FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa României : Rapid II - Steaua

«1234567»
Virgil21.09.2005 13:23

Nu trebuia sa pierdem in fata unei echipe de doi lei din divizia B.

Nu vreau sa vorbesc mai mult pentru ca nu am vazut meciul.

Vreau sa subliniez doar ceea ce a spus un antrenor de divizia A,inainte cu o zi de desfasurarea acestui tur al Cupei.

"Pe un teren greu,valorile se egalizeaza" a zis el.

Ceea ce a spus se oglindeste la meciul nostru in rezultatul dupa 120 de minute de joc.0 - 0.

Ce a urmat a fost loterie.Loteria loviturilor de departajare.Parca asa se spune.Ei au fost mai norocosi.Poate ca au avut si un portar mai bun.

De semnalat,din franturile pe care le-am vazut la Prima TV,ca ai nostri au inaugurat echipamentul de rezerva.Tricou galben,sorturi si jambiere negre.

Din pacate,rezultatul final a fost negru ca echipamentul de la brau in jos(vorba lui Giovanni).

Cu aceasta iesire rusinoasa din Cupa,am adus bucurie dusmanilor din toata tara.Cititi de curiozitate pe forumul GSP si veti vedea caracterul infect al ciorilor,cainilor si nu in ultimul rand al aplaudacilor Curvei din Timisoara.

PS De parca in finala s-ar califica toate si nu va veni randul fiecareia.

Avem suficient timp sa radem si noi.

Pana una alta si gunoierii mari si javrele,s-au calificat chinuit,cu cate un gol marcat.

Ce sa spun..."mari"echipe.

Vom trai si vom vedea cine o sa rada mai bine.

Din cate stiu,"cine rade la urma,rade mai bine".

FORZA

sile-jardel21.09.2005 13:44

Dar de ce e de vina numai Gigi?Dar marele antrenor pe care il avem nu are nici o vina?Ne-a pierdut trei meciuri capitale pina acum/nu stie sa faca o scimbare si il doare undeva de Steaua.El se amuza mereu

UltraSS21.09.2005 13:51

Cine ii lua apararea aici pe forum lui Lovin sa vad daca mai are de comentat ceva..omul e praf nu joaca absolut nimic chiar daca intalneste pe Milan sau pe puradeii astia de azi..afara cu amatorii astia de la Steaua!....doamne cat pot sa ii urasc pe gunoierii astia care doar sa injure stiu!moarte tiganilor spurcati!

Virgil21.09.2005 13:57
AM AJUNS BATAIA DE JOC A RAPIDULUI PENTRU 10 ANI DE ACUM INCOLO!!!

Montreal,nu dramatiza.

Ii vom bate cat de curand in campionat si ii vom avea la degetul mic de la piciorul stang.

10 ani de-acum incolo?

Hm.

Exagerezi si tu la suparare.

O sa-ti treaca.

Eu ma gandesc deja la meciul cu Iasiul,cand ne vom razbuna pe bietii ieseni pentru acest rezultat neonorant.

Pana la urma a fost un act de caritate facut de ai nostri echipei de divizie B.Vor primi si amaratii aia cate 1000 de parai de la zgarcitul de Copos.Cat primesc ei intr-o jumatate de sezon(se zice).

Daca nu cumva i-o fi amagit.

FORZA

kyd21.09.2005 14:31

Al-2-lea an consecutiv cand suntem eliminati din cupa de o echipa de div.B

Rusine jucatorilor care au fost pe teren,rusine Oleg si colegii lui de pe banca

superoaie21.09.2005 15:10
Al-2-lea an consecutiv cand suntem eliminati din cupa de o echipa de div.B

Rusine jucatorilor care au fost pe teren,rusine Oleg si colegii lui de pe banca

rectific , rusine Gigi , Protasov si nu in ultimul rand jucatorii.niste nesimtiti , indiferenti fata de culori , fata de traditie...

