FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«123457»
bastian02.03.2009 06:52

Gata nu se mai poate, Becali trebuie sa paraseasca Ghencea! Trebuie sa protestam pana pleaca! Ar trebui sa se face miting de protest chiar in fata palatului sau vilei din pipera! Chiar astazi si maine si in fiecare zi pana vinde Steaua!Nu se mai poate sa suportam atata umilinta! Nu am nimin cu omul Becali, insa am cu prostul manager si patron al Stelei Becali!

AlexV02.03.2009 06:56

Este clar, Gigi reprezinta principala problema a Stelei. Nu pentru ca ar fi ticalos sau incult ci pentru ca este incompetent. Nu stie sa conduca un club si asta se vede. Echipa care a avut performante la Steaua in ultimii ani a fost construita de Piturca, Zenga, MM Stoica si Olaroiu. Cum au plecat astia s-a ales praful. Gigi nu stie sa-si aleaga oamenii, nu se pricepe la jucatori si minte constant cand vine vorba de banii pe care i-a investit (cred ca omul asta chiar a facut profit). Nu cautati scuza "Ce, la altii e mai bine?" pentru ca nu despre asta este vorba.

MARYO-02.03.2009 07:44

..Vad ca e plin forumul de ostasi credinciosi al lui Jiji...lingai cum sunt multzi in Romania..daca nu ar fi sarbi ne-am numi:)....Lupta impotriva acestui microb trebuie dusa pana la capat si sunt convins ca adevaratzii stelisti vor face totul pentru a nu mai lasa acest club de legenda sa fie tarat in noroi de un cioban nespalat....,,Singurul lucru necesar ca raul sa tirumfe ,este ca oamenii buni sa nu faca nimic!"..Bv PS ,PN si AISS....Forza Steaua !

ronrichie02.03.2009 08:39
Bv PS ,PN si AISS..

Da, ce sa mai, nota 10 cu felicitari. Ati incurajat echipa pe parcursul celor 90 de minute de nenumarate (0, zero) ori. "Bravo"

Florin Cojoc02.03.2009 08:58

salut, citesc articole de pe acest site de vreo trei-patru ani cred si nu m-am inregistrat pana acum dar cand am vazut ca si acum dupa cea mai recenta isprava a acestui buboi pe fata Stelei numit Becali inca mai sunt oameni care ii tin partea am fost nevoit sa-mi spun si eu parerea si anume ca trebuie sa scapam de Becali CU ORICE PRET. prea mult am indurat aceasta rusine. din pacate eu nu pot face mare lucru nefiind in tara asa ca va rog pe cei care ganditi la fel ca mine sa strigati impotriva lui Becali si pentru mine la urmatorul meci. doar galeria il poate arunca pe Becali afara din Ghencea, daca voi renuntati totul e in zadar...

Stanici02.03.2009 09:08
Da, ce sa mai, nota 10 cu felicitari. Ati incurajat echipa pe parcursul celor 90 de minute de nenumarate (0, zero) ori. "Bravo"

Frate, e simplu: daca iti vrei echipa incurajata, incurajeaz-o!

MARYO-02.03.2009 09:13

...Care echipa?..Steaua suntem noi suporterii..Steaua e o echipa cu jucatori de legenda...Steaua e in inima noastra....Echipa lui Kapetanos si Dayro?....Ce rost avea sa incurajam niste mofturi ale ciobanului?...Jucatori care dintr-o toana zboara la Dinamo sau sunt datzi afara?....I-am incurajat pe Elton ,Bostina,Iacob,Cristea,Hamutovski..etc..Unde sunt ei acum?...Echipa de care zici u e sclava unui cioban murdar....Jucatorii abia asteapta sa plece din iad...vezi cazul Radoi...Clubul si echipa sunt in pragul colapsului...Steaua e condusa intr-o maniera despotica...dispretz fatza de jucatori,suporteri si istorie....Tu si altzi simpatizantzi care cred ca trebuie sa mergi la stadion si sa sustzi orice si oricat are pofta un cioban ,nu suntetzi decat niste persoane fara coloana vertebrala sau poate nu stitzi cu adevarat ce inseamna Steaua!....

