FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa României : Rapid II - Steaua

«134567»
ADRIAN PACURAR22.09.2005 04:55

Mihai Stoica, presedintele Stelei, a luat loc in prima repriză la tribuna oficiala Reperat de fanii rapidisti de la tribuna intai a stadionului din Giulesti, el a fost provocat si injurat de acestia din urma La un moment dat, Catalin Zmarandescu a vrut să intervină si să ii pună la punct pe suporterii agresivi, dar a fost oprit de jandarmi. La pauza Meme a parasit arena extrem de nervos.www.prosport.ro .Bine ca ne tinem de lupte de strada .

FanSteaua4Life22.09.2005 05:08
Mihai Stoica, presedintele Stelei, a luat loc in prima repriză la tribuna oficiala Reperat de fanii rapidisti de la tribuna intai a stadionului din Giulesti, el a fost provocat si injurat de acestia din urma La un moment dat, Catalin Zmarandescu a vrut să intervină si să ii pună la punct pe suporterii agresivi, dar a fost oprit de jandarmi. La pauza Meme a parasit arena extrem de nervos.www.prosport.ro .Bine ca ne tinem de lupte de strada .

Nu a fost chiar asa...intai lea atras atentia jandarmilor de vreo 3-4 ori dar acestia nu au facut nimik...galeria rapidului nu a facut decat sa injure jucatorii si echipa noatra...sunt niste gunoaie...

ADRIAN PACURAR22.09.2005 05:11

nu a fost au reactionat gresit , stiu ce au facut rapizii.

Bisquit22.09.2005 05:52

Am pierdut supercupa, am facut egal acasa cu Dinamo, am ratat calificarea in grupele ligii, am fost eliminati din cupa de o echipa care lupta pentru neretrogradarea din B......singurul lucru care ne tine moralul cat de cat bun e ca suntem pe primul loc. Cat timp.. nu se stie ca se pare ca baietii nostri si-au cam luat-o in cap.

Motive sunt multe. Lipsa unor jucatori de valoare pe anumite posturi, lipsa profesionalismului din partea conducerii si nu in ultimul rand, parerea mea ca e motivul principal, lipsa de experienta in gestionarea si pregatirea echipei si a anumitor meciuri a antrenorului nostru drag "PROSTASOV"!!!

Eu unul m-am convins.....

victor22.09.2005 06:20

eliminarea din cupa desi are o parte pozitiva, caci mai elibereaza calendarul, are si multe umbre.

daca este sa vorbim corect, vina apartine intotalitate jucatorilor si conducerii tehnice. indiferent ca au lipsit o serie de titulari, indiferent ca nu au existat prime puse in joc, cei care au intrat in primul "11" sunt jucatori care incaseaza multe zeci de mii de $ pe an. daca atata pot, atunci onorabila conducere ar trebui sa le mai taie din salariu, ca sa-i readuca in normalitate.

imi vine sa si rad cand imi aduc aminte ca mai acum doua luni erau unii care tare ii cainau pe bietii jucatori ca nu sunt cu "veniturile" la zi din cauza hainului patron. ia sa-i mai bage acum Gigi un pic la " regim de austeritate"!

despre Oleg din pacate nu prea mai purtem sa zicem multe. indiferent cat de modern si spectaculos este jocul, daca nu ai rezultate nu poti rezista! iar el pare urmarit de un ghinion constant!

Acrhine22.09.2005 06:27
de 3 ani incoace ne scoate numai cate o divizionara din B nu se poate asa ceva!! Oricum jucatori care au jucat ieri sunt o rusine nu se pot numi jucatori care se daruiesc pt Steaua!!
Alexx22.09.2005 09:59

Off-topic va rog spuneti-mi daca avem pe vreun site filmulete cu galeria atunci cand canta sau prin deplasari(in afara de cele de pe ultras.ro care nu au nici sonor si sunt filmate si de departe)

merci mult

leaveyou22.09.2005 10:24
Nu-mi va fi niciodata rusine ca sunt suporter al Stelei, dar umilinta provocata in urma acestei contraperformante, eliminarea din cupa in fata unei echipe de coada clasamentului in divizia B, este prea mare! Ce argumente mai poti sa aduci intr-o asemenea situatie, in fata zambetului ironic al unui dinamovist? Ca echipa ta a avut o zi proasta in fata unor jucatori de valoarea esalonului secund? Penibil...