FanSteaua4Life21.09.2005 15:32

nu mai pot...simt ca tampesc in acest sezon...supercupa cu Dinamo, eliminarea cu rosemborg, meciul cu Dinamo din campionat, si acuma sa ne bata o echipa de divizia B???...este prea de tot...nu stiu a cui e vina, oare avem ghinion, sau poate au noroc contracandidatele noastre, sau poate e vina lu Jiji sau a lui Meme, poate a lui Protasov sau a jucatorilor, poate chiar vina noastra a suporterilor, oricare ar fi motivul nu mai suport, cand am vazut cum joaca azi cu rapid 2 imi venea sa ma duc draq, in prima repriza mi-am dat seama ca nu o sa ne calificam, nu poti trata toate meciurile asa, trebuie luate masuri, daca nu o sa ajungem de rasul lumii...

Acrhine21.09.2005 15:41
nu se poate sa ne facem de ras in fiecare an in cupa sa ne scoata numai divizionare B am ajuns o rusine!! Rusine sa va fie pt acest meci in care ne faceti de ras!!
noname21.09.2005 15:45

incercati sa va ridicati din fata calcului si sa veniti si pe stadion ;).

ADRIAN PACURAR21.09.2005 15:51

Mai am fost , am vazut , am plecat cu capul plecat , trist si scarbit de jocul total dezinteresat , de apatia jucatorilor , atacam cu un singur jucator sa va fie rusine mercenarilor!Nu meritati nici o pretuire jucati numai cand este vorba de bani ,numai atunci!Sunteti si ramaneti una dintre cele mai nesimtite echipe din istorie , indolentilor nu v-am vazut pe unul trist la iesirea de pe teren!

iancu dragosh21.09.2005 16:15

Este intradevar o eliminare cat se poate de rusinoasa, insa cred ca dramatizam putin cam mult. Fara discutie ca Steaua trebuie sa joace pentru fiecare trofeu pus in jos, iar toata lumea de la club trebuie sa lase capul jos dupa aceasta infrangere.

Cu toate acestea nu este sfarsitul lumii. Nu o sa ramanem pe dinafara in UEFA si nici nu o sa facem un campionat modest. Probabil ca o sa ajungem cel putin in grupe iar in primavara o sa sarbatorim titlul 23.

Este normal sa ne fie rusine dupa un astfel de meci si este normnal sa fim suparati pe cei care "au pus umarul" la acest esec. Insa nu este normal sa ne deslantuim la dresa unor jucatori care au facut destul de multe pentru acest club( Oprita, Dumitru) sau care vin dupa 2 ani de inactivitate ( Curt si Balan).

Dup acest joc sunt altii care nu au scuze: Lovin, Nesu, P. Marin, Cristea si bineinteles iubita nostra conducere. Sincer crec ca era mai bine sa jucam cu echipa de tineret decat cu o echipa formata din jucatori nerefacuti sau iesiti total din forma.

weber_p21.09.2005 16:17

Da ca insusi patronul a dat ordinul ca grosul echipei sa ramana la odihna ce mai vreti! Nu era un obiectiv pt ei nu s-au spetit muncind asa ca noi am ramas in ploaie si apa care era pe fetele noastre nu era numai de la ploaie!! Eu am plans a 3 oara pt aceasta echipa de nervi!! nu se poate asa ceva!! n-am ajuns la meci si am vazut meciul de la munca! toti colegii mei sunt stelisti si fiinca am avut treaba prin ploaie am vazut meciul din ploaie! Tot ce pot sa mai zic acum e rusine, rusine, rusine! Am vazut o echipa de impiedicati care nu merita nici sa fie rezerve la Steaua! Singurul care mi-a placut a fost acest incredibil Goian! Se dedica la orice meci ca si cum ar fii ultimul!! Bravo! Restul rusine! Radoi trage la poarta rateaza si incepe sa rada!! De cine radea? De noi sau de neputinta lor!???? Dak poate cineva sa-mi raspunda chiar va rog sa-mi raspundeti!! Macar voi suporterii!!!

