FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«189101112»
zloty22.04.2009 19:42

Dee- Cine a spus ca protestul nu este important? Dar noi de ceva vreme nu jucam nimic ,asta e fotbal de curtea scolii

Urli22.04.2009 19:42
Pai cam asta ar trebui sa fie diferenta dintre tine si postul de antrenor al Stelei.

ce alt antrenor din lumea asta ai mai vazut sa arunce cu sticla de apa in timpu meciului

comportament de schizofrenic.

Kekea22.04.2009 19:43
ce alt antrenor din lumea asta ai mai vazut sa dea cu sticla de apa de pamant in timpu meciului

Eu iti sustineam punctul tau de vedere nu ii luam apararea lui Lacatus

Urli22.04.2009 19:45
Eu iti sustineam punctul tau de vedere nu ii luam apararea lui Lacatus

am inteles..faza asta s-a petrecut ulterior :)

dee22.04.2009 19:46
Dee- Cine a spus ca protestul nu este important? Dar noi de ceva vreme nu jucam nimic ,asta e fotbal de curtea scolii

tocmai eu apreciam cat de IMPORTANT este pentru voi acest protest, banuiesc ca pt AISS si pentru o parte din peluze! Protestul impotriva unui OM, fie el patron! Apreciez protestul mai mult decat iti inchipui, caci in momente din acestea de criza, caracterele adevarate ies la suprafata. Este foarte bine ca militati in public impotriva patronului, deci a unui singur om, in detrimentul celorlalti oameni care fac parte din familia Stelei. Comunicatele emise in presa au fost elocvente! Sunteti de apreciat, pentru ca lumea poate sa-si dea seama ce fel de suporteri sunteti si ce faceti voi impotriva lui Becali si ceea ce faceti Stelei ( adica celorlalti care nu se identifica cu voi: suporteri, jucatori, oficiali, antrenor)

Inserez aici un post mai vechi, asa ca o sugestie pentru tine ca sa scapam mai repede de Becali. Este foarte bine ca protestati, ca ne-ati aratat cat de IMPORTANT este acest lucru pentru voi,stelistii adevarati, caci si pentru noi este important sa vedem daca din septembrie peluzele si o parte din tribuna se vor goli. Probabil ca visul lui Argaseala se va implini, peluzele se vor goli treptat , toti suporterii de conjunctura care nu-s alaturi de echipa la greu nu vor mai veni, iar el isi va vedea propria galerie, Armata Stelei, plecand de la nucleul ramas fidel Stelei si construind in jurul lui. Doar Becali a spus clar ca nu pleaca, doar nu-i fraier sa renunte, ca doar pentru el Steaua poate exista si in divizia C, doar baga mai putini bani, insa ramane numele sau asociat cu al clubului, caci asta il intereseaza pe el, banii oricum si-i face in alta parte, nu la Steaua. Mitul Stelei va muri atunci cand un alt club va ingenunchea Europa, pana atunci Steaua va ramane Steaua, indiferent de Liga in care joaca , deci Gigi nu va renunta. ( parca asa a spus intr-un interviu). Ramane doar rusinea unui club ce a cucerit Europa, sa fie luat in deradere de ceilalti. Unii baieti din peluze si din AISS, ca tine, daca-s destepti ar trebui sa-i incurajeze pe caini, ca sa scape mai repede de Gigi. Probabil ca o vor face, din partea lor ne putem astepta la orice, pentru ca au demonstrat cat de mult tin ei la Steaua, la echipa, la ceilalti suporteri stelisti si inclusiv la adversari. Unii il iubesc mai mult pe Gigi, pe care-l vor plecat, deci ii doare undeva de respectul datorat oamenilor care fac parte din Steaua! Multumesc ca mi-ai demonstrat mie, presei si tuturor oamenilor (stelisti si ne-stelisti) cat de important este acest protest, iar in momentul in care vin pe Ghencea stiu ce japoneza sa-mi fac ;) Din Cluj ajung mai repede decat amicul tau stelist din Portugalia si simt mult mai profund!

Multumesc zloty, pentru 9 mai am mai multe mesaje, ramane doar sa-mi aleg culoarea la marker ;) ( da, eu am mana buna la desen)

cred in steaua mea22.04.2009 19:47

****, iar facem egal.

MALDINI22.04.2009 19:51

Este imposibil cum Kapetanos nu a fost in stare sa dea gol de acolo,si bunicamea cred ca nimerea poarta din pozitia aia.La jocul aerian e cat de cat bun ... dar in rest e ZERO

zloty22.04.2009 19:51

Tiago a jucat dupa parerea mea cel mai bine azi.

pytycrys22.04.2009 19:51

Steaua a jucat in a 2-a repriza cum nu a mai jucat de 1 an.Foarte frumoasa a 2-a repriza.

ros_albastru_best22.04.2009 19:52

Aceste minunatii de jucatori si-au batut joc de ocazii , Stancu si Kapetanos au fost lamentabili

danimarcu22.04.2009 19:53
....

