Asa cum va luptati sa-i aratati lui Becali ca si voi aveti orgolii de borfasi bucuresteni, asa puteati sa discutati cu el de-alungul timpului si problema premierii, sau a fotbalistilor ce vin sau pleaca. Ati ales sa va uitati numai in loje si nu pe teren. Daca ai impresia ca o echipa va trai numai din orgoliu, fara rezultate, atunci poate ar fi bine sa te muti in Craiova si sa te intrebi cati din pustii de 10 ani(din tara) de astazi , vor fi suporterii "stiintei" peste 15 ani. Repet: e mai bine sa fim ciuca batailor si ironiilor lui Borcea,nu? Din cate imi aduc aminte v-ati bucurat atunci cand am eliminat rapidul din UEFA. Se pare ca tot rezultatele sunt mai importante; iar fara suporteri sa fiu al dracu de-o sa castige echipe asta ceva. Mai ganditi si voi !
din cate stiu eu, sunt nascut in provincie, venit in Bucuresti sa fac o facultate si un rost in viata.
Da, am ales sa ne uitam doar in loja, sa starpim cea mai mare problema a Stelei. Un gibon care face pipi pe toata lumea care-l contesta.
De ce nu incurajezi echipa? Crezi ca-ti baga cineva pumnul in gura daca tu strigi Lupta Steaua si altii striga Becali pleaca din Ghencea?
Ai suporta o retrogradare din cauza ciobanului?
Cand am eliminat Rapidul in UEFA, la Steaua era un manager care a reusit sa faca acea echipa: MM Stoica. Sti ce a declarat MM cand a plecat din Ghencea? Ca Steaua o sa mai mearga un an doi din inertie? Ce s-a intamplat de atunci: OBIECTIVUL Stelei: Locul 2!!! esti multumit? Sau tie iti place sa fi orgolios in fata prietenilor tai ca echipa care o sustii joaca in CL?
Pe mine ma doare in fund de CL. Pe mine ma intereseaza campionatul si cupa, trofee total uitate. Daca locul 2 duce in CL, pai locul 2 sa fie. Cupa nu aduce niciun avantaj, de ce sa ne batem capul cu ea?
Gica Hagi iti spune ceva? Un stelist umilit de Becali? Balint? Iordanescu?
Daca nu o sa mai venim noi pe stadion, huliganii care-l injura pe Becali, cine o sa incurajeze echipa? Voi? nu cred, o sa stati pe scaun si o sa va uitati la un spectacol.
Dar cei din peluze sunt prezenti mereu: Pe frig, pe ploaie, la 40 de grade. La hochei, la Handbal.