FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa României : Rapid II - Steaua

«12347»
FanSteaua4Life14.09.2005 20:42
Daca am lua Cupa UEFA i-am imbolnavii pe catei... dar nu ar fi frumos sa ii batem pe ei in finala?  :lol:  :lol:  :lol:

Mi-ar place sa castigam tot anul acesta si sa o facem in ultima faza in dauna cateilor... :lol:  :lol:  :lol:

Doamne Sorine carui fapt se datoreaza aceste vise frumoase ale tale???

Cupa nu stiu daca o veti lua, in ultimul timp pe ea scrie FC Dinamo. Iar campionatul...nu se stie.

ar fi interesant, chiar foarte...insa, reddog, "nu ne mai da cu cupa la cap", sar putea sa se stearga numele echipei tale de pe ea, este scris doar de forma, :wink:

chrishornzz15.09.2005 07:23

mai reddog, esti amuzant:)

mie in locul tau mi-ar fi jena sa vorbesc, avand in vedere ca "performantele" lu' Dinamo se rezuma la Cupa Romaniei, si mai ales ca din 1990 incoace, numarul de puncte acumulate de Dinamo in cupele europene este MAI MIC decat numarul punctelor luate de Steaua in sezonul trecut in Cupa UEFA :lol:

Bya_617.09.2005 17:42

Sti care ii problema ca la Dinamo in anii trecuti aproape toate meciurile erau blaturi.si stiu dc spun asta.noi cand castigam campionatul,il castigam corect si cinstit,in schimb voi va bucurati degeaba.

weber_p18.09.2005 05:13

Dinamo a castigat pana cum niste cupe ale Romaniei! Cate?? si cate are Steaua?? Noi avem 22 de titluri de Campioni ai Romaniei voi cate aveti?? Steaua are 1 Cupa a Campionilor Europeni! voi ce aveti??

sa fim seriosi dak e sa vorbim de istorie noi o scriem in timp ce voi o invatati doar!

Meciul cu rapid 2 ar fii frunos sa-l jucam cu rezervele! sa vedem si noi la ce nivel sunt acesti jucatori! dak e sa pierdem asta e! am vazut un exemplu foarte bun ca acest lucru se practica chiar acasa la Valerenga!

Oricum azi vreau sa vad caini umiliti cum pleaca din Ghencea cu cozile intre picioare!!

SteauaToronto19.09.2005 22:15

Se pare ca meciul se va juca pe arena Giulesti!

Virgil20.09.2005 02:54

Meciul se va disputa pe Giulesti,impotriva unui Rapid II intarit cu jucatori de la prima echipa.

"Noi ne vom prezenta la acest meci cu juniorii,pentru ca aceasta competitie nu reprezinta obiectiv pentru Steaua",a dezvaluit marele conducator.

E intr-adevar greu sa lupti pe toate fronturile,cu un lot restrans valoric,dar sa pierzi de buna voie,sfidand si jignind celelalte 20 de Cupe ale Romaniei aflate in vitrina clubului,e gestul unei persoane care nu sufera pentru fotbal.

Si nici pentru Steaua.Pentru ca pierzand in acest mod,orgoliul Stelei,al suporterilor ei,va fi calcat in picioare.

Greco,dupa meci,te astept cu un articol cel putin la fel de tare,ca atunci cand Steaua a pierdut calificarea in turul urmator,la Cluj,in fata lui "U".

George Stan20.09.2005 05:27
Greco,dupa meci,te astept cu un articol cel putin la fel de tare,ca atunci cand Steaua a pierdut calificarea in turul urmator,la Cluj,in fata lui "U".

