FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«1234567»
MoWeed02.03.2009 10:40

Si tu crezi ca daca nu va pleca ciobanul vom mai castiga ceva?

Ia in considerare faptul ca, de vreme ce toate echipele cresc salariile, la noi razboinicul cu sabia din neon le reduce. Ce jucator bun va mai veni la Steaua pentru un salariu mic comparativ cu cele oferite de dinam0, chefere sau Fulgerul Timisoara?

giglio02.03.2009 10:50
Si tu crezi ca daca nu va pleca ciobanul vom mai castiga ceva?

Ia in considerare faptul ca, de vreme ce toate echipele cresc salariile, la noi razboinicul cu sabia din neon le reduce. Ce jucator bun va mai veni la Steaua pentru un salariu mic comparativ cu cele oferite de dinam0, chefere sau Fulgerul Timisoara?

Chiar crezi ca vor ajunge sa aiba salarii mai mari decat la Steaua? Ciobanul are oscilatiile lui. Acum l-a descurajat criza asta , insa oricum are bani si nu stie sa faca prea multe cu ei. Tot in echipa ii va baga. Adevarul e ca oricine ar fi zis ca-si baga picioarele cand vede ca aduce 100 de jucatori si toti sunt schiopi. Eu sunt convins ca o sa il apuce iar pandaliile si o sa aduca unul sau doi jucatori de valoare. Ma gandesc ca daca nici asa nu ii iese, va vinde echipa. Altfel, nu cred ca va vinde doar ca sa scape de injuraturi; ba din contra: se va distra pe seama suporterilor furiosi , iar rezultate...canci. Chiar credeti ca se bazeaza el pe jucatorii de la Steaua 2? pai cu ei nu ajunge el in CL ca sa scoata iar profit si el stie bine asta.

Cred ca cea mai sigura solutie e sa il lasam sa isi cheltuie cat mai multi bani la Steaua; altfel nu scapam de el.

MoWeed02.03.2009 10:52
Chiar crezi ca vor ajunge sa aiba salarii mai mari decat la Steaua?

Deja au salarii mai mari ca la Steaua....

Alexandru H.02.03.2009 10:52

Da, asta e tactica lui Nea Becali si a fraierilor angajati de el: "nu protestati impotriva mea pentru ca aduceti deservicii echipei". Probabil ca si jocul inept al jucatorilor se datoreaza tot suporterilor, la fel si lipsa investitiilor, declaratiile de o prostie monumentala. Cred ca suntem singura echipa de top din Romania care nu avem o linie de atac "cum trebuie", dar Kapetanos si ai lui se pot consola cu faptul ca e vina suporterilor, nu a politicii dezastruoase de transferuri.

Becali a devenit inutil, o povara la gatul unui grup pe care nu il mai reprezinta de mult cu demnitate. I-am ignorat iesirile si glumele nesarate datorita faptului ca investea la echipa si parea o solutie mai buna decat alti investitori. Dar s-a terminat de mult rezerva de rabdare. Omul e un badaran pur si simplu, un individ lipsit de educatie, dobitoc, infatuat, pentru care Steaua e jucaria propriului clan. Nu ar vinde Steaua nu pentru ca ii iubeste spiritul sau pentru ca a invatat, in sfarsit, numele celor doi marcatori de la Sevilla, ci pentru ca fetita mijlocie are chef sa o conduca dupa ce el va intra definitiv in istoria Razboinicilor Luminii.

fan8302.03.2009 10:55
Nu, templul a fost zamislit ca sa aiba Becali casa.

Hagi, Lacatus, Dukadam si altii au luptat pentru Steaua si pentru spirtul Stelei. Cand amandoua sunt ucise incetul cu incetul de gunoiul de Becali nu putem sta.

tu crezi ca manifestinduti "durea" in Ghencea os sa il faci sa plece ,sa se urasca pe sine insusi?iim nu prea cred.OOO ba da ,mai e o metoda de al da afara din "casa",sa disfintam echipa,si atunci Becali nu va mai fi o problema.

P.S am impresesia ca exact asta faci tu si toti cei care urindul pa Becali au ajuns sa urasca echipa

il urasc si eu ,dar daca as fi in Romania,mi-as tine "predicile"in fata palatului sau,iar in ghence mi-as incuraja echipa cu un "LUPTA Steaua"

giglio02.03.2009 10:55
Da, asta e tactica lui Nea Becali si a fraierilor angajati de el: "nu protestati impotriva mea pentru ca aduceti deservicii echipei". Probabil ca si jocul inept al jucatorilor se datoreaza tot suporterilor, la fel si lipsa investitiilor, declaratiile de o prostie monumentala. Cred ca suntem singura echipa de top din Romania care nu avem o linie de atac "cum trebuie", dar Kapetanos si ai lui se pot consola cu faptul ca e vina suporterilor, nu a politicii dezastruoase de transferuri.

