FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«12345612»
MoWeed21.04.2009 13:57
Proteste inainte, la pauza si la final. si in functie de evolutia scorului, daca suntem condusi cu 2 goluri in min 70 (in cel mai bun caz) putem sa ii dam drumul fara sa mai asteptam finalul.

Este derby-ul in care imi e cel mai tare teama sa nu ne facem de ras de cand tin cu Steaua.

1.Un suporter care isi incurajeaza echipa o incurajeaza si la 0-0 si cand conduce si cand e condusa cu 2 goluri in minutul 70.

2.In Romania exista un singur derby: Steaua-dinam0. Restul sunt meciuri cu echipe mai mult sau mai putin importante...

Protestul trebuie sa continue indiferent de adversarul cu care jucam.

bijoux_bz21.04.2009 14:12
1.Un suporter care isi incurajeaza echipa o incurajeaza si la 0-0 si cand conduce si cand e condusa cu 2 goluri in minutul 70.

2.In Romania exista un singur derby: Steaua-dinam0. Restul sunt meciuri cu echipe mai mult sau mai putin importante...

Protestul trebuie sa continue indiferent de adversarul cu care jucam.

1. daca protestam nu inseamna ca nu ne mai incurajam echipa. putem scapa si noi o injuratura la adresa ciobanului printre numeroasele scandari de incurajare a "jucatorilor" nostri, ca dupa ce am vazut meciul de la medias mi-e teama ca nu mai avem ce sa incurajam...

2. in Romania exista mai multe derby-uri; si uta-Poli e unul dintre ele. Steaua - Dinamo e cel mai important meci in general . daca suntem stelisti fanatici nu inseamna ca nu mai exista si alti fanatici si chiar daca ii detestam trebuie sa stim ca exista .

MoWeed21.04.2009 14:15
2. in Romania exista mai multe derby-uri; si uta-Poli e unul dintre ele. Steaua - Dinamo e cel mai important meci in general . daca suntem stelisti fanatici nu inseamna ca nu mai exista si alti fanatici si chiar daca ii detestam trebuie sa stim ca exista .

Corect; si Poli-UTA poate fi numit derby

Pentru noi stelistii exista un singur derby. Singura echipa care ne este rivala de la infiintare este dinam0. Restul ne-au fost rivale o perioada scurta de timp, ori derby-ul este un meci de traditie....

redondo21.04.2009 15:53
Da?

Stai acasa atunci.

Ati ajuns penibili rau de tot daca vi se pare ca meciul cu cefereul are o importanta asa mare.

Ce sa faci?! "Suporterii" iubesc rezultatul.

Meciul are importanta,deoarece cu o victorie Steaua intra in lupta pentru locul 2 care duce in Liga Campionilor...Steaua fiind singa echipa care va fi cap de serie din echipele romanesti.

Iar eu nu-mi amintesc sa fie pe acest forum un judecator suprem care sa fi dat sentinta cum ca ar fi mai bine fara Becali,deci parerile raman in continuare impartite asta neinsemnand a fi suporter de rezultat.

fredysteaua21.04.2009 16:03

CASTIGAM !!!

cred ca o sa iasa macel !

Daniel-Ionut21.04.2009 16:19

Totusi... cat o sa fie biletul :hmmm:

Ca pe site arata doar pretul la aia cu pachetul de 4 meciuri...

Banuiesc ca 10 RON nu? :happy:

danimarcu21.04.2009 16:25
Meciul are importanta,deoarece cu o victorie Steaua intra in lupta pentru locul 2 care duce in Liga Campionilor...

Deja deveniti ridicoli astia care si-au facut un tel in viata,exact ca Jiji,din ocuparea locului doi!

Cu ce ma incanta pe mine,ca suporter al Stelei din '78,o noua participare in LC?

Pe mine ma intereseaza :

1.Sa plece Becali;

2.Steaua sa redevina ce a fost odata;

3.Sa plece dupa Becali si suporterii cocalari care s-au adunat la stadion odata cu venirea lui Jiji.

Nu avem cum sa castigam maine.

2-2 zic eu.Asta pt ca sunt optimist...

dee21.04.2009 16:44

Eu zic ca ii batem pe CFR-isti, la limita, insa tot vom castiga! Mi-as dori un stadion care sa cante ca pe vremuri, insa daca asta e realitatea, nu-i bai. Tinand cont ca imi doresc tare mult sa ajung si eu pe Ghencea in returul asta sa vad un meci direct, nu o sa-mi pese de ce faceti, ca eu ma duc sa vad echipa jucand si voi canta cu amicii mei cu care voi veni.