HaHa, uite un om cu tinere de minte :)

'Nu te supara, ciobane' ce vremuri...

benny28ro20.09.2005 09:29

Intr-un fel ar fi bine sa joace si cativa jucatori de la echipa de tineret. Macar unul. Cel mai bun. Asa am putea vedea daca sunt jucatori la echipa de tineret care pot face fata la meciuri din Divizia A sau din cupa. Cine stie ce valori sunt la echipa de tineret!Oricum nu sunt deloc mediatizati.

reddog20.09.2005 10:03
mai reddog, esti amuzant:)

mie in locul tau mi-ar fi jena sa vorbesc, avand in vedere ca "performantele" lu' Dinamo se rezuma la Cupa Romaniei, si mai ales ca din 1990 incoace, numarul de puncte acumulate de Dinamo in cupele europene este MAI MIC decat numarul punctelor luate de Steaua in sezonul trecut in Cupa UEFA :lol:

O intrebare pentru tine: Cate eventuri ati reusit voi in ultimul timp?

Iar la ultimele tale cuvinte, in locul tau m=as informa mai bine.

DRUGHI20.09.2005 10:22

sa inteleg ca meciul va avea loc maine de la 19.00 pe stadionul giulesti

zarboss20.09.2005 10:37

da ..maine la 19 in giulesti..

I.N.Money20.09.2005 14:39

vai in ce hal arata gazonu...Ghencea e parfum pe langa asta...daca ploua asa si maine s-ar putea sa-l amane

montreal20.09.2005 15:21

asta si vor sa faca, sa joace maine Rapidul la Resita cu prima echipa,

meciul din Giulesti al Stelei sa fie amanat

si apoi la rejucarea meciului cu Steaua vor juca cu prima echipa. Savarina nu e proasta.

superoaie20.09.2005 15:35

da ..maine la 19 in giulesti..

in gsp sunt 2 ore stabilite pt meci :roll: :roll:

una ora 19.00 care o vad intr-un singur loc

al doua "optiune" este ora 16.00 care am vazut si pe stiri la Pro TV cum ca ar transmite TV Sport la ora 16.00 si am vazut-o si pe gsp de 2x ori (1 la transmisiuni TV , 2 la editorialul despre fratii Goian)

deci ora 16.00

I.N.Money20.09.2005 16:34
Hai baieti ca anul acesta sa luam eventu ca aveam echipa de valoare!! Asa ca spre titulu 23 si spre cupa 22!! Forza Steaua!! Hai sa ne razbunam pe tigani astia mici ca am gresit cu Dinamo!![/img]

cupa 21 :wink:

Virgil20.09.2005 16:49

In Bucuresti continua sa ploua.Ca atare e posibil ca si faimosul gazon din Giulesti sa nu se poata prezenta asa cum prevede regulamentul.Adica fiind plin de H2O,mingea sa nu sara,ci pur si simplu sa ramana la sol.

Secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, Adalbert Kassai, a declarat ca observatorii si arbitrii vor decide la fata locului daca meciurile din 16-imile Cupei Romaniei, programate azi, se disputa, avand in vedere precipitatiile abundente cazute in ultimele ore. "FRF nu poate lua o hotarare de amanare a meciurilor din saisprezecimile Cupei Romaniei, nu se poate face asa ceva, deocamdata nu se pune problema. Doar la fata locului, daca delegatii si brigada de arbitri constata ca terenul este impracticabil, nu se da drumul la joc. Aceasta este procedura", a spus, ieri, Kassai.

In atare situatie,daca se va juca,efortul jucatorilor va fi imens.

Este bine de stiut ca in afara Stelei care a declarat prin GB ca va prezenta o echipa formata din multi jucatori tineri,Pandurii si Poli Iasi au anuntat acelasi lucru.Motivand ca echipele lor sunt prea mici pentru a ajunge in faza finala a Cupei.