ADRIAN PACURAR21.09.2005 16:34
Este intradevar o eliminare cat se poate de rusinoasa, insa cred ca dramatizam putin cam mult. Fara discutie ca Steaua trebuie sa joace pentru fiecare trofeu pus in jos, iar toata lumea de la club trebuie sa lase capul jos dupa aceasta infrangere.

Cu toate acestea nu este sfarsitul lumii. Nu o sa ramanem pe dinafara in UEFA si nici nu o sa facem un campionat modest. Probabil ca o sa ajungem cel putin in grupe iar in primavara o sa sarbatorim titlul 23.

Este normal sa ne fie rusine dupa un astfel de meci si este normnal sa fim suparati pe cei care "au pus umarul" la acest esec. Insa nu este normal sa ne deslantuim la dresa unor jucatori care au facut destul de multe pentru acest club( Oprita, Dumitru) sau care vin dupa 2 ani de inactivitate ( Curt si Balan).  

Dup acest joc sunt altii care nu au scuze: Lovin, Nesu, P. Marin, Cristea si bineinteles iubita nostra conducere. Sincer crec ca era mai bine sa jucam cu echipa de tineret decat cu o echipa formata din jucatori nerefacuti sau iesiti total din forma.

Gresesti , gresesti si iara gresesti este catastrofal, acesti jucatori nu joaca decat pt bani , li se rupe de tine suporter al Stelei!Este inadmisibila eliminarea!
noname21.09.2005 16:39

pe langa asta nesu a fost singurul care a alergat ... dar poate te-ai uitat la alt meci sau poate nu se vede bine la televizor

Captain RedBlue21.09.2005 16:49

Nu-mi va fi niciodata rusine ca sunt suporter al Stelei, dar umilinta provocata in urma acestei contraperformante, eliminarea din cupa in fata unei echipe de coada clasamentului in divizia B, este prea mare! Ce argumente mai poti sa aduci intr-o asemenea situatie, in fata zambetului ironic al unui dinamovist? Ca echipa ta a avut o zi proasta in fata unor jucatori de valoarea esalonului secund? Penibil...

Le-a fost data ocazia de atatea ori sa se afirme... Cei care nu-si merita locul la Steaua trebuie sa plece! Cei care gresesc nepermis de grav trebuie sa plateasca!

iancu dragosh21.09.2005 17:17

Bineinteles ca aceasta infrangere este inadmisibila. De asemnea modul cum reactionam noi este inadmisibil. Jucatorii ar trebuie amendati si atat. Au jucat prost? s-au facut de rusine? nici o problema sa li se blocheze primele. Cei care nu au valoare de Steaua sa plece.

INSA. NU TREBUIE BAGATI TOTI IN ACEEASI OALA.NU TREBUIE SA NE PUNEM LA INDOIALA VALOAREA DUPA FIECARE INFRANGERE RUSINOASA SI DUREROASA.

La ora actuala suporterii Stelei si-au pierdut total echilibru. Peste o saptamana o sa fim tot Steaua, cea mai performanta echipa de fotbal din Romania.

Am impresia sunt pintre noi oameni care se bucura la victoriile Stelei doar pentru ca pot sa se laude in fata cunostinitelor dinamoviste si rapidiste. Poate pentru voi nu este nici o problema dar eu nu sunt de acord astfel de atitudini.

alex ripper21.09.2005 17:36

nu am fost la meci pt ca eram la munca...iar rezultatul l-am aflat de la un caine care a tinut sa rada de mine...nu m-a durut ca a ras de mine.m-a durut ca am fost eliminati de ultima echipa din divizia b seria 2...si cel mai rau m-a durut ca era vorba de rapid II...daca era petrolul sau alta echipa in afara de rapid II sau Dinamo II poate ca acceptam infrangerea altfel.dar ca tu Campioana Romaniei,echipa care batut valecia care a ajuns departe in Cupa UEFA sa te bata o echipa de rezerve a rezervelor e inadmisibil.cum spunea si Adi daca nu aud de prime nu joaca nimic. RUSINE ECHIPEI

