FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«19101112»
Bombonel9422.04.2009 20:29

felicit echipa cum a jucat in repriza a doua;)au jucat in 10 oameni mai bn decat in 11..ce tie cu Lovin ce tie fara?:))ma rog..1-1 nu ne ajuta asa mult..dar altceva vroiam sa zic..astazii am vzt ceva superb:Oambele tribune si Peluza Nord au cantat inpreuna..iar cei de la SUD "Adevarati suporteri"de la SUD tot cantau "Gigi PLEACA"..daca continuati asa nu castigati nimic iar echipa scade..atii vzt cand au fost incurajati cat de bn au jucat :bananadance::bananadance::bananadance: TERMINATI CU CONFLICTU ASTA :steag_cruce_invers: ACUM MULTI VOR COMENTA ACESASTA PARERE DAR ASTA E ADEVARUL :steagcruce:

anti gigi22.04.2009 20:29

de remarcat urmatoarele:

1. cel mai bun meci din acest sezon

2.Steaua joaca altceva cand joaca cu daruire si ambitie

3.se joaca astfel fara lovinho si balaninho...oare nu putem sa jucam ara ei tot timpul

4.maestrul Lacatus se comporta ca o maimuta,acesta nu este comportament pt un antrenor de Steaua

5.Gigi pleaca din Ghencea si i ati si oile care te aduleaza

CristianoCta22.04.2009 20:36

Cine baga meciu pe tracker ? :steagcruce:

BNQ22.04.2009 20:38

Lovin - cea mai mare oaie

Ogăraru jucător cotat la 3 milionae - băăăăăii ... Golansky e cu 3 clase peste tine

Kapetanos - Cum poți să faci scăriță cu poarta goală ?

---

În rest .. Men Of The Match e Toja + Tiago !

zloty22.04.2009 20:46

"E greu când ratezi atât! Jocul imi dă speranțe că putem lua titlul!"-Lacatus

:))=)) Si dupaa Sampiooon Liiiig ,ai pierdut de tot notiunea cu realitatea.

Tiago ce jucator avem si asemeni celor din sezonul trecut o sa fie lasat sa plece .

Melku22.04.2009 20:57

Sunt epuizat, ce meci intens, ce trairi, ce ratari monumentale, ce decizii gresite si rau intentionate. Tot ce vreau sa spun acum este ca Tiago a dovedit inca o data ca este cel mai valoros mijlocas din lotul nostru, singurul care stie mai mult decat sa dea pase in lateral sau in spate si are tupeu sa urce cu mingea. SINGURUL MIJLOCAS care isi merita banii, nu Lovin, nu Ov. Petre, un mijlocas care stie sa faca ambele faze. Ei bine, acest mijlocas a fost criticat incontinuu, ba ca si pretul de 700.000 E e prea mult pentru el si ca nu o sa fie cumparat. Lucrul acesta ii descalifica total pe oamenii care se ocupa de echipa, care nu reusesc sa vada ca este singurul jucator de la mijloc care da randament, ba chiar sa vada contrariul.

kaycee22.04.2009 21:01

daca nici meciul asta n-a fost concludent pt cioban sa-l cumpere definitiv pe tiago...!

Stryker22.04.2009 21:04

Meci relativ bun , am fost peste adversar dar am ratat prea mult ...

Oricum, cu exceptia a 2 fotbalisti : Tiago si Toja , cam singurii demni de numele Steaua in seara asta , am avut parca prea multi "lovini" in teren ...

bodanelu22.04.2009 21:07

Dupa acest meci:

Stelismul a murit, mai traiesti in cativa oameni. Felicitari, ati reusit sa va transformati in oi!

ady_ultras22.04.2009 21:10

a fost un meci inclinat spre noi,chiar daca cele doua echipe si-au impartit reprizele, CFR fiind cu putin peste Steaua in prima repriza, iar Steaua dominand clar ce-a de-a doua parte a meciului,am vazut evolutii,am vazut jucatori care s-au miscat bine,

