FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«13456712»
Adrian21.04.2009 19:25

Stai linistita Dee ca exista multi oameni in tribuna care stau in picioare tot meciul.

Si si daca nu stau in picioare, tot cunosc toate cantelecel ultrasilor si canta alaturi de ei.

Sunt mai putini, intr-adevar, dar sunt.

Cat despre stadionul care nu canta impreuna....

Pai ce sa fac eu daca ei sunt preocupati cu "free Gigi"?!

dee21.04.2009 19:37

si ce sa faca si ei daca ceilalti sunt preocupati de Becali si nu de cantec? ( "fry Gigi")

au adoptat si ei moda de pe stadion : protestul! ( indiferent pt ce sau cine protesteaza, asta e tendinta actuala, nu? lumea protesteaza)

deci, tot ca voi vor sa fie, sa se simta utili.

corado4STEAUA21.04.2009 19:38
Stai linistita Dee ca exista multi oameni in tribuna care stau in picioare tot meciul.

Si si daca nu stau in picioare, tot cunosc toate cantelecel ultrasilor si canta alaturi de ei.

Cat despre stadionul care nu canta impreuna....

Adi eu nu am auzit niciodata la televizor pe cei de pe Anfiel cantand doar 20 de minute! Si suporteri ca aia nu ai sa vezi niciodata! de cate ori ai cantat u cand Steaua era condusa cu 3-0 sau cand nu mai avea nici o sansa sa se califice???

Ronnie21.04.2009 19:41
Sunt curios cati din cei care posteaza aici gandesc inainte sa apese butonul de "Adauga Raspuns".

1.In momentul cand atmosfera de pe "Ghencea" va fi ca cea de pe "Anfield", eu nu voi mai calca pe acel stadion.

Eu nu am chef sa stau in acelasi stadion cu 27 de mii de drone langa mine. Eu nu am chef sa merg la stadion sa sed, sa urmaresc meciul, sa sparg seminte si sa cand o data la 20 de minute acelasi cantec de rahat care nu are nici o legatura cu echipa mea.

Daca voua va place Anfield, mergeti acolo.

Mie imi plac ultrasii, imi plac cantecele diferite, imi plac urletele si injuraturile la adresa rivalilor, imi plac coregrafiile si bannerele si imi place la nebunie ca a doua zi dupa meci sa nu mai pot vorbi si sa ma doara picioarele de la atata sarit.

Pfff... Da acum pe Eurosport 2. (bine, acum urmeaza pauza).

redondo21.04.2009 19:45

Atmosfera de pe Anfield e unica si mie unul imi place cel mai mult.

dee21.04.2009 19:46

stai linistit Adi, mie imi plac ultrasii, mie imi plac fumigenele, mie imi plac coregrafiile gandite, ca eu chiar le analizez, stau ma gandesc, le apreciez pe toate, insa mai ales pe alea facute cu cap (pe langa pasiune), le apreciez pe cele ritimice, compozitiile inchegate, care au un scop, mesaj bine punctat si mai ales cele care confera peluzei un aspect unitar in diversitate, nu dezordine si haos. Crezi ca mie nu-mi plac ultrasii? doar de la T1 vezi perfect si e o placere sa vezi si sa canti macar o data cu ei, sau de la televizor vezi si mai bine absolut toate coregrafiile si tot ceea ce ele transmit. Uneori sunt atat de personalizate incat schimbi canalul, ca nu mai stii la ce te uiti. Oamenii aceia care au facut atat de mult prin coregrafii sunt sustinuti prin cantec de astialalti. E modul in care le areti recunostinta si-ti sustii echipa. Dar daca tendinta e de a protesta , unii vor protesta si ei, daca asa "se poarta".

Imnul Stelei ar trebui sa fie "Desteapta-te , romane!", doar Steaua e o echipa Nationala, cu suporteri prin toata tara. Insa tare ma tem ca unii nici macar imnul tarii nu-l cunosc .

Adrian21.04.2009 19:49

Taticule!

La acel 2-4 cu spurcatii de acum 2 ani, meci pierdut de Steaua de ziua mea, am stat si am cantat tot meciul.

Habar nu ai tu de cate ori am cantat eu la meciuri din alea. Dar asta nu se va mai intampla cat timp becalii e acolo.

Asa cum nu voi mai pune suflet pentru nationala atat timp cat jegul de Sandu e la conducerea FRF(si nu numai el) asa nu voi mai plange nici pentru infrangerile Stelei cat timp becalii e acolo.

