Dupa tragerea la sorti Steaua a picat cu echipa a doua a rapidului.
Nu cred ca o sa avem probleme cu o echipa care a fost invinsa pana acum de Craiova (1-0)si Astra (6-1) in primele 3 etape.
Dupa tragerea la sorti Steaua a picat cu echipa a doua a rapidului.
Nu cred ca o sa avem probleme cu o echipa care a fost invinsa pana acum de Craiova (1-0)si Astra (6-1) in primele 3 etape.
si cand se va juca?
In baza Pro RAPID? :lol:
Anul asta vreau sa vad cum luptam si pe acest front!!! Avem poate cel mai numeros lot din tara si ar fi pacat!
Am vazut cand se joaca: 21 septembrie, la ora 16:00 pe terenul Rapid II...
Sper ca anul acesta sa avem un parcurs mai lung in Cupa si s-o castigam pt ca ne-am cam dezvatat sa triumfam in aceasta competitie. Un event n-ar strica, nu-i asa? Stiu ca avem obiceiul sa neglijam cupa dar este in trofeu important care prea a ajuns la caini in ultimii ani.
Ar fi frumos sa castigam anul acesta si Cupa dar prefer un parcurs mai lung in Cupa UEFA. Sper sa putem rezista cat mai mult pe trei fronturi(campionat, Cupa UEFA si Cupa Romaniei). Rapid II nu cred ca ne va pune probleme. Asta daca ne concentram si nu tratam cu lejeritate meciul.
Cupa prin definitie in ultimii ani e a noastra. :wink: Isi trimit rapidistii jucatorii la echipa secunda si atunci sa vezi meci...Tot e bine ca nu ati cazut cu U Cluj. :wink:
mai reddog...cupa e a voastra in ultimul timp...dar nu totdeauna a fost castigata corect...anul trecut trebuia sa iesiti in semifinale...
Trebuia, sau nu...A fost a noastra. In meciul cu Nationalul am condus clar jocul, ii bateam oricum. Voi de ce nu ati ajuns in finala? A fost greu?
Trebuia, sau nu...A fost a noastra. In meciul cu Nationalul am condus clar jocul, ii bateam oricum. Voi de ce nu ati ajuns in finala? A fost greu?
S-a vazut imediat in campionat cum i-ati "dominat" pe bancari cu un arbitraj corect.
2003-2004 - Altmayer (Dinamo - astra)
2004-2005 - Serea (Dinamo - FC National)
---------------
Probabil cele mai rusinoase vicieri de rezultat din fotbalul de dupa revolutie.
Yap... Dinamo prin definitie fura. Paradoxal ![]()
Cum spuneau o gramada de oameni, printre care si stelisti, daca se rejuca meciul nu ne mai dadeau nici macar un gol. A fost o cadere de moment, pe contracatac ne-au surprins. Nu ne mai iesea nimic. Lasa tu meciurile din campionat ca era vorba de Cupa.
Da, intr-adevar, am huiduit pentru ca arbitrul respectiv ne-a privat de toata bucuria, de toata placerea de a fi castigat, ne-a furat gloria unui meci castigat oricum. Mare echipa e si Nationalul asta.
Mare echipa e si Nationalul asta.
Pai este nu? Nu v-a dat 4-0 in Cotroceni? :lol:
Mare echipa e si Nationalul asta.Pai este nu? Nu v-a dat 4-0 in Cotroceni? :lol:
5-1, da nu se pune. I-au lasat patrupezii sa castige. Ca daca vroiau ei... aparea din pamant din iarba verde un nenea Serea si se rezolva problema.
De fapt e simplu ![]()
Si cel mai infocat dinamovist a recunoscut "greselile" lui Serea din meciul vostru cu Nationalul. Lasa ca anul asta se va intampla cu noi si luam noi cupa. mi-ar placea sa fie in dauna voastra si tot in semifinale ca sa vad si eu 4 derby intr-un singur an competitional...
Nu s-a vazut deloc jocul lor superior? Nu s-au vazut combinatiile din atacul dinamovist cu Serea in mare verva?? Ce naiba?????? Putin respect pentru jocul in viteza(de acordare a penalty-urilor inexistente) si combinativ (prin eliminarea jucatorilor de la national).
Era foarte ushor...dar a fost mai bine...de ce?
1. Daca jucam si in cupa probabil ca nu mai ajungeam asa departe in UEFA, cine stie, poate da poate nu;
2.Pai daca am castiga noi tot ce e posibil in fiecare an nu am mai aveam cu cine concura in campionat si ar fi foarte plictisitor, asa ca va mai lasam si pe voi sa castigati pana la o anumita limita, asa mentinem spiritul competitiei ridicat;
mie unul mi-ar place ca in cupa sa joace rezervele si macar pana in semifinale sa continue ei traseu... De ce sa nu ajunga si ei pana acolo macar. Eu zic ca rezervele Stelei sunt peste jucatorii Titulari ai Nationalului. Ar trebui sa puna osul. Protasov joaca cupa cu rezervele si cere sa bata tot altfel nu pupa in teren alaturi de titulari NICIODATA!!!!
din 1999 nu am castigat cupa...cred ca e timpu sa vina cupa 21.. :wink:
da ai dreptate ar fi cazul sa vina cupa numarul 21 in Ghencea!
din 1999 nu am castigat cupa...cred ca e timpu sa vina cupa 21.. :wink:
cred ca e timpul sa vina 23, apoi 21, iar apoi 1(prima Cupa UEFA)
:wink:
Daca am lua Cupa UEFA i-am imbolnavii pe catei... dar nu ar fi frumos sa ii batem pe ei in finala? :lol: :lol: :lol:
Mi-ar place sa castigam tot anul acesta si sa o facem in ultima faza in dauna cateilor... :lol: :lol: :lol:
Meciul cu Rapid II,un meci de natura sa nu ne creeze probleme.
Singura intrebare care se impune este :
"Va dori oare actionarul majoritar sa continue competitia,sau este cel putin la fel de greu ca anul trecut sa lupte pe trei fronturi,si va renunta la cel mai putin important dintre ele?"
pai daca nu ne calificam in Cupa UEFA de ce sa renuntam la cupa...si chiar daca ne-am califica, sunt jucatori profesionisti, ar trebui sa faca fatza, asa se calesc si invata ce e fotbalul...
Daca am lua Cupa UEFA i-am imbolnavii pe catei... dar nu ar fi frumos sa ii batem pe ei in finala? :lol: :lol: :lol:
Mi-ar place sa castigam tot anul acesta si sa o facem in ultima faza in dauna cateilor... :lol: :lol: :lol:
Doamne Sorine carui fapt se datoreaza aceste vise frumoase ale tale???
Cupa nu stiu daca o veti lua, in ultimul timp pe ea scrie FC Dinamo. Iar campionatul...nu se stie.
Se mai intoasce roata Reddog... Cat priveste scrisul de pe cupa, e cam masluit de la un timp incoace :lol: