FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«134567»
Adrian03.03.2009 10:45

Ai vazut doar, pana acum, strategia suporterilor. De ce ma mai intrebi?

Nu iti convine ca e huiduit la fiecare meci?

Ce ai vrea sa faca suporterii?

Sa intre peste el in casa/loja?

Atat va tot c**ati pe voi, voi astia deontologi, elevati, superiori, obiectivi,cultivati, insamantati, de parca ciobanasul e Mesia si dupa el poate veni doar apocalipsa.

Te dai mare ca ai poza cu Jenei.

Bravo tie.

Probabil ca ti-ar place sa ai poza cu toti fostii mari stelisti.

Te intreb atat: ITI PLACE CAND becaliii ISI BATE JOC DE EI?

Tu intelegi ca pe asta il pupi in fund?

Tu realizez cine e jegul asta?

Realizezi unde e Steaua si incotro o ia?

Intelegi, oare, ca performantele din trecut au fost facute doar datorita faptului ca in conducere se afla un om ca Stoica, om care il tinea pe becalii departe de echipa?

giglio03.03.2009 10:46

Hai Adrian, daca ai inceput , fa pe inteleptul pana la capat si hai sa lamurim. Raspunde la intrebarea aia pe care o tot ocoliti.

Ok, merci, a aparut acum.

nemilosul03.03.2009 10:53

"Un stelist vechi nu apreciaza un fotbalist umflat precum Bechkam . Nici macar nu aduce aminte de el. Are o alta conceptie despre jocul de fotbal; de-asta ii iubim pe Boloni, Stoica, Hagi sau Panduru."

lasa ca acum pastorul neamului iti ofera unica posibilitate sa apreciezi fotbalul lui Banel,Lovin & co...dar ce conteaza important e sa moara Borcea de ciuda si sa ne calificam an de an in ch lg de pe locul 2

fugi repede poate din toti acei oameni care ar muri fara autograful vedetelor actuale de la Steaua te aleg pe tine pentru ca tu esti al mai stelist dintre toti

tu esti singurul scuipat din galeria Stelei,tu esti "the one the only one"care a fost ales de nea emi sa faca poza,tu esti printre singurii care il sustin pe oier...ce sa mai esti alaturi de Becali trimisul lui Dumnezeu pe pamant ca sa purifice lumea de huligani si needucati

oop03.03.2009 11:01
A propos : poate imi spui dta care este strategia clara si realista a indepartarii ciobanului

eu as pune problema altfel ... nu-ti convine ca Becali e injurat meci de meci pe Ghencea?Crezi ca acest demers nu are nici o sansa de reusita?ok,e opinia ta si ti-o respect cu toate ca nu sunt de acord,dar,daca tot iti place sa combati,de ce nu vii TU cu o strategie de indepartare a ciobanului?

giglio03.03.2009 11:01

Bina mai, am explicat de 10 ori ca inteleg toate astea.

Am spus chiar ca stiam ca se va intampla asa inca de cand galeria ii scanda numele acestui cioban.

Acum insa suntem intr-un alt punct. Vrem sa-l indepartam. Nu crezi totusi ca inainte de a incepe asta, trebuie sa avem o strategie? Eu tot ce am intrebat inca de ieri, caci de asta am intrat aici, este daca suporterii care au inceput asta mai fac si altceva decat sa-l injure. Ma bucur enorm ca striga impotriva lui, dar nu imi e frica decat de faptul ca asta n-ar putea face decat sa-l intarate sa isi bata joc si mai tare de noi; caci il stim cat de nenorocit e.

Asta e tot ce am cerut de cand am intrat, iar altii au ales numai sa ma catalogheze pe mine in toate felurile. Era deajuns sa raspunda la o intrebare.

redondo03.03.2009 11:04

@Adrian

Daca ii atragi atentia lui @giglio,fa acelasi lucru si cu @nemilosul care vorbeste aiurea despre suporterii Stelei din provincie.

