FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 1 - 1 (0 - 1)

«14567812»
Melku22.04.2009 10:56

Daca iar o sa jucam varza, o sa plec dupa prima repriza ! Ma duc sa beau :naughty:

Virgil22.04.2009 10:57

In ciuda mistocarilor de pe aici eu sper ca Dayro sa faca un meci bun si sa ajute echipa sa invinga.

Primul vinovat de faptul ca Dayro nu da randamentul scontat e Lacatus, care nu-l lasa sa joace ce stie mai bine. Uite asa se distruge un jucator. Dandu-l pe mana unui antrenor care nu se pune niciodata in pielea jucatorului. El stie una si buna. Ca el a fost super jucator si acum e simbol. Cam putin din pacate.

Facand abstractie de tot ce se intampla, presimt ca diseara Steaua va castiga. DEsi castigand ii va face un bine imediat lui Dinamo, echipa de zdrente umane!

Melcule, de plecat poti pleca, dar nu te duce la bautura ca-i pacat de bani. Du-te la fete. Daca ai vrajeala corespunzatoare, nu te costa nimic.

red&blue_boy22.04.2009 10:57

Nu stiu daca pe seara va reusi Steaua sa se mobilizeze,doar asa ar putea bate CFR,pentru ca prin joc e clar ca nu,neavand prea multe idei si cu cine.Sau poate da Dayro ca Arshavin aseara pt Arsenal 4 goluri,daca tot-l impune Gigi in echipa. :bananadance: Vai,a fost distrus fara Becali.Si cand te gandesti ca Dayro i-a zis lui Gigi ca nu-l paseaza pe Dica pt ca e slab.El abia trage spre poarta.Ma gandeam ca s-a mai potolit Becali,dar incet incet isi revine.

D4v1dstelist22.04.2009 11:11

CFR e praf in momentul de fata.Simt ca ii batem.Noi nu vom pierde niciodata cu 4-0 cu nici o echipa din Liga I.

bijoux_bz22.04.2009 11:17
In ciuda mistocarilor de pe aici eu sper ca Dayro sa faca un meci bun si sa ajute echipa sa invinga.

Primul vinovat de faptul ca Dayro nu da randamentul scontat e Lacatus, care nu-l lasa sa joace ce stie mai bine. Uite asa se distruge un jucator.

de acord. Dayro a fost golgheter in america de sud si nu juca mijlocas de banda cum il baga " antrenorul ": nostru. juca in plm atacant. asta e...

redondo22.04.2009 11:18
prevad un joc haotic cu ocazii sporadice si ratate cu seninatate de Stancu in stilu-i caracteristic. cu putin noroc scapam fara gol si marcam nesperat in min. 87.

Daca mai e Kapetanos in teren atunci.

crysty1422.04.2009 11:20

Dayro trebuie sa castige singur un meci important pentru a-si reveni...

bijoux_bz22.04.2009 11:31

nu cred ca e vorba numai de Dayro.. asa era si cu Dica toata lumea il critica dar de fapt nu juca nimeni.. pur si simplu nu mai merge echipa. ne trebuie un antrenor. asta e singura solutie

think_again22.04.2009 11:47

scor corect 3-1 pentru Steaua!!!bagati la pariuri si va imbogatiti:))la fel cum a prins ala in anglia...cota de 500:1.

danimarcu22.04.2009 12:50
        .Noi nu vom pierde niciodata cu 4-0 cu nici o echipa din Liga I.

Nu,noi pierdem constant la diferenta de un gol... :thumbdown:

Si,oricum,nici CFR nu cred ca a pierdut cu 4-0 in Liga1 in ultimii 2-3 ani.

De acord cu cei ce sunt de parere ca Dayro nu da randament din cauza ca nu e pus unde trebuie.

scor corect 3-1 pentru Steaua!!!bagati la pariuri si va imbogatiti:))la fel cum a prins ala in anglia...cota de 500:1.

Cota e de 18 pt scor corect 3-1,e o cota buna dar numai daca iti place sa joci la surprize..))

Azazello22.04.2009 12:55
Toata insula aia e vai si amar de capul ei in materie de Ultrasi.

Atmosferele de pe acele stadioane sunt demne de mila.

Doar niste drone, niste clone fara creier, atat...

Asa o fi, dar nici nu le simt lipsa. Si asa ca fapt divers au trei echipe in semifinalele CL. Bine ca avem noi ultrasi !

SzabiStelistu22.04.2009 13:03

eu presimt ca Dayro va da un gol sau mai multe!!sa nu uitam ca e acelasi jucator care a intrat repede in inimile fanilor!!!dar atunci avea cu cine sa joace!!Mendoza,Pepe,Dica!!!si...juca pe postul de ATACANT!!(daca imi aduc bine aminte)sper ca tutularii vor fi urmatoarele!!: Zapata,Ogararu,Goian,Ghionea,P.Marin,Semedo,Toja,Tiago,Ochirosii,Dayro,Kapetanos!!!

danimarcu22.04.2009 13:11
sper ca tutularii vor fi urmatoarele!!: Zapata,Ogararu,Goian,Ghionea,P.Marin,Semedo,Toja,Tiago,Ochirosii,Dayro,Kapetanos!!!

:yeahh::yeahh: Esti tare!...

On-topic: Nu va mai faceti iluzii,de unde nu este nici Dumnezeu nu cere!...

dee22.04.2009 13:17
de unde nu este , nici Dumnezeu nu cere!...

esti si mai tare! :thumbup:

bestcormo22.04.2009 13:19
nu cred ca e vorba numai de Dayro.. asa era si cu Dica toata lumea il critica dar de fapt nu juca nimeni.. pur si simplu nu mai merge echipa. ne trebuie un antrenor. asta e singura solutie

intre Dica si Dayro e o mica-MARE diferenta.. unul avea valoare si dadea goluri destul de des, iar altul e un circar penibil care stie doar sa cada, sa se plimbe si sa protesteze..

in primul rand ne trebuie jucatori valorosi.. p-astia nici Benitez nu-i face sa joace fotbal..

MoWeed22.04.2009 13:19

M-am saturat de fitele lui Dayro de vedeta. Indiferent pe ce pozitie ar juca, ar trebui sa fie totusi capabil sa faca o preluare sau un dribbling. Si scuza ca ar fi obosit de munca pe care o face ca mijlocas nu tine deoarece asta se plimba pe teren nu alearga. Dica a facut mult mai multe pentru Steaua decat Dayro si, totusi, columbianul are parte de mult mai multa rabdare...

De la inceputul campionatului, Dayro se plimba pe teren(sunt cateva meciuri mai bune, dar prea putine tinand cont de asteptarile lui). Ca si caracter este un 0 daca ceea ce se zvoneste ca i-a zis lui Jiji este adevarat...

bodanelu22.04.2009 13:24
Asa o fi, dar nici nu le simt lipsa. Si asa ca fapt divers au trei echipe in semifinalele CL. Bine ca avem noi ultrasi !

Aia au mangement, au conducatori, au antrenor, au jucatori.

Noi avem doar suporteri...;)

bijoux_bz22.04.2009 13:30

eu cred ca Dayro poate face diferenta intr-un meci. trebuie doar schimbata mentalitatea echipei... doar e aceeasi care a eliminat galata si s-a calificat in LC desi nici atunci nu juca foarte stralucit. hai sa le dam putin credit jucatorilor, chiar daca au si ei o parte din vina , pana la urma pe astia ii avem si altii de valoare nu cred ca o sa mai vina ; eu zic ca Lacatus trebuie sa schimbe neaparat ceva daca nu va trebui sa fie el schimbat .

Stanici22.04.2009 13:47
esti si mai tare! :thumbup:

Tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti...

Kellerman22.04.2009 13:56
Sunt curios cati din cei care posteaza aici gandesc inainte sa apese butonul de "Adauga Raspuns".

1.In momentul cand atmosfera de pe "Ghencea" va fi ca cea de pe "Anfield", eu nu voi mai calca pe acel stadion.

Eu nu am chef sa stau in acelasi stadion cu 27 de mii de drone langa mine. Eu nu am chef sa merg la stadion sa sed, sa urmaresc meciul, sa sparg seminte si sa cand o data la 20 de minute acelasi cantec de rahat care nu are nici o legatura cu echipa mea.

Mai pe scurt, esti un huligan iar suporterii de pe Anfield sunt spargatori de seminte? fratele meu, iti spun sincer, si nu doar ca sunt fan Liverpool, dar Anfield e cel mai frumos stadion din lume cand vine vorba de atmosfera. Spune-mi tu cati jucatori de la noi din echipa inteleg ce le cantam noi ? Dayro credeti ca intelege ceva daca (,) cantam ca ratatii "Ce drog ciudat" ? spune-mi tu un jucator de la Liverpool care sa nu inteleaga ce i se canta. Iar pentru inteligenta ta, suporterii lui Liverpool nu sunt spargatori de seminte, nu sunt huligani, nu canta 20 de minute pe meci. Canta tot meciul, au coregrafii/bannere MULT mai frumoase decat a ultrasilor, stiu sa si injure, dar intr-un mod placut. (vezi cantecul F**k off Chelsea FC) si spre deosebire de voi ultrasii, au si cantece mai multe si care suna mult mult mai frumos decat Forta Steaua si Hai Steaua sau M*e dinam0.