Repede ti-ai mai editat postul...

Tu nu ai cum sa intelegi ceea ce traim noi,cei ce ne-am nascut stelisti!

Te mai miri ca te trimite lumea la cratita...

On-topic. Mi-a placut atitudinea din repriza a doua.Pacat ca nu jucam si un pic de fotbal...

Astazi CFR-ul era o echipa de batut la scor!

Pt sustinatorii ciobanului: sper ca v-ati convins cat de mult se pricepe Jiji la fotbalisti!Tiago ,jucatorul despre care Jiji spunea ca nu are valoare e cam singurul fotbalist din lotul stelist...

testorica22.04.2009 19:58

subscriu .... astazi a jucat "aproape fotbal " .....si totusi...se putea mai bine....pacat .. :steag_cruce_invers:

Urli22.04.2009 19:59

s-a jucat mai bine pt ca au lipsit Nicolita si Lovin....jucatorii care indiferent de circumsante sunt titulari in viziunea marelui strateg Lacatus...

si sper ca observati ca ciobanul a reusit sa-i monteze mai bine ca antrenorul pe jucatori...oare rolul lui la echipa care e ? pupindosist al oierului ?

cred in steaua mea22.04.2009 20:04
Steaua a jucat in a 2-a repriza cum nu a mai jucat de 1 an.Foarte frumoasa a 2-a repriza.

Si totusi... goluri din pix.

dee22.04.2009 20:04
Tu nu ai cum sa intelegi ceea ce traim noi,cei ce ne-am nascut stelisti!

probabil mama ta se uita mult la stele si-si mangaia burtica nu? doar te-ai nascut stelist :-) Nu trebuie sa repeti mereu ca esti stelist, doar se vede din ceea ce postezi ce simti tu pentru Steaua.

on topic: felicitari baietilor, se vede o revenire, cel putin la nivel de vointa, insa mai este mult de lucru la partea de concentrare si de lucru in echipa.

Adrian22.04.2009 20:05

Concluzii dupa acest meci:

1. cefereul e o echipa slaba.

2. craciunescu a venit cu tema de acasa.

3. Dayro e atacant si Tiago e mijlocas de creatie.

4. Jocul vertical, pe poarta, e cel mai potrivit pentru Steaua.

5. Ogararu si Petre Marin ar trebui sa primeasca o pauza.

6. Pregatirea atacantilor lasa de dorit.

7. Multa EIUM celor care fluierau in timp ce Jiji era huiduit!

Gigi sa il ia pe Lacatus de mana si sa plece!

Urli22.04.2009 20:08

ciobanu a zis ca i-a filmat pe aia care l-au injurat si ca nu mai intra pe stadion :sick:

Marius22.04.2009 20:09
ciobanu a zis ca i-a filmat pe aia care l-au injurat si ca nu mai intra pe stadion :sick:

ciobanu' zice multe, doar cine are mult timp liber il mai crede sau asculta :)

cred in steaua mea22.04.2009 20:12

Pe GSP ziceau intr-un newsletter ca Lacatus va fi demis indiferent de rezultat, da stiu ca aia mananca mult rahat. :hmmm:

predatorpulse722.04.2009 20:16

Cateva concluzii dupa acest meci:

-Steaua a mai jucat si ceva fotbal spre deosebire de restul meciurilor din acest campionat.

-Chefere a fost varza si tot n-am reusit sa-i batem. Pe bune,a fost unul dintre cele mai slabe ale clujenilor din acest campionat,chiar si la 0-1 pentru ei. Apararea a fost sovaielnica(si asta in fata "marilor" Stancu si kapetanos) iar atacul neproductiv insa mijlocul le-a mers destul de bine.

-Lacatus a inceput,culmea,cu o formula de start destul de buna,cu 2 exceptii,lovininho si toja(pe Lovin nu aveam cu cine sa-l inlocuim insa Ochirosii mi se pare mai bun decat incetul toja). Mi-am pierdut insa orice urma de respect pentru antrenorul Lacatus cand am vazut cum se tiganeste cu arbitrii si mai arunca si sticle de apa. Intr-adevar Lacatus nu este cu nimic mai presus de antrenorul de tribuna. Ochirosii trebuia aruncat in lupta mai devreme ca pentru a se obisnui cu tensiunea meciului iar miscarea cu pedriel a fost un fas.

-mai avem de muncit pana sa scapam de becalistii de pe stadion

-Jijinho a vazut cu ochisorii sai de miel belit ca "atata dai,atata face". Stancu e tanar si oricum nu face 1 milion de dolari,kapetanos e un atacant decent,un fel de zaharia reloaded insa nu poti sa ai mari pretentii de la el iar pedriel e o gluma(oricum nu l-am vazut prea des astfel incat sa-mi dau seama de valoarea sa). Acest meci a fost pierdut de atacantii Stelei si non-valoarea lor. E inadmisibil sa ai 6/7 ocazii mari si sa dai un singur gol.

