FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa României : Rapid II - Steaua

«14567»
sorin_77723.09.2005 17:20
... absenta unei echipe de esalonul doi, asa cum au Dinamo si Rapid... Si ar mai fi multe altele...Dar ma opresc aici. Ii las si pe altii sa le comenteze!

Absenta unei echipe in esalonul 2 ?!?!?!?!

Pai rezervele noastre ar retrograda in C si tot acolo am ajunge... A incercat ceva MM la Dunarea Giurgiu dar nimic... Sa incerce la Dunarea Galati... Poate are mai multe sanse.... :lol: doar e din partea locului :lol:

FanSteaua4Life23.09.2005 17:23
Eu cred ca dak era Zenga antrenor nu pierdeam nici un meci.Mie sincer nu imi place Protasov.Toate meciurile importante le-a pierdut.El ramane la fel de calm...E o rusine ce sa intamplat cu Rapid2.Poate ca echipa joaca mai spectaculos dar important ii ca am pierdut 3 meciuri importante pana acuma.cate mai urmeaza???

si cu Zenga existau riscuri...el juca la 1 - 0 si de multe ori a fost invers...

sorin_77723.09.2005 17:26

Singurul avantaj al lui Zenga fata de Protasov este ca el a stiut de multe ori sa tina de rezultat, deee italian :lol: , si inca o chestie, ma scuzati: Zenga stia sa faca schimbari, avea inspiratie baiatul.

Protasov insa stie sa creeze... e un creeator, stie atacul cum stie Zenga apararea... Amandoua, cam greu sa le ai... :cry:

FanSteaua4Life23.09.2005 19:20
Singurul avantaj al lui Zenga fata de Protasov este ca el a stiut de multe ori sa tina de rezultat, deee italian  :lol: , si inca o chestie, ma scuzati: Zenga stia sa faca schimbari, avea inspiratie baiatul.

Protasov insa stie sa creeze... e un creeator, stie atacul cum stie Zenga apararea... Amandoua, cam greu sa le ai... :cry:

si inca o chestie...Zenga vb romana, Protasov nu vb, el nu poate transmite ceva unui jucator in timpul meciului si pana ii spune lu Stoica trece faza si degeaba, este un atu important, nu stiu de ce nu i se aduce un profesor de limba romana sa il invete, cum fac marile cluburi cand au antrenori straini, dar cu e Jiji la carma echipei nici el nu stie cand il va demite pe Protasov

FORZARAPID24.09.2005 03:54
Interesanta declaratia lui Becali. Parca seamana cu cea dinainte de Supercupa. Atunci cum se face ca la un moment dat voia eventul? Explicati-i si lui ce inseamna acest termen.

bine reddog o sa vezi tu duminica , sa nu plangi dupa meci :twisted:

zarboss24.09.2005 14:10

eu vreau sa planga dupa meci... sa piarda la scor Dinamo... ca sa luam avans in clasament

P.S. nu e nimic personal red :twisted:

zarboss24.09.2005 14:13

eu vreau sa piarda Dinamo si luam avans in campionat

Captain RedBlue24.09.2005 15:17
Absenta unei echipe in esalonul 2 ?!?!?!?! Pai rezervele noastre ar retrograda in C si tot acolo am ajunge... A incercat ceva MM la Dunarea Giurgiu dar nimic... Sa incerce la Dunarea Galati... Poate are mai multe sanse....  :lol:  doar e din partea locului  :lol:

Ai dreptate! Cum sa avem a doua echipa in esalonul doi? Cum sa promoveze echipa a doua a noastra din C in B, cand acolo joaca ``familia`` Becali...doi veri, nepoti, n-am retinut... Si nici nu au pretentii prea mari...Vor sa ajunga la prima echipa...Interviu la Stirile Pro TV de la ora 19, rubrica Sport, 24.09.2005 ...Trist dar adevarat! :(

reddog25.09.2005 11:06
eu vreau sa planga dupa meci... sa piarda la scor Dinamo... ca sa luam avans in clasament

P.S. nu e nimic personal red :twisted:

Stati ca deocamdata e Clujul pe locul 1. :evil:

Iar pe Rapid cred ca ii spulberam. Stii care e ghinionul lor? Ca noi nu jucam la egal...Cred ca ar trebui sa isi trimita echipa a doua, poate asa au sanse.

zarboss25.09.2005 12:08
:D:D am revenit ... pe primul loc... si nu cred ca ii spulberati.. si daca nu jucati la egal .. e bine.. oricum eu abia astept sa vad meciul ... :twisted: :twisted:
I.N.Money25.09.2005 12:17

Fac egal....ca sa ne fie nou bine :wink:

zarboss25.09.2005 12:23

asa sa dea domnul sa fie egal.... ca sa mai piarda puncte si Dinamo...

reddog22.10.2005 21:19

Am uitat sa va raspund pe cand era subiectul inca cald. Apropo, v-a placut meciul cu Rapidul? Sa va vad pe voi duminica asta.

Motanu D22.10.2005 21:24

Ai sa ne vezi... Ne vor vedea si jucatorii de la Rapid 2... si se vor intreba de ce n-au jucat ei...

reddog22.10.2005 21:25

Hahahaha...Atunci poate ca veti da 5 sau 6 goluri. Sa fim obiectivi, meciul din Cupa a fost o intamplare...dincolo de orice misto-uri.

Motanu D22.10.2005 21:27

Corect. Dar, paradoxal, a fost o intamplare buna. A demonstrat ca unii fotbalisti au o anumita limita. Si vad ca Oleg a inteles perfect acest lucru...

reddog22.10.2005 21:29

Ca de exemplu Dinita, nu? Insa sa nu uitam ca si altii au cam ratat la 11 m, dintre titularii incontestabili.

Motanu D22.10.2005 21:34

Nu doar Dinita. Si altii. Si nu pentru ca au ratat de la 11m. , ci pentru ca au abordat partida ca pe o miuta pe maidan. Inteleg ca Dumitru venea dupa o accidentare. Dar ceilalti ?

reddog22.10.2005 21:46

Au luat meciul ca pe un antrenament, asta a fost. Si s-au ars.

Motanu D22.10.2005 21:47

Nici o problema. Luati voi Cupa. Craciunescu o sa ne multumeasca ca nu mai urmeaza nimeni dupa Altmayer, Corpodean si Serea...

reddog22.10.2005 21:52

Sincer nu prea inteleg unde anume bati aici, ce legatura ar avea arbitrajul precedent in Cupa cu Steaua.

Motanu D22.10.2005 21:57

Ma refeream la modul in care ati castigat ultimele Cupe ale Romaniei... Sa fim seriosi, in momentul de fata nu aveti rival in Cupa. Daca ar fi mers si Steaua mai departe...

reddog22.10.2005 22:04

Te referi bineinteles la meciurile cu Astra si cu Nationalul de anul trecut. Cel cu Astra a fost o rusinica, dar cel cu Nationalul...Ii bateam oricum. Am cerut rejucarea meciului si nu s-a acceptat. Sa fim seriosi Motane. Chiar erau cei din Cotroceni peste noi in acel meci? Am fost calare pe ei...

Pe Steaua nu a oprit-o nici un arbitraj sa mearga mai departe, ci prostia unora sau neputinta altora.

FanSteaua4Life22.10.2005 22:06
Te referi bineinteles la meciurile cu Astra si cu Nationalul de anul trecut. Cel cu Astra a fost o rusinica, dar cel cu Nationalul...Ii bateam oricum. Am cerut rejucarea meciului si nu s-a acceptat. Sa fim seriosi Motane. Chiar erau cei din Cotroceni peste noi in acel meci? Am fost calare pe ei...

Pe Steaua nu a oprit-o nici un arbitraj sa mearga mai departe, ci prostia unora sau neputinta altora.

Sau poate pur si simplu asa a fost mai bine... :wink:

reddog22.10.2005 22:08

Nu stiu cum a fost asta mai bine pentru voi din moment ce era unul dintre obiectivele tintite. Sau faceti si voi ca si vulpea cu strugurii acrii?

«14567»