FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«12312»
Virgil17.04.2009 19:19

Etapa a 26-a ne aduce primul meci tare din seria celor 5-6 meciuri care vor decide castigatoarea campionatului, stabilirea echipelor care vor urca pe podium si urmatoarele 3 locuri care vor obtine dreptul de participare in Cupa UEFA.

Steaua - CFR Cluj, se va disputa miercuri 22 aprilie 2009, incepand de la ora 21:00, pe stadionul Steaua.

Meciul care suscita un interes deosebit, va fi televizat in direct de Antena 1.

CFR este in aceasta perioada, imaginea vie a unei echipe in contradictie cu ea insasi. Rezultatele ei, cand bune, cand mai putin bune, cand rele, ne releva un team in cautarea unei forme mai bune si in mod sigur constanta.

Steaua se afla si ea in cautarea formei de odinioara, dar mai ales a stapanirii de sine, a increderii in sine, a moralului pierdut.

Victoria de la Medias poate insemna un moment de cotitura, o optiune luata pentru indeplinirea celor enumerate mai sus.

Va fi in mod sigur un meci foarte disputat, in care ambitiile celor doua echipe vor fi in prim plan.

Nu ma indoiesc ca Steaua va pregati aceasta partida cat se poate de bine si ca Marius Lacatus va sti sa-i motiveze pe jucatori astfel incat sa faca un meci mare si sa obtina inca 3 puncte. Victoria e foarte posibila, avand in vedere orgoliile care se vor manifesta din plin.

Pronostic Steaua - CFR: 1.

1 si atat. Pentru ca am incredere in Kapetanos. Pentru ca am incredere in apararea de netrecut a Stelei. Pentru ca e musai ca Steaua sa invinga si nu ma indoiesc ca peluzele vor fi alaturi de ea.

Steaua VICTORIE!

dr.adrian917.04.2009 19:22

vom castiga.

Steaua free of Gigi

Fane17.04.2009 19:27
vom castiga.

Steaua free of Gigi

Ti-ar prostu`al dreacu` :D

danimarcu17.04.2009 19:30
Nu ma indoiesc ca Steaua va pregati aceasta partida cat se poate de bine si ca Marius Lacatus va sti sa-i motiveze pe jucatori astfel incat sa faca un meci mare si sa obtina inca 3 puncte.Pronostic Steaua - CFR: 1.

Ce te face sa crezi asta?Am vazut ce bine a stiut Lacatus sa pregateasca singurul meci decisiv din viata lui(cel cu Dinamo cand ne era de ajuns un egal dar am pierdut).Sa fie clar:daca ar fi sa batem o vom face pt ca CFR-ul nu e in forma.Si eventual datorita jucatorilor nostri care au mare nevoie de reabilitare in fata suporterilor...

Meci de 1 ,X, 2. Nu cred totusi ca vom reusi victoria...

Virgil17.04.2009 19:33
Ce te face sa crezi asta?Am vazut ce bine a stiut Lacatus sa pregateasca singurul meci decisiv din viata lui(cel cu Dinamo cand ne era de ajuns un egal dar am pierdut).Sa fie clar:daca ar fi sa batem o vom face pt ca CFR-ul nu e in forma.Si eventual datorita jucatorilor nostri care au mare nevoie de reabilitare in fata suporterilor...

Meci de 1 ,X, 2. Nu cred totusi ca vom reusi victoria...

Nu cred. Nu ma indoiesc. Atata tot.

:D

Robinson Rufay Zapata17.04.2009 19:40

Cu CFR? Un egal si ma multumesc , nu am curajul sa sper la mai mult pentru ca dezamagirea la eventuala (si mare probabilitate) infrangere ma va afecta iar foarte mult , la fel ca in meciurile cu Farul si Pandurii cand credeam ca vom invinge.

dr.adrian917.04.2009 19:41
Ti-ar prostu`al dreacu` :D

ce vrei sa imi zici? :steag_cruce_invers:

Ronnie17.04.2009 19:43

Castigam cu 3-0.

Banel Nicolita este suspendat pentru meciul cu CFR Cluj!!!

Robinson Rufay Zapata18.04.2009 09:01

O idee excelenta tragerea arbitrilor la sorti , asa suntem siguri ca nu se fac magarii...sper. Teo Craciunescu la centru cu CFR.

D4v1dstelist18.04.2009 09:34

Eu zic ca castigam acum o serie lunga de meciuri.Toate sunt acasa,si Steaua tot timpul va juca la disperare cu CFR,Dinamo,Rapid sau Craiova.Si daca cumva pierdem acasa cu vreuna dintre acestea,sau cu o echipa din asta nu va fi determinare,eu zic ca va veni Piturca.

mircea_1018.04.2009 10:51

cu Timisoara si Urziceni jucam in deplasare

darkye18.04.2009 13:40
Castigam cu 3-0.

