Nu conteaza cupa....
cum dracu sa nu conteze?
conceptia asta(nu ma refer direct la tine) denota o lipsa crasa de caracter si de fair play.si nu in ultimul rand,o mare Lasitate.
din pacate asta-i adevarul!
Ma refeream la atitudinea conducerii. Poate nu m-am exprimat tocmai corect. Ideea era de genul: Am inteles ca pentru voi nu conteaza cupa, dar nici chiar asa!
In alta ordine de idei, avem nevoie de o restructurare a lotului din iarna:
Trebuie sa ne debarasam de cativa jucatori si trebuie sa aducem altii de valoare.
Pe lista neagra eu i-as pune pe:
1. Cristea- a avut momentul lui de glorie in meciul cu Valencia, a pus serios umarul la castigarea acelui meci(cu mai mult sau mai putin noroc), ii suntem recunoscatori insa trebuie sa trecem peste sentimentalisme si sa renuntam la serviciile lui deoarece este total ineficient - a avut de atunci nenumarate sanse sa demonstreze ca are valoare; daca nu vandut, ar trebui imprumutat la o alta echipa
2. Baciu- este destul de slab si asta s-a vazut deja in nenumarate meciuri; Goian este cu mult peste el; in conditiile in care Radoi joaca la mijloc in multe meciuri, Goian este titular si Baciu Rezerva; eu zic ca putem gasi un jucator mult mai bun decat Baciu
3. Lovin - pozitia pe care o ocupa acesta in teren este una de mare responsabilitate si Lovin nu face fata asa cum ar trebui
4. Dinita - este de mult timp in lotul Stelei, a fost mult timp accidentat, insa nu este deloc eficient; putem gasi rezerve mai valoroase decat el
Jucatori care mai merita o sansa:
1. Oprita - desi in ultimele meciuri nu a aratat mai nimic, acest jucator revine dupa o accidentare si daca va reveni la forma fizica din sezonul trecut, poate sa revina la un nivel inalt; jucatorul are tehnica buna si ne poate fi de folos atat in atac cat si la mijloc
2. Curt - si acest jucator revine dupa o lunga accidentare; merita pastrat in lot macar in postura de rezerva; poate pe viitor isi castiga locul de titular
3. Balan - nu s-a miscat rau in meciul din Cupa si cred ca este o rezerva buna pentru postul lui Ogararu
Jucatori pe care eu i-as dori la Steaua:
1. Pascovici - este un jucator cu un profil asemanator cu al lui Mirel Radoi si cred ca ar merita sa fie titular la Steaua
2. Cernat - in conditiile in care nu joaca prea mult la Dinamo Kiev, ar putea fi adus la Steaua cu un efort - cred ca ar juca bine rolul de coordonator de joc; este cu mult peste Lovin
3. Prepelita - un alt jucator bun la mijlocul terenului care ar reprezenta o investitie buna
4. Mazilu - unul dintre putinii atacanti buni din tara(ii excludem pe cei de la echipele rivale).
Probabil ca ne-ar trebui atacanti din strainatate.