Becali a devenit inutil, o povara la gatul unui grup pe care nu il mai reprezinta de mult cu demnitate. I-am ignorat iesirile si glumele nesarate datorita faptului ca investea la echipa si parea o solutie mai buna decat alti investitori. Dar s-a terminat de mult rezerva de rabdare. Omul e un badaran pur si simplu, un individ lipsit de educatie, dobitoc, infatuat, pentru care Steaua e jucaria propriului clan. Nu ar vinde Steaua nu pentru ca ii iubeste spiritul sau pentru ca a invatat, in sfarsit, numele celor doi marcatori de la Sevilla, ci pentru ca fetita mijlocie are chef sa o conduca dupa ce el va intra definitiv in istoria Razboinicilor Luminii.

Pai si cat de intelept trebuie sa fii sa crezi ca daca il injuri o sa scapi de el ? Fa-ma sa inteleg castigul pe partea asta !

Alexandru H.02.03.2009 11:01

Ca sa il parafrazez pe Jiji, nu il jignim daca il numim oligofren...;)

giglio02.03.2009 11:04
Ca sa il parafrazez pe Jiji, nu il jignim daca il numim oligofren... ;)

Corect, dar nici nu o sa scapi de el. Ba mai mult: o sa si plangi la fiecare meci. O sa-l mai vezi si pe Borcea dansand.

bodanelu02.03.2009 11:52

@giglio traim din ce face Borcea sau din ce se intampla in curtea noastra?

Noi suntem frustratii, sa ne intereseze ce face Borcea. Ma doare undeva de reactiile lu` Borcea, pe mine ma intereseaza ce se intampla la echipa mea. Si la echipa mea este HAOS.

Alexandru H.02.03.2009 12:04

Nu era Borcea printre cei care deplangeau plecarea lui Jiji? Ziceai ca ii pleaca cel mai bun prieten (auzi la el, cica Steaua nu va mai avea niciodata performantele atinse in timpul lui Becali) :D

Azazello02.03.2009 12:08
@giglio traim din ce face Borcea sau din ce se intampla in curtea noastra?

Noi suntem frustratii, sa ne intereseze ce face Borcea. Ma doare undeva de reactiile lu` Borcea, pe mine ma intereseaza ce se intampla la echipa mea. Si la echipa mea este HAOS.

Si bineinteles ca acest haos trebuie intretinut.

-jon-02.03.2009 17:20
Corect, dar nici nu o sa scapi de el. Ba mai mult: o sa si plangi la fiecare meci. O sa-l mai vezi si pe Borcea dansand.

Aici nu e vorba de Borcea sau altii ca el.

Sincer sper sa fie destul de afectat de reactiile negative ale suporterilor. El este o intruchipare a laudaroseniei si ar vrea ca toti sa aibe o parere buna despre el. Sa vada familia, oaspetii lui din loja, toata tara la televizor si-n presa cum este injurat constant, nu va suporta si va lua masuri. Sincer nu cred cred ca vor fi cele de a pleca de la echipa, ci mai degraba de contestare a contestatarilor: huligani, nesimtiti, homosexuali, platiti de alti, alcoolisti, si apoi de aplicare a fortei brute, sau inchidere sa peluzelor sau chiar a intregului stadion.

Totusi, noi, cei care-l contestam, speram sa plece. Destul am fost prea lispiti de reactie vis-a-vis de acest cancer care a cuprins clubul nostru drag, ce mult il iubim!

danimarcu02.03.2009 22:17
Nu era Borcea printre cei care deplangeau plecarea lui Jiji? Ziceai ca ii pleaca cel mai bun prieten (auzi la el, cica Steaua nu va mai avea niciodata performantele atinse in timpul lui Becali) :D

E normal ca dusmanii Stelei sa planga dupa Becali!