Dayro moreno - i-a prins bine o saptamana in afara lotului, si-a readus aminte cum se joaca fotbalul si ca stie si el s-o faca,daca nu ar fi lenes ar fi in forma maxima tot timpul,bravo lui

thiago Gomes - a fost in opinia mea cel mai bun stelist de pe teren,i-a demonstrat ciobanului ca merita sa dea banii sa-l pastreze la Steaua,face cat Lovin si Banel la un loc

Semedo - a jucat binisor,a intrat intai pe stanga unde s-a fact cat de cat vizibil in joc,apoi trecant pe dreapta dupa intrarea lui Ochirosii

Ochirosii - joc slab, s-a vazut dorintza,dar pentru moment atata poate,nu este in forma

toja - joc simplu participand la toate fazele de atac,si aparand foarte des in aparare, a alergat mult,s-a miscat bine in teren

Lovin - o petarda pe teren

Stancu & kapetanos - deziluzie totala au ratat cel putin 6 ocazii clare de gol,slabi la finalizare si in controlul mingii

pedriel - are de demonstrat,trebuie sa joace mai mult

zapata - un joc bun,fara emotii,nu ii se poate reprosa nimic la gol

Goian & Ghionea - joc curat,siguri pe ei

Petre Marin - chiar daca in prima repriza a urcat des pe flac,expediind centrari in caruel advers, in a doua repriza a cam terminat benzina,speram intr-o revenire spectaculaosa si cat mai curand a lui emeghara

Ogararu - foarte sters,imprecis,norvos tot timpul

jocul a fost unu bun,imi aduce aminte de Steaua anilor trecuti,sa mentina atitudinea si incet incet revenim,chiar daca prea tarziu,nu cred k trebuie sa reprosam baietiilor finalul lipsit de concentrare,mingii pierdute in ultimile minute,ei au depos un efort titanic in seara asta,au alergat foarte mult,parca mai avem o sperantza,se poate baietii , forza Steaua

:steag_cruce_invers:

Melku22.04.2009 21:28
Dupa acest meci:

Stelismul a murit, mai traiesti in cativa oameni. Felicitari, ati reusit sa va transformati in oi!

Pai nu a murit daca mai se afla in cativa oameni :) Ai fost tu naiv crezand ca suflarea ros-albastra are aceleasi principii si viziuni asupra clubului. Este o problema sociala, oamenii nu pot avea o viziune corecta, eficienta, constructiva. Unii prefera un pseudo-management facut de un cioban in dauna unei organizari de nivel inalt, unui management eficient, bazat pe rezultate, strategie coerenta. Nu mai incerca sa intelegi anumite lucruri, pastreaza-le pentru tine, pentru altii pur si simplu nu functioneaza. Oamenii sunt diferiti, uneori in bine, alteori in rau.

cristi cosor22.04.2009 21:35

Ma mir cand citesc afirmatiile voastre cum ca am jucat bine,de pe stadion s-a vazut impotenta,lipsa de tralent si frustrare la greu din partea jucatorilor nostri...e drept ca au tras tare si au vrut sa bata dar nu le-a iesit mai nimic.Elocvent este finalul meciului cand faceau miuta la mislocul terenului si nu aveau idee de ce ar putea face cu mingea.

Noi ca suporteri am aratat in aceasta seara ca un fel de struto-camila cu Sudul care a continuat protestul mai mult prin tacere,tribunele cu clasicul "pe ei pe mama lor" iar Nordul...o salata cu de toate,si pentru Jiji,si pentru Dinamo, si incurajat echipa si huiduit echipa.Probabil ca avem nevoie de mai multa coerenta.

Singurul lucru care m-a incantat si care mi-a fericit seara a fost revista Steaua suntem noi,felicitari baieti a iesit excelent...la mai multe.

