FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii Tg Jiu - FC Steaua

«1234569»
sasel07.04.2009 19:08

BA DE CE NU ZICETI NIMIC DE Lacatus SA IL LUATI DRACU ACASA VOI AIA DE LA SUD CA NUMAI DIN CAUZA VOASTRA NU ISI DA DEMISIA !!! CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ISTORIA Stelei !!! Lacatus LASA-NE, LASA-NE

alexmk1707.04.2009 19:08

Eu am spus ca pierdem! Pai a zis-o Laca: "Am muncit mult pentru victoria asta cu Bistrita!"

Pentru cine nu stie, Bistrita era cea mai slaba, cand am jucat cu ei! Acum e Farul! Dar pun pariu ca Farul nu pierde vineri in Ghencea! In acest moment, Steaua este cea mai slaba echipa din Liga1! Si nu e la 'shto si nici nu sunt de vina jucatorii!

hypno07.04.2009 19:09

dik bulane, freeee Gigi !

Sa ma ** in avertizarea voastra. Uite asa pe romaneste. Marii administratori lu' peste care s-or trezit sa ma avertizeze pt ca ei nu stiu sa citeasca.

Pana una alta deschid o casa de pariuri. Marele pariu este locul pe care termina Steaua anul' asta; de la 6 in jos. Eu sper la un 9-10.

Jiji face puscarie, Steaua va fi vanduta si va incepe iarasi reconstructia.

pana una alta dik bulane, freeee Gigi !

AmuntBoy07.04.2009 19:09

cred ca avem cel mai slab antrenor din istorie

atata timp cat tot joaca cu Banel si pe langa asta il pune sa bata orice faza cand el e cel mai slab din toata Liga 1 la executari de cornere si lov libere

m-am cam saturat de lipsa asta de profesionalism la noi

Baciu unul dintre cei mai diformi sportivi , om care tot este la Steaua .. si nush dc !!!!!!

szekely nu este in lot

Ochirosii nu este bagat in seama de 2 ani de zile

Tudose nu este icenrcat nici macar 2 minute

avem acum o rusine de echipa si cam trebuie sa suferim nu avem ce face :(

Sper sa plece odata gibonul de la echipa si sa se schimbe ceva

Am urmarit azi emisiunea cu Hagi despre Academia lui, si mi-a placut ce am auzit

slab si el ca antrenor, dar barem este un profesionsit 200% nu niste agiamii cum sunt angajatii clubului de acum

oricum am trecut pe Pro TV azi m-am saturat sa vad acelasi joc de 2-3 ani ....

MIREL6RADOI07.04.2009 19:09

Laca,fost mareeeeeeeeeeeeee jucator,antrenor mic,mic,mic,mic!

senzor0007.04.2009 19:09

"Lacatus,Lacatus,Lacatus!!!"

Joint07.04.2009 19:10

Laca, simte-te !!! daca cunosti termenul asta... si poate il iei si pe idolul tau - Banel. plecati nene, ca ne-ati imbolnavit de nervi si de scarba.

David_Steaua200707.04.2009 19:11

Clatiti-va ochii pe Pro TV,ca ne imbolnavim dreq cu clovnii astia!!

Suntem penibili,nu avem nici antrenor,da nici jucatori!!

Sezonul asta nu-mi doresc decat sa scoatem macar un egal cu Dinamo in Ghencea si sa nu retrogradam!!

In rest, multa sanatate tuturor ca o sa avem mare nevoie!!

Cu Steaua pana la moarte!!

cred in steaua mea07.04.2009 19:12

Lasati ca in minutul 87 iar pune Dumnezeu mingea pe capu' lui Kapetanos si facem 1-1, iar Lacatus o sa zica, ca am avut un meci greu si ca si un egal este bun pan' la urma pentru ca am intalnit o echipa in forma, iar ca totul nu e pierdut !