Sunt constienti ca daca clubul nostru incape pe mainile unuia cu bun-simt si viziune nu mai au sanse in fata noastra!...

anti gigi02.03.2009 22:49

ce diferenta intre suporterii romani si alti suporteri vorba unui prieten care s a intors de la partizan-zvezda,suntem penibili si ca natie si ca suporteri ,ne meritam soarta,uitati va in clasament,Steaua e pe 6 iar uniii suporteri cred ca galeria e de vina pt lipsa de performante din Ghencea,e al treilea an consecutiv cand nu castigam campionatul de cupa numai vorbesc,singura performanta e Liga Campionilor unde suntem ciuca batailor si conform statisticii cea mai slaba echipa din Liga...obiectivul nostru a fost locul 2 obtinut cu brichete,valize,arbitraje si blaturi....iar unii de aici dau vina pe galeriesi nu pe adevaratul vinovat Becali......tot o dati pe incurajarea echipei,jucatorii astia prea au fost incurajati si nu joaca nimic, s au obisnuit ca Gigi sa se duca cu valizele,dupa ce terminam cu Gigi ei ar trebui sa urmeze,sa le facem o vizita pe la antrenament sa i intrebam de sanatate

Stanici03.03.2009 07:37
Asa cum va luptati sa-i aratati lui Becali ca si voi aveti orgolii de borfasi bucuresteni, asa puteati sa discutati cu el de-alungul timpului si problema premierii, sau a fotbalistilor ce vin sau pleaca. Ati ales sa va uitati numai in loje si nu pe teren. Daca ai impresia ca o echipa va trai numai din orgoliu, fara rezultate, atunci poate ar fi bine sa te muti in Craiova si sa te intrebi cati din pustii de 10 ani(din tara) de astazi , vor fi suporterii "stiintei" peste 15 ani. Repet: e mai bine sa fim ciuca batailor si ironiilor lui Borcea,nu? Din cate imi aduc aminte v-ati bucurat atunci cand am eliminat rapidul din UEFA. Se pare ca tot rezultatele sunt mai importante; iar fara suporteri sa fiu al dracu de-o sa castige echipe asta ceva. Mai ganditi si voi !

Auzi, ma? Las-o mai moale cu bucurestenii. Nu e vorba de ei in cazul asta, e vorba suporterii stelisti in general. Foloseste-ti aroganta de "civilizat" cu cine-ti permite. In principiu, borfasii pot fi si brasoveni, nu?!

Cat despre faza cu vorbitul, iti dai cu parerea fara a sti de cate ori membrii peluzelor s-au intalnit cu el si i-au imputat o gramada de lucruri care ii sunt si acum imputate, daca iei un pic siteul asta la mana, ai sa gasesti niste comunicate de presa AISS in care s-a exprimat in nenumarate randuri nemultumirea vizavi de atitudinea mariei-sale si care au fost preluate de o gramada de publicatii. Lucrurile enumerate mai sus nu au avut absolut niciun efect.

giglio03.03.2009 09:08
Auzi, ma? Las-o mai moale cu bucurestenii. Nu e vorba de ei in cazul asta, e vorba suporterii stelisti in general. Foloseste-ti aroganta de "civilizat" cu cine-ti permite. In principiu, borfasii pot fi si brasoveni, nu?!

Cat despre faza cu vorbitul, iti dai cu parerea fara a sti de cate ori membrii peluzelor s-au intalnit cu el si i-au imputat o gramada de lucruri care ii sunt si acum imputate, daca iei un pic siteul asta la mana, ai sa gasesti niste comunicate de presa AISS in care s-a exprimat in nenumarate randuri nemultumirea vizavi de atitudinea mariei-sale si care au fost preluate de o gramada de publicatii. Lucrurile enumerate mai sus nu au avut absolut niciun efect.

Ce sa aud ma? Aceleasi prostii pe care le indrugati in sprijinul actiunilor huliganice? Cine imi explica mie astea? Unii care dupa cate 3 etape cu stadionul gol aprindeau torte in primele 5 minute? Unii care dadeau cu lanturile peste picioare ziaristilor? Unii care nu se uita la meci ci doar in loja pentru ca fusesera batjocoriti de un prost? Am mai scris si ieri : cel mai destept cedeaza!! mai ales atunci cand are mult de castigat . V-ati invatat ca atunci cand un suporter nu e de acord cu modul vostru primitiv de a va manifesta, sa ii reprosati ca nu cunoaste spiritul Stelei sau alte prostii nascocite de niste frustrati de strada din tribune. Brasovean fiind, am suferit de fiecare data pentru Steaua cand a venit sa joace aici. Ma invata pe mine despre spiritul Stelei cei care ma scuipau cand treceam prin fata galeriei steliste imbracat in rosu-albastru ? Imi e tot mai clar ca singurul mod in care "suporterii" de la stadion vor sa-l dea afara pe cioban e injurandu-l; asta ma intriga la maxim si ma face sa-i numesc naivi si oligofreni fara minte. Nu a fost nimeni in stare de ieri pana azi sa exprime o strategie clara si viabila a modului de indepartare. S-au grabit toti sa-mi spuna mie ca il apar pe Becali; mie, cel caruia imi venea sa vomit cand ei ii scandau numele.

Aici nu e vorba de Borcea sau altii ca el.

Sincer sper sa fie destul de afectat de reactiile negative ale suporterilor. El este o intruchipare a laudaroseniei si ar vrea ca toti sa aibe o parere buna despre el. Sa vada familia, oaspetii lui din loja, toata tara la televizor si-n presa cum este injurat constant, nu va suporta si va lua masuri. Sincer nu cred cred ca vor fi cele de a pleca de la echipa, ci mai degraba de contestare a contestatarilor: huligani, nesimtiti, homosexuali, platiti de alti, alcoolisti, si apoi de aplicare a fortei brute, sau inchidere sa peluzelor sau chiar a intregului stadion.

Totusi, noi, cei care-l contestam, speram sa plece. Destul am fost prea lispiti de reactie vis-a-vis de acest cancer care a cuprins clubul nostru drag, ce mult il iubim!

Ok. Am inteles asta. Au spus-o toti p-asta. Dar ziceti odata o strategie realista de indepartare a lui ; in afara de asta infantila bazata doar pe injuraturi.

vlad03.03.2009 09:14

aici am spus prostii...am editat

Imi cer scuze colegilor de forum.

giglio03.03.2009 09:35
Giglio!

Culcat ! Aport! Da lãbuța ! Adu bațu'!

Ia-i si pe ipocritii de Azzaelo si Ronrichie si intrati in cotet . Ca vine Ciobanul acum si va ia osul de la ros. :shit:

Cine sunteti voi ma intreb oare? Ce cautati voi in mijlocul stelistilor? Ati plans si-n '86 ca Borcea?

Cu Giglio m-am lamurit! Este doar un individ care s-a logat ieri. Si-n 17 posturi face pe Tudor Postelnicu sau Gheorghe Dinca. Parerea ta este irelevanta pe acest topic.

De ce ma? Ca nu pot intelege o strategie infantila?

Ce relevanta are ca m-am logat ieri, stimabile? Trebuia cumva sa am o anumita vechime pe un site ca sa imi spun parerea dupa mai bine de 20 de ani in care am am suferit pentru echipa asta?

Tu personal, CREZI ca ala o sa plece doar ca il injura cineva? Raspunde cu Da sau Nu daca ai curaj .

Si inainte sa te umflii asa ca te contrazice cineva, poate esti TU in stare sa exprimi strategia aia pe care o cerusem in mod civilizat, la care tu ai inceput sa injuri; apropo: ca sa inteleg totusi, ar fi bine sa folosesti un limbaj fara particularitati bucurestene, intrucat echipa asta e iubita in toata tara, nu doar in Gara de Nord .

nemilosul03.03.2009 09:46
Ce sa aud ma? Aceleasi prostii pe care le indrugati in sprijinul actiunilor huliganice? Cine imi explica mie astea? Unii care dupa cate 3 etape cu stadionul gol aprindeau torte in primele 5 minute? Unii care dadeau cu lanturile peste picioare ziaristilor? Unii care nu se uita la meci ci doar in loja pentru ca fusesera batjocoriti de un prost? Am mai scris si ieri : cel mai destept cedeaza!! mai ales atunci cand are mult de castigat . V-ati invatat ca atunci cand un suporter nu e de acord cu modul vostru primitiv de a va manifesta, sa ii reprosati ca nu cunoaste spiritul Stelei sau alte prostii nascocite de niste frustrati de strada din tribune. Brasovean fiind, am suferit de fiecare data pentru Steaua cand a venit sa joace aici. Ma invata pe mine despre spiritul Stelei cei care ma scuipau cand treceam prin fata galeriei steliste imbracat in rosu-albastru ? Imi e tot mai clar ca singurul mod in care "suporterii" de la stadion vor sa-l dea afara pe cioban e injurandu-l; asta ma intriga la maxim si ma face sa-i numesc naivi si oligofreni fara minte. Nu a fost nimeni in stare de ieri pana azi sa exprime o strategie clara si viabila a modului de indepartare. S-au grabit toti sa-mi spuna mie ca il apar pe Becali; mie, cel caruia imi venea sa vomit cand ei ii scandau numele.