1on22.04.2009 22:13

"Fundașul dreapta crescut in Ghencea a intrat și el in gura galeriei

Gigi Becali a revenit in lojă, dar tot nu a scăpat de furia suporterilor Stelei. Surpriza: finanțatorului i s-a alăturat George Ogăraru. Apărătorul crescut la juniorii din Ghencea a ajuns blamat de fani: "Să te duci inapoi la Ajax, să ne lași in pace!".

" - GSP

E adevărat?

Bogdan4Steaua22.04.2009 22:24

Cred ca e vrajeala, fitile penibile marca GSP.

George nu a facut aseara un meci stralucit, dar nu cred in acele hiuduieli. Poate si-a mobilizat creditorul aplaudacii din generatia "free Gigi", stiut fiind faptul ca Ogararu nu a cochetat cu demersul patetic al jucatorilor.

maxim marius22.04.2009 22:27
O idee excelenta tragerea arbitrilor la sorti , asa suntem siguri ca nu se fac magarii...sper. Teo Craciunescu la centru cu CFR.

frate sunteti terminati degeaba a-ti umplut peluza ca nu v-a auzit nimeni

Bogdan4Steaua22.04.2009 23:01

S-au auzit peluzele, stai linistit.

In schimb nu v-ati auzit voi, aplaudacii becalioti din tribune. :worthy:

P.S.: Atentie la gramatica...

vlad23.04.2009 05:17

@Bogdan4Steaua,

Logic ca Ogararu a intrat in gura neprihanitului din cauza refuzului de-a solidariza cu "suferinta" Ciobansului.

Este incredibil cat apare Creditorul la TV. Auzi la el,a vrut sa dea Steaua,dar cand a vazut ca este iubit de 82% dintre romani s-a razgandit. Multumim tuturor posturilor TV care l-au resuscitat pe infractorul Becali.

Pana la urma,doar blamatul TVR a avut atitudinea cea mai profesionala in tot circul provocat de Infractorul-oier. Mai nou,Becali cerseste un car TV sa-l urmareasca pas cu pas, zilnic.In ce hal am ajuns!

Pentru cei care au afisat acel banner cu "Dute". Putina atentie pe viitor,ca ne persifleaza "intelectualii" din galeria militienilor. Nu se putea o cratima acolo?

Foarte bun acest rezultat ! Foarte bun. Ne indeparteaza de mult ravnitul loc 2! Foarte bun rezultatul. Doar pe militieni imi doresc sa-i batem. Restul daca se poate:numai egaluri. Si o infrangere in ultima etapa nu m-ar intrista!

Desi nu stau prost la matematica,nu inteleg cum Steaua ii datoreaza Creditorului 30 de milioane? Pai banii incasati de club din CL,cupe,vanzari de bilete,de jucatori,sponsorizari unde s-au dus???? Tin minte cum Ciobanul a cheltuit banii de pe Radoi in cazino argumentand ca sunt banii lui.Aia nu s-au mai pus la recuperare??? Poate ne explica si noua activistii "FREE Gigi" sau "FREE Gizii" cum imi place mie sa spun.

Stanici23.04.2009 06:16

Persoana juridica Steaua a fost imprumutata prin diferite mijloace de Becali. Becali, care la randul sau, prin intermediul AGA al Stelei, intra in posesia dividendelor provenite din profitul obtinut de persoana juridica Steaua in fiecare an fiscal, fara ca persoana juridica Steaua sa isi micsoreze din datoriile initiale avute fata de creditor. Deci, persoana juridica Steaua este, cum s-ar zice, si tufuta, si cu banii luati.

bijoux_bz23.04.2009 06:22

in sfarsit un meci bun . ma bucur ca sustineti ce am zis de un an de zile : Dayro e atacant. cel mai important e sa-sidea seama si Lacatus si sa-l scoata dreacu pe varza de Stancu. Dayro trebuie jucatcel mai bine in spatele lu capetanos, cum juca si Dica sau chiar varf impins, dar nu prea le are cu capu. si sa nu mai joace cu 2 inchizatori ca nu e nevoie. asta-i moda impusa de Olaroiu cand juca in UEFA cu echipe tari si ne aparam constant. hai poate prindem si noi un loc de UEFA ...