( PS: Am luat bataie si de la Otelul si de la Otopeni.. n-ai treaba ;) )

alexmk1707.04.2009 19:13

Uite un tampit care trebuie sa joace la Steaua, ca Laca l-ar baga! E la Porto si i-a dat pasa lui Rooney! Asta e Banelul lor!

gabinho07.04.2009 19:13

Bon. si meciul pe net unde se poate vedea? sau ma rog...ce a mai ramas din el...

predatorpulse707.04.2009 19:15

Dupa ce am vazut prima repriza a meciului cu Pandurii,am decis,ca pentru prima oara in viata mea de stelist(sunt stelist de vreo 13 ani),sa nu mai ma uit la repriza a 2-a. Este aceeasi poveste,aceasi prostie dureroasa,aceeasi mediocritate pe care le vad de 3 ani incoace mai ales in deplasare. Probabil ca o sa se gaseasca pusti sa ma acuze de non-stelism insa aleg sa ii ignor in acest momente.

Nu mai pot sa ma uit pentru ca deja este prea mult aceasta lipsa de respect la adresa suporterilor Stelei,deci si a mea. Inteleg ca poti sa joci slab,sa gresesti insa frate sa faci asta 3 sezoane la rand,cu deplasari jenante si meciuri acasa penibile e prea mult pentru orice suporter. Am mai trait perioade jenante(vezi perioada Piturca) insa acum avem joc penibil,lipsa de rezultate + rusinea de a-l avea pe Becali patron,prin tot ce face si zice. S-au strans prea multe.

Pe Becali l-am citit de demult insa Lacatus este o mare dezamagire pentru mine. Am si eu cateva intrebari:

-de ce este Banel titular pe dreapta la Steaua cand szekely si Semedo sunt mai valorosi decat el? Din 10 centrari in prima repriza a dat una buna si nu e un caz izolat. A facut 2 meciuri bune in tot acest sezon,cele cu galata si si-a asigurat locul de titular. Omul nu are valoare,pur si simplu,ce naiba,Ogararu a dat o centrare perfecta dintr-o pozitie mult mai grea din prima iar tiganul trebuie sa si-o potriveasca 10 zile pana sa dea si el una buna.

-ce pana mea cauta Semedo pe stanga cand el e dreptaci si mereu trebuie sa-si intoarca mingea(deci e previzibil)?

-care e rolul lui toja? Ba pe stanga,ba pe dreapta,ba in centru si in nici una din aceste parti nu joaca extraordinar. Fiind unul dintre putinii stangaci ar trebui tinut unde joaca Semedo acum iar Semedo sau szekely sa joace pe dreapta.

Sper ca v-a placut golul pandurilor,creatie a lui alex Piturca,un jucator care cica nu avea loc la Steaua. Nu e mare jucator,dar e in forma,puteam sa-l luam macar ca imprumut. Dupa cum vedeti,Pandurii sunt o echipa varza insa noi suntem mai varza,la echipa e un haos de nedescris. O sa-i facem pe multi eroi,pentru ca echipa asta e Steaua doar cu numele,acum e momentul in care toti pot sa faca puncte cu noi. Pai doar anul trecut ne-am impiedicat de 3 din ultimele 4 clasate daca nu ma insel asa ca n-avem de ce sa ne miram.

As vrea sa castigam insa eu unul nu mai suport aceasta umilinta. Eu mai am 2 obiective pentru acest sezon: sa scapam de Becali(sa stea la puscarie sau sa vanda echipa) si sa batem pechinezii in Ghencea.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alexmk1707.04.2009 19:15
Bon. si meciul pe net unde se poate vedea? sau ma rog...ce a mai ramas din el...

Care meci?? Asta cu Steaua??? Incepe repriza a doua, dar e acelasi meci de la inceputul anului! Nu jucam nimic si nu castigam nimic! Deci, considera ca l-ai vazut si spera sa ne lase Laca!

