FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - SuperSteaua 0-1 (0-0).Un rezultat normal.

«1234568»
Virgil23.09.2005 14:47
Iar tu anonime? Vezi ce faci cu "mentalitatea" aia si nu mai scrie codat ca ma pricep si la astea. Special pentru tine, imi calc putin pe fair play ca nu ma rabda inima: fmm pentru tine si MM. De acord?

Fmm?Wow!Sunt oripilat.Te stiam catel cuminte Dogy.Hai ca nu ma asteptam la asa ceva de la un profesor.

Nu trebuia.Ti-ai sifonat putin imaginea. :cry:

reddog23.09.2005 14:51

Asta e, omul mai are si nervi. Dar chiar si-o cauta de ceva timp. Daca vrea sa vorbim codat atunci i-am satisfacut placerea. Pentru prima si ultima data. Scuzele de rigoare celorlalti care au inteles mesajul.

reddog23.09.2005 15:15

Cred ca ai avea nevoie din cand in cand de niste palme sa iti mai revii, baiete ca tare mila imi provoci. Hai du-te si varsa-ti amarul pe ai tai si lasa-ma ca nu mai ai cu ce sa ma sochezi. Prostia ta s-a ocupat de asta.

noname23.09.2005 15:25

te invit sa-mi dai niste palme tataie. dar te invit de asemenea sa repeti scoala generala sau sa consulti un psiholog ca ai probleme legate de logica in gandire. nu reusesti sa legi concluziile de propozitiile anterioare si nu te faci inteles. Daca esti ardelean imi pare rau pt ca eu pana acum aveam alta parere despre voi .. credeam ca sunteti oameni chibzuiti ... calmi si calculati. tu esti doar un taran obidit

reddog23.09.2005 15:31

Bine, cum spui tu, tot in aceeasi parte a corpului ma doare (la figurat bineinteles). Ramai tu cu logica ta si lasa taranii in pace ca nu o scoti la capat cu ei. Du-te si mai culege niste pietricele intre timp si, cu ocazia asta, invata sa numeri. Vezi ca aceasta deprindere trebuia sa o ai de la gradinita. Eu promit ca repet generala, dar si tu trebuie sa promiti solemn ca vei face acelasi lucru cu primara cel putin.

S hai sa terminam ca ne abatem de tot de la saracii polisti din Iasi.

ADRIAN PACURAR23.09.2005 15:54

Ma daca nu va potoliti , va invit sa continuati discutia in alta parte .

sorin_77723.09.2005 17:03
Nu mai fii asa sigur Sorine. E greu in orice deplasare, ar trebui sa stii asta. Si mai aveti inca sanse sa treceti pe locul 2 daca nu 3 pana la sfarsit...

Sunt atat de sigur incat iti spun si scorul...

3-0 Iacob de 2 ori si Dica o data... Toate golurile se vor inscrie in prima repriza... Cred ca locurile 2 sau 3 sunt familiare voua... mai ales trei o sa va placa... rapidul nu va iarta in groapa...

FanSteaua4Life23.09.2005 17:16

In orasele din provincie mai toata lumea tine cu Steaua, Dinamo (mai putin), Rapid (mult mai putin)insa in meciurile directe sunt foarte putini cei care nu tin cu echipa locala...In Constanta 80 din microbisti simpatiteaza Steaua insa nu toti tin cu Steaua la meciurile directe...insa eu da...eu cu Farul tin in toate meciurile mai putin in cele directe si cele care ar putea dauna Stelei...

sorin_77723.09.2005 17:23

E normal ce spui tu, aici e vorba si de dorinta locala de a invinge o formatie din Bucuresti si nu oricare, ci Steaua... Eu inteleg acei oameni... Dar ei nu se pot numi 100% stelisti...

Virgil23.09.2005 17:38
Sunt atat de sigur incat iti spun si scorul...

3-0 Iacob de 2 ori si Dica o data... Toate golurile se vor inscrie in prima repriza... Cred ca locurile 2 sau 3 sunt familiare voua... mai ales trei o sa va placa... rapidul nu va iarta in groapa...

Da!Si in afara de aceste trei goluri,vom mai da 4 bare si trei goluri vor fi anulate.

Ai omis sa spui minutele in care vor fi inscrise golurile.

Minutele 43 si 44,Iacob.Minutul 45 Dica.

In Groapa,groparii isi vor sapa groapa singuri.

Dar nu vor intra decat pe jumatate in ea.Jumatatea libera o vor oferi rapidistilor,care vor intra obligati de scor : 2 - 2 !

SteauaToronto23.09.2005 21:34

Poli Iasi-Steaua in direct live text la fcsteaua.ro! Accesati siteul la ora meciului si in partea dreapta la meciul urmator este un link! De fiecare data cand o sa se inscrie o sa punem link la video! Telesport prind calitate perfecta si deci nu e problema!

Virgil24.09.2005 00:20

Bravo tata !

EPoX24.09.2005 01:29

astazi imi cumpar bilet la meci .. DUMINICA SUNT PE STADION ..... :)

sorin_77724.09.2005 02:41
Poli Iasi-Steaua in direct live text la fcsteaua.ro! Accesati siteul la ora meciului si in partea dreapta la meciul urmator este un link! De fiecare data cand o sa se inscrie o sa punem link la video! Telesport prind calitate perfecta si deci nu e problema!

Felicitari... un lucru bun... de luat in seama... E cumva primul site de suporteri care transmite text live insotit de imagini de la noi din tara ? :wink:

DANIELSTEA24.09.2005 05:19

Nu va mai certati si vaitati atata!Tot pronosticati ca va fi x,2 sau mai stiu eu ce rezultat!E foarte important ca noi sa fim acolo unde ne e locul,in peluza de la tabela si sa-i incurajam la maxim sa fim constienti ca am dat totul pentru ei si poate la fel vor face si jucatorii!Va astept pe toti la Iasi!

FORZA Steaua

mori_javra.jpg

ieseanul24.09.2005 05:35

PENTRU RED DOG

daca ai citit ce am scris in mesajele trecute ai sa vezi ca am sris ca in Iasi sunt 89% stelisti , 6% dinamovisti ......

cei dinamovisti au afisat un bener cu "pentru Dinamo traim" iar tot stadionul a inceput sa ii huduie daca ai fost la meci .... iar eu cred ca tu esti mai mult dinamovist decat stelist :evil: :twisted: :evil: :twisted: :x

red=rosu , dog=caine adik caine rosu deci ce treaba ai tu cu noi

cei din alba iulia sunt 100% dinamovisti daca nu stiai asa ca nu poti vorbi de un oras stelist cum e iasul , ca e discult ca tu esti mai sarac decat toti stelistii din Iasi!!! tu nu ai treaba cu Steaua tu esti dinamovist asa ca

de ce te-ai suparat pe cel care a zis ca alba iulia e desculta pentru ca esti dinamovist

Virgil24.09.2005 09:03

Sper ca mister Becali sa nu vina cu bomba ca nu vrea sa luam nici campionatul anul acesta.

Mai sper ca la Iasi,va fi folosita formatia de baza si ca primele de joc vor fi acordate pentru victorie sau pentru meci egal.Altfel bravii nostri fotbalisti vor juca precum in Cupa.

Adica fara nici un interes,fara daruire,etc,pentru ca nu-i asa,daca prima nu curge,salariul pica.

Daca in tara asta toate ar fi normale,nu as mai spera atata.

As sti ca e normal ca o echipa foarte buna,sa-si faca jocul foarte bun,si eventual sa castige.

Nu ar trebui sa speram acolo unde e loc de certitudine.

Iar mister ar face bine sa nu-si mai dea atata cu parerea in public.

Pentru ca nu ajuta cu nimic si la nimic,fasoanele lui de grandoman.

Auzi vorba,"pe mine nu ma intereseaza Cupa pentru ca eu nu am treaba cu provincia,eu vreau sa merg cu echipa numai la meciuri tari in Europa".

Sau cam asa ceva.

E regretabil ca un om cu atatia bani,nu incearca sa fie la inaltimea averii si pe plan intelectual.

Ca slava Domnului ar fi avut timp in atatia ani de cand se afla la echipa sufletelor noastre.

Spre disperarea celor multi.

FORZASteaua !

[/color]

Da Doamne VICTORIE!

Amin.

zarboss24.09.2005 11:55

in ce prostie traieste Jiji.. nu ar fi exclus sa auzim ca nu il mai intereseaza campionatul....

asta oricum isi bate joc de noi..

si e ceva la mijloc de nu se mai faleste el cu banii si primele fabuloase acordate de el... cred ca de asta se bucura cand Steaua pierde cate un obiectiv.. ca nu mai trebuie sa scoata bani din buzunar... oricum e ceva dubios

Stelistul 2224.09.2005 13:05

Trebuie maine (25 septembrie 2005) să batem pe Poli la Iasi pentru a ne razbuna pentru esecul din Ghencea,cand ne-au invins cu 0-1 gol Adrian Cristea.Hai Steaua!!! :lol:

Virgil24.09.2005 13:14

Trebuie sa invingem pentru ca le suntem superiori.

Din foarte multe puncte de vedere.

Echipa,antrenori,suporteri,buget,salarii,stadion,palmares,brand,pozitie in clasament,goluri marcate,goluri primite,dragoste,invidie,...

zarboss24.09.2005 14:08

asa e... trebuie sa batem ...sa stie ca a trecut campioana pe la Iasi

SteauaToronto24.09.2005 14:49

Inca o veste buna! Am fost pe la magazin si am cumparat un Tuner TV tare rezolutia e impecabila! Daca totul merge bine ne vedem la live text cu video tare! :wink:

I.N.Money24.09.2005 16:14

Pana la urma la ora 16:00 jucam?? ca joi cand m-am uitat pe site-ul oficial arata ora...00:00 :lol: 8)

zarboss24.09.2005 16:38
Inca o veste buna! Am fost pe la magazin si am cumparat un Tuner TV tare rezolutia e impecabila! Daca totul merge bine ne vedem la live text cu video tare!  :wink:

felicitari pentru achizitie si sa speram ca totul merge bine.. oricum is prezent aici maine la 16 ca eu nu prind Telesport

EPoX25.09.2005 04:57
asa e... trebuie sa batem ...sa stie ca a trecut campioana pe la Iasi

desi sunt STELIST ... in aceasta zi .. ma scuzati ca spun .. as dori sa bata Iasiul .. o echipa mica care a demonstrat ca e capabila sa se bata de la egal la egal cu marele echipe din divizia A .... acum cateva etape in urma am avut acasa cu Dinamo ( scor final Poli Iasi - Dinamo Bucuresti -> 0-2 ) , un meci care mirosea a blat .. avand in vedere ca Dinamo a imprumutat jucatori Iasiului ..... asaceva este inadmisibil .....

Sper Sa bata Iasiul sau sa se termine egal ... prin mine curge sange rosu/albastru ... dar nu pot uita de alb albastri din dealul copoului .....

astazi voi fi pe stadion si inima mi se va imparti in doua

«1234568»