Banel Nicolita este suspendat pentru meciul cu CFR Cluj!!!

foarte bine...si asa e degeaba pe teren...sa-l bage pe Ochirosii.... :steag_cruce_invers:

castigam cu 1-0 sau 2-1 ...:)

Fan FC Steaua18.04.2009 15:57

De data asta chiar pierdem, si o sa iasa si cu scandal... se stie ca paszkany (sau cum se scrie) e tatal arbitrilor... dar nici CFR nu e intr-o situatie prea buna, deci un egal ar fi multumitor.... poate mai dam un gol norocos..

ady_ultras18.04.2009 16:39

pff, in sfarsit un meci adevarat, abea astept,nu ma mai intereseaza cine joaca cum joaca ,oricum cu Lacatus pe banca sau fara tot dreq ala e, nu avem antrenor,ne vedem miercuri seara la SuD :>

redondo18.04.2009 18:03

Daca va fi in tribune o atmosfera precum cea de anul trecut,cred ca vom castiga!

Astristul18.04.2009 18:55
foarte bine...si asa e degeaba pe teren...sa-l bage pe Ochirosii.... :steag_cruce_invers:

castigam cu 1-0 sau 2-1 ... :)

Posturi diferite, benzi diferite! ;)

CoZzMy2419.04.2009 00:41
:steag_cruce_invers: BATEM UNGHURII ...!!! facem o coregrafie cv ?? despre ei ???
apparte19.04.2009 05:20
:steag_cruce_invers: BATEM UNGHURII ...!!! facem o coregrafie cv ?? despre ei ???

Deocamdata ii batem si la capitolul unguri, noi avem 2, ei au doar patronul :thumbup: !

MFlo19.04.2009 06:32

Foarte tare Apparte. Vom castiga sigur si veti vedea cel mai bun meci al Stelei din acest retur.

p.s Free of Jiji inseamna Steaua fara Jiji. Dr.Adrian, nu te supara, cred ca nu a inteles.

crossman19.04.2009 10:05

bah bah cand e meciu miercuri sau marti??pe pagina principala scrie miercuri iar aici marti

EDIT:nevermind miercuri am gasit

danimarcu19.04.2009 10:18
bah bah cand e meciu miercuri sau mari??

Miercuri,22.04,ora 21-televizat pe Antena1

dupa cum scrie si pe prima pagina a acestui site!

alaturi de steaua19.04.2009 10:43

5-0

CFR is la pamant ,de altfel ca si noi :P

dar am incredere in Steaua ca doar deaia sunt STELIST :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

SzabiStelistu19.04.2009 11:16

vom invinge,dar la limita eu zic 1-0...cam pe la minutul 84 ....gol kapetanos.....ahh si vreau sa-l vad pe Dayro atacant!!ca si returul trecut cand venea de pe banca si reusea sa marcheze aproape de fiecare data cand a intrat pe teren.....si cu c.f.r a marcat:) hai Steaua!

dee19.04.2009 15:16
pronosticul meu: 1 Clujenii trec printr-o faza proasta, in sensul ca exista multa presiune asupra jucatorilor venita din partea patronului, a rezultatelor, a publicului. Fotbalul sub presiunea publicului e mai usor decat sub presiunea mizei, a patronului si a suporterilor, deci sigur jucatorii Stelei vor invinge, la limita, insa vor invinge! :smartass: Sper ca liderii sa nu iasa cu un comunicat prin care sa spuna ca suporterii vor sustine echipa,caci se stie efectul anti-lideri, deci nu va mai exista doar presiunea publicului ci si alta presiune mult mai mare. Castigam cu 2:1.
Virgil19.04.2009 17:15
pronosticul meu: 1 Clujenii trec printr-o faza proasta, in sensul ca exista multa presiune asupra jucatorilor venita din partea patronului, a rezultatelor, a publicului. Fotbalul sub presiunea publicului e mai usor decat sub presiunea mizei, a patronului si a suporterilor, deci sigur jucatorii Stelei vor invinge, la limita, insa vor invinge! :smartass: Sper ca liderii sa nu iasa cu un comunicat prin care sa spuna ca suporterii vor sustine echipa,caci se stie efectul anti-lideri, deci nu va mai exista doar presiunea publicului ci si alta presiune mult mai mare. Castigam cu 2:1.

Exact ce scriam in cronica, un pic mai altfel spus. Multumesc Dee, suntem cel putin doi stelisti in consens. :)

«12312»