giglio02.03.2009 09:23

:steag_cruce_invers: Problema este una veche prin tara asta: din cauza orgoliilor batem pasul pe loc . Ne facem ca ne bubuie capul din cauza unor probleme ce au un caracter chiar penibil. Sunt de apreciat suporterii care au fost de-alungul anilor meci de meci la stadion si care stiu ce inseamna Steaua. Pana si cel mai prapadit de pe strada stie ca a provoca la nesfarsit pe cineva nu face decat sa il ambitioneze; ce rezultat se asteapta suporterii sa obtina in cazul Gigi Becali ? Eu stiu ca daca te pui cu prostul esti mai prost ca el. Nu credeti ca indiferenta i-ar face mai mult rau ? Ce castiga Steaua de atatia ani de cand peluzele se injura cu Becali si cu anumiti jucatori ? Sunt deja cativa ani de cand isi fac arogante unii altora, iar echipei ii este mai greu sa castige acasa decat in deplasare. Suporterii ar trebui sa stie ca forta lor vine doar din rezultatele echipei, nu din puterea de a se lupta pe strazi cu clanul lui Becali. Steaua are milioane de suporteri pentru ca a avut rezultate, nu pentru ca i-a adus cineva cu forta.

Dupa atata timp de scandaluri, cred ca in primul rand suporterii ar trebui sa se gandeasca la binele echipei , adica la REZULTATE. Becali, o fi sau n-o fi trecator, o fi sau n-o fi prost , o fi castigat sau n-o fi castigat bani la Steaua, dar in toata mitocania lui a adus si tot felul de jucatori, a incercat tot ce l-a dus pe el capul. Daca lui n-ai ce sa-i ceri, nefiind nici macar stelist, suporterii au DATORIA sa faca tot ce le sta in putere ca Steaua sa castige. Steaua nu castiga daca nu are acea mare de suporteri in spate!!! Jucatorii au devenit toti niste cacaciosi timorati, tocmai pentru ca sunt prinsi la mijloc intr-un razboi al orgoliilor prostesti.

Suporterii de la stadion trebuie sa retina ca cel mai destept cedeaza.

Cu suporterii alaturi, Steaua ar fi castigat vineri cu Vasluiul !!!!! (sa tineti minte!)

steaua-no102.03.2009 09:33

ba tu te vezi cat esti de penibil? tie iti pasa de binele echipei pentru moment sau de viitorul Stelei? tu daca ai avea un copil dependent de heroina te.ar interesa mai mult rezultatele lui la scoala sau ai incerca sa.l duci intr.un centru specializat pentru recuperare? mai si ganditi un pic inainte de a vorbi/scrie.

zici ca suporterii nu si.au incurajat echipa. ai nu zau? prietene exista un tracker aici pe site, intra acolo si descarca orice meci din ultimii 2-3 ani si vezi cum a fost sustinuta echipa indiferent ca a fost la praga, istanbul, munchen, madrid sau Kiev, pe ploaie, vant, zapada sau canicula. chiar si daca se anunta o tornada in ziua meciului EI tot acolo erau. asa ca gasiti.va alt argument in apararea spurcatului ca asta cu "lipsa de interes" din partea ultrasilor si nu numai si cum ca ei ar vrea numai raul Stelei pute rau, pute asa de rau incat a ajuns mirosul de branza stricata pana la mine in galati.

singurii care mai pot salva Steaua din mainile spurcatului nu sunt nici Hagi, nici Balint, nici Boloni, nici Jenei, nici chiar Lacatus care este acum antrenor, nici noi suporterii care suntem la sute si chiar mii de km departare, sunt cei cativa mii de suporteri care.l contesta pe Becali. soarta Stelei e in maninile lor, daca ei renunta la proteste clubul Steaua, la fotbal, e un club TERMINAT.

tot respectul pentru cele cateva mii de voci care l.au spurcat pe cioban in Ghencea, va multumesc pentru atmosfera pe care ati facut.o in meciul cu vasluiul.

bodanelu02.03.2009 09:41
Corect, acestia sunt fani ANTI Becali. De Steaua au uitat de mult.

Daca, ipotetic vorbind, Becali premiaza din nou anul asta, fiind interzis si duce la retrogradarea echipei, o sa vi sambata la ora 11 sa incurajezi echipa?

Steaua este cea atacata, nu Becali, nu ciobanul ...

Steaua este atacata din cauza ciobanului...