@nemilosule

Nu vad cum isi permite un pusti sa spuna unor suporteri ai Stelei din provincie...mai tineti si cu Dinamo....dar bineinteles ca moderatorii te lasa in pace daca esti 100%anti Becali.

vlad03.03.2009 11:09
@nemilosule

Nu vad cum isi permite un pusti sa spuna unor suporteri ai Stelei din provincie...mai tineti si cu Dinamo....dar bineinteles ca moderatorii te lasa in pace daca esti 100%anti Becali.

Redondo

Aici ai dreptate. Nemilosu a gresit. Dar ceea ce a spus Giglio este inacceptabil pe acest site.

giglio03.03.2009 11:11
Redondo

Aici ai dreptate. Nemilosu a gresit. Dar ceea ce a spus Giglio este inacceptabil pe acest site.

:)) Extraordinar ! Dar tu ai raspuns la intrebarea pe care o repetasem aici, inainte de a sari sa-mi spui mie cine sunt?

Adrian03.03.2009 11:11

Redondo

Avertizarea era pentru toti.

Si, fara suparare, ce a zis Nemilosul, nu e jignire.

Pai tu, mare fan al fotbalului si om care are mult respect pentru dinam0, vrei sa zici ca te jigneste faptul ca ti se spune ca nu meriti sa fii suporter Stelist?

In cazul asta, te mai jignesc si eu o data.

Nici unul din cei care cred ca becalii face bine Stelei nu merita sa tina cu aceasta echipa!

giglio03.03.2009 11:15
Redondo

Avertizarea era pentru toti.

Si, fara suparare, ce a zis Nemilosul, nu e jignire.

Pai tu, mare fan al fotbalului si om care are mult respect pentru dinam0, vrei sa zici ca te jigneste faptul ca ti se spune ca nu meriti sa fii suporter Stelist?

In cazul asta, te mai jignesc si eu o data.

Nici unul din cei care cred ca becalii face bine Stelei nu merita sa tina cu aceasta echipa!

A spus cumva Redondo ca Becali face bine Stelei?

Adrian, imi poti spune te rog cati ani ai ?

axl03.03.2009 11:16
Adrian, imi poti spune te rog cati ani ai ?

8.

giglio03.03.2009 11:27

Redondo, prin simplu fapt ca si-a ales acest username, demonstreaza ca stie mai mult fotbal decat multi care v-ati indesat la injuraturi la adresa lui.

Probabil ca niciunul dintre cei care au injurat aici nu l-ati prins pe Redondo jucand, ca sa stiti sa apreciati ceva cand vedeti un meci de fotbal.

Ne mai miram ca echipa asta a ajuns unde a ajuns, cand voi injurati inainte sa ganditi. La fel ca Becali .

redondo03.03.2009 11:30

Pai eu am vazut foarte clar ca l-ai avertizat doar pe unul.

Este jignire deoarece n-are Neinduratorul de unde sa stie de cate ori am venit eu sa vad meciuri la Bucuresti sau cat de stelist sunt eu. Merit sau nu "sa fiu stelist" tin cu Steaua...si tine cont ca locuiesc intr-un oras care n-a avut echipa doar prin B ci cea mai mare echipa a provinciei.

Respectul pe care il arat clubului Dinamo este acelasi pe care il arat oricarui club de pe mapamond...asta nu inseamna ca nu injur si eu pe stadion aceasta echipa ori de cate ori am ocazia....dar nu prea intelegi tu ce spun eu.

@giglio

Mi-a placut enorm acest fotbalist!

Stanici03.03.2009 11:35

Nu ai idee de cate ori s-a stat si s-a gandit pana in returul asta ca sa nu facem rau echipei, de cate ori nu a promis luminatia sa ca isi va ajusta comportamentul. Pana la urma, singura metoda de a-l face sa vanda este contestarea lui cat mai virulenta. Daca aveti alte idei mai bune, nu va sfiiti sa le impartasiti pe-aici, eu unul m-am saturat sa stau ca boul si sa il vad pe Jiji stergandu-se la fund cu acest club. Si daca injuraturile sunt singurele cuvinte pe care le intelege, stiu sa si injur, cum stie toata lumea, de altfel.

giglio03.03.2009 11:35
Pai eu am vazut foarte clar ca l-ai avertizat doar pe unul.