ADRIAN PACURAR21.09.2005 17:50

Amice fara suparare nu cred ca deslusesti ce am reprodus aici , nu le contesta nimeni valoarea , le contestam vesnica indolenta fata de fotbal in momentele in care nu se dau prime grase asta contestam .Cat despre partea a doua te intreb domnule ati fost macar la meci?Numai bine si la veniti mai pe stadioane .

horse3721.09.2005 18:02

! ai innebunit echipa mea? vrei numai banuti!? da' mandrie, palmares si pt mine supoterul tau echipa mea nu joci? echipa mea, ma vrei pe stadion, pe vant, ploaie, soare sa fiu cu tine si la bine si la greu. da' tu echipa mea ce faci? ne umilesti, ne faci de cacao in fata unei echipe de divizia b. si in fata cui!? a ciorilor de categoria aIIa!

rusine este numele tau echipa mea!

onlySteaua21.09.2005 19:05
Nu conteaza cupa....

cum dracu sa nu conteze?

conceptia asta(nu ma refer direct la tine) denota o lipsa crasa de caracter si de fair play.si nu in ultimul rand,o mare Lasitate.

din pacate asta-i adevarul!

FanSteaua4Life21.09.2005 19:29

Nu trebuie sa ne fie rusine ca suntem Stelisti, ar trebui sa ne fie rusine cu ce jucatori, antrenori, conducatori avem in echipa...Noi suporterii venim la meciuri, ne sacrificam pentru voi, uni care vin din provincie sa vada "marile vedete" dorm prin gara pana a doua zi cand au trenul, stau in ploaie, in frig, striga pana le ies plamani din piept si voi ce faceti? Ne faceti sa ne simtim penibil, nu noi ar trebui sa ne simtim penibil ci voi dragi componenti ai echipe Steaua Bucuresti, aveti macar idee ca sunt unii care plang si sufera pentru voi la fiecare meci pierdut aiurea? Sa va fie rusine, sunteti penibili...

iancu dragosh22.09.2005 02:49
Amice fara suparare nu cred ca  deslusesti ce am reprodus aici , nu le contesta nimeni valoarea , le contestam vesnica indolenta fata de fotbal in momentele in care nu se dau prime grase asta contestam .Cat despre partea a doua te intreb domnule ati fost macar la meci?Numai bine si la veniti mai pe stadioane .

In primul rand postul meu nu a fost cu trimitere la tine si la faptul ca, sustii tu, jucatorii se gandesc numai la prime. Eu am vrut sa le raspund celor care isi pierd increderea in echipa foarte usor. Dupa un astfel de meci este normal sa fim revoltati sa cerem sanctiunii dar atat. Sunt unii care dupa trei victorii cred ca o sa castigam Cupa UEFA, iar dupa doua infrangerii se tem ca o sa retrogradam. La aceasta atitudine am facut eu referire in post-ul meu.

ps. nu inteleg ce legatura are daca am fost la meci. Nu ma asteptam ca tocmai de la un admin sa vina acest tip de atac. Nu imi purta mie de grija ca la stadion o sa ma duc la fel de des ca pana acum. (nu vad de ce ar trebui sa ma simt obligat sa ma laud cu prezentele mele pe stadionul din Ghencea sau pe)altele)

sorin_77722.09.2005 03:07

O rusine de meci si o rusine de echipa. Aceste rezerve nu au ce cauta nici macar la echipa a doua a Stelei... poate 4 victorii pe linie in campionat sa ne mai stearga din suparare... si o calificare mai rapida in primavara europeana...

sorin_77722.09.2005 03:14
....

pana atunci, nu credeti ca ar fi bine pentru noi sa bata rapidul pe Dinamo? eu zic ca ne-ar prinde tare bine!

LOGIC ca ne-ar prinde bine... Dar parca si un egal nu ar strica... :wink:

ADRIAN PACURAR22.09.2005 04:50

"E rusinos că ne-a batut o echipă de Divizia B care nici nu trage la promovare. Se pare că nu ne prieste Cupa Romaniei, din moment ce pierdem."

Mirel Radoi, fundaș Steaua asa ceva nu se spune nu ne prieste , mai MERCENARILOR!

«1234567»