Cu suporterii alaturi, Steaua ar fi castigat vineri cu Vasluiul !!!!! (sa tineti minte!)

Pentru ce sa-i incurajez cand ei declara ca principalul obiectiv este calificarea in cl, nu campionatul?

Da... si ce te-a retinut sa nu incurajezi?

PS: in afara de Norbinho, alte exemple de suporterii de carton, iubitori de performante, nu de echipa.

O intrebare pentru baietii care ne spun noua sa incurajam echipa: Unde ati fost vineri seara? Pe stadion? Daca da, de ce nu ati incurajat voi echipa?

giglio02.03.2009 09:41
Frate, e simplu: daca iti vrei echipa incurajata, incurajeaz-o!

Astea sunt doar orgolii de pe strada. Una din Bucuresti. Daca pentru suporterii din Bucuresti e mai bine ca Steaua nu castiga de atata timp nimic, doar din cauza acestui razboi prostesc cu vecinii mai frustrati, inseamna ca echipa asta si milioanele de suporteri din tara, o sa ajunga rau de tot.

Au plecat niste jucatori, dar cei mai buni au ramas mult timp aici. Trebuie sa recunoasteti ca toti v-ati pus sperante in orice jucator a venit aici, indiferent cine i-a adus.

Daca esti stelist adevarat, respecti orice jucator care a intrat pe teren in tricoul ros-albastru si faci tot ce poti ca el sa dea maxim pentru echipa in alea 90 de minute. Din acele frustrari de pe strazile din Bucuresti s-au nascut atatea meciuri penibile ale Stelei.

Orice rezultat rusinos o intareste pe Dinamo . Luptati-va cu Becali sa danseze Borcea si Muresan. Apoi dati vina pe el si s-au rezolvat toate. Sunteti foarte intelepti.

predatorpulse702.03.2009 09:41
:steag_cruce_invers: Problema este una veche prin tara asta: din cauza orgoliilor batem pasul pe loc . Ne facem ca ne bubuie capul din cauza unor probleme ce au un caracter chiar penibil. Sunt de apreciat suporterii care au fost de-alungul anilor meci de meci la stadion si care stiu ce inseamna Steaua. Pana si cel mai prapadit de pe strada stie ca a provoca la nesfarsit pe cineva nu face decat sa il ambitioneze; ce rezultat se asteapta suporterii sa obtina in cazul Gigi Becali ? Eu stiu ca daca te pui cu prostul esti mai prost ca el. Nu credeti ca indiferenta i-ar face mai mult rau ? Ce castiga Steaua de atatia ani de cand peluzele se injura cu Becali si cu anumiti jucatori ? Sunt deja cativa ani de cand isi fac arogante unii altora, iar echipei ii este mai greu sa castige acasa decat in deplasare. Suporterii ar trebui sa stie ca forta lor vine doar din rezultatele echipei, nu din puterea de a se lupta pe strazi cu clanul lui Becali. Steaua are milioane de suporteri pentru ca a avut rezultate, nu pentru ca i-a adus cineva cu forta.

Dupa atata timp de scandaluri, cred ca in primul rand suporterii ar trebui sa se gandeasca la binele echipei , adica la REZULTATE. Becali, o fi sau n-o fi trecator, o fi sau n-o fi prost , o fi castigat sau n-o fi castigat bani la Steaua, dar in toata mitocania lui a adus si tot felul de jucatori, a incercat tot ce l-a dus pe el capul. Daca lui n-ai ce sa-i ceri, nefiind nici macar stelist, suporterii au DATORIA sa faca tot ce le sta in putere ca Steaua sa castige. Steaua nu castiga daca nu are acea mare de suporteri in spate!!! Jucatorii au devenit toti niste cacaciosi timorati, tocmai pentru ca sunt prinsi la mijloc intr-un razboi al orgoliilor prostesti.

Nici nu stii cat de mult gresesti prin tot ceea ce afirmi in postarea de mai sus. Este o idee gresita cum ca suporterii Stelei n-ar fi fost alaturi de echipa. Noi am fost,suntem si vom fi alaturi de Steaua insa fara Becali in frunte. Am sustinut Steaua in cele mai negre momente ale sale din ultimii ani. Unii suporteri au mers in deplasari doar k sa vada un fotbal jenant al favoritilor si ca sa fie ignorati la sfarsit. Altii au fost pe Ghencea si in seria de nspe meciuri fara victorie si au incurajat echipa desi era sabotata din interior de gibon. Altii au dat bani ca sa vada umilintele din CL si au facut si coreografii pe deasupra,in tot acest timp incercand sa ignore ce facea penibilul Jiji Becali,atat pe piata transferurilor cat si declaratiile sale din presa.

