FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«1101112»
Melku23.04.2009 11:17

Pai ce sa spuna de Tiago? Liniste totala, nimeni nu e in stare sa il incurajeze. Altii sunt laudati, Ov Petre, Lovin, pentru ce...nu stiu. De Ogararu, penalty ratat, greseala imensa la golul cu CFR, Culio l-a ridiculizat tot meciul. Asa se intampla cand antrenorul tau e si nasul tau, tii pe banca un jucator valoros (Golanski) stiind ca orice s-ar intampla nu vei fi schimbat. A jucat si cu capul spart numai ca sa nu joace Golanski. Asta inseamna management la Steaua si antrenorat.

untiled23.04.2009 11:33

eu nu stiu de ce Lacatus mai continua sa joace cu Lovin la mijloc.....Parerea mea e ca la mijloc trebuia sa-l puna pe toja in mijloc a avut meciuri bune in acest retur in aceasta pozitie si cu Ochirosii pe stanga dar ce sa-i faci nu scapam de astia(Lovin Nicolita, Ogararu(care la vara tre sa plece la Ajax). Nici nu stiu de ce l-a adus pe Ogararu atata timp cat il aveam pe golanski jucator de echipa nationala, dar asta e managementu` Stelei: il aduce pe Semedo care nu mai prindea loc de titular la CFR. Tiago cred ca e mai bun ca Ovidiu Petre si Lovin la un loc; are viteza superioara, putina tehnica si mai da si pase bune, inca foarte bune. Aseara cred ca a fost cel mai bun de pe teren vreo 4-5 pase de gol. Stancu care da gol doar din noroc cred ca pedriel ai fi mai bun dar asta e..

RaMs3s23.04.2009 18:02

pedriel :blink:

pe final de meci pedriel a scapat singur cu portarul si in loc sa incerce un sut plasat cu latu a incercat sa dribleze portaru

si scoru era 1-1 :ce_oameni:

redondo23.04.2009 18:39
pedriel :blink:

pe final de meci pedriel a scapat singur cu portarul si in loc sa incerce un sut plasat cu latu a incercat sa dribleze portaru

si scoru era 1-1 :ce_oameni:

Asta pentru ca nu joaca des.Daca facea acea faza in min 60 era altceva...era timp.Dar Lacatus il baga prea tarziu.

gio_stgloria23.04.2009 19:10

Aseara am vazut fotbal . Steaua a jucat fotbal frate ! :wub:

dangeor23.04.2009 19:46

unde frate?

gio_stgloria23.04.2009 19:51

ce?

dangeor23.04.2009 19:57

unde a jucat fotbal?

gio_stgloria23.04.2009 19:57

da, ocaziile alea se numesc fotbal, chiar daca au ratat f mult

dangeor23.04.2009 19:59

mie mi s-au parut intamplatoare, deci pana la a juca fotbal mai au ceva de munca

red&blue_boy24.04.2009 04:47

to "melku"

Ai auzit ce-a zis domnul Becali de Tiago lui Lacatus?Ca de ce l-a tinut tot meciul pe teren,ca sa-l determine sa-l cumpere?Si pe cine era sa bage in loc?Pe Teia Sponte?Sa nu mai fi jucat cu nici un mijlocas in fata apararii?Pacat ca nu joaca mai mult Tiago,mai ales la ce are Steaua in lot.Asta e,lasa ca e mai bun Lovin.Pt ca se linguseste pe langa Gigi,mai-i spune una alta de prin vestiar.Si mie imi pare rau ca nu mai joaca Golanski,mi-e ca sa nu-si fi iesit din forma daca nu mai prinde echipa.Ar trebui lasat si Ogararu pe tusa,poate-si revine.Cat despre ratari de la 11m,nu mai avem un executant sigur,cum era Dica sau chiar Radoi.Asta spune ceva despre valoarea lotului.

c0nVicT24.04.2009 08:35

acum ceva vreme a aparut aici un articol despre suporterii care stateau la tribuna si nu il critica pe Becali la fel cum o face galeria, detinatoare adevarului suprem. parca era si o poza cu un suporter cu un tricou cu free Gigi care manca seminte.

nu a aparut nimic despre cum membrii galeriei s-au batut intre ei la ultimul meci. ar trebui postata si aici o poza cu niste retardati care habar nu au ce inseamna fotbalul si vin la stadion doar sa urle degeaba si sa se bata.

Cred ca o sa jucam bine in urmatorul meci, avand in vedere ca Lovin e suspendat, Banel e accidentat, iar Lacatus e in tribuna. Nu o sa vedem cele 3 verigi slabe. Mai ramane doar Baciu in aparare...

«1101112»