FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«1567»
giglio04.03.2009 10:59
@giglio, mesageria privata este... privata. Pentru a stopa asa ceva, ai un buton numit ignore :)

Nu e vorba de stopat sau de deranjat. Ma refeream la comportamentul cuiva care e senior aici; pe mine personal ma bufneste rasul cand vad agitati d-astia. Ma intreb tu ce parerea ai.

Daca nu aveti de gand sa discutati despre articol, nu mai discutati deloc.

Gata cu offtopicul!

MoWeed04.03.2009 16:03

Va rog frumos discutati despre articol; lasati off-topicul

giglio04.03.2009 17:20

Bravo ma, hai sa discutam despre articol si doar asa cum va place voua. Sa moara Becali si familia lui de oi defecte Sa dea dracu sa vina vreunul pe aici sa intrebe ce trebuie facut ca sa plece, sa vezi apoi ce-i umplem noi frigiderul de carne.

Eh...acum sunt si eu stelist ca si voi.

Primiti-ma cum se cuvine si purtati-ma pe brate cand o sa il injur pe primul care incearca sa poarte o discutie .

danimarcu04.03.2009 20:32
Primiti-ma cum se cuvine si purtati-ma pe brate cand o sa il injur pe primul care incearca sa poarte o discutie .

Pai vad ca porti discutii,nu glumesti!...

Ai "crescut" in doua zile cat alti useri intr-un an... :whistle: Tine-o tot asa!

Dar sa nu te prind ca ma ajungi in mai putin de o luna,ca ai de-a face cu mine!... :boxing:

giglio04.03.2009 21:00
Pai vad ca porti discutii,nu glumesti!...

Ai "crescut" in doua zile cat alti useri intr-un an... :whistle: Tine-o tot asa!

Dar sa nu te prind ca ma ajungi in mai putin de o luna,ca ai de-a face cu mine!... :boxing:

Ehee .. e destul de greu pentru ca fratii nostri stelisti sufla acum si in iaurt si nu sunt deloc dispusi sa accepte prea usor un nou membru intre ei. Chiar daca m-a suparat si pe mine inversunarea lor, trebuie sa spun ca ii inteleg; asta tocmai pentru ca si in Becali au avut incredere la inceput dupa care el s-a vazut stapan peste toti , iar acum a ajuns sa isi bata joc de orice inseamna Steaua.

pana la urma sper sa fim uniti si sa-l facem pe Becali sa se simta singur , in plus si mai ales un mare nimic inutil.

ssilviu_1905.03.2009 21:38

Am postat acest comentariu la mai multe articole pentru ca vreau ca cei care iubesc cu adevarat Steaua sa-l citeasca in numar cat mai mare si sa-si dea cu seama(cei care inca n-au facut-o) de ceea ce e cu adevarat bine pentru Steaua!Asa ca cei care l-ati mai citit nu va mai obositi sa-l citit sau sa-l comentati