-cel mai bun jucator de pe teren a fost THIAGO,de departe.

-Teo Craciunescu e un arbitru imbecil,ca sa nu mai zic ca este slab de tot. Desi a intrat ca un animal,Lovin nu merita eliminat. In schimb s-a aruncat aiurea cu galbene iar craciunescu a reactionat de cateva ori la presiunea publicului in loc sa fie obiectiv.

-Lovin e un fotbalist slab. Imi poate parea rau din punctul de vedere al omului Lovin,insa el traieste drama mediocrului care a ajuns sus intr-un mod fals si acum cade jos rau de tot. Acelasi lucru va pati si Banel si multi alti mediocri de la Steaua. Comentatorii imbecili spuneau ca Lovin a luat rosu pentru ca a vrut sa dea totul pe teren,fiind atatat de suporteri. Gresit. A luat rosu pentru ca a intrat prea tare intr-un efort disperat de a demonstra ca nu e un fotbalist slab,a vrut sa faca un tackling smecher in tusa,acolo unde nu era nevoie,era o pozitie banala care nu ameninta prea mult poarta. Insa vrand sa arate tuturor ca "se daruieste" si-a tras-o singur,fiind ajutat si de craciunescu.

Florin Lovin ar trebui sa se uite in oglinda si sa-i multumeasca in fiecare zi lui Dumnezeu ca a ajuns la o echipa precum Steaua. E un jucator de duzina si atat. Trebuie sa-si dea seama de acest lucru si sa nu mai faca prostii pe teren. Pasa de-a latul e sanatoasa pentru el pentru ca atat poate sa faca. Va fi fluierat dar macar da drumul repede la minge. Acu' 2 meciuri a incercat o smecherie si am luat gol. Acum a incercat sa joace tare si ne-a tras un glont in picior. Fiecare cu ce stie,nu e o nici o rusine.

Iar acum as vrea sa trag cea mai dureroasa concluzie a serii: Steaua e dependenta de Becali. Cum a venit jijinho Lacatus a avut de cine sa asculte(vezi mutarea cu Dayro) iar jucatorii au jucat cu ambitie.

Asta e lucrul cel mai trist,nu joaca nici pentru mandria lor,nici pentru onoarea acestei echipe,nici pentru suporteri,ci baga osul numai atunci cand le vorbeste jijinho. Trist,foarte trist....

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

crysty1422.04.2009 20:19

Cum zicea cineva pe aici...am jucat "aproape fotbal" si asta doar in repriza a doua.

Dayro varf; Tiago cred ca cel mai bun; Stancu...exasperant de prost; Ogararu slab...;Toja NU este fundas; si cam atat...

Cei care il-au fluierat azi pe Lovin m-au facut sa fiu pro Lovin...

Da...si meritam victoria, cefere'u nu a jucat nimic...

cred in steaua mea22.04.2009 20:21
predatorpulse7 Adevar graiesti.
danimarcu22.04.2009 20:22
probabil mama ta se uita mult la stele si-si mangaia burtica nu? doar te-ai nascut stelist :-) Nu trebuie sa repeti mereu ca esti stelist, doar se vede din ceea ce postezi ce simti tu pentru Steaua.

Nu,dar m-a conceput cu un stelist vero. ;)

weeezer22.04.2009 20:23

Meci slab facut de Ogararu si Kapetanos. Stancu - pramatie.

Semedo a impresionat placut.

Toja, Dayro si Tiago au jucat bine.

Andrei Ionescu mai joaca secolul asta?

dee22.04.2009 20:25
Nu,dar m-a conceput cu un stelist vero. ;)

si Becali a spus ca el s-a nascut cu o stea in frunte ;)

banuiesc ca e bine sa dau crezare spuselor oamenilor, indiferent de faptele lor.

Esti "tru" Danimarcu, un stelist adevarat! hai ca te las, ms si tie ca mi-ai dat idee de mesaj, e bun si forumul la ceva. Parca se poarta mesajele personalizate, o sa ai onoare sa-l vezi din Portugalia :-))) cred ca va fi ceva de genul: "Gigi", ramaneti pe stadion, drukerii dau culoarea! elitistii sunt monocolor, sunt organizati, sunt perfectionisti! Suntem dependenti de culoare, nu independenti de Steaua! Trezeste-te, "George"! Ridica-te "Gigi", ridica-te "George" si dati-va mana!

Dupa acest meci:

Stelismul a murit, mai traiesti in cativa oameni. Felicitari, ati reusit sa va transformati in oi!

daca inca mai traieste in cativa oameni,stelismul exista! Ave, Bodanelu !noi, oile, te salutam!

«189101112»