FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa României : Rapid II - Steaua

«1567»
Motanu D22.10.2005 22:14

Reddog, eu ma refream la faptul ca Steaua ar fi fost singurul vostru adversar serios din Cupa. Pe restul puteti sa-i bateti la scor. Cat despre arbitrii ma refeream la un eventual meci Steaua-Dinamo...

In meciul cu National ei aveau nevoie de 0-0. Si peste Heerenveen ati fost tot meciul... dar unde-i Serea cand ai nevoie de el...

reddog22.10.2005 22:17

Mai greu vezi erori de asa gen la un meci Dinamo-Steaua. Intr-adevar Steaua ar fi fost un adversar de temut in Cupa, dar in ultimii ani v-au eliminat echipe care nu au prezentat nici un pericol pentru noi...Cred ca aveti voi ceva cu Cupa, nu prea va mai lipiti de ea.

Motanu D22.10.2005 22:19

Pai daca ati pus voi Monopolul...

De fapt Cupa nu inseamna nimic pentru Gigi. Si se stie ca nu da doi bani pe parerile celorlalti. Iar echipa trebui sa-i faca pe plac patronului, nu ?

reddog22.10.2005 22:22

Nu inseamna pe naiba. Asa se scoate el in caz de un esec dezastruos ca si cele precedente. Anul asta l-am auzit si pe el ca nu pune pret...

Motanu D22.10.2005 22:26

L-ai vazut cumva dupa meci facand scandal ? Stii ce-a fost dupa meciurile cu Villareal sau cu Rosemborg. Eu chiar cred ca acest trofeu a fost intentionat sacrificat. Si in alte campionate unele echipe procedeaza la fel. Mai ales cand pe banca stau Petre Marin, Baciu, Dinita, etc...

reddog22.10.2005 22:31

Nu stiu prin ce campionate vezi tu ca s-ar proceda la fel. Nu imi spune ca lui Becali al vostru i-a picat bine infrangerea cu Dinamo din Supercupa. Dar era si o chestie de moral, primul meci al noului antrenor sub culorile Stelei, ar fi taiat din avantul multora cu niste declaratii furibunde. O fi Gigi oier de meserie, dar nici chiar prost nu e.

Motanu D22.10.2005 22:41

Ma refeream la Cupa, nu la Supercupa. Aia am pierdut-o pe prostia noastra. Si nu uita ca in Franta sau Spania au existat destule cazuri cand echipe de Liga a doua au ajuns in semifinale sau finale de cupa.

reddog07.11.2005 17:57

Ca sa nu mai spun de Anglia unde a ajuns si Millwall, din div. C in finala, nu?

Lasa ca am iesit si noi. Nu puteam continua fara voi, nu mai avea farmec... :wink:

«1567»