FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«1234512»
b0RMA20.04.2009 21:07
dar Ochirosii joaca bine pe ambele benzile ;) ...doar nu i da Lacatus ocazia ;)

si joaca mult mai bine ca Banel ;)

dar in fine :) ...ne vedem miercuri seara la nord ;):D ce bine e

de cei cu abonament numai atat chin cu biletele din ziua meciului:D

Nu prea sunt de acord cu tine.Ohirosii pe dreapta va centra ca Banel din toate pozitiile...deci mai bine sa ramana pe stanga

andrey_ptm_steaua21.04.2009 00:07
http://www.ygsp.ro/007/#/6 un stelist de doar 16 ani...sper sa nu ramana doar speranta
dee21.04.2009 06:02
Apoi bilete gratis?Peste cateva etape probabil ca vor popula tribuna cu amaratii aia carora le-a facut Jiji case!...

Cel mai trist este ca multi dintre cei care au renuntat la a mai veni la stadion sunt stelisti adevarati,nu suporteri de conjunctura!...

Bucuria vederii unui meci in Ghencea se plateste, nu se vinde, nici nu se cumpara. Chiar si acei oameni au dreptul sa se bucure o data, iar daca Becali le plateste biletul (oferindu-l gratuit) atunci mi se pare un gest de omenie pentru niste oameni care in mod normal nu-si permit sa cumpere un bilet sau sa vina pana la Bucuresti sa vada un meci de fotbal al Stelei. Care-s motivele lui, nu ma intereseaza, pentru mine primeaza gestul in sine. Acei oameni doar stiu ca exista Steaua si ce inseamna ea ,caci daca n-ar sti, nu si-ar mai cumpara tricoul Stelei de la o taraba din p-ta ( asa ieftin si contrafacut) si nici nu l-ar mai imbraca. Atata timp cat pe ulitele satelor sau in cele mai nevoiase cartiere exista copii cu tricoul lui Nicolita, Radoi ,Lacatus sau alti stelisti, inseamna ca ei apreciaza Steaua si cred in superioritatea ei. N-a fost o alegere intamplatoare tricoul cu Nicolita (de exemplu), doar exista o infinitate de tricouri scoase pe piata si cu alti jucatori,care n-au avut un asa de mare succes. La fel si in cazul lui Mirel Radoi. Unii fotbalisti sunt exemple pozitive pentru altii, in sensul ca doar prin munca cinstita iti poti depasi conditia sau altii gen Radoi sunt exemple pozitive de tarie de caracter si atitudine. Steaua a fost iubita datorita superioritatii ei, ce se regasea nu doar in performanta propriu zisa ci si in jucatori, fiecare avand ceva specific, insa per ansamblu echipa era unita si functiona ca un "mecanism". Mi se pare mult mai trist daca acei oameni adusi de Becali pe Ghencea, asa, o data in viata lor , n-ar gasi acolo atmosfera de odinioara, asa cum auzisera ei ca exista pe Ghencea si ar incepe ei, pe zeci de voci sa incurajeze echipa, deci ar iesi un iures de tonalitati, discordanta intre peluze si tribune, (care striga pe voci diferite, fiecare cu ce-l doare mai tare) un dezastru. Unica amintire a omului trebuie sa fie una placuta, ca doar de aceea a ales sa mearga pe Ghencea. In caz contrar putea sa ramana in pta la barfa sau sa stea in fata televizorului. Nu cred ca e cazul la meciul de maine, deci, momentan atmosfera inca mai poate fi asa cum a fost pana acum, insa nu se stie niciodata cum se va transforma.

Sa speram ca echipa va juca bine maine, ca jucatorii se vor concentra, pentru ca Steaua Bucuresti trebuie sa invinga pe CFR Cluj , sa se regaseasca si sa ajunga acolo unde ii este locul!

