Alo, giglio, Stelist de la 5 ani dar pe forum doar de ieri.
Vezi ce vorbe arunci in stanga si in dreapta ca s-ar putea sa fie jignitoare.
Daca mai insulti inca o data suporterii Stelisti din Bucuresti ai ban de la mine 3 zile.
Acum, cand eu plang de nervi la fiecare meci al Stelei si cand nu am puterea sa deschid televizorul la stirile din sport, probabil ca tu ii scandezi numele lui Gigi Becali.
Stimabile, cu un acces pe site sau fara nu inseamna ca sunt sau nu sunt suporter al Stelei.
Daca tot vrei sa faci pe administratorul si impartialul, ce parere ai despre asta : " frustrari de provincial " ??
In afara de faptul ca mi-am expus pareri si chiar am argumentat, ce parere ai despre cei care nu au fost in stare sa raspundsa la niste intrebari CLARE pe care vi le-am pus, fiind in stare doar sa vina cu jigniri ??
A propos : poate imi spui dta care este strategia clara si realista a indepartarii ciobanului; ca sa nu mai apara jigniri inutile intre mine si cei care nu au reusit sa raspunda, ci doar sa ma acuze pe mine de una sau alta. Fii tu mai coerent si da-mi un raspuns civilizat , asa cum trebuia sa se intample de la inceput.
baiete tu ai frustrari de provincial din cate vad
tu nu te uiti ce tampenii debitezi a ales dl Ienei sa faca poze cu tine pentru ca a vazut ce inseamna Steaua pt tine...ooo tu alesul domnului din acea mare de oameni a vazut prin sufletul tau care emana ros`albastru si a zis sa iti ofere un cadou de neuitat autograful dansului langa tatuajul cu Jiji Becali
pe ce forta a milioane de suporteri ne bazam??in afara de meciurile in care ii vedeti cocaru lui beckam nu am vazut picior de suporter din tara
Un stelist vechi nu apreciaza un fotbalist umflat precum Bechkam . Nici macar nu aduce aminte de el. Are o alta conceptie despre jocul de fotbal; de-asta ii iubim pe Boloni, Stoica, Hagi sau Panduru.
Prin cele scrise mai sus de stimabilul nostru, noul coleg denota lipsa de respect fata de suporterii Stelei din Bucuresti.Este jignitor ca pe site sa apara apelativul "aurolac" la adresa suporterilor.
Rog moderatorii sa ia o masura impotriva acestui post.
PS Acei suporteri "de prin preajma stadionului" umplu peluza la meciuri si o fura de la firmele de paza.
Citeste tot, nu scoate din context. Tu ai raspuns la intrebare? Sau ai chef doar de cearta?