Am avut FOARTE MULTA RABDARE,crede-ma. La alte echipe ciobanul era spurcat de public din secunda 2. Noi am tacut si am sustinut echipa,insa vorba englezului,enough is enough. Nu vorbi de cacaciosi timorati,pentru ca jijinho a fost primul care si-a denumit astfel jucatorii in faimoasele stenograme. Din cauza ciobanului,jucatorii au impresia ca doar intra pe gazon si meciul e castigat ,asa ca ii doare in paispe de suporteri. Printre putinii stelisti ramasi la echipa in sfarsitului turului erau rica,Radoi si Ogararu. Eu unul il spurc pe cioban pentru ca s-a pisat pe tot ce inseamna Steaua,de la respectul pentru performanta si suporteri,pana la umilirea fostilor mari jucatori.

Cand veneam in Ghencea pe vremuri era o atmosfera frumoasa,era o legatura intre suporteri si jucatori. Acum cand vin pe stadion,vin in "casa lui Jiji"(citat di gibon),cu familia lui Jiji(jucatorii si staff-ul tehnic),ma mir ca nu a schimbat si numele echipei in Fc Steaua. E singurul om care ma face sa ma simt ca un intrus pe stadionul echipei preferate,cum zicea cineva,in afara de nume si culori nu a mai ramas nimic din vechea Steaua,nici stil de joc si nici vechii suporteri(care au plecat acasa fiind scarbiti de ce se intampla si au fost inlocuiti cu oi behaitoare si suflatori in goarna).

Ganditi-va de doua ori inainte sa ne catalogati drept scandalagii,huligani sau mai stiu eu ce. Credeti ca Jiji e injurat doar asa,de amorul artei? E injurat pentru ca a ingropat aceasta echipa,Steaua a ajuns o umbra din ceea ce era pe vremuri,si aici nu ma refer neparat la rezultate ci la spiritul echipei.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MARYO-02.03.2009 09:44

..Steaua ar fi castigat cu Vasluiul daca era sustzinuta...Nimic mai Fals...Un atu al ciobanului era ca mai aducea un jucator sau doi,acum nu mai are nici bani si vinde tot ce prinde..Vasluiul ne-a dat clasa la transferuri...Vasluiul sau Craiova echipe de mijlocul clasamentului au un lot comparabil cu al nostru...Dinamo si CFR sunt mult peste noi valoric...Ne consolam cu un Ghionea sau Goian ce ne tzin pe locul 5 sau 6...nu va facetzi griji in vara o sa-i vanda Gigi fecali sa aiba bani pt cazinou..Daca acum suntem egalii vasluiului si ne uitam in sus la Dinamo ....anul viitor o sa fim egalii lui Poli Iasi sau Farul si o sa ne uitam in sus de pe locul 10,12.....Si voi simpatizantzi ai ciobanului vretzi sa ne facetzi partasi la distrugerea echipei ..vretzi sa incurajam ce?...valizele ,nonvaloarea,marlania?....

redondo02.03.2009 09:45

Oameni buni...noi aici incercam sa discutam civilizat.Nu e normal sa apara cate unii cu apelative gen...oaie,lingau s.a.Prin asta nu dovediti decat nivelul la care sunteti si cat de usor este pentru unii sa va manipuleze. A punctat foarte bine cineva,cum ca se putea lupta impotriva lui Becali si pe alte cai,dar din pacate totul s-a transformat intr-un limbaj de cartier,injuraturi si jigniri.

PS Imi aduc aminte de ....Piti,Piti,Piti lasa-neeee...prin primavara 2002,apoi in toamna aceluiasi an...Victoooor Piturcaaa...Asta dovedeste multe despre oamenii din peluze...de altfel din cauza lor peste 10 meciuri s-au jucat cu portile inchise in ultimii ani si altii care plateau abonamente au ramas cu buza umflata...din cauza unui alt imbecil(nu-l pot numi altfel pe cel de la meciul cu Charleroi) puteam sa fim suspendati din cupele europene.

giglio02.03.2009 09:58
Daca, ipotetic vorbind, Becali premiaza din nou anul asta, fiind interzis si duce la retrogradarea echipei, o sa vi sambata la ora 11 sa incurajezi echipa?

