Apoi bilete gratis?Peste cateva etape probabil ca vor popula tribuna cu amaratii aia carora le-a facut Jiji case!...
Cel mai trist este ca multi dintre cei care au renuntat la a mai veni la stadion sunt stelisti adevarati,nu suporteri de conjunctura!...
Bucuria vederii unui meci in Ghencea se plateste, nu se vinde, nici nu se cumpara. Chiar si acei oameni au dreptul sa se bucure o data, iar daca Becali le plateste biletul (oferindu-l gratuit) atunci mi se pare un gest de omenie pentru niste oameni care in mod normal nu-si permit sa cumpere un bilet sau sa vina pana la Bucuresti sa vada un meci de fotbal al Stelei. Care-s motivele lui, nu ma intereseaza, pentru mine primeaza gestul in sine. Acei oameni doar stiu ca exista Steaua si ce inseamna ea ,caci daca n-ar sti, nu si-ar mai cumpara tricoul Stelei de la o taraba din p-ta ( asa ieftin si contrafacut) si nici nu l-ar mai imbraca. Atata timp cat pe ulitele satelor sau in cele mai nevoiase cartiere exista copii cu tricoul lui Nicolita, Radoi ,Lacatus sau alti stelisti, inseamna ca ei apreciaza Steaua si cred in superioritatea ei. N-a fost o alegere intamplatoare tricoul cu Nicolita (de exemplu), doar exista o infinitate de tricouri scoase pe piata si cu alti jucatori,care n-au avut un asa de mare succes. La fel si in cazul lui Mirel Radoi. Unii fotbalisti sunt exemple pozitive pentru altii, in sensul ca doar prin munca cinstita iti poti depasi conditia sau altii gen Radoi sunt exemple pozitive de tarie de caracter si atitudine. Steaua a fost iubita datorita superioritatii ei, ce se regasea nu doar in performanta propriu zisa ci si in jucatori, fiecare avand ceva specific, insa per ansamblu echipa era unita si functiona ca un "mecanism". Mi se pare mult mai trist daca acei oameni adusi de Becali pe Ghencea, asa, o data in viata lor , n-ar gasi acolo atmosfera de odinioara, asa cum auzisera ei ca exista pe Ghencea si ar incepe ei, pe zeci de voci sa incurajeze echipa, deci ar iesi un iures de tonalitati, discordanta intre peluze si tribune, (care striga pe voci diferite, fiecare cu ce-l doare mai tare) un dezastru. Unica amintire a omului trebuie sa fie una placuta, ca doar de aceea a ales sa mearga pe Ghencea. In caz contrar putea sa ramana in pta la barfa sau sa stea in fata televizorului. Nu cred ca e cazul la meciul de maine, deci, momentan atmosfera inca mai poate fi asa cum a fost pana acum, insa nu se stie niciodata cum se va transforma.
Sa speram ca echipa va juca bine maine, ca jucatorii se vor concentra, pentru ca Steaua Bucuresti trebuie sa invinga pe CFR Cluj , sa se regaseasca si sa ajunga acolo unde ii este locul!
Cel mai trist este ca multi dintre cei care au renuntat la a mai veni la stadion sunt stelisti adevarati,nu suporteri de conjunctura!...
peste tot e cam la fel, nu doar la Steaua, e un fenomen social, doar lumea evolueaza mereu, doar sensul se poate schimba.