Fiecare este liber sa faca ceea ce simte pentru Steaua, doar de aceea exista democratie si nimeni nu are exclusivitate pe Ghencea, deci putem face ceea ce ne dorim fiecare si sa ne respectam reciproc optiunea!

dalexandru2021.04.2009 16:54

Steaua e pe 7 iar dupa meciul asta riste sa urce iar pe 8 daca lucrurile merg cum suntem obisnuiti. Miza extraordinara, va iesi macel... un alt eveniment "special" va fi prezenta lui Jiji si a pupinbecalistilor, scandandu-i numele triumfator, eventual jucatorii cu un banner "welcome home"....

RedScorpyON21.04.2009 16:56

Ce se intampla cu peluzele?Steagurile pe gard si canta pt echipa sau M**E Jiji?:D

Auzisem de o galerie la intrarea de la oficiala?

Care e faza?Stie careva?:D

Stefan8821.04.2009 17:11

Numai terminati pe aici, in frunte cu "stelistul" redondo.Pacifistilor duceti-va si inscrieti-va in Green peace si lasati-ne cu comentariile astea.Pisamas pe Gigi al vostru si pe echipa asta rahat.Doamne ajuta Steaua sa piarda cu 10-0 si sa scapam de fariseii astia de pe stadioane. Steaua nu inseamna rezultate si Gigi,carnatilor. :finger:

dee21.04.2009 17:25

@stefan88

dar de unde stii tu ce inseamna Steaua pentru redondo, pentru mine sau pentru altii? Esti liber sa protestezi cat doresti omule , nu o sa te impiedice nimeni. Asa cum si noi suntem liberi sa facem ceea ce ne dorim doar Steaua nu esti doar TU sau doar altii ca si tine ca sa ne ordoni ce sa facem. Succes cu protestul, dai inainte cu tupeu, lupta si militeaza pentru ceea ce vrei :)

Ronnie21.04.2009 17:29
Numai terminati pe aici, in frunte cu "stelistul" redondo.Pacifistilor duceti-va si inscrieti-va in Green peace si lasati-ne cu comentariile astea.Pisamas pe Gigi al vostru si pe echipa asta rahat.Doamne ajuta Steaua sa piarda cu 10-0 si sa scapam de fariseii astia de pe stadioane. Steaua nu inseamna rezultate si Gigi,carnatilor. :finger:

Daca ne dorim ca Steaua sa castige inseamna ca suntem becalisti?

andrey_ptm_steaua21.04.2009 17:38

Preturi bilete pentru FC Steaua " CFR Cluj:

FOTOLII " 100 LEI

TRIBUNA 0 "50 LEI

TRIBUNA I " 30 LEI

TRIBUNA II " 20 LEI

PELUZE " 10 LEI

Preturi bilete pentru FC Steaua " Otelul GALATI:

FOTOLII " 50 LEI

TRIBUNA 0 " 25 LEI

TRIBUNA I " 15 LEI

TRIBUNA II " 10 LEI

PELUZE " 5 LEI

Preturi bilete pentru FC Steaua " FC Dinamo:

FOTOLII " 100 LEI

TRIBUNA 0 "50 LEI

TRIBUNA I " 30 LEI

TRIBUNA II " 20 LEI

PELUZE " 10 LEI

Preturi bilete pentru FC Steaua " FC RAPID:

FOTOLII " 100 LEI

TRIBUNA 0 "50 LEI

TRIBUNA I " 30 LEI

TRIBUNA II " 20 LEI

PELUZE " 10 LEI

Daniel-Ionut21.04.2009 17:40
Daca ne dorim ca Steaua sa castige inseamna ca suntem becalisti?

N-ai cu cine domle'... :happy:

Fiecare cu parerea lui, dar eu zic ca unii au devenit deja antibecalisti, inainte de STELISTI ;) , si nu poate sa ma contrazica NIMENI :excl:

corado4STEAUA21.04.2009 17:59

Dupa cum se prezinta situatia visul meu ca Ghencea sa fie un mic Anfield se cam naruie!

NU stiu de unde atata tam-tam cu Becali asta! Nimeni nu intelege ca el nu pleaca de aici, multi viseaza dar eu sunt realist si imi dau seama ca el va ramane aici!

proteste la adresa lui i le puteti face in fata casei lui, oriunde dar nu pe stadion, acolo unde multi merg sa sustina echipa!

Si eu il injur, si eu imi doresc sa plece, si eu am protestat pe stadion!

Spuneti-mi daca s-a ajuns la un rezultat! S-a ajuns va spun eu, Steaua pe 6!

Aici s-a ajuns!

Cu protestele pe stadion nu faceti decat sa duceti echipa in jos, ca Becali ramane acolo unde a fost si este!