Le-a fost data ocazia de atatea ori sa se afirme... Cei care nu-si merita locul la Steaua trebuie sa plece! Cei care gresesc nepermis de grav trebuie sa plateasca!

Hei, asta cu rusinea in fata dinamovistilor las-o jos ! Ce cand noi facem meciuri de rahat (și cred că mai multe) voi nu radeti si cu curul ? Sper să nu sariti să injurati !!! Vreau doar să vă dau o posibilă "dezlegare" la misterul jucatorilor. Vă ganditi că nu aveti rezerve pentru titulari ? Apoi, ca orice om al muncii dacă te duci prea des la serviciu obosesti !!! Te duci fară chef (de joc). Dacă se accdintează un jucator nu prea aveti cu cine să-l schimbati. Dar in retur, cand vor fi toti obositi flească (ca anul trecut) ? Câți dintre jucatori sunt crescuti de club ? None ! Este vorba de felul cum intră jucatorii in teren. Cat de motivati sunt. Ce echipă romanească ati vazut că face trei - patru meciuri bune ? Nici una. Dom'le le intră mucii in cap cu viteza luminii. Faci un meci bun, gata: câștigam UEFA !!! :wink: Faci un meci prost: am avut ghinion ! Dar stati linistiti: si la Dinamo, Rapid, PoliTM etc. este la fel.

Bogdan4Steaua22.09.2005 11:16
Nu conteaza cupa....

cum dracu sa nu conteze?

conceptia asta(nu ma refer direct la tine) denota o lipsa crasa de caracter si de fair play.si nu in ultimul rand,o mare Lasitate.

din pacate asta-i adevarul!

Ma refeream la atitudinea conducerii. Poate nu m-am exprimat tocmai corect. Ideea era de genul: Am inteles ca pentru voi nu conteaza cupa, dar nici chiar asa!

In alta ordine de idei, avem nevoie de o restructurare a lotului din iarna:

Trebuie sa ne debarasam de cativa jucatori si trebuie sa aducem altii de valoare.

Pe lista neagra eu i-as pune pe:

1. Cristea- a avut momentul lui de glorie in meciul cu Valencia, a pus serios umarul la castigarea acelui meci(cu mai mult sau mai putin noroc), ii suntem recunoscatori insa trebuie sa trecem peste sentimentalisme si sa renuntam la serviciile lui deoarece este total ineficient - a avut de atunci nenumarate sanse sa demonstreze ca are valoare; daca nu vandut, ar trebui imprumutat la o alta echipa

2. Baciu- este destul de slab si asta s-a vazut deja in nenumarate meciuri; Goian este cu mult peste el; in conditiile in care Radoi joaca la mijloc in multe meciuri, Goian este titular si Baciu Rezerva; eu zic ca putem gasi un jucator mult mai bun decat Baciu

3. Lovin - pozitia pe care o ocupa acesta in teren este una de mare responsabilitate si Lovin nu face fata asa cum ar trebui

4. Dinita - este de mult timp in lotul Stelei, a fost mult timp accidentat, insa nu este deloc eficient; putem gasi rezerve mai valoroase decat el

Jucatori care mai merita o sansa:

1. Oprita - desi in ultimele meciuri nu a aratat mai nimic, acest jucator revine dupa o accidentare si daca va reveni la forma fizica din sezonul trecut, poate sa revina la un nivel inalt; jucatorul are tehnica buna si ne poate fi de folos atat in atac cat si la mijloc

2. Curt - si acest jucator revine dupa o lunga accidentare; merita pastrat in lot macar in postura de rezerva; poate pe viitor isi castiga locul de titular

3. Balan - nu s-a miscat rau in meciul din Cupa si cred ca este o rezerva buna pentru postul lui Ogararu

Jucatori pe care eu i-as dori la Steaua:

1. Pascovici - este un jucator cu un profil asemanator cu al lui Mirel Radoi si cred ca ar merita sa fie titular la Steaua

2. Cernat - in conditiile in care nu joaca prea mult la Dinamo Kiev, ar putea fi adus la Steaua cu un efort - cred ca ar juca bine rolul de coordonator de joc; este cu mult peste Lovin

3. Prepelita - un alt jucator bun la mijlocul terenului care ar reprezenta o investitie buna

4. Mazilu - unul dintre putinii atacanti buni din tara(ii excludem pe cei de la echipele rivale).

Probabil ca ne-ar trebui atacanti din strainatate.