Ok. Am inteles asta. Au spus-o toti p-asta. Dar ziceti odata o strategie realista de indepartare a lui ; in afara de asta infantila bazata doar pe injuraturi.

unu din Brasov,unu din Craiova unu de mai stiu eu unde

bai baieti de ce rahat nu vreti voi sa tineti cu echipele locale??intelegeti ca pretentiile voastre sunt valabile pentru echipele cu care probabil tineti in paralel cu Steaua...stiu ca e la moda sa tinem cu Steaua dar daca tot suntem vai de capu nostru nu vreti voi sa va duceti si pe la Dinamo/CFR ca astea sunt pe val acum.."sa suferiti" pentru ele??

iar daca cineva te-a scuipat pentru ca purtai rosu-albastru (desi asta mi se pare cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata)inseamna ca au stiut baietii ce au stiut ,probabil miroseai a oaie cu joben in cap

vlad03.03.2009 10:09
De ce ma? Ca nu pot intelege o strategie infantila?

Ce relevanta are ca m-am logat ieri, stimabile? Trebuia cumva sa am o anumita vechime pe un site ca sa imi spun parerea dupa mai bine de 20 de ani in care am am suferit pentru echipa asta?

Tu personal, CREZI ca ala o sa plece doar ca il injura cineva? Raspunde cu Da sau Nu daca ai curaj .

Si inainte sa te umflii asa ca te contrazice cineva, poate esti TU in stare sa exprimi strategia aia pe care o cerusem in mod civilizat, la care tu ai inceput sa injuri; apropo: ca sa inteleg totusi, ar fi bine sa folosesti un limbaj fara particularitati bucurestene, intrucat echipa asta e iubita in toata tara, nu doar in Gara de Nord .

Ti se pare ca AISS incita la violenta??? Ti se pare ca multi useri de aici propovaduiesc injuriile daca nu sunt pro-Cioban???

giglio03.03.2009 10:10
unu din Brasov,unu din Craiova unu de mai stiu eu unde

bai baieti de ce rahat nu vreti voi sa tineti cu echipele locale??intelegeti ca pretentiile voastre sunt valabile pentru echipele cu care probabil tineti in paralel cu Steaua...stiu ca e la moda sa tinem cu Steaua dar daca tot suntem vai de capu nostru nu vreti voi sa va duceti si pe la Dinamo/CFR ca astea sunt pe val acum.."sa suferiti" pentru ele??

iar daca cineva te-a scuipat pentru ca purtai rosu-albastru (desi asta mi se pare cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata)inseamna ca au stiut baietii ce au stiut ,probabil miroseai a oaie

Stii de ce ? Pentru ca fara forta milioanelor de suporteri din tara, echipa asta s-ar duce de rapa in baza catorva suporteri care tin cu Steaua doar ca s-au nascut in preajma stadionului si au gasit un loc in care pot manca seminte si fura din buzunare cat vor.

Sunt stelist de la 5 ani cat aveam in '86 , iar atunci cand eu stiam ce inseamna intoarcerea lui Lacatus din Spania probabil tu nu te nascusei . Atunci cand Dl Jenei a acceptat sa faca poze doar cu mine dintr-o mare de oameni, pentru ca vazuse ce inseamna Steaua pentru mine, probabil ca tu ii scandai numele lui Gigi Becali .

Adrian03.03.2009 10:22

Alo, giglio, Stelist de la 5 ani dar pe forum doar de ieri.

Vezi ce vorbe arunci in stanga si in dreapta ca s-ar putea sa fie jignitoare.

Daca mai insulti inca o data suporterii Stelisti din Bucuresti ai ban de la mine 3 zile.

Atunci cand Dl Jenei a acceptat sa faca poze doar cu mine dintr-o mare de oameni, pentru ca vazuse ce inseamna Steaua pentru mine, probabil ca tu ii scandai numele lui Gigi Becali .

Acum, cand eu plang de nervi la fiecare meci al Stelei si cand nu am puterea sa deschid televizorul la stirile din sport, probabil ca tu ii scandezi numele lui Gigi Becali.

nemilosul03.03.2009 10:26
Stii de ce ? Pentru ca fara forta milioanelor de suporteri din tara, echipa asta s-ar duce de rapa in baza catorva aurolaci care tin cu Steaua doar ca s-au nascut in preajma stadionului si au gasit un loc in care pot manca seminte si fura din buzunare cat vor.

