Eu chiar mã mir cã mai sunt oameni care îl vor pe jijiot la Steaua. Dar deh, am un vecin care e stelist mai vechi decât mine (ca vârstã e mai tânãr, de altfel) și îl susține...
"Arunca un subiect controversat intr-o forma naiva si asteapta sa vezi ce iese. Lasa-i pe oameni sa argumenteze si sa contraargumenteze pana ce insasi esenta critica a unui articol se va pierde, inabusita fiind de certuri, radicalism, subiectivism si amestec al notiunilor".
Citind ultimele 2 pagini chiar am uitat despre ce era vorba în articol.
Apropo, @giglio, îți urez bun venit, deși nici eu nu-s prea vechi pe aici.
Oameni precum "redondo","azazello" sau "xray rom" nu fac decat sa posteze comentarii lipsite de orice urma de moralitate,incercand sa imparta suporterii stelisti in tabere pro-Becali sau anti-Becali,si sa aduca cat mai multi adepti in tabara pe care o reprezinta(pro-Becali)!Ei nu fac decat sa planteze samanta scandalului intre noi,ca mai apoi sa fim prea ocupati sa ne certam intre noi si sa uitam de scopul principal:inlaturarea lui Becali!Scopul lor e unul precis si probabil n-o sa renunte pana nu o sa scoata rezultatele pe care le doresc si pentru care probabil au fost platiti ca sa le obtina.
ªi fiindcã tu ești singurul care știe asta, au pus la cale sã te scoatã din peisaj... pãzea, cã vin dupã tine! 
...bla bla bla...
Paragrafe?