Steaua este atacata din cauza ciobanului...

Pentru ce sa-i incurajez cand ei declara ca principalul obiectiv este calificarea in cl, nu campionatul?

Da... si ce te-a retinut sa nu incurajezi?

PS: in afara de Norbinho, alte exemple de suporterii de carton, iubitori de performante, nu de echipa.

O intrebare pentru baietii care ne spun noua sa incurajam echipa: Unde ati fost vineri seara? Pe stadion? Daca da, de ce nu ati incurajat voi echipa?

Asa cum va luptati sa-i aratati lui Becali ca si voi aveti orgolii de borfasi bucuresteni, asa puteati sa discutati cu el de-alungul timpului si problema premierii, sau a fotbalistilor ce vin sau pleaca. Ati ales sa va uitati numai in loje si nu pe teren. Daca ai impresia ca o echipa va trai numai din orgoliu, fara rezultate, atunci poate ar fi bine sa te muti in Craiova si sa te intrebi cati din pustii de 10 ani(din tara) de astazi , vor fi suporterii "stiintei" peste 15 ani. Repet: e mai bine sa fim ciuca batailor si ironiilor lui Borcea,nu? Din cate imi aduc aminte v-ati bucurat atunci cand am eliminat rapidul din UEFA. Se pare ca tot rezultatele sunt mai importante; iar fara suporteri sa fiu al dracu de-o sa castige echipe asta ceva. Mai ganditi si voi !

MARYO-02.03.2009 10:01

..Redondo ... injuriile si jignirile sunt unicele fraze pe care gibonul sef din Ghencea le intzelege...peluzele ii vorbesc pe limba lui...pentru restul suporterilor s-a editat o revista in care ne sunt exprimate nemultzumirile....Becali ne pateaza istoria si trebuie sa dispara ...a fost tolerat mult prea mult....

MoWeed02.03.2009 10:09
Se pare ca tot rezultatele sunt mai importante; iar fara suporteri sa fiu al dracu de-o sa castige echipe asta ceva. Mai ganditi si voi !

Noi nu suntem suporteri de rezultat, sunt lucruri mult mai importante decat rezultatele...

redondo02.03.2009 10:13
Noi nu suntem suporteri de rezultat, sunt lucruri mult mai importante decat rezultatele...

Pai vezi tu,MoWeed e greu de spus asta avand in vedere ca Steaua a fost mereu acolo sus.Eu nu te contrazic dar adevarul e pe undeva la mijloc.De ce n-are Jiul Petrosani cei mai multi suporteri din tara? De ce n-arre Reggina in Italia? pentru ca trag la rezultate!

giglio02.03.2009 10:14
Nici nu stii cat de mult gresesti prin tot ceea ce afirmi in postarea de mai sus. Este o idee gresita cum ca suporterii Stelei n-ar fi fost alaturi de echipa. Noi am fost,suntem si vom fi alaturi de Steaua insa fara Becali in frunte. Am sustinut Steaua in cele mai negre momente ale sale din ultimii ani. Unii suporteri au mers in deplasari doar k sa vada un fotbal jenant al favoritilor si ca sa fie ignorati la sfarsit. Altii au fost pe Ghencea si in seria de nspe meciuri fara victorie si au incurajat echipa desi era sabotata din interior de gibon. Altii au dat bani ca sa vada umilintele din CL si au facut si coreografii pe deasupra,in tot acest timp incercand sa ignore ce facea penibilul Jiji Becali,atat pe piata transferurilor cat si declaratiile sale din presa.

Am avut FOARTE MULTA RABDARE,crede-ma. La alte echipe ciobanul era spurcat de public din secunda 2. Noi am tacut si am sustinut echipa,insa vorba englezului,enough is enough. Nu vorbi de cacaciosi timorati,pentru ca jijinho a fost primul care si-a denumit astfel jucatorii in faimoasele stenograme. Din cauza ciobanului,jucatorii au impresia ca doar intra pe gazon si meciul e castigat ,asa ca ii doare in paispe de suporteri. Printre putinii stelisti ramasi la echipa in sfarsitului turului erau rica,Radoi si Ogararu. Eu unul il spurc pe cioban pentru ca s-a pisat pe tot ce inseamna Steaua,de la respectul pentru performanta si suporteri,pana la umilirea fostilor mari jucatori.