El se hraneste cu injuriile voastre si nu il intereseaza parerile noastre!

TREZITIVA SI SUSTINETI ECHIPA! PROTESTELE SA FIE INAINTE, LA PUAZA SI DUPA MECI!

bodanelu21.04.2009 18:21

@corado4STEAUA saraca echipa.. e pe 7 din cauza suporterilor...

nu din cauza managementului dezastruos de la echipa, datorat lu` Becali.

corado4STEAUA21.04.2009 18:25
@corado4STEAUA saraca echipa.. e pe 7 din cauza suporterilor...

nu din cauza managementului dezastruos de la echipa, datorat lu` Becali.

din cauza ambelor parti!

daca am gresit cand am spus ca Steaua e pe 6 si ea e pe 7 e din cauza ca nu suport sa mai vad clasamentul tinand cont ca Steaua e acolo unde e!

redondo21.04.2009 18:38

Eu o sa-ti vorbesc frumos,desi nu stiu daca e cazul. Sincer eu nu cred ca vom castiga maine...dar sper.Recunosc ca m-am inselat atunci cand am crezut ca Lacatus mai poate indrepta situatia in pauza de iarna si ne vom lupta la titlu.Referitor la plecarea lui Gigi si la proteste,te intreb altceva...daca in fata casei tale se protesteaza zilnic ca tu sa o vinzi,ce vei face? O vei vinde ca asa vor altii?Becali nu va vinde Steaua,asta e clar,deci daca cineva vrea sa protesteze este liber sa o faca.

PS La faza cu "terminatul" am ramas masca...ce mai m-ai facut praf.Asta e avantajul unui forum...poti spune orice despre oricine fara a suporta consecinte reale...pacat ca nu ne putem intalni sa vedem care e mai terminat.

danimarcu21.04.2009 18:40
din cauza ambelor parti!

daca am gresit cand am spus ca Steaua e pe 6 si ea e pe 7 e din cauza ca nu suport sa mai vad clasamentul tinand cont ca Steaua e acolo unde e!

Bine ca suporti sa vezi ca nu jucam nimic.Sau pe cioban etalandu-si prostia toata ziua la TV...

Locul din clasament e putin cam mult pt ce am jucat in campionatul asta.Nu suporterii sunt vinovati pt jocul echipei,ci Becali/staff-ul tehnic/jucatorii.Daca pe jucatori i-ar influenta atat de mult incurajarile tribunei ar fi trebuit pana acum sa castige LC.Suporterii au fost alaturi de ei pana la sfarsitul anului trecut,dar ei isi bat joc de fotbal de vreo 3 ani incoace...

dee21.04.2009 18:46
Bine ca suporti sa vezi ca nu jucam nimic.Sau pe cioban etalandu-si prostia toata ziua la TV...

Becali la TV nu ma deranjeaza, ba chiar ma amuz , ma deranjeaza cei care il imita pe Becali ( nu modul in care gandeste omul Becali , ci cum interpreteaza ei atitudinea omului,ceea ce vad, limbajul etc.) in viata de zi cu zi, deci nu in fata unei camere de luat vederi, care adopta ceea ce vad fara sa judece, pe astia nu-i suport si-i consider "terminati" de atata prostie. Probabil Stefan88 i-a identificat mai bine, daca a reusit sa faca catalogarea atat de precisa si ne-a inclus in randurile "terminatilor" :-) Poate ca e bine sa ramana Stefanut88 pe stadion, ca sa nu mai fie influentat de nimeni din randurile "terminatilor" ;)

Virgil21.04.2009 19:02

Oameni buni, va rog sa reveniti la topic, altfel ma vad nevoit sa sterg posturile offtopic.

Adrian21.04.2009 19:08

Sunt curios cati din cei care posteaza aici gandesc inainte sa apese butonul de "Adauga Raspuns".

1.In momentul cand atmosfera de pe "Ghencea" va fi ca cea de pe "Anfield", eu nu voi mai calca pe acel stadion.

Eu nu am chef sa stau in acelasi stadion cu 27 de mii de drone langa mine. Eu nu am chef sa merg la stadion sa sed, sa urmaresc meciul, sa sparg seminte si sa cand o data la 20 de minute acelasi cantec de rahat care nu are nici o legatura cu echipa mea.

Daca voua va place Anfield, mergeti acolo.

Mie imi plac ultrasii, imi plac cantecele diferite, imi plac urletele si injuraturile la adresa rivalilor, imi plac coregrafiile si bannerele si imi place la nebunie ca a doua zi dupa meci sa nu mai pot vorbi si sa ma doara picioarele de la atata sarit.

2. Nu merge treaba cu becalii?

Ma doare in cot. Eu sunt stelist, nu ma dau batut. Pana nu e ala in pamant sau pana nu e Steaua in posesia altcuiva, eu nu ma dau batut. Nu ma intereseaza daca echipa retrogradeaza sau se desfiinteaza.

Am mai zis-o si o mai zic.

In acest moment, in situatia asta, prefer sa ii dau eu foc echipei, cu mainile mele, decat sa o mai las in labele acelui rozator jegos.

3. Echipa e pe locul ala datorita supoterilor?

BULLSHIT!

Suntem la 11 pct de locul 1 si avem un meci mai putin.

Jucam dezastruos dar suntem la 11 puncte de locul 1. 4 infrangeri ale adverarului ne pot duce pe locul 1.

Dar sa nu discutam despre ce ar putea fi. Sa discutam despre ce a fost si ce este.

Adevarul e ca acest campionat a fost foarte slab. Echipele din Liga 1 au aratat o forma execrabila.

Daca aveam la echipa un patron care nu era un monument al prostiei, daca exista un manager capabil( nu foarte bun, doar capabil) si daca nu aveam un sclav pe post de antrenor, puteam sa fim si cu lotul acesta pe locul 1.

DA, DA!

Cu Nicolita, Kapetanos, Stancu, Dayro si restu, cu astia puteam fi lejer pe locul 1. Dar s-a trezit antrenorul fioros sa faca reprofilari, sa foloseasca tactici nu in functie de lot ci in functie de dorintele patronului si sa bage in teren jucatorii care sunt scrisi pe foile din loja.

Si cica de ce e atmosfera tensionata in lot...?!

4. Si in final, normal ca sunteti suporteri de rezultat din moment ce va intereseaza doar rezultatul.

Atunci cand ii luati apararea unui jeg care injura fosti mari jucatori stelisti care au adus tot timpul numai cinste Stelei, unui pavian care murdareste Steaua, unui vierme care nu merita nici sa paseasca pe acelasi stadion pe care au pasit Ion Alecsandrescu, Boloni, Jenei, Hagi, Marcel Raducanu, etc si va doriti doar ca echipa sa termine pe 2 sa prinda un loc de CL si sa va puteti voi da mari la prieteni, normal ca nu sunteti suporteri adevarati.

Mergeti si luati-va niste tricouri cu free Gigi si lasati-ne!

dee21.04.2009 19:16

@Adrian

eu cred ca omul a spus altceva, ca i-ar place sa existe un Imn, un cantec, ceva la care sa cante tot stadionul, ca omul care nu face parte dintr-o brigada sa se simta si el util pe stadion. Tu canti mereu, te zbati, agiti, creezi atmosfera,care place tuturor,nu doar celor din peluza, insa poate o data sau de 2 ori pe meci, si ceilalti vor sa fie bagati in seama, sa faca si ei ceva pt echipa. Gaseste un cantec comun, iar in rest tii steagul sus cu manifestarile specifice ultrasilor, caci alea confera farmecul, insa unitatea este imnul. Un stadion care nu canta la unison o data pe meci,un cantec, e ca o adunatura hibrida, nu ca o familie stelista. Injuraturile au si ele farmecul lor, ca doar de aia mergi pe stadion sa te descarci, ideea era ca si ceilalti vor sa faca ceva, sa fie prezenti macar printr-un cantec, o data pe meci.

Si nu mai vorbii tampenii de situatia din Anglia, acolo oamenii se comporta asa din cauza celor ce s-a intamplat in trecut, nu uita de anii '80! de aceea au astia niste masuri drastice, nu inseamna ca se vor lua si la noi sau ca noi, astia mai ne-stelisti ne dorim ca voi sa nu va mai manifestati. Trebuie sa intelegi ca si altii vor sa participe prin ceva si cel mai facil pentru ne-ultrasi, adica cei care nu merg tot timpul la stadion, care nu fac bannere, panze, coregrafii ar fi un cantec! pe asta n-au cum sa-l uite.

corado4STEAUA21.04.2009 19:21

Locul din clasament e putin cam mult pt ce am jucat in campionatul asta.Nu suporterii sunt vinovati pt jocul echipei,ci Becali/staff-ul tehnic/jucatorii.Daca pe jucatori i-ar influenta atat de mult incurajarile tribunei ar fi trebuit pana acum sa castige LC.Suporterii au fost alaturi de ei pana la sfarsitul anului trecut,dar ei isi bat joc de fotbal de vreo 3 ani incoace...

Daca asta numesti u incurajare de castigarea CL, atunci aia de la Liverpool este incurajare de castigat ce... toate cupele din lume sau ce???

«12345612»