a fost un meci inclinat spre noi,chiar daca cele doua echipe si-au impartit reprizele, CFR fiind cu putin peste Steaua in prima repriza, iar Steaua dominand clar ce-a de-a doua parte a meciului,am vazut evolutii,am vazut jucatori care s-au miscat bine,
Dayro moreno - i-a prins bine o saptamana in afara lotului, si-a readus aminte cum se joaca fotbalul si ca stie si el s-o faca,daca nu ar fi lenes ar fi in forma maxima tot timpul,bravo lui
thiago Gomes - a fost in opinia mea cel mai bun stelist de pe teren,i-a demonstrat ciobanului ca merita sa dea banii sa-l pastreze la Steaua,face cat Lovin si Banel la un loc
Semedo - a jucat binisor,a intrat intai pe stanga unde s-a fact cat de cat vizibil in joc,apoi trecant pe dreapta dupa intrarea lui Ochirosii
Ochirosii - joc slab, s-a vazut dorintza,dar pentru moment atata poate,nu este in forma
toja - joc simplu participand la toate fazele de atac,si aparand foarte des in aparare, a alergat mult,s-a miscat bine in teren
Lovin - o petarda pe teren
Stancu & kapetanos - deziluzie totala au ratat cel putin 6 ocazii clare de gol,slabi la finalizare si in controlul mingii
pedriel - are de demonstrat,trebuie sa joace mai mult
zapata - un joc bun,fara emotii,nu ii se poate reprosa nimic la gol
Goian & Ghionea - joc curat,siguri pe ei
Petre Marin - chiar daca in prima repriza a urcat des pe flac,expediind centrari in caruel advers, in a doua repriza a cam terminat benzina,speram intr-o revenire spectaculaosa si cat mai curand a lui emeghara
Ogararu - foarte sters,imprecis,norvos tot timpul
jocul a fost unu bun,imi aduce aminte de Steaua anilor trecuti,sa mentina atitudinea si incet incet revenim,chiar daca prea tarziu,nu cred k trebuie sa reprosam baietiilor finalul lipsit de concentrare,mingii pierdute in ultimile minute,ei au depos un efort titanic in seara asta,au alergat foarte mult,parca mai avem o sperantza,se poate baietii , forza Steaua