Sunt stelist de la 5 ani cat aveam in '86 , iar atunci cand eu stiam ce inseamna intoarcerea lui Lacatus din Spania probabil tu nu te nascusei . Atunci cand Dl Jenei a acceptat sa faca poze doar cu mine dintr-o mare de oameni, pentru ca vazuse ce inseamna Steaua pentru mine, probabil ca tu ii scandai numele lui Gigi Becali .

baiete tu ai frustrari de provincial din cate vad

tu nu te uiti ce tampenii debitezi a ales dl Ienei sa faca poze cu tine pentru ca a vazut ce inseamna Steaua pt tine...ooo tu alesul domnului din acea mare de oameni a vazut prin sufletul tau care emana ros`albastru si a zis sa iti ofere un cadou de neuitat autograful dansului langa tatuajul cu Jiji Becali

pe ce forta a milioane de suporteri ne bazam??in afara de meciurile in care ii vedeti cocaru lui beckam nu am vazut picior de suporter din tara

vlad03.03.2009 10:27
Stii de ce ? Pentru ca fara forta milioanelor de suporteri din tara, echipa asta s-ar duce de rapa in baza catorva aurolaci care tin cu Steaua doar ca s-au nascut in preajma stadionului si au gasit un loc in care pot manca seminte si fura din buzunare cat vor.

Prin cele scrise mai sus de stimabilul nostru, noul coleg denota lipsa de respect fata de suporterii Stelei din Bucuresti.Este jignitor ca pe site sa apara apelativul "aurolac" la adresa suporterilor. Rog moderatorii sa ia o masura impotriva acestui post.

PS Acei suporteri "de prin preajma stadionului" umplu peluza la meciuri si o fura de la firmele de paza.

giglio03.03.2009 10:40
Alo, giglio, Stelist de la 5 ani dar pe forum doar de ieri.

Vezi ce vorbe arunci in stanga si in dreapta ca s-ar putea sa fie jignitoare.

Daca mai insulti inca o data suporterii Stelisti din Bucuresti ai ban de la mine 3 zile.

Acum, cand eu plang de nervi la fiecare meci al Stelei si cand nu am puterea sa deschid televizorul la stirile din sport, probabil ca tu ii scandezi numele lui Gigi Becali.

Stimabile, cu un acces pe site sau fara nu inseamna ca sunt sau nu sunt suporter al Stelei.

Daca tot vrei sa faci pe administratorul si impartialul, ce parere ai despre asta : " frustrari de provincial " ??

In afara de faptul ca mi-am expus pareri si chiar am argumentat, ce parere ai despre cei care nu au fost in stare sa raspundsa la niste intrebari CLARE pe care vi le-am pus, fiind in stare doar sa vina cu jigniri ??

A propos : poate imi spui dta care este strategia clara si realista a indepartarii ciobanului; ca sa nu mai apara jigniri inutile intre mine si cei care nu au reusit sa raspunda, ci doar sa ma acuze pe mine de una sau alta. Fii tu mai coerent si da-mi un raspuns civilizat , asa cum trebuia sa se intample de la inceput.

baiete tu ai frustrari de provincial din cate vad

tu nu te uiti ce tampenii debitezi a ales dl Ienei sa faca poze cu tine pentru ca a vazut ce inseamna Steaua pt tine...ooo tu alesul domnului din acea mare de oameni a vazut prin sufletul tau care emana ros`albastru si a zis sa iti ofere un cadou de neuitat autograful dansului langa tatuajul cu Jiji Becali

pe ce forta a milioane de suporteri ne bazam??in afara de meciurile in care ii vedeti cocaru lui beckam nu am vazut picior de suporter din tara

Un stelist vechi nu apreciaza un fotbalist umflat precum Bechkam . Nici macar nu aduce aminte de el. Are o alta conceptie despre jocul de fotbal; de-asta ii iubim pe Boloni, Stoica, Hagi sau Panduru.

Prin cele scrise mai sus de stimabilul nostru, noul coleg denota lipsa de respect fata de suporterii Stelei din Bucuresti.Este jignitor ca pe site sa apara apelativul "aurolac" la adresa suporterilor. Rog moderatorii sa ia o masura impotriva acestui post.

PS Acei suporteri "de prin preajma stadionului" umplu peluza la meciuri si o fura de la firmele de paza.

Citeste tot, nu scoate din context. Tu ai raspuns la intrebare? Sau ai chef doar de cearta?

«1234567»