Taticule!
La acel 2-4 cu spurcatii de acum 2 ani, meci pierdut de Steaua de ziua mea, am stat si am cantat tot meciul.
Habar nu ai tu de cate ori am cantat eu la meciuri din alea. Dar asta nu se va mai intampla cat timp becalii e acolo.
Asa cum nu voi mai pune suflet pentru nationala atat timp cat jegul de Sandu e la conducerea FRF(si nu numai el) asa nu voi mai plange nici pentru infrangerile Stelei cat timp becalii e acolo.
O infrangere cu 100-0 nu e mai dureroasa decat situatia in care e Steaua acum.
Voi nu o sa intelegeti asta niciodata.
Tu esti tanar, ai 17 ani(din ce ai zis tu), nu iti mai aduci tu aminte cum era inainte.
Inainte mergeai prin deplasari prin alte orase si te uitai de sus la ceilalti suporteri si inainte si dupa meci, indiferent de rezultat. Acum, cand merg pe undeva, plec capul. Plec capul pentru ca am ajuns de rasul lumii. Plec capul pentru ca toti vorbesc despre becalii cand ma vad pe mine cu fularul Stelei la gat.
Intreaba-l pe taica-to. Zi-i sa iti spuna ce e Steaua adevarata si compara cu ce vezi tu la TV in ziua de azi. Mai vorbim dupa.
Cat despre faza cu Anfield. Aia canta de vreo 3-4 ori pe meci. Nu ma mai enervati cu englezii si cu prostiile lor.
Am vazut eu ce pot englezii. Au un singur cantec toate echipele. Toti suporterii canta "you'll never...." indiferent ca e vorba de Liverpool, Tottenham, Celtic, etc. Toata insula aia e vai si amar de capul ei in materie de Ultrasi.
Atmosferele de pe acele stadioane sunt demne de mila.
Doar niste drone, niste clone fara creier, atat...
Sa vorbim despre Steaua. Anglia nu ma intereseaza.
Fara offtopic!