis oricarui rezultat...FORZA Poli ! LUPTA Steaua ! **** Dinamo !

Un!t3d Roon3y23.09.2005 05:11

La Iasi sunt sigur ca vom castiga.Echipa a demonstrat ca dupa un esec se razbuna pe urmatorul adversar.Si in plus sper ca si-au dat seama ca titlul nu se castiga in derbiuri.Importanat este ca suntem pe primul loc si nu trebuie sa mai facem pasi gresiti la echipe mici.

I.N.Money23.09.2005 06:33

Daca o sa batem..probabil o sa o facem la limita

FanSteaua4Life23.09.2005 07:23

Pai daca e sa o luam asa ar putea si pierde la o diferenta mica sau poate face si egal...in astfel de meciuri conteaza mai mult daruirea...sper sa vedem asa ceva de partea stelistilor daca nu orrrrrr fi uitat ce inseamna...

Acrhine23.09.2005 09:58

sper sa nu ne faca de ras si cu desculti astia ca asta ne mai trebuie acuma dupa bataia de al rapid 2 sa ne bata si astia ca eu cred ca inebunesc :D. Dar sper sa ii batem sa aratam ca meciu cu rapid 2 a fost o greseala!! Forza Steaua!!

mikenisme23.09.2005 11:04

om fi noi din Iasi da nu suntem desculti...poate oi fi tu ala care nu are cu ce se incalta...oleak de fair-play si in declaratii te rog...ca la urma urmei suntem un oras de stelisti..mai bine zici de alba iulia desculti ca is dinamovisti..:D

I.N.Money23.09.2005 11:47

o sa manance pamantul gazdele...daca ai nostri joaca iar asa in sila nu cred ca o sa mai ramanem pe primu loc

reddog23.09.2005 13:33
om fi noi din Iasi da nu suntem desculti...poate oi fi tu ala care nu are cu ce se incalta...oleak de fair-play si in declaratii te rog...ca la urma urmei suntem un oras de stelisti..mai bine zici de alba iulia desculti ca is dinamovisti..:D

Dar si tu inspiri fair play... Sa nu dai pe din-afara. Ce ai ma cu Alba Iulia? Vezi-ti de Poli a ta si nu mai jigni alte orase de prin partea asta a tarii, in special din Ardeal.

Chiar pe forumul asta, pana nu demult cativa utilizatori afirmau ca iesenii de la Poli ar fi dinamovisti ca ar fi afisat un steag cu Dinamo la meciul din returul campionatului trecut... Acum v-ati schimbat parerea? Am avut dreptate pana la urma, nu?

mikenisme23.09.2005 13:44

bannerul ala era al dinamovistilor.....nu era pus la galeria noastra si iti spun asta sigur pt ca sunt din galerie.....si iasu' e cu Steaua..asta o spun sigur..dak ai fi vazut inceputul si finalul meciului Poli Iasi - Dinamo si ai fi auzit ce se striga din stadion ai fi inteles ;)

reddog23.09.2005 13:47

Iesene, asta le spuneam si eu acum ceva timp cand ei afirmau ca sunteti cu Dinamo... :roll:

PS: Acum, asa ca intre doi oameni mari, tu daca esti din galerie crezi ca stii tot ce se invarte pe acolo? Si,inca o chestie: daca ai fi din galeria lui Poli Iasi, nu prea ai sustine sus si tare ca esti stelist 100%. Nu cred ca ai tai ar fi de acord.

sorin_77723.09.2005 14:07
.... Si,inca o chestie: daca ai fi din galeria lui Poli Iasi, nu prea ai sustine sus si tare ca esti stelist 100%. Nu cred ca ai tai ar fi de acord.

Si te roade ca nu zice ca e dinamovist? :lol:

Salut reddog...

Cam putine atacuri la adresa noastra dupa meciul direct... Poate vrei sa te pastrezi dupa deplasarea noastra la Iasi... nici o sansa pentru ca batem destul de usor...

reddog23.09.2005 14:09

Dar de ce sa va atac Sorine? Crezi ca mi-a placut jocul lui Dinamo??? Cat despre Poli Iasi, va fi un meci greu pentru voi...

PS: Nu, nu ma macina ca nu e dinamovist. Ii am eu pe ardelenii mei.

Virgil23.09.2005 14:13

Greu pentru campioni?

Nu as zice asa ceva.

Mai greu o sa fie pentru castrati,cand se vor vedea si dupa etapa asta sub noi.

Anticastrati si antigunoieri ! :lol:

sorin_77723.09.2005 14:18

sti care e problema la voi reddog... Nu puteti sa intelegeti ca noi vom fi mereu inaintea voastra... Si inca o chestie: in CL tot noi intram primii, pentru ca asa a fost si va fi mereu...

iar cu iasiul noi vom castiga usor... pentru ca suntem setosi tare acum de goluri... Numai Iacob o sa o bage de 2 ori in ate...

reddog23.09.2005 14:22
Greu pentru campioni?

Nu as zice asa ceva.

Mai greu o sa fie pentru castrati,cand se vor vedea si dupa etapa asta sub noi.

Anticastrati si antigunoieri ! :lol:

Virgile, dar ce revolutionar ai devenit peste noapte! Si cu acesti castrati nu ati putut voi sa va detasati ca tot campionul la mai multe puncte??? Vai!!! Ce ati ajuns! Campionii din voi. Poate trebuia sa ii trimitem pe aia de la Dinamo 2, ca asa va bateam. :wink:

PS: Cand mai jucati in culoarea aia galbenie si cu iz de doliu?

reddog23.09.2005 14:23
sti care e problema la voi reddog... Nu puteti sa intelegeti ca noi vom fi mereu inaintea voastra... Si inca o chestie: in CL tot noi intram primii, pentru ca asa a fost si va fi mereu...

iar cu iasiul noi vom castiga usor... pentru ca suntem setosi tare acum de goluri... Numai Iacob o sa o bage de 2 ori in ate...

Nu mai fii asa sigur Sorine. E greu in orice deplasare, ar trebui sa stii asta. Si mai aveti inca sanse sa treceti pe locul 2 daca nu 3 pana la sfarsit...

Virgil23.09.2005 14:28
Virgile, dar ce revolutionar ai devenit peste noapte! Si cu acesti castrati nu ati putut voi sa va detasati ca tot campionul la mai multe puncte??? Vai!!! Ce ati ajuns! Campionii din voi. Poate trebuia sa ii trimitem pe aia de la Dinamo 2, ca asa va bateam. :wink:  

PS: Cand mai jucati in culoarea aia galbenie si cu iz de doliu?

Nu mai fi asa de mistocar caine.

Ati scapat voi de data asta,pe greseala arbitrului care nu a dat fault in atac la Baltoi,dar in Groapa nu mai scapati !

reddog23.09.2005 14:33

:mrgreen: Misto, n-am cuvinte stelistule. De murit mai greu, nu scapati voi de noi.... Pana una alta numai voi ati vazut fault in atac. Evident, daca Dinamo castiga sau face egal e de vina arbitrul. Nu se stie cu ce dar ceva tot e... Ramana cum vrei tu. Pana in retur cand poate arbitrul va gresi din nou, dar poate de doua ori...daca intelegi unde bat.

noname23.09.2005 14:35
:mrgreen: Pana in retur cand poate arbitrul va gresi din nou, dar poate de doua ori...daca intelegi unde bat.

moaaaaa, nu mai fii asa subtil ca poate nu ne prindem. Mori JAVRA

mikenisme23.09.2005 14:35

100% nu-s stelist....normal ca tin cu echipa locala...(Poli Iasi ) ..dar sa-ti zic alt amanunt..cand aud de Dinamo si de impresiile voastre mi se face rau....ma imbolnavesc..ma irit cand aud de Dinamo...asta e..nu pot sa schimb lucrul asta....

I.N.Money23.09.2005 14:36

Asta a fost se intampla...dar imi place un lucru...din 89 tot nu bate Dinamo in campionat pe Ghencea 8) .

Virgil23.09.2005 14:41
:mrgreen:  Misto, n-am cuvinte stelistule. De murit mai greu, nu scapati voi de noi.... Pana una alta numai voi ati vazut fault in atac. Evident, daca Dinamo castiga sau face egal e de vina arbitrul. Nu se stie cu ce dar ceva tot e... Ramana cum vrei tu. Pana in retur cand poate arbitrul va gresi din nou, dar poate de doua ori...daca intelegi unde bat.

1.Hai ma ca am glumit.

2.Pentru a gresi de doua ori sau mai mult va sugerez sa-l propuneti pe Serea.E din nou pe felie.

L-a reabilitat Craciunescu,prietena lui Netoiu,pentru meciul cu noi.Ce zici?

reddog23.09.2005 14:41
:mrgreen: Pana in retur cand poate arbitrul va gresi din nou, dar poate de doua ori...daca intelegi unde bat.

moaaaaa, nu mai fii asa subtil ca poate nu ne prindem. Mori JAVRA fgm

Iar tu anonime? Vezi ce faci cu "mentalitatea" aia si nu mai scrie codat ca ma pricep si la astea. Special pentru tine, imi calc putin pe fair play ca nu ma rabda inima: . De acord?

«123458»