Asa ca te rog nu mai compara tu ultrasii cu suporterii de pe Anfield, mai special spus, din peluza KOP pentru ca nu ai tu dreptul de a te lua de ei. Cand o sa avem noi atmosfera ca pe Anfield, atunci o sa avem si echipa de Liga Campionilor. Crezi ca fanii lui Liverpool nu sunt in "razboi" cu patronii americani ? dar la ei ajunge un banner si cantecul "we shall not be moved" si gata pentru ca ei isi iubesc echipa. Cati dintre voi ati canta pentru Steaua la 3-0 pentru Dinam0 in Ghencea in minutul 90 (doamne fereste...) ? asa ca nu te lua tu de suporterii de pe Anfield, faci o mare greseala.

Sa revenim ontopic la meci, sper sa bata CFR pentru ca vreau o curatenie la Steaua ! si asta nu poate veni cu victorii pentru ca asta inseamna ca Lacatus va ramane.

KERATOCONUS22.04.2009 13:56

Ce seamana miza partidei din seara asta(Steaua - CFR) cu cea din sezonul trecut(Dinamo - CFR 1 - 2). Insa, noi NU suntem prostituate precum cainii spurcati.

crysty1422.04.2009 14:00

@Kellerman

Uita-te la meciurile lui Liverpool cand joaca cu echipe mai "mici", si spune-ne atunci care este atmosfera...

bodanelu22.04.2009 14:05
Mai pe scurt, esti un huligan iar suporterii de pe Anfield sunt spargatori de seminte? fratele meu, iti spun sincer, si nu doar ca sunt fan Liverpool, dar Anfield e cel mai frumos stadion din lume cand vine vorba de atmosfera. Spune-mi tu cati jucatori de la noi din echipa inteleg ce le cantam noi ? Dayro credeti ca intelege ceva daca (,) cantam ca ratatii "Ce drog ciudat" ? spune-mi tu un jucator de la Liverpool care sa nu inteleaga ce i se canta. Iar pentru inteligenta ta, suporterii lui Liverpool nu sunt spargatori de seminte, nu sunt huligani, nu canta 20 de minute pe meci. Canta tot meciul, au coregrafii/bannere MULT mai frumoase decat a ultrasilor, stiu sa si injure, dar intr-un mod placut. (vezi cantecul F**k off Chelsea FC) si spre deosebire de voi ultrasii, au si cantece mai multe si care suna mult mult mai frumos decat Forta Steaua si Hai Steaua sau M*e dinam0.

Asa ca te rog nu mai compara tu ultrasii cu suporterii de pe Anfield, mai special spus, din peluza KOP pentru ca nu ai tu dreptul de a te lua de ei. Cand o sa avem noi atmosfera ca pe Anfield, atunci o sa avem si echipa de Liga Campionilor. Crezi ca fanii lui Liverpool nu sunt in "razboi" cu patronii americani ? dar la ei ajunge un banner si cantecul "we shall not be moved" si gata pentru ca ei isi iubesc echipa. Cati dintre voi ati canta pentru Steaua la 3-0 pentru Dinam0 in Ghencea in minutul 90 (doamne fereste...) ? asa ca nu te lua tu de suporterii de pe Anfield, faci o mare greseala.

-Adica sa ne apucam sa facem cantece in engleza sa inteleaga si Dayro?

-Arata-mi o coregrafie mai misto la cei de pe Anfield mai frumoasa decat ACAB-ul peluzei nord Steaua.

-Nu sunt huligani pe stadion sunt pe strazi :D

-Nu, nu canta. Au acelasi cantec imprumutat.

-Ultrasii stelisti au zeci de cantece. Se vede ca nu ai fost in deplasari unde Nord+Sud Steaua cantau o gramada de cantece, dar voua va e greu sa le intelegeti si sa le invatati.

-Banere mai inteligente? Arata-mi 20 de banere care sa bata mesajul grupului banda ultra de la munchen. Sau mesajul baietiilor de la nucleo din giulesti cu Vali bulgaru. Sau coregrafia din giulesti..

te rog frumos, da`mi mesaje private cu pozele.

Stanici22.04.2009 14:49

Ma, terminati cu discutiile despre psalmii cantati de tristii aia fara pic de pasiune si reveniti la meciul Stelei.

uvictor22.04.2009 15:00
Ce seamana miza partidei din seara asta(Steaua - CFR) cu cea din sezonul trecut(Dinamo - CFR 1 - 2). Insa, noi NU suntem prostituate precum cainii spurcati.

Adevar graiesti! Sper sa-i calmam ca sunt cam cu nasul pe sus-vezi ce a declarat marele capitan cadu zilele trecute!

«14567812»