Cand veneam in Ghencea pe vremuri era o atmosfera frumoasa,era o legatura intre suporteri si jucatori. Acum cand vin pe stadion,vin in "casa lui Jiji"(citat di gibon),cu familia lui Jiji(jucatorii si staff-ul tehnic),ma mir ca nu a schimbat si numele echipei in Fc Steaua. E singurul om care ma face sa ma simt ca un intrus pe stadionul echipei preferate,cum zicea cineva,in afara de nume si culori nu a mai ramas nimic din vechea Steaua,nici stil de joc si nici vechii suporteri(care au plecat acasa fiind scarbiti de ce se intampla si au fost inlocuiti cu oi behaitoare si suflatori in goarna).

Ganditi-va de doua ori inainte sa ne catalogati drept scandalagii,huligani sau mai stiu eu ce. Credeti ca Jiji e injurat doar asa,de amorul artei? E injurat pentru ca a ingropat aceasta echipa,Steaua a ajuns o umbra din ceea ce era pe vremuri,si aici nu ma refer neparat la rezultate ci la spiritul echipei.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Chiar speri sa fim toti ipocriti? Atata timp inainte de cazul "valiza", a plans vreun suporter stelist ca Becali arunca bani ca sa piarda vreo rivala? Nu mai invocati "spiritul echipei" pentru ca tot ce va deranjeaza e doar sfidarea pe care v-o arata Becali. Ne facem ca suferim pentru ce a patit Hagi , atata timp cat plangeam toti uitandu-ne cat de prost juca echipa. Ce sa spun ... avem un nou spirit : ne injuram permanent si radem de jucatori. La fel ca la "nationala". Bucuresti ...........

bodanelu02.03.2009 10:15
Asa cum va luptati sa-i aratati lui Becali ca si voi aveti orgolii de borfasi bucuresteni, asa puteati sa discutati cu el de-alungul timpului si problema premierii, sau a fotbalistilor ce vin sau pleaca. Ati ales sa va uitati numai in loje si nu pe teren. Daca ai impresia ca o echipa va trai numai din orgoliu, fara rezultate, atunci poate ar fi bine sa te muti in Craiova si sa te intrebi cati din pustii de 10 ani(din tara) de astazi , vor fi suporterii "stiintei" peste 15 ani. Repet: e mai bine sa fim ciuca batailor si ironiilor lui Borcea,nu? Din cate imi aduc aminte v-ati bucurat atunci cand am eliminat rapidul din UEFA. Se pare ca tot rezultatele sunt mai importante; iar fara suporteri sa fiu al dracu de-o sa castige echipe asta ceva. Mai ganditi si voi !

din cate stiu eu, sunt nascut in provincie, venit in Bucuresti sa fac o facultate si un rost in viata.

Da, am ales sa ne uitam doar in loja, sa starpim cea mai mare problema a Stelei. Un gibon care face pipi pe toata lumea care-l contesta.

De ce nu incurajezi echipa? Crezi ca-ti baga cineva pumnul in gura daca tu strigi Lupta Steaua si altii striga Becali pleaca din Ghencea?

Ai suporta o retrogradare din cauza ciobanului?

Cand am eliminat Rapidul in UEFA, la Steaua era un manager care a reusit sa faca acea echipa: MM Stoica. Sti ce a declarat MM cand a plecat din Ghencea? Ca Steaua o sa mai mearga un an doi din inertie? Ce s-a intamplat de atunci: OBIECTIVUL Stelei: Locul 2!!! esti multumit? Sau tie iti place sa fi orgolios in fata prietenilor tai ca echipa care o sustii joaca in CL?

Pe mine ma doare in fund de CL. Pe mine ma intereseaza campionatul si cupa, trofee total uitate. Daca locul 2 duce in CL, pai locul 2 sa fie. Cupa nu aduce niciun avantaj, de ce sa ne batem capul cu ea?

Gica Hagi iti spune ceva? Un stelist umilit de Becali? Balint? Iordanescu?