FanSteaua4Life22.09.2005 12:30

1. Pascovici - este un jucator cu un profil asemanator cu al lui Mirel Radoi si cred ca ar merita sa fie titular la Steaua

Aici nu sunt de acord cu tine...Pascovici este un jucator bun, insa in ultimul timp a scazut valoric, plus ca este dinamovist convins...in finala cupei de anul trecut el cu inca vreo 3 jucatori de la faru nu au jucat nimik, patronul bosanceanu acuzandui, toti erau caini...de ce sa aducem un astfel de jucator, sa ne vanda la primul derby?

Bogdan4Steaua22.09.2005 12:53
Aici nu sunt de acord cu tine...Pascovici este un jucator bun, insa in ultimul timp a scazut valoric, plus ca este dinamovist convins...in finala cupei de anul trecut el cu inca vreo 3 jucatori de la faru nu au jucat nimik, patronul bosanceanu acuzandui, toti erau caini...de ce sa aducem un astfel de jucator, sa ne vanda la primul derby?

Daca e jucator profesionist va juca bine la echipa de club la care evolueaza. Dinamo nu cred ca il va achizitiona pentru ca nu intra in planurile lui Becali care a ales Dinamo pentru a relansa jucatori care si-au ratat cariera prin strainatate. In plus, este un fundas care mai da din cand in cand gol. In momentul de fata nu sunt multi fundasi de valoarea lui in campionatul intern.

UltraSS22.09.2005 14:25

ce tot aveti toti cu Prepelita?....nici macar nu e titular meci de meci la Arges?!

FanSteaua4Life22.09.2005 15:27

Daca e jucator profesionist va juca bine la echipa de club la care evolueaza. Dinamo nu cred ca il va achizitiona pentru ca nu intra in planurile lui Becali care a ales Dinamo pentru a relansa jucatori care si-au ratat cariera prin strainatate. In plus, este un fundas care mai da din cand in cand gol. In momentul de fata nu sunt multi fundasi de valoarea lui in campionatul intern.

Am vazut cat de profesionist este la meciurile contra lui Dinamo...nici o data nu a jucat bine...e un jucator bun, nu am zis ca nu, dar nu mi-as dori sa joace la Steaua din motivele enumerate...

weeezer_2022.09.2005 18:13

si Dorinel era stelist convins, si totusi cartile au fost facute ca el sa se duca la Dinamo. unde a jucat foarte bine si de unde s-a dus in strainatate. ca sa nu mai zic de altii, gen Sabin Ilie care la Steaua a iesit golgheter, apoi a jucat la Dinamo, Rapid si National, unde s-a lipit din nou de gol si facea jocuri bune.

I.N.Money23.09.2005 06:36

din cate vad eu Becali scapa de oamenii adusi pe Piturca..Dorinel,Neaga,Tudor,Rachita,Stoica...poate si Fl.Dumitru...si aduce jucatori fara valoarea de la prietenu Sechelariu

ADRIAN PACURAR23.09.2005 07:09

1. Pentru că desi i-a interesat Cupa si n-au fost in stare să treacă de "16"-imi. Desi ar vrea să se creadă că urmează linia Ciobanul ("nu mă interesează acest trofeu!"), fotbalistii Stelei si-au tradat Dorinta de a merge mai departe. Daca intr-adevar, n-ar fi vrut continuarea in această competitie n-ar mai fi ajuns să stea pe teren 120 de minute.