MIREL6RADOI07.04.2009 19:17

AHAHAHA,daca intra Lovin,nu mai pot de la atata ras! :naughty:

strezahuzum07.04.2009 19:17

Poti sa-l vezi aici : http://www.web4tv.org/gsp%20tv.htm . Cred ca suntem masochisti rau astia de ne mai uitam. Acum am aflat ca Szekely nu e nici macar in lot. Daca nu e accidentat dar aceasta jignire la adresa fotbalului numita Nicolita e titular, atunci chiar ca nu mai e nimic de zis despre antrenorul Lacatus.

alexmk1707.04.2009 19:18

PredatorPulse, zici ca nu l-ai ghicit pe Lacatus! E uite ca eu il injur de la inceputul sezonului si am spus de el din campionatul trecut, cand era seria aia de victorii!

Nu stie fotbal, Steaua e in criza si el intra pe toate posturile sa vorbeasca la emisiuni! Pai daca ar fi stiu fotbal, ar fi stiut ca Banel nu stie sa dea cea mai simpla pasa, ca Baciu e catastrofa si ca Lovin e varza, de exemplu!

De tactica sau altele nu are rost sa vorbim, pentru ca in afara de injuraturi, Lacatus nu stie nimic! Cu el trebuie sa vorbesti folosind organe si ma-sii!

valentin2day07.04.2009 19:18

http://www.free-hdtv.go.ro in Internet Explorer si apesi pe GSPTV

se vede destul de bine daca e de vazut ceva

alexmk1707.04.2009 19:22

S-a accidentat Ovidel! Intra Looooooooooooovvvvvvvvvvinnnnnnnnnnnnnnn! Acest Messi al nostru!

Devine tragi-comedie!

White_R07.04.2009 19:22
BA DE CE NU ZICETI NIMIC DE Lacatus SA IL LUATI DRACU ACASA VOI AIA DE LA SUD CA NUMAI DIN CAUZA VOASTRA NU ISI DA DEMISIA !!! CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ISTORIA Stelei !!! Lacatus LASA-NE, LASA-NE

DACA ADUCI TU UN ANTRENOR CARE CU PARASUTISTII ASTIA SA FACA PERFORMANTA ITI DAU TOATA AVEREA LUI Jiji:)

Catalyn0707.04.2009 19:23

intra marele Lovin ! Genial

predatorpulse707.04.2009 19:23

@alekmk17,vroiam sa spun ca ma dezamageste in continuare. Imi era clar de demult ca nu e un antrenor valoros insa credeam ca va invata din greseli. M-am inselat. Cum zicea si strezahuzum,cine se uita in continuare la repriza a 2-a fie e masochist fie e un om foarte foarte rabdator(eu ma credeam un om foarte rabdator pana la acesti ani negri negri de tot ai Stelei).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alexmk1707.04.2009 19:24
DACA ADUCI TU UN ANTRENOR CARE CU PARASUTISTII ASTIA SA FACA PERFORMANTA ITI DAU TOATA AVEREA LUI Jiji:)

Daca pui o pensionara chioara si surda, o sa antreneze mai bine ca Lacatus! :steag_sah_mic:

MIREL6RADOI07.04.2009 19:24
AHAHAHA,daca intra Lovin,nu mai pot de la atata ras! :naughty:

LOOOOOOOOOOOOL intra Lovin! :clap:

Laca,lasa-ne.....te rog frumos!!!!

andrey_ptm_steaua07.04.2009 19:24

INCREDIBIL....suntem condusi si in locul lui Ov. Petre intra tot un inchizator....ole,ole multumim simbolule

White_R07.04.2009 19:26
Daca pui o pensionara chioara si surda, o sa antreneze mai bine ca Lacatus! :steag_sah_mic:

OK FIE CUM ZICI TU, MAI BINE DECAT Lacatus DAR TOT NU FACE PERFORMANTA PARIEZ DECI MARE BRANZA CA VA FI PE LOCUL 6 IN LOC DE 7. UITE SUNT INDULGENT VA FI CHIAR PE 3 CU UN SURDOMUT DAR TOT NU E MARE BRANZA NICI LOCUL 3 DECI CARE E CASTIGUL REAL ? NU MAI BINE ADUCI FOTBALISTI ADEVARATI ?

«1234569»