Este jignire deoarece n-are Neinduratorul de unde sa stie de cate ori am venit eu sa vad meciuri la Bucuresti sau cat de stelist sunt eu. Merit sau nu "sa fiu stelist" tin cu Steaua...si tine cont ca locuiesc intr-un oras care n-a avut echipa doar prin B ci cea mai mare echipa a provinciei.

Respectul pe care il arat clubului Dinamo este acelasi pe care il arat oricarui club de pe mapamond...asta nu inseamna ca nu injur si eu pe stadion aceasta echipa ori de cate ori am ocazia....dar nu prea intelegi tu ce spun eu.

@giglio

Mi-a placut enorm acest fotbalist!

Pai nu... ca daca nu injuri ca la usa cortului nu vei avea nicio sansa sa te intelegi cu cineva aici. daca pui o intrebare sau oferi un argument pt ceva, ei o sa teinjure ca au avut ei impresia ca nu prea le dai lor dreptate.

Aici e mai despept cel care are posturi mai multe. :)

vlad03.03.2009 11:43
:)) Extraordinar ! Dar tu ai raspuns la intrebarea pe care o repetasem aici, inainte de a sari sa-mi spui mie cine sunt?

Ironie este numele tau. S-o crezi tu!

Dragule ,nu incurca borcanele. Adrian ti-a editat postul,dar eu spun si pentru cei care nu au citit varianta initiala,ai spus ca suporterii din imprejurul stadionului Ghencea sunt aurolaci,samantari si hoti de buzunare.

Negi ,stimabile, acest lucru? Si ce argumente ai avut tu sa spui despre suporterii din Bucuresti ca sunt aurolaci?

Redondo,are un ton civilizat fata de tine.Ar trebui sa-l iei etalon.Si inainte sa pui primul post ar fi trebuit sa rasfoiesti putin regulamentul de pe fcsteaua.ro.

Si inca ceva:Redondo nu este asa de batran sa vorbesti la modul:multi de aici nu au apucat sa-l vada jucand pe Redondo.Cati ani ar fi trebuit sa aiba acesti useri despre care vorbesti tu? 8-10 ani???

Stanici03.03.2009 11:55

Bai, acuma doar nu incepem sa ne vorbim cu "dumneavoastra"'; suntem baieti, putem sa nu plangem la niste intepaturi. In definitiv, daca si aici cenzuram, pe stadion cenzura, ajungem la 9.

redondo03.03.2009 11:59

Redondo a jucat fotbal la nivel inalt pana in 2000.Apoi s-a dus la Milan si s-a accidentat grav,jucand foarte rar.Cei care au acum in jur de 20 ani nu prea l-au prins...sau ma rog nu prea intelegeau multe cand aveau 10-11 ani.

vlad03.03.2009 12:05

Giglio este nou pe aici .Are 26 de postari:

-18 pe acest topic si 8 pe topicul "Steaua suntem noi- Revista suporterilor Stelei".

In toate aceste postari ni se atrage atentia sa nu-l mai hulim pe Becali si sa sustinem Steaua.

De unde o fi tras el concluzia ca daca il hulesti pe Becali ,nu tii cu Steaua?

Daca esti anti-Becali cica esti anti-Steaua.

Pe unde o fi dormit Giglio tot timpul asta? S-a trezit ieri si a descoperit ca nu suntem suporterii Stelei.I-ar trebuie ceva timp sa citeasca ce-am scris noi pe aici de o perioada de timp.

Giglio , Buna dimineata!

Mai bine culca-te la loc!

Redondo a jucat fotbal la nivel inalt pana in 2000.Apoi s-a dus la Milan si s-a accidentat grav,jucand foarte rar.Cei care au acum in jur de 20 ani nu prea l-au prins...sau ma rog nu prea intelegeau multe cand aveau 10-11 ani.

Pai si cati ani crezi ca are Giglio daca vorbeste asa despre Redondo???

Daca il intrebi de un Marcel Raducanu ,un Tudorel Stoica sau un "aborigen" de pe la noi,nu de prin tari straine,il bagi in ceata!

joseph03.03.2009 13:45

@ giglio

ce obtinem cu injuraturile? asta e intrebarea la care te tot plangi ca nu primesti raspuns?

nu stiu daca o sa plece, dar macar din cauza asta ai aparut tu pe forum si asta nu poate decat sa ma bucure. poate aplicam strategia dinte pentru dinte si o sa ii facem rau lui Becali pe masura raului pe care l-a facut el Stelei si suporterilor ei... sau poate avem planuri mai complexe. nu vad de ce ti-am spune tie care ne bati la cap de O zi si mai ai si accese de superioritate, cand tu nici macar nu poti sa intelegi ca de exemplu fanzina "Steaua suntem noi" a venit tocmai ca un raspuns anticipat la o parte din intrebarile tale.

noi am indurat ani de zile un comportament grobian din partea lui, acum s-au mai schimbat rolurile si nu o sa-l tratam tocmai cu manusi... pentru ca nici nu merita si nici nu intelege prea usor altfel. eu asta nu inteleg, unde erai tu cand facea el haos?? atunci de ce nu erai nemultumit, de ce nu iti exprimai dorinta de a avea un patron civilizat ca tine?

si oricum... pe cat de neafectat zice ca e de ce fac suporterii... pe atat de prost actor e...

KERATOCONUS03.03.2009 14:03

Sustineti echipa locala, nu pe cele din capitala!:)))

nemilosul03.03.2009 15:56
@Adrian

Daca ii atragi atentia lui @giglio,fa acelasi lucru si cu @nemilosul care vorbeste aiurea despre suporterii Stelei din provincie.

@nemilosule

1)imi permit pentru ca am fost si o sa ma duc la mai multe meciuri ale Stelei decat au fost/o sa mearga 50 de suporteri "provinciali" fani Becali la un loc

2) poftim declaratia oitei managere de azi :

"Adevãrații suporteri ai Stelei nu sînt doar cei care îl contestã pe Gigi Becali la stadion. Noi știm care sunt adevarații susținãtori ai echipei când vedem cum suntem primiți când mergem în provincie și câtã simpatie este în jurul echipei. Acești spectatori care vin la meciuri și îl contestã pe Becali nu reprezintã majoritatea!"

ete na de ce am eu boala pe astia din provincie

MoWeed03.03.2009 16:07
ete na de ce am eu boala pe astia din provincie

Inseamna ca eu nu sunt stelist sau sunt becalist daca nu sunt din Bucuresti? Sau ca taranii cu goarna care-l idolatrizeaza pe Jiji si sunt bucuresteni sunt stelisti adevarati?

nemilosul03.03.2009 16:16
Inseamna ca eu nu sunt stelist sau sunt becalist daca nu sunt din Bucuresti? Sau ca taranii cu goarna care-l idolatrizeaza pe Jiji si sunt bucuresteni sunt stelisti adevarati?

fiecare padure isi are uscaturile ei,dar desi o sa imi iau injuraturi toti care i-am vazut cu goarna in gura,joben in cap si "Becali in frunte" aveau un accent ca sa zic ciudat

nu am spus ca TOTI suporterii din provincie sunt becalisti dar din pacate marea majoritate si-ar taia o mana ca sa il atinga pe oier

bodanelu03.03.2009 16:50

fara provocari

@ALL, gata cu jignirile si atacurile la persoana. Suficient. Daca vreti sa discutati pe tonul asta folositi privatul.

Si sa nu veniti cu scuze ca ala a inceput, ba ala! GATA!

M-am facut inteles?

«134567»