2. Pentru că au abordat competitia cu o garnitură indolenta Eliminarea din fazele incipiente ale Cupei nu mai e o noutate in Ghencea pentru că atitudinea jucatorilor folositi in sistem turn-over a ramas aceeasi. Fară a constientiza ca exceptidu-l pe Dumitru, n-au talentul cromozomial al unor colegi de divizie precum Zicu, Grigorie, Claudiu Niculescu, Tiberiu Balan, Caramarin etc., fotbalistii Stelei si-au batjocorit meseria prin suficiență. Ei au vrut să se impună in fata unei echipe oneste si daruite, precum a fost cea a antrenorului Mihai Stoica, doar prin simpla prezență. Succesele Stelei din ultimul timp nu s-au bazat pe glezne fine, ci pe transpiratie si atitudine. Două notiuni pe care, cu citeva exceptii (Radoi, Goian, Petre Marin), stelistii le-au lasat, miercuri, la cabine. Fară ele, multi dintre supermediatizatii fotbalisti din Ghencea nu au mai nimic in plus față de Ion Dumitru Petrea sau Chiriac.

3. Pentru că nu simt nici o presiune din partea patronului. Ciobanul obisnuieste să marească salariile in functie de prestatiile punctuale ale jucatorilor. Nu la fel de prompt procedează si cu sanctiunile. "Fotbalistul roman nu stie decit de frică", spunea odinioară Florin Halagian. Platiti cu sume intre 50.000 si 100.000 de dolari pe an si fară a fi amenintati pecuniar indiferent de prestatie sau de obiectiv, fotbalisti ca Oprita, Cristea sau Florentin Dumitru ajung să se complacă in postura de figuranti. Pentru că stiu că nu li se poate intimpla nimic. sursa www.gsp.ro , mai bine nici ca se putea spune.

FORZARAPID23.09.2005 09:50

mda nici mie nu mi-a venit sa cred cand a batut rapid 2 , da lasa ca va razbunati voi :D , si va razbunam si noi duminica :roll:

ADRIAN PACURAR23.09.2005 10:14

Declaratie Ciobanul! (Onlinesport)

Sunteti suparat?

Becali: Nici nu m-am uitat la meci. Nu m-a interesat. Eu vreau sa fac deplasari in Europa, nu prin provincie. Ca sa ajungem unde vreau eu, trebuie sa castigam campionatul.

De ce nu va intereseaza Cupa Romaniei?

Nu ma intereseaza, fiindca asta e strategia mea. Nu-mi place sa ma plimb prin provincie. Eu conduc si eu fac strategia.

Nu sunteti suparat nici macar fiindca v-a eliminat echipa-satelit a rivalilor de la Rapid?

Eu nu am mentalitatea asta. Nu ma oftic daca ne bate Rapid sau Dinamo. Ma intereseaza sa-i invingem in campionat, fiindca acestia sunt adversarii nostri la titlu. Dar, in rest, nu simt nimic deosebit la meciurile cu ei. Pentru mine e ca si cum am juca impotriva celor de la Bacau sau CFR Cluj.

Nu e o pata pe imaginea Stelei?

Ma doare in p... Nu e nici o pata neagra, fiindca asta e strategia mea.

Credeti ca jucatorii de rezerva sunt la nivelul titularilor?

Bineinteles. Sunt chiar mai buni. Doar ca miercuri n-au vrut sa dea gol.

Intentionati cumva sa-l schimbati pe Oleg Protasov cu Dan Petrescu?

M-am intalnit cu Dan Petrescu si am decis sa stam impreuna la masa. Asta a fost tot. Ce, daca vreau sa dau pe cineva afara, crezi ca mi-e frica sa spun?, desii e pe site la comentarii am adus-o si pe forum pentru ca mi se pare incredibila.

weber_p23.09.2005 11:35

pot sa raspund foarte simplu la declaratiile astea : Ciobanul esti un dobitoc, un prost, si un orb! Steaua de miercuri nu a jucat fotbal! a jucat orice altceva dar nu forbal! O sa se cante in Ghencea iar LASA-NEEEEEEEEEEEEEE dar de data asta o sa se strige la Becali!!

I.N.Money23.09.2005 11:41

asta are rezervare la ospiciu??? vad ca nu mai judeca normal...daca asta nu e pata pe imaginea Stelei e clar....

reddog23.09.2005 13:35
mda nici mie nu mi-a venit sa cred cand a batut rapid 2 , da lasa ca va razbunati voi :D , si va razbunam si noi duminica  :roll:

Adica ii trimiteti pe Rapid 2 in meciul cu noi? Ca nu sunteti in stare de un rezultat bun cu echipa intai...Sau poate ne trimitem noi echipa a doua sa echilibram fortele.:wink: La cum ati jucat in ultimul timp nici macar nu mai pot utiliza termenul de "derby" in meciul cu voi.

reddog23.09.2005 13:37

Interesanta declaratia lui Becali. Parca seamana cu cea dinainte de Supercupa. Atunci cum se face ca la un moment dat voia eventul? Explicati-i si lui ce inseamna acest termen.

zarboss23.09.2005 15:00

RUSINE !!!!!!!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!

altceva nu mai am de zis.. noi suporterii traim o mare RUSINE

Captain RedBlue23.09.2005 15:15
Hei, asta cu rusinea in fata dinamovistilor las-o jos ! Ce cand noi facem meciuri de rahat (și cred că mai multe) voi nu radeti si cu curul ? Sper să nu sariti să injurati !!! Vreau doar să vă dau o posibilă "dezlegare" la misterul jucatorilor. Vă ganditi că nu aveti rezerve pentru titulari ? Apoi, ca orice om al muncii dacă te duci prea des la serviciu obosesti !!! Te duci fară chef (de joc). Dacă se accdintează un jucator nu prea aveti cu cine să-l schimbati. Dar in retur, cand vor fi toti obositi flească (ca anul trecut) ? Câți dintre jucatori sunt crescuti de club ? None ! Este vorba de felul cum intră jucatorii in teren. Cat de motivati sunt. Ce echipă romanească ati vazut că face trei - patru meciuri bune ? Nici una. Dom'le le intră mucii in cap cu viteza luminii. Faci un meci bun, gata: câștigam UEFA !!! :wink: Faci un meci prost: am avut ghinion ! Dar stati linistiti: si la Dinamo, Rapid, PoliTM etc. este la fel.

Nu ai citit atent mesajul meu! Nu am spus ca mi-ar fi rusine in fata unui dinamovist, ci ca nu am avut argumente valabile pentru a justifica o infrangere umilitoare! Da, e adevarat ca si reciproca este adevarata, adica si noi va ironizam atunci cand va faceti de ras, dar asta nu schimba cu nimic datele problemei!

``Misterul jucatorilor``, pe care l-ai dezlegat, este valabil pentru orice echipa! Rezervele nu vor avea valoarea titularilor pentru ca , nu-i asa, nu ar mai fi rezerve... si de aici logic, atunci cand se accidenteaza un titular, nu poti sa-l schimbi cu cineva de aceeasi valoare... orice jucator va obosi pana la urma daca va avea un program infernal... Faptul ca jucatorii, cu unele exceptii, nu sunt crescuti de club, este valabil pentru toate cluburile mari! E mai usor sa-i creasca altii si sa-i cumperi tu!

In final recunosc faptul ca am fortat putin argumentatia, dar asta doar ca sa ajung acolo unde am vrut! Nu motivele de mai sus au dus la pierderea lamentabila a acestui meci, ci prestatia penibila din teren, determinata de o motivatie foarte slaba a jucatorilor! De ce o motivatie slaba? Cauzele au fost enumerate de catre multi suporteri pe acest forum: plata unor sume mari de bani catre jucatori pentru succese supraevaluate; lipsa sanctiunilor pecuniare atunci cand acestia gresesc; lipsa concurentei reale pe anumite posturi, existand jucatori care au o mentalitate de ``titular garantat``; jucatori care par ca se multumesc cu statutul de ``eterna rezerva`` si care mai bine ar fi rodati la alte echipe; absenta unei echipe de esalonul doi, asa cum au Dinamo si Rapid... Si ar mai fi multe altele...Dar ma opresc aici. Ii las si pe altii sa le comenteze!

Bya_623.09.2005 17:12

Eu cred ca dak era Zenga antrenor nu pierdeam nici un meci.Mie sincer nu imi place Protasov.Toate meciurile importante le-a pierdut.El ramane la fel de calm...E o rusine ce sa intamplat cu Rapid2.Poate ca echipa joaca mai spectaculos dar important ii ca am pierdut 3 meciuri importante pana acuma.cate mai urmeaza???

«134567»