DelPiero1023.04.2009 07:44

De data asta am jucat bine.Am vazut vointa,multa vointa,dar si fotbal.In meciurile cu echipele bune ale campionatului ne-am mobilizat si am jucat bine.dar asta nu inseamna ca ne-am revenit.Viitoarele meciuri vor aduce acelasi joc lent si lipsit de idei ca pana acum.Sper sa prindem totusi o cupa europeana,asta e obiectivul realist.

new1gogo23.04.2009 07:54

am aflat si noi ce-i ghinionul cu adevarat

redondo23.04.2009 08:14

A fost si ghinion.

JDERUL23.04.2009 09:06

Gata baieti,ne-am ,,scos"! A revenit marele antrenor,marele strateg,aotstiutorul, prealuminatul,preaexstra-super-ultra-etc-etc jjjj.Ati vazut?Si noi nu-l credeam cand se marturisea ca-i cel-mai-cel.Rusine sa ne fie! Cum a venit el cu harul sau si a dat unele indicatii in ceea ce priveste componenta lotului si a strategiei,cum i-a mangaiat pe co(rn)ite pe mielusei de au inceput astia sa zburde cum n-au prea facut-o de vreun an incoace! Prea-super-extra-ultra-detoate jjj a facut si unele observatii fine cum ar fii:,,Iooo,simtz ca ei nu s-au pregatit bine asta iarna.Si d-aia rateaza ei".Pai mai jjj-el pana acum nu ai vazut lucrul acesta? Doamne,doamne ce de revelatii mai are el! De-acum parca si vad un slogan mare cat peluza:,,Cu ciobanu jjjj in frunte strangem cat mai multe puncte!"

AIUREA! Doar nu ma luati in serios!

ADEVARUL:S-a dus jjjj in vestiar si lea zis,,Ba,vedeti ca pa mine m-a inhatat astia si cu arbitri se-ntampla si cu ei pa la dna si,nu se mai poate pac-pac,ma-ntelegeti siiiiii,daca iooo,nu iau la toamna banii aia de la CL,va tai da la salarii si la revedere tata cu masini da fite,cazunouri,alea,alea,ma-ntelegeti,nu? Si tu ba,Maruse vezi ca mi-ai promis cu suporterii aia ca faci ceva ca doar d-aia te-am adus inapoi.Ca sa nu ma mai injure hahalerili alea acuma ca candidez si iooo la parlamentu european."

sabin130723.04.2009 10:01
A fost si ghinion.

In cazul asta ghinionul are un singur nume: Becali. Partea si mai aiurea e ca acolitii nenorocitului sunt majoritari si nu sunt satisfacuti doar de niste bezele de la loja, ci vor sa-l auda grohaind la TV 24 din 24 dictand trendul presei noastre, ajungandu-se la cocluzii de genul "82% dintre romani il vor pe Becali". Eu totusi sper ca intr-o zi stirea sa devina " 82% dintre romani il vor pe Becali mort". Nici atunci nu stiu daca epoca manelismului se va sfarsi, dar cu siguranta va fi un pas important.

red&blue_boy23.04.2009 10:32

Normal ca nici aseara n-am jucat prea bine,mai ales prima repriza,nu s-au vazut prea multe idei in joc,un lucru ce nu mai mira,dar raportat la ce-a fost aseara pe teren,la ce a jucat si CFR,meritam sa castigam.Aveti dreptate si cu Dayro,cat nu-l simpatizez,dar trebuie jucat in alta zona,de preferat in spate la Kapetanos.Cat despre Becali,nu trebuia sa zica asa de Ogararu,cu toate ca n-a jucat prea bine aseara.Eram curios ce zice de Tiago,care a cam dus greul la mijloc si a jucat destul de ok.Nu mai prindem locul doi,la ce meciuri avem pe final.Barem Dinamo de-am bate.

«19101112»