Daca nu o sa mai venim noi pe stadion, huliganii care-l injura pe Becali, cine o sa incurajeze echipa? Voi? nu cred, o sa stati pe scaun si o sa va uitati la un spectacol.

Dar cei din peluze sunt prezenti mereu: Pe frig, pe ploaie, la 40 de grade. La hochei, la Handbal.

MoWeed02.03.2009 10:19

@redondo

Prin "noi" ma refeream la cei care-l contesta pe Becali, la cei pentru care mai conteaza si modul in care obtii rezulatul, nu numai rezultatul in sine.

Vezi tu, unii din noi am fost atrasi sa tinem cu Steaua de mai mult decat rezultatele. Am fost atrasi de modul spectaculos in care erau obtinute, am fost atrasi de linistea de la echipa(comparativ cu alte echipe din Romania), am fost atrasi de faptul ca echipa era cea mai curata din Liga 1.

Sigur ca si rezultatele conteaza, dar noi ca stelisti(Semper Superiores iti spune ceva?) suntem interesati si de felul in care sunt obtinute

Apropo, cea mai iubita echipa din Franta e Saint-Ettienne, desi nu a mai avut un rezultat bun de ani de zile. Napoli a avut 60.000 de spectatori in Serie C. Inter nu castigase nimic cativa ani buni pana la Calciopoli si, totusi, Giuseppe Meazza era plin la marea majoritate a meciurilor lor. Liverpool nu a luat Premier League din 1991 si, timp de 10 ani, a fost o seceta mare de trofee la ei. Totusi nu si-au pierdut fanii

@giglio

Ne facem ca suferim pentru ce a patit Hagi , atata timp cat plangeam toti uitandu-ne cat de prost juca echipa.

TU nu suferi, TU plangeai cat de prost juca echipa

Indiferent cat de prost ar fi jucat echipa, felul in care a fost tratat a fost execrabil. Pai nenorocitul de la loja l-a insultat si i-a stirbit autoritatea de la primul meci. Cum sa faca ceva in acest context?

Apropo, multi dintre cei care-l contesta pe Becali pe acest site nu sunt bucuresteni, asa ca placa aia cu "Bucuresti" nu merge in situatia asta...

fan8302.03.2009 10:21

fratilor ce se intimpla<oare de aia veniti in Ghencea ,ca sa-l injurati pe beca ,pentru asta a fos zamislit acest "templu"aceasta echipa ,oare pentru asta au luptat Hagi,Lacatus,ducadam simulti altii.Priviti filmuletul ala cind am primit gol,oare si neghiobul ala e suporter,eu nu prea cred.daca tot il injurati ,pai dece nu se aduna astea 15 mii de suporteri la palatul sau ,acolo injuratil si scuipatil cit doriti,in Ghencea veniti sa sustineti echipa,nu sa va rafuiti ca cei nebuni cu un alt dobitoc.astea care vin in ghecea ca sa scandeze anti Gigi!va mai numiti stelisti!nuprea cred .mie imi e sila de voi pentru ca voi distrugeti echipa si nu Becali

oop02.03.2009 10:26
Chiar speri sa fim toti ipocriti? Atata timp inainte de cazul "valiza", a plans vreun suporter stelist ca Becali arunca bani ca sa piarda vreo rivala? Nu mai invocati "spiritul echipei" pentru ca tot ce va deranjeaza e doar sfidarea pe care v-o arata Becali. Ne facem ca suferim pentru ce a patit Hagi , atata timp cat plangeam toti uitandu-ne cat de prost juca echipa. Ce sa spun ... avem un nou spirit : ne injuram permanent si radem de jucatori. La fel ca la "nationala". Bucuresti ...........

ai grija ca faci afirmatii fara acoperire ... cum te-ai simtit tu ca suporter stelist cand Becali alerga prin Bucuresti dupa jucatorii Gloriei promitandu-le bani pt a bate Rapidul?Ai impresia ca cineva a fost de acord cu arucarea banilor in stanga si in dreapta prin premieri dubioase in loc sa fie investiti CU CAP in echipa?

pe tine chiar nu te intereseaza ca din cauza lui Becali Steaua a devansat in timp record pe Dinamo in topul celor mai urate echipe din Romania?Ce motivatie crezi ca are un pusti care abia incepe sa urