Sunt curios cati din cei care posteaza aici gandesc inainte sa apese butonul de "Adauga Raspuns".
1.In momentul cand atmosfera de pe "Ghencea" va fi ca cea de pe "Anfield", eu nu voi mai calca pe acel stadion.
Eu nu am chef sa stau in acelasi stadion cu 27 de mii de drone langa mine. Eu nu am chef sa merg la stadion sa sed, sa urmaresc meciul, sa sparg seminte si sa cand o data la 20 de minute acelasi cantec de rahat care nu are nici o legatura cu echipa mea.
Daca voua va place Anfield, mergeti acolo.
Mie imi plac ultrasii, imi plac cantecele diferite, imi plac urletele si injuraturile la adresa rivalilor, imi plac coregrafiile si bannerele si imi place la nebunie ca a doua zi dupa meci sa nu mai pot vorbi si sa ma doara picioarele de la atata sarit.
2. Nu merge treaba cu becalii?
Ma doare in cot. Eu sunt stelist, nu ma dau batut. Pana nu e ala in pamant sau pana nu e Steaua in posesia altcuiva, eu nu ma dau batut. Nu ma intereseaza daca echipa retrogradeaza sau se desfiinteaza.
Am mai zis-o si o mai zic.
In acest moment, in situatia asta, prefer sa ii dau eu foc echipei, cu mainile mele, decat sa o mai las in labele acelui rozator jegos.
3. Echipa e pe locul ala datorita supoterilor?
BULLSHIT!
Suntem la 11 pct de locul 1 si avem un meci mai putin.
Jucam dezastruos dar suntem la 11 puncte de locul 1. 4 infrangeri ale adverarului ne pot duce pe locul 1.
Dar sa nu discutam despre ce ar putea fi. Sa discutam despre ce a fost si ce este.
Adevarul e ca acest campionat a fost foarte slab. Echipele din Liga 1 au aratat o forma execrabila.
Daca aveam la echipa un patron care nu era un monument al prostiei, daca exista un manager capabil( nu foarte bun, doar capabil) si daca nu aveam un sclav pe post de antrenor, puteam sa fim si cu lotul acesta pe locul 1.
DA, DA!
Cu Nicolita, Kapetanos, Stancu, Dayro si restu, cu astia puteam fi lejer pe locul 1. Dar s-a trezit antrenorul fioros sa faca reprofilari, sa foloseasca tactici nu in functie de lot ci in functie de dorintele patronului si sa bage in teren jucatorii care sunt scrisi pe foile din loja.
Si cica de ce e atmosfera tensionata in lot...?!
4. Si in final, normal ca sunteti suporteri de rezultat din moment ce va intereseaza doar rezultatul.
Atunci cand ii luati apararea unui jeg care injura fosti mari jucatori stelisti care au adus tot timpul numai cinste Stelei, unui pavian care murdareste Steaua, unui vierme care nu merita nici sa paseasca pe acelasi stadion pe care au pasit Ion Alecsandrescu, Boloni, Jenei, Hagi, Marcel Raducanu, etc si va doriti doar ca echipa sa termine pe 2 sa prinda un loc de CL si sa va puteti voi da mari la prieteni, normal ca nu sunteti suporteri adevarati.
Mergeti si luati-va niste tricouri cu free Gigi si lasati-ne!