Care-i faza cu etapele astea intermediare?Parca am juca in CL!
stadioanele din Romania nu indeplinesc conditiile ca sa se desfasoare campionatul si pe timpul iernii. Nu toate terenurile dispun de sisteme de incalzire a gazonului, ce sa mai vorbim despre sisteme de acoperire al stadionului ... avem pauze mari (iarna, vara) , deci e normal sa fie meciuri mai multe, la interval mai scurt de timp. Lasa ca nu-s fetite jucatorii, sa joace doar asta le e meseria sau sa se reduca nr. de echipe din Liga 1 daca nu fac fata jucatorii la atatea meciuri. (macar in Liga a 2-a n-ar fi rau sa se comaseze 2,3 cluburi, sa nu le mai declara falimentare, ci sa-si continue activitatea. Gigi si-ar fi spalat pacatele in ochii mei daca ar fi preluat Progresul si ar fi aparut Steaua Progresul Bucuresti - (Steaua II+Progresul). Bine ca a venit revolutia si dupa Pazscany la Cluj si au avut inspiratia de a schimba numele clubului, ca de nu Steaua Bucuresti ar fi jucat in 21 aprilie cu Steaua CFR, cum se numea echipa in perioada ('80-'90) :laugh:
revenind la meci, bate Steaua sigur!
Deocamdata ii batem si la capitolul unguri, noi avem 2, ei au doar patronul!
dak e sa o lom asa ... toti suporterii lor sunt unguri ![]()
care sti cat e biletul cu CFR ?????
Deocamdata ii batem si la capitolul unguri, noi avem 2, ei au doar patronul!
2 ? Szekely si mai cine ? ![]()
Bicfalvi parca zicea ca are stramosi suedezi ![]()
Anul trecut aveam un lot mult mai bun .. ii aveam pe Radoi, Dica, MENDOZA, Pepe Moreno .. ce vremuri .. ce echipa aveam atunci
dar sper intr-o victorie cu chefereul
2 ? Szekely si mai cine ?
Bicfalvi parca zicea ca are stramosi suedezi
bicfalvi e ungur
fratele lui e colegul meu la universitate
au niste stramosi suedezi dar vb ungureste
....si apropo...la Cluj nu-s toti unguri
si si Steaua are suporteri unguri.....cum sunt si eu :Pdar ma consider roman atata timp cat sunt cetatean roman!!
Sper intr-o victorie pentru ca stim sa jucam in meciurile mari.Pe de alta parte meciul poate fi si o dezamagire totala,spera insa din tot sufletul nu se intample asa.Poate Lacatus reuseste si el sa lege 2 victorii consecutive returul asta,pentru ca acum ar fi cazul,macar acum in al 12-lea ceas.Asteptam si sprijinul lu' Gigi,indiferent de care va fi el.Hai baieti,aduceti victoria pentru a mai spera la o participare in Europa,oriunde ar fi ea,Europa League sau Champions League
![]()
.Asteptam si sprijinul lu' Gigi,indiferent de care va fi el.
sper sincer sa stai acasa......de tot
Meciul va fi arbitrat de urmatoarea brigada de arbitri:
A: Crăciunescu Teodor (Ramnicu Valcea - Vâlcea)
A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava)
A2: Crângașu Eduard (Ploiești - Prahova)
R: Colțescu Sebastian Constantin (Craiova - Dolj)j)[/b]
bicfalvi e ungurfratele lui e colegul meu la universitate
au niste stramosi suedezi dar vb ungureste
....si apropo...la Cluj nu-s toti unguri
si si Steaua are suporteri unguri.....cum sunt si eu :Pdar ma consider roman atata timp cat sunt cetatean roman!!
Hajra Steaua ! ![]()
Daca ne arbitreaza Craciunescu eu zic ca nu ar trebui sa fie probleme fiindca nu poate nea Arpi sa il mituiasca.
Ala e incoruptibil la fel ca tasu'.
care sti cat sunt biletele ????
Care e pretul la peluza???ca pe www.steauafc.ro skrie doar de paketu ala...
extrem de dificil meciul la cum arata Steaua in momentul de fata,dar sper sa se mobilizeze pentru acest meci,cum face Steaua de obicei in meciurile importante
Care e pretul la peluza???ca pe www.steauafc.ro skrie doar de paketu ala...
Daca un pachet format din 3 meciuri(CFR, Dinamo, rapid, fara cel gratuit cu Otelul) costa 30 RON, inseamna ca pretul unui singur bilet la peluza este de 10RON...logic, nu?!
Daca un pachet format din 3 meciuri(CFR, Dinamo, rapid, fara cel gratuit cu Otelul) costa 30 RON, inseamna ca pretul unui singur bilet la peluza este de 10RON...logic, nu?!
Dar, biletele doar pentru meciul cu CFR se vor putea achizitiona miercuri(22aprilie) in ziua meciului...conducere de c***t.
Daca Steaua nu castiga iar intru in dezamagire???
Cand e meciu miercuri sau marti??pe pagina principala scrie miercuri iar aici martiEDIT:nevermind miercuri am gasit
Meciul se va disputa miercuri 22 aprilie 2009, incepand cu ora 21:00
Initial trebuia sa se dispute marti, asa cu e scris si acum pe site-ul nemodificat al LPF. Ulterior s-a stabilit sa se joace miercuri, asa cum e scris in site-ul CCA-ului, in site-ul oficial al clubului Steaua, in site-ul suporterilor si desigur in primul post al acestui topic.
kapetanos 2 goluri ![]()
Doamne ajuta! Gigi le-a spus ca le da banii chiar daca Steaua merge prost...sper ca asta sa nu ii fi incurajat pe jucatori si sa ne dezamageasca in joc...asa cum fac de multe ori. Am aprins o lumanare de inviere si m-am rugat si pt Steaua noastre mult iubita! Sper sa castigam...tinand cont ca nu mai este Banel...sa speram ca il va baga pe Ochirosii...kapetanos si Semedo...in primul 11!Daca pierdem Lacatus ne paraseste!O veste buna BAfta1
CUMPERI 3 BILETE, VEZI 4 MECIURI!
FC Steaua " CFR Cluj, 22 Aprilie, 21:00
FC Steaua " FC Dinamo, 9 Mai
FC Steaua " FC RAPID, 16 Mai
FC Steaua " Otelul GPENTRU FIECARE PACHET CUMPARAT PRIMITI GRATUIT UN BILET LA PARTIDA FC Steaua " Otelul GALATI DIN 2 MAI.2 MAI.[/b]2 MAI.</b>2 MAI.[/b]
Preturi pentru pachetul premium de 3 bilete:
FOTOLII " 300 LEI
TRIBUNA 0 " 150 LEI
TRIBUNA I " 90 LEI
TRIBUNA II " 60 LEI
PELUZE " 30 LEI
Programul caselor de bilete:
In perioada 15 " 17 aprilie si pe 21 Aprilie, se pot achizitiona doar pachete pentru cele 3 meciuri. Pe 22 Aprilie vor fi puse in vanzare bilete (in limita stocului ramas disponibil) doar pentru partida FC Steaua " CFR Cluj.
Miercuri, 15 Aprilie 12:00 " 18:00
Joi, 16 Aprilie 12:00 " 18:00
Vineri, 17 Aprilie 12:00 " 18:00
Marti, 21 Aprilie 12:00 " 18:00
Miercuri, 22 aprilie 12:00 " 19:00
O persoana poate achizitiona maxim 4 bilete/meci si DOAR avand asupra sa buletinul sau permisul de conducere in ORIGINAL.
Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.
Femeile gravide si copiii au prioritate atat la casele de bilete cat si la intrarea in stadion! Totodata, jurnalistii acreditati de catre FC Steaua, au prioritate la intrarile de la Masa Presei.
Pentru a evita aglomeratia la casele de bilete, va sugeram sa achizitionati biletele din prima zi a punerii lor in vanzare.
In zilele de meci, vanzarea biletelor va fi oprita cu 2 ore inainte de startul jocului.
Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:
1) accesul suporterilor se face doar prin portile indicate pe bilet
2) suporterii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet
3) suporterii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei
4)suporterii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete
5) accesul suporterilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.
Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:
a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
b) cu bauturi alcoolice
c) sub influenta alcoolului
d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)
e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)
f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM
h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica
i) cu camere de filmat de tip handycam
Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.
site-ul oficial
CUMPERI 3 BILETE, VEZI 4 MECIURI!
Urmeaza vreo tombola?
Apoi bilete gratis?Peste cateva etape probabil ca vor popula tribuna cu amaratii aia carora le-a facut Jiji case!...
Atata il duce capul pe Argaseala...
Oare isi dau astia din conducere seama care sunt motivele pt care specatatorul nu mai vine in Ghencea in numar mare?
Cel mai trist este ca multi dintre cei care au renuntat la a mai veni la stadion sunt stelisti adevarati,nu suporteri de conjunctura!...
Parca vezi ca Steaua bate cu un gol de Kapetanos. Asta e atacant adevarat dar asa suntem noi, nu stim sa apreciem valorile si le vindem la nevoie. Cand dau goluri sunt buni da' cand pierdem trebuie sa-i pedepsim
La ce o facut Craiova cu ei,putem sa le dam cam doua goluri.Dar prevad un 1-1
Posturi diferite, benzi diferite!![]()
dar Ochirosii joaca bine pe ambele benzile
...doar nu i da Lacatus ocazia ![]()
si joaca mult mai bine ca Banel ![]()
dar in fine
...ne vedem miercuri seara la nord ![]()
ce bine e
de cei cu abonament numai atat chin cu biletele din ziua meciului:D