"Citesc de vreo ora absolut toate comentariile la toate articolele si m-am hotarat sa-mi exprim si eu parerea in legatura cu cele citite.Si cuvantul care ma obsedeaza e:"manipulare"!Probabil cei care au cat de cat o idee despre lumea in care traim si-au dat cu seama ,dar fie nu au vrut sa o zica sau nu am observat eu ca cineva a mai zis aceleasi lucru si acum eu doar reproduc ce au zis altii.In cel de-al doilea caz,greseala imi apartine si imi cer scuze celor care si-au pierdut timpul citindu-mi comentariul.Trecand acum la subiectul acestui comentariu vreau sa va zic tuturor celor care mai sunt stelisti si in aceste momente grele ca acesta este momentul sa fim tari!Este clar ca se incearca o dezbinare a suporterilor stelisti adevarati!Oameni precum "redondo","azazello" sau "xray rom" nu fac decat sa posteze comentarii lipsite de orice urma de moralitate,incercand sa imparta suporterii stelisti in tabere pro-Becali sau anti-Becali,si sa aduca cat mai multi adepti in tabara pe care o reprezinta(pro-Becali)!Ei nu fac decat sa planteze samanta scandalului intre noi,ca mai apoi sa fim prea ocupati sa ne certam intre noi si sa uitam de scopul principal:inlaturarea lui Becali!Scopul lor e unul precis si probabil n-o sa renunte pana nu o sa scoata rezultatele pe care le doresc si pentru care probabil au fost platiti ca sa le obtina.Stiu ca teoria sustinuta de mine le pare unora mult prea fantezista dar nu pot sa-mi explic cum unii oameni care sustin ca le curge sange ros-albastru prin vene,pot sa dea dovada de atata nesabuinta.Orice om care a crescut in spiritul stelist isi da seama ca binele Stelei este este reprezentat de plecarea lui Becali in aceste momente,ceea ce ma face sa cred ca cei care sunt impotriva acestei idei fie nu au nici o legatura cu lumea reala(lucru care nu se poate spune despre cei 3 mentionati mai sus,pentru ca se poate observa din cele scrise de ei ca sunt oameni cu un nivel intelectual destul de ridicat),fie au fost cumparati de cel pe care il idolatrizeaza si il sustin.Asa ca va rog sa-i ignorati pe acesti "vanzatori" si sa nu le mai dati ocazia sa-si faca meseria!Ramaneti fideli crezurilor voastre si am speranta ca impreuna vom reusi sa-l indepartam pe cel care nu face decat sa distruga ceea ce noi iubim!Nu va lasati influentati si continuat sa luptati!Steaua suntem noi!!!!Afara din Ghencea!!! "

Dagoth05.03.2009 22:30

Eu chiar mã mir cã mai sunt oameni care îl vor pe jijiot la Steaua. Dar deh, am un vecin care e stelist mai vechi decât mine (ca vârstã e mai tânãr, de altfel) și îl susține...

"Arunca un subiect controversat intr-o forma naiva si asteapta sa vezi ce iese. Lasa-i pe oameni sa argumenteze si sa contraargumenteze pana ce insasi esenta critica a unui articol se va pierde, inabusita fiind de certuri, radicalism, subiectivism si amestec al notiunilor".

Citind ultimele 2 pagini chiar am uitat despre ce era vorba în articol.

Apropo, @giglio, îți urez bun venit, deși nici eu nu-s prea vechi pe aici.

Oameni precum "redondo","azazello" sau "xray rom" nu fac decat sa posteze comentarii lipsite de orice urma de moralitate,incercand sa imparta suporterii stelisti in tabere pro-Becali sau anti-Becali,si sa aduca cat mai multi adepti in tabara pe care o reprezinta(pro-Becali)!Ei nu fac decat sa planteze samanta scandalului intre noi,ca mai apoi sa fim prea ocupati sa ne certam intre noi si sa uitam de scopul principal:inlaturarea lui Becali!Scopul lor e unul precis si probabil n-o sa renunte pana nu o sa scoata rezultatele pe care le doresc si pentru care probabil au fost platiti ca sa le obtina.

ªi fiindcã tu ești singurul care știe asta, au pus la cale sã te scoatã din peisaj... pãzea, cã vin dupã tine! :rolleyes:

...bla bla bla...

Paragrafe?

redondo05.03.2009 22:44

@Silviu19

Tu chiar crezi ca le stii pe toate?

Tu chiar crezi ca Becali da doi bani pe acest site pentru a cumpara pe cineva? Poate dusmanii lui ar face asta.

Tu ai idee ce inseamna a "manipula"?

Daca ai fi citit comentariile mele ai fi inteles de partea cui sunt eu si nu te-ai fi lansat in acuze care te depasesc.

Din pacate,Silvica,pe acest site oamenii isi schimba parerile precum o muiere chilotii.Mai nou e dorit Olaroiu inapoi...acel "Olita" sau "Zeroli" de acum 2 ani.Eu zic sa te trezesti din delirul care te cuprinde si sa nu mai inghiti prima momeala pe care o vezi.

«1567»