Bogdan4Steaua20.09.2005 21:56

Da, se pare ca meciul va fi transmis pe TV Sport incepand cu ora 16. Eu unul sper sa castigam si vreau sa vad la lucru jucatorii reveniti dupa accidentari: Fl.Dumitru si Balan. De asemenea, poate ar fi bine sa inceapa cu Cristea titular; poate cine stie, jucatorul asta chiar are de trecut un pas psihologic. Totusi, ar fi o prostie sa abordam meciul cu o echipa formata numai din rezerve. Este necesar sa ii avem in teren pe Radoi, Dica, Nicolita, Paraschiv si Bostina. Sper sa incepem meciul cu Cernea in poarta! Asta drept un semnal de alarma pentru Hamutovski. Poate intelege si el ca nu e cununat cu postul de portar si daca mai gafeaza ii ia altcineva locul. Ce bine era daca nu pleca Martin Tudor. :cry:

Echipa cu care as incepe eu meciul:

Cernea - D.Balan,Ghionea,Goian,P.Marin - Fl.Dumitru/Nicolita,Radoi,Paraschiv,Bostina - Dica,Cristea/Iacob.

Hai Steaua!

Virgil21.09.2005 02:52

Fara discutie ca nu ar trebui sa lipseasca cei folositi foarte putin sau deloc,cum ar fi Cernea,Balan,Simion,Litu,Oprita,Cristea.

Ramane de vazut.

ADRIAN PACURAR21.09.2005 04:52

Mai eu doresc sa castigam si acest trofeu imi este dor de o finala de cupa asa ca doresc sa fie pe teren 11 jucatori care sa invinga , daca rezervele Stelei nu pot sa bata rezervele rezervelor rapidului atunci ar trebui dati afara , poate ne umilesc ca si la Cluj anul trecut ca ar trebui sa se care .

ulivius21.09.2005 04:58

ATENTIE !!!

Meciul va fi transmis de TvSport ( nu

benny28ro21.09.2005 05:05

Am inteles ca rapidul trimite la echipa de tineret si niste jucatori de la echipa mare. Ar trebui sa fie si in echipa Stelei 5-6 jucatori de la echipa mare , dar si ceva jucatori de la tineret, sa vedem daca sunt in stare de ceva.

FanSteaua4Life21.09.2005 05:29

ati auzit ce a zis Protasov...ca il intereseaza competitia...a zis ca o sa bage ceva rezerve si va cauta sa vada cum se descurca unii jucatori care nu au evoluat

weber_p21.09.2005 05:56

Protasov e un om inteligent deci va face alegerea corecta! Ati vazut ce iures a facut Steaua prima repriza cu Dinamo! Nu e vina lui ca nu au jucatorii suflu in ei sa alerge 2 reprize cum trebui! Fitnesul lasa mult de dorit!! La meci nu ma intereseaza pe cine vad atata timp cat Steaua pleaca de acolo calificata mai departe!!

Protasov a dovedit ca el chiar cunoaste Europa si Steaua poate avea fata de Europa! Tot ce-i mai trebui e sa ii faca pe astia sa inteleaga ca tre sa alerge mai mult! TOT MECIUL!

benny28ro21.09.2005 07:30
Protasov e un om inteligent deci va face alegerea corecta! Ati vazut ce iures a facut Steaua prima repriza cu Dinamo! Nu e vina lui ca nu au jucatorii suflu in ei sa alerge 2 reprize cum trebui! Fitnesul lasa mult de dorit!! La meci nu ma intereseaza pe cine vad atata timp cat Steaua pleaca de acolo calificata mai departe!!  

Protasov a dovedit ca el chiar cunoaste Europa si Steaua poate avea fata de Europa! Tot ce-i mai trebui e sa ii faca pe astia sa inteleaga ca tre sa alerge mai mult! TOT MECIUL!

Problema cu fitnessul e la toate echipele din Romania. Dupa un timp ii vezi cum se pun jos si se fac ca sunt accidentati ca sa mearga pe margine sa bea niste apa.

sorin_77721.09.2005 09:47

sa joace doar cu cei care sunt acum rezerve pentru ca acum un an erau titulari... trebuie sa vrea fiecare sa redevina ce a fost... Poate asa trag si ei mai mult de ei...hai Cristea, trezeste-te baiatule...

«12347»