O infrangere cu 100-0 nu e mai dureroasa decat situatia in care e Steaua acum.

Voi nu o sa intelegeti asta niciodata.

Tu esti tanar, ai 17 ani(din ce ai zis tu), nu iti mai aduci tu aminte cum era inainte.

Inainte mergeai prin deplasari prin alte orase si te uitai de sus la ceilalti suporteri si inainte si dupa meci, indiferent de rezultat. Acum, cand merg pe undeva, plec capul. Plec capul pentru ca am ajuns de rasul lumii. Plec capul pentru ca toti vorbesc despre becalii cand ma vad pe mine cu fularul Stelei la gat.

Intreaba-l pe taica-to. Zi-i sa iti spuna ce e Steaua adevarata si compara cu ce vezi tu la TV in ziua de azi. Mai vorbim dupa.

Cat despre faza cu Anfield. Aia canta de vreo 3-4 ori pe meci. Nu ma mai enervati cu englezii si cu prostiile lor.

Am vazut eu ce pot englezii. Au un singur cantec toate echipele. Toti suporterii canta "you'll never...." indiferent ca e vorba de Liverpool, Tottenham, Celtic, etc. Toata insula aia e vai si amar de capul ei in materie de Ultrasi.

Atmosferele de pe acele stadioane sunt demne de mila.

Doar niste drone, niste clone fara creier, atat...

Sa vorbim despre Steaua. Anglia nu ma intereseaza.

Fara offtopic!

danimarcu21.04.2009 19:58
Daca asta numesti u incurajare de castigarea CL, atunci aia de la Liverpool este incurajare de castigat ce... toate cupele din lume sau ce???

Nu m-am facut bine inteles.Am vrut sa spun,cu alte cuvinte,ca suporterii stelisti au fost foaaaaaarte rabdatori.Protestele au inceput mult mai tarziu decat jocul slab,care este cam la fel de 2-3 ani.Au fost mereu sustinuti,dar ei jucau mereu prost.De-aia zic ca nu lipsa incurajarilor tribunei este motivul pt care suntem pe 7!

corado4STEAUA21.04.2009 19:58
Intreaba-l pe taica-to. Zi-i sa iti spuna ce e Steaua adevarata si compara cu ce vezi tu la TV in ziua de azi. Mai vorbim dupa.

stiu f multe lucruri din trecut de la tata!

A facut candva parte din galerie, mergea meci de meci, isi lua batai dupa batai, insa si el mi-a spus ca Steaua de acum e Steaua II pe langa Steaua din 84-92'!

enjoy21.04.2009 20:06

ce ne facem daca nu-i nici un ungur adevarat? pe cine batem? :steag_sah_mic:

redondo21.04.2009 20:09
stiu f multe lucruri din trecut de la tata!

A facut candva parte din galerie, mergea meci de meci, isi lua batai dupa batai, insa si el mi-a spus ca Steaua de acum e Steaua II pe langa Steaua din 84-92'!

Si caii manaca ovaz...Normal ca acea echipa era mai buna.Pana in 90 insa.

corado4STEAUA21.04.2009 20:15

Daca e cineva din Sinaia, Busteni, Campina, Comarnic si vrea sa mearga la meci sa imi trimita un mesaj privat! Mai am 3 locuri libere in masina!!!!

Poate asa ajut si eu in vreun fel!

dee21.04.2009 20:37
O infrangere cu 100-0 nu e mai dureroasa decat situatia in care e Steaua acum.

Steaua e farmitata in bucati la toate nivelurile: suporterii sunt divizati, jucatorii sunt dezbinati, nu se regasesc, relatiile dintre conducatori si jucatori sunt tensionate, dintre patron si suporteri etc. Nu victoria e importanta, insa prin simplu fapt ca oamenii ar incuraja Steaua s-ar realiza o unitate macar la nivelul suporterilor, daca ceilalti sunt la pamant, asta era ideea. N-ai cum sa convingi toata lumea sa fie anti Becali, n-ai cum sa convingi pe toti sa fie anti Lacatus, singurul lucru care mai poate resuscita Steaua e unitatea suporterilor, iar aceasta se poate realiza prin incurajarea echipei, deci lumea sa strige pt Steaua, ca acest lucru e comun pt oricare dintre parti. Durerea ar fi mai mica si o sa-ti dea forta de ati duce propriul "razboi"mai departe.

corado4STEAUA22.04.2009 04:26

Am si eu o intrebare! Daca vine si fratele meu(are 10 ani) impreuna cu unchiul meu, cum se procedeaza ca el sa nu plateasca bilet? Trebuie sa ia certificatul de nastere ceva cu el pt a se verifica varsta sau vreun act doveditor?

Virgil22.04.2009 05:18
Am si eu o intrebare! Daca vine si fratele meu(are 10 ani) impreuna cu unchiul meu, cum se procedeaza ca el sa nu plateasca bilet? Trebuie sa ia certificatul de nastere ceva cu el pt a se verifica varsta sau vreun act doveditor?

De ce mai intrebi daca stii? Ia certificatul de nastere al copilului la voi. Pentru orice eventualitate.

Stanici22.04.2009 05:39
Imnul Stelei ar trebui sa fie "Desteapta-te , romane!", doar Steaua e o echipa Nationala, cu suporteri prin toata tara. Insa tare ma tem ca unii nici macar imnul tarii nu-l cunosc .

Da' tu chiar crezi in relatiile de la distanta? O sa iti gasesti perechea pe noidoipunctro, judecand dupa conceptia ta.

In rest, sa ii aplaudam pe adversari dupa meci!

Virgil22.04.2009 06:00

Lăcătuș e pragmatic. Spune ca nu e sigur ca va oferi spectacol, dar ca victoria va fi a Stelei.

"Punem pe primul loc rezultatul! Dacă vom putea oferi și spectacol, o vom face!"

:laugh: Cine ii cere spectacol? Zau daca nu a luat-o razna omul asta!

Stanici22.04.2009 06:18

Alo, tzuparatii pe peluze! I-auziti ultima modalitate prin care se face primul 11 la Steaua. Cica jucatorii cei mai afectati de arestarea lu' Jiji prind loc in echipa. =)). Adica da-l in plm de antrenor, de forma sportiva, de tot... important e sa il iubeasca pe Prealuminos. Ma astept ca, in cateva etape, sa vedem o formula de start formata din tineri negri talentati din straulesti si vadul rosca. Aaaahahaaa, abia astept sa ii vad pe giboni diseara adulandu-si idolul din loja in timp ce asta isi scrie biletelele catre banca tehnica. Dar, oricum, in eventualitatea unui rezultat slab, peluzele vor fi de vina.

alex_costin8022.04.2009 06:38

va fi un meci interesant,eu zic ca o sa batem cu siguranta!

Stanici22.04.2009 06:47
va fi un meci interesant,eu zic ca o sa batem cu siguranta!

Ejty un fin observator al sportului rege.

JDERUL22.04.2009 07:19

Abia acum imi explic eu cum de venea Dunarea cu cota crescuta in plina seceta de primavara: Dyro plangea pe malul Dambovitei care se varsa in Arges care se varsa in Dunare care...nu mergeti pe litoral in minivacanta de ,,1 Mai"pentru ca Marea Neagra va inunda plaja!

Mieluselul Dyro! Cat a plans el despartirea scurta de jjjj! La cate umilinte l-a supus mami Mriusica atat cat a fost jjjj baci in arest! Dar acum calvarul s-a terminat.A venit jjjj-baci,a certat-o pe urdareasa Mariusica si a mangaiat co(rn)itele mieluselului Dyro! Va fii in primul ,,11" si ne va delecta dinnou cu pasul sau saltat de striperita rasuflata si-i vom admira dinnou bentita mai lata ca de obicei pentru ca intre timp cornitele i-au mai crescut!

bestcormo22.04.2009 10:40

A revenit in forta ciobanul si deja a ordonat ca 'balerina' Dayro Moreno sa fie titular.. mi-e scarba...

Pleaca din Ghencea, oier retardat ce esti!!!

David_Steaua200722.04.2009 10:50

Toate ca toate, da exista vreo sansa ca bisnitarii ciocolatii sa dispara pana la sfarsitul acestui mileniu??

bijoux_bz22.04.2009 10:52
Toate ca toate, da exista vreo sansa ca bisnitarii ciocolatii sa dispara pana la sfarsitul acestui mileniu??

nu

kaycee22.04.2009 10:55

prevad un joc haotic cu ocazii sporadice si ratate cu seninatate de Stancu in stilu-i caracteristic. cu putin noroc scapam fara gol si marcam nesperat in min. 87.

«13456712»