Cel mai trist este ca multi dintre cei care au renuntat la a mai veni la stadion sunt stelisti adevarati,nu suporteri de conjunctura!...

peste tot e cam la fel, nu doar la Steaua, e un fenomen social, doar lumea evolueaza mereu, doar sensul se poate schimba.

dr.adrian921.04.2009 06:39

sa ajunga acolo unde ii este locul, dar fara Becali.

protestul impotriva acestui impostor trebuie sa continue si mult mai radical decat pana acum. si bineinteles intr-un mod civilizat, nu trebuie sa ne coboram la nivelul lui de ciung amputat la creier

Becali pleaca

JDERUL21.04.2009 06:41

Si eu sunt de aceeasi parere: Steaua trebuie incurajata si sustinuta! Spun asta pentru ca in istorie vor ramane rezultatele Stelei,locul ocupat de EA la finalul fiecarui campionat. Istoria va trece la ,,diverse"sau nu va consemna nimic din cauzele care sa explice varii succese sau insuccese.Faptul ca ne plac sau nu unii sau altii din componentii lotului,ca suntem multumuti sau nu de modul cum conduce Lacatus echipa,ca il vrem sau nu pe V.Argaseala presedinte de club sau ca jjjj este cel putin deocamdata patronul echipei,ne intereseaza doar pe noi. Acestea sunt problemele noastre si numai ale noastre si trebuie sa le rezolvam noi,intre noi si apoi cu ei.Atunci cand suntem in competitie insa,trebuie sa lasam animozitatile deoparte si sa contribuim toti,pe cat poate fiecare,pentru succesul Stelei! Daca vom iesi ,,sa ne spalam rufele in public"ori de cate ori se iveste prilejul,Steaua va fii cea care va avea de suferit,pe termen lung EA va avea de pierdut chiar daca lupta noastra este cat se poate de nobila pentru ca adversarii vor profita.Succesele aduc fani langa echipa.Conform statisticilor aprox.90%din copiii care-si declara dragostea pentru o echipa raman fideli toata viata acesteia.Calitatea fanilor nu se poate controla prin excludere ci prin educatie.

FORTA Steaua! In meciul cu CFR chiar si 1-0 ne aduc tot 3 puncte.Succes baietilor si sa-i incurajam pana la ultimul fluier!

Chiar daca sunt ,,prosti"sunt ,,prostii" nostri! Tot ce vom avea de reprosat sa facem dupa meci.Daca-i vom jgni,s-o facem noi.Sa nu dam altora prilejul sa o faca.

dee21.04.2009 06:43
sa ajunga acolo unde ii este locul, dar fara Becali.

ai dreptate si mie mi se pare normal sa continui lupta pentru o cauza in care crezi cu tarie, caci din moment ce ai inceput-o, trebuie sa o duci pana la capat si sa-ti asumi rezultatul final. Cine seamana vant, culege furtuna! cu totii vrem sa mai apara si soarele in Ghencea, nu doar schimbari periodice dupa cum bate vantul. Dupa furtuna mereu apare Soarele :-) abia astept finalul, sincer, ca mult circ strica. Invinsii sa-si recunoasca infrangerea, deci sa devina castigatori care sa sa lupte pentru Steaua! Cel sau cei care trebuie sa plece vor pleca cu siguranta! Ca sunt mai multi, nu doar unul, toata conducerea, clubul, suporterii trebuiesc remaniati. Probabil abia atunci suporterii adevarati se vor intoarce pe stadion, luand locul celor de conjunctura, asa cum spunea Dani Marcu.

MFlo21.04.2009 07:43

Jderule cata dreptate ai, dar ca de obicei opiniile echilibrate, de foatre mult bun simt, nu prea sunt luate in calcul, trebuie sa fi de-o parte sau de alta a baricadei. Si sunt asa de multe baricade!

Sunt ferm convins ca sustinerea publicului in Ghencea influenteaza intr-un procent foarte mare daca nu rezultatul, macar atitudinea jucatorilor in teren. Sper din tot sufletul sa castigam indiferent de scor dar nu de joc. Plecam cu un mare avantaj, NU JOACA Banel.

roby_spartacus21.04.2009 08:39
S-au pus in vanzare biletepe de la Steaua-CFR??????????? fular-campionii
Virgil21.04.2009 08:46
S-au pus in vanzare biletepe de la Steaua-CFR??????????? fular-campionii

Programul caselor de bilete:

In perioada 15 " 17 aprilie si pe 21 Aprilie, se pot achizitiona doar pachete pentru cele 3 meciuri. Pe 22 Aprilie vor fi puse in vanzare bilete (in limita stocului ramas disponibil) doar pentru partida FC Steaua " CFR Cluj.

