inainte de fotbalisti adevarati ne trebuie un antrenor adevarat
inainte de fotbalisti adevarati ne trebuie un antrenor adevarat
INCREDIBIL....suntem condusi si in locul lui Ov. Petre intra tot un inchizator....ole,ole multumim simbolule
Hai sa credem ca e un vis urat si ca defapt noi ne uitam la un meci de FIFA 09 jucat de un pusti care debea si'a luat calculator ! ![]()
off topic
Dah cum l-au gasit astia pa hulk ala la tokio verdy venit moca .Degeaba dai ciobane 2 milioane pe un jucator daca il aduci tu dupa capul tau de oaie spurcata
INCREDIBIL....suntem condusi si in locul lui Ov. Petre intra tot un inchizator....ole,ole multumim simbolule
Steaua daca nu joaca cu inchizator la ce valoare are ia 3-0.
ba sa-mi bag ****
ma uit la Liga Campionilor ca nu jucam nimic ca de obicei poate ne bate si Farul sa ne batem la retrogradare ![]()
La-ca-tus, La-ca-tus, La-ca-tus, La-ca-tus, La-ca-tus,
))))))))
Eu am devenit imun, nu pot sa ma mai enervez. Traiesc acelasi sentiment ca la ultimele meciuri ale nationalei. Piturca si Lacatus sunt facuti din acelasi aluat de antrenori, dar macar Piturca a avut 2 calificari.
Oricum galeria o sa-i scandeze numele in continuare si Lacatus nu va pleca prea curand. Cu putin noroc poate scapam de retrogradare.
Asta e...
Era nevoie de Lovin! a dat o pasa geniala de la mijlocul terenului spre Zapata! Banel bate corner! 7 din 7 batute prost! Aici a ajuns Goian dupa ce a sarit la 3 metri in aer!
Semedo-out
Dayro -in!
O sa vedem fitze!
Hai sa credem ca e un vis urat si ca defapt noi ne uitam la un meci de FIFA 09 jucat de un pusti care debea si'a luat calculator !![]()
foarte tare hai ca am ras si in seara asta de ceva , bin e zis!!!
cred ca tot staffu Stelei ar trebui sa stea vreo 2 sapt langa oier la mititica sub acuzarea de prestatie sub limita penibilului minim ... Lacatus,chiar esti ca Piturca,vezi ca echipa se duce dreacului in C si tot traiesti din vise si povesti ca avem vreo sansa sa facem cv sezonu asta...du-te,DU-TEEE TARE DE TOT Lacatus,mai bine ne antreneaza femeia de serviciu,cred ca tot luam locu 3
Ohoo, iese Semedo si intra Dayro. Ole ! Bravo Laca ! Nu care cumva sa iasa Nicolita !
Esteeeeee! Galben Lovin! Daca i-ar da rosu si lu' asta si lu' Banel! Ce bine ar fi!
OK FIE CUM ZICI TU, MAI BINE DECAT Lacatus DAR TOT NU FACE PERFORMANTA PARIEZ DECI MARE BRANZA CA VA FI PE LOCUL 6 IN LOC DE 7. UITE SUNT INDULGENT VA FI CHIAR PE 3 CU UN SURDOMUT DAR TOT NU E MARE BRANZA NICI LOCUL 3 DECI CARE E CASTIGUL REAL ? NU MAI BINE ADUCI FOTBALISTI ADEVARATI ?
Toja eu zic ca s-a adaptat destul de bine
foarte tare hai ca am ras si in seara asta de ceva , bin e zis!!!
Pustii din ziua de azi dupa cateva ore de joc devin experti la joc.
Laca dupa 2 ani de antrenorat tot praf a ramas.
nuj daca mai este cazul sa o spun , dar totusi o spun : asta nu este Steaua noastra ... este doar o gluma proasta . scz de cliseu dar asta este tot ce pot spune despre ceea ce vad !!!
Stancu il concureaza serios pe Nicolita la capitolul "penibil". Nu stiu daca a avut vreo faza la care sa nu piarda mingea de indata ce a fost atacat de primul adversar.
gooooooooollllllllllll Mirel Radoi din penalty....macar un motiv de bucurie asta seara ![]()
Toja eu zic ca s-a adaptat destul de bine
Toja arata a fotbalist dar ce cauta: Baciu, Lovin, Nicolita, Gaffata, si ar mai putea intra si altii
mai fratilor, lui Lacatus macar ii sade freza si nu are jeaca de homosexual CA CArtu
Imi vine sa vomit cand vad asa zisu "joc" prestat de Steaua asta,joc care tine de ani buni de zile si parca nimeni nu-l ma schimba odata din cauza mentalitatilor "luminate" ce le avem pe banca si a "mintilor luminate" gen Lovin,ovidel si Banel,cu pase de 80 de metri peste tot terenu,inclusiv peste stadion...BAAH,SUNTETI O RUSINEEE,mi-e scarba frate de toate gloabele care sunt in echipa asta,sa se duca frate in Antarctica poate au acolo noroc cu genu asta de "fotbal"
2-0
:D
:D
:D ![]()
incredibil gol! De portar!
2-0!
Lacatus, se aude in fundal!
Inca unu si nu s-au prezentat
Avem sanse reale la titlu ![]()
Bah au ajuns astia sa faca show cu noi , multumim Laca nu stiu daca un alt antrenor diin divizia a ne putea duce asa de jos