Stancu out el trebe sa joce la echipa a 2 ,dar ciobanu lo dat pe Badea
Stancu out el trebe sa joce la echipa a 2 ,dar ciobanu lo dat pe Badea
sa ne domine sonor ungurii in unele momente ale meciului ? umilitor ..
sa nu jucam nimic ? foarte umilitor
sa ne domine sonor ungurii in unele momente ale meciului ? umilitor ..sa nu jucam nimic ? foarte umilitor
Pentru restul momentelor exista Mastercard
Pentru restul momentelor exista Mastercard
Acum si in rate !
Acum si in rate !
)amuzant dar totusi trist.Cam atata satisfactie ne mai da Steaua actuala.
Hop hop, hop si golu ! De la cine ? De la Dayro ! De'acu 5 ani ramane titular.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
GOLATZO
Baaah din postura de varf parca joaca altceva indolentu asta.Bv tiago
Vai...nici nu vreau sa aud declaratiile ciobanului dupa meci.Momentan e scapat Dayro..
Sper ca indicatiile lui Lacatus nu au fost: "Dati mingile la Dayro!"
thoamne kapetanooooooooooooooos ! bagati-as mingea pe gat rateule !!!!!
cum sa nu dai gol de acolooooooooooooooooooooooooooo?????
cum sa nu dai gol de acolooooooooooooooooooooooooooo?????
Pai daca esti grec, ai vreo 2 m si te cheama Kapetanos...
Bai, sa recunoastem, totusi jucam ceva.
ce plm are de Lacatus de face clabuci la gura in halu asta ? nu vede ce gretos e ?
Da..dar slab rau de tot.
bambilici?
mie mi se pare ca esti usor aberant sa-l faci tigan pe Lacatus... scuteste-ne de afirmatii din-astea..
bambilici?
Nu, alba neagra.
mie mi se pare ca esti usor aberant sa-l faci tigan pe Lacatus... scuteste-ne de afirmatii din-astea..
Prin asemenea comportament nu poti sa il faci altfel.
e tigan si se comporta ca atare... tu ai vazut in ce hal facea ?
probabil milogea simpatia tribunelor....uite ca s-au dus vremurile cand tribunele ingenucheau la picioarele lui in timp ce avea crize de isterie...
bambilici?
dar conteaza pt tine cum joaca echipa? nu era parca mai important protestul anti-Gigi? :-))) ma mir ca unii sunt afectati, doar echipa n-are importanta, ce face,daca ajunge de rasul tuturor, un om e mai important decat toti ceilalti la un loc, deci e mai important decat Steaua. Steaua a jucat fotbal, asa cum a putut si va juca in continuare, daca vor putea sa se adune, daca nu si bambilici e tot o miscare cu mingea.
ca sa fac o gluma : cum naiba sa plece Becali cand i se da atata importanta? pai asta e visul sau, doar publicitatea e mereu vie, iar el, ca de obicei iese la rampa triumfator.
gandeste-te doar ca nu-i usor in astfel de momente, eu abia ca rezist in fata televizorului...
IN SFARSIT
gandeste-te doar ca nu-i usor in astfel de momente, eu abia ca rezist in fata televizorului...
Pai cam asta ar trebui sa fie diferenta dintre tine si postul de antrenor al Stelei.