Miercuri, 15 Aprilie 12:00 " 18:00

Joi, 16 Aprilie 12:00 " 18:00

Vineri, 17 Aprilie 12:00 " 18:00

Marti, 21 Aprilie 12:00 " 18:00

Miercuri, 22 aprilie 12:00 " 19:00

O persoana poate achizitiona maxim 4 bilete/meci si DOAR avand asupra sa buletinul sau permisul de conducere in ORIGINAL.

roby_spartacus21.04.2009 08:50
Programul caselor de bilete:

In perioada 15 " 17 aprilie si pe 21 Aprilie, se pot achizitiona doar pachete pentru cele 3 meciuri. Pe 22 Aprilie vor fi puse in vanzare bilete (in limita stocului ramas disponibil) doar pentru partida FC Steaua " CFR Cluj.

Miercuri, 15 Aprilie 12:00 " 18:00

Joi, 16 Aprilie 12:00 " 18:00

Vineri, 17 Aprilie 12:00 " 18:00

Marti, 21 Aprilie 12:00 " 18:00

Miercuri, 22 aprilie 12:00 " 19:00

O persoana poate achizitiona maxim 4 bilete/meci si DOAR avand asupra sa buletinul sau permisul de conducere in ORIGINAL.

ms mult !! :D

Virgil21.04.2009 09:14

Sorin Ghionea nu a fost oprit ieri-dimineață in cantonamentul echipei pentru meciul cu CFR de mâine seară.

El a aflat că este suspendat pentru partida cu CFR, după ce a primit un nou cartonaș galben la Mediaș. Fotbalistul credea că nu a acumulat patru avertismente și l-a indus in eroare și pe Lăcătuș. Tehnicianul avea situația lui, dar i-a pus pe cei din stafful său să verifice informația la Ligă, după ce jucătorul ii spusese că poate juca. Până la urmă, locul lui Ghionea va fi luat de Eugen Baciu. Pe lângă experimentatul fundaș central, Lăcătuș nu va putea conta la meciul cu CFR nici pe aportul lui Bănel Nicoliță, și el suspendat. Vestea bună e că George Ogăraru și-a revenit, a fost oprit ieri in cantonament și va juca contra CFR-ului.

De când este finanțată de Paszkany, echipa din Gruia a pierdut toate partidele jucate in Ghencea. În ultimele 11 meciuri disputate in deplasare cu Steaua, formația clujeană nu a obținut nicio victorie, agonisind doar două remize, ultima in anul 1973!

sursa: prosport.ro

bodanelu21.04.2009 09:21

@Jderule inseamna sa ne resemnam cu totii si sa uitam pe cine avem patron. Si ce daca istoria o sa pastreze locul din campionat? Acum cativa ani, mai exact in campionatul 2001-2002, am terminat pe 4, fara sa jucam in europa (Piturca a refuzat Intertoto) si tot esti madru ca esti stelist. Acum trebuie sa luptam pentru ce? Pentru un campionat murdar? pentru banii din Liga? sau sa avem un club curat?

Virgil21.04.2009 10:25

Steliștii au făcut o reverificare a ultimelor rapoarte de joc și Ghionea nu are decît trei cartonașe, ceea ce denotă faptul că nu este suspendat.

LPF a confirmat că Ghionea poate juca mâine impotriva CFR-ului.

sursa: presa zilei

Later edit:

12:45

stancioiu.jpg

Stăncioiu: "Mergem in Ghencea cu intenția clară de a cîștiga"

12:58

1laca-fair-play-thumb.jpg

Lăcătuș: "Sper ca prin dăruire și multă minte să ne apropiem victoria in meciul cu CFR"

Doar de două ori a pierdut Steaua in fața CFR-ului, pe propriul teren, in cele 27 de partide disputate pînă acum, ultimul eșec avînd loc acum aproape 61 de ani (1-4, pe 7 noiembrie 1948).

Iata rezultatele jocurilor disputate intre cele doua formatii, incepand cu 2005, an in care CFR a invins Steaua pentru ultima oara. La Cluj insa.

6 noiembrie 2005: CFR-Steaua 1-0

14 mai 2006: Steaua-CFR 2-0

13 octombrie 2006: Steaua-CFR 4-2

26 aprilie 2007: CFR-Steaua 1-2

19 august 2007: CFR-Steaua 0-0

2 martie 2008: Steaua-CFR 3-1

26 septembrie 2008: CFR-Steaua 1-1

cRiss4Steaua21.04.2009 10:36

Stancioiu poate sa aiba el ce intentie vrea, de fapt cred ca chefereul vine clar cu intentia de a scoate un egal :)) asta parca ii Becali .. sa spuna ca merge cu intentia clara de a castiga la otopeni, dar nu in Ghencea

crossman21.04.2009 10:37
Meciul se va disputa miercuri 22 aprilie 2009, incepand cu ora 21:00

Initial trebuia sa se dispute marti, asa cu e scris si acum pe site-ul nemodificat al LPF. Ulterior s-a stabilit sa se joace miercuri, asa cum e scris in site-ul CCA-ului, in site-ul oficial al clubului Steaua, in site-ul suporterilor si desigur in primul post al acestui topic.

ms asta era motivul de ce intrebam vazusem acolo sus marti si pe prima pagina scria miercuri

Virgil21.04.2009 11:02

Se pare ca jucatorii CFR-ului ne subestimeaza, afirmand ca suntem o echipa de locul 7. Suntem intr-adevar pe locul 7, dar acesta nu este batut in cuie si o victorie maine seara in Templul Fotbalului Romanesc ne-ar propulsa fix in coasta Clujului, la numai 2 puncte diferenta. Atunci vom fi echipa de locul 5, iar in etapele urmatoare e posibil sa urcam pe podium.

Apoi mai vedem. Steaua e hotarata sa nu mai piarda niciun meci.

culio.jpg

Juan Culio: Steaua e o echipa de locul 7. Mergem sa castigam.

Insotit de presedintele Iuliu Muresan, finantatorul Arpad Paszkany a fost in vestiarul campioanei marti dimineata si le-a cerut jucatorilor sa obtina trei puncte in Ghencea.

"Meciul cu Steaua este foarte important pentru noi! Suntem la doar trei puncte de Dinamo si trebuie neaparat sa luam toate punctele in Ghencea", a spus Paszkany in fata jucatorilor.

Bietul Arpi, nu stie ce batuta o sa ia echipa lui!

Gigi Becali, aflat in vestiarul Stelei cu intreg staful, a ordonat fotbalistilor sa castige campionatul!

Asta ar insemna ca Steaua ar trebui sa castige toate cele 9 meciuri pe care le mai are de jucat pana in final. Incepand cu CFR-ul! :thumbup:

Arpi bacsi, ce te faci?

corado4STEAUA21.04.2009 12:16

Cel mai mult imi doresc sa fac parte din suporterii precum sunt cei de la Liverpool!

Am doar 17 ani si m-am indragosti de Liverpool datorita suporterilor care canta indiferent de rezultat!

Oare cand voi trai si eu pe Ghencea acesta clipa? Sa plec fara glas dar cu inima impacata ca am cantat tot meciul pentru echipa ce o iubesc in egala masura cu familia mea!

Ar trebui sa facem ceva sa cante tot stadionul, ar trebui sa facem ceva ca cele doua peluze sa se inteleaga perfect, ar trebui sa facem un cantec care sa le dea puteri jucatorilor Stelei si sa ii facem pe adversari sa se teama sa intre pe teren!

Cand toate acestea vor fi realizabile atunci voi sti ca sunt cu adevarat suporter!

Poate ca unii considera ca e utopic ceea ce am spus mai sus, dar din moment ce in alta parte a fost realizabil acest fapt, se poate face si la noi!

Cu respect pentru toti suporterii Stelei!

LOCUL 1 IN SUFLETUL MEU ESTE Steaua!

LOCUL 2 FAMILIA!

LOCUL 3 Liverpool!

axl21.04.2009 12:22
Am doar 17 ani

LOCUL 1 IN SUFLETUL MEU ESTE Steaua!

LOCUL 2 FAMILIA!

LOCUL 3 Liverpool!

Sa cresti mare!

George Sud21.04.2009 12:38

pt cel de 17 ani cu Liverpool... te astept la meciu cu CFR langa vacarm:) te salut

emerson fittipaldi21.04.2009 12:41

O partida importanta pentru ambele echipe. CFR-ul doreste doar sa se apropie si mai mult de Dinamo, folosind tactica pasilor marunti.

Steaua vrea sa castige un nou titlu, iar tactica necesara nu poate fi decat marsul fortat.

Daca am fi in Anglia, acest meci ar fi unul pe viata si pe moarte, dar pentru ca se disputa intr-un campionat compromis de butoane, arbitri, valize, complicitatea Nasului si a lui Corleone (Gheorghe Constantin nu, pentru ca e pus bine la pastrare) si multe altele care l-au transformat intr-o mocirla, poate fi:

1. un meci supertacticizat. Ceva in genul celui de la Cluj din tur, terminat la egalitate. De data asta meciul jucandu-se in TFR, Steaua va castiga.

2. un meci de totul sau nimic si in acest caz vom vedea ocazii de gol, goluri, greseli de arbitraj, dar si un joc dincolo de limitele sportivitatii. Steaua joaca pe teren propriu si are prima sansa.

3. un meci cuminte, cu Steaua permanent in atac si CFR permanent pe contraatac. Care se poate termina cu victoria oricareia dintre echipe.

Atentie la arbitraj, asta nu se incurca. Da cate cartonase galbene si rosii sunt necesare, pentru ca e Teo Craciunescu, un arbitru relativ tanar care vrea sa-si faca un nume si mai ales vrea sa nu-l pateze pe al tatalui sau, Ion Craciunescu.

corado4STEAUA21.04.2009 13:07
pt cel de 17 ani cu Liverpool... te astept la meciu cu CFR langa vacarm:) te salut

George de cateva zile ma chinui sa fac rost de o masina sa vin la meci, pt ca eu sunt din Sinaia!

Sper ca maine daca ajung sa mai prind ceva bilete la una dintre peluze!

As vrea din toata inima sa ajung la meci si sa imi dau sufletul in tribuna, cu toate ca a doua zi ma duc la scoala si nu voi putea spune nimic pt ca voi fi ragusit!

Voi canta si singur, de nebun ca poate asa se i-a lumea dupa mine si vom canta tot meciul!

radusteaua2321.04.2009 13:16

la meci vom incuraja echipa sau vom continua protestele ce sa stabilit??????

corado4STEAUA21.04.2009 13:38
la meci vom incuraja echipa sau vom continua protestele ce sa stabilit??????

La un asemenea meci consider ca protestele nu mai au ce cauta decat la pauza eventual!

Adrian21.04.2009 13:45
La un asemenea meci consider ca protestele nu mai au ce cauta decat la pauza eventual!

Da?

Stai acasa atunci.

Ati ajuns penibili rau de tot daca vi se pare ca meciul cu cefereul are o importanta asa mare.

Ce sa faci?! "Suporterii" iubesc rezultatul.

bijoux_bz21.04.2009 13:47

Proteste inainte, la pauza si la final. si in functie de evolutia scorului, daca suntem condusi cu 2 goluri in min 70 (in cel mai bun caz) putem sa ii dam drumul fara sa mai asteptam finalul.

Este derby-ul in care imi e cel mai tare teama sa nu ne facem de ras de cand tin cu Steaua.

Cu inima cat un purice si cu o ultima urma de speranta zic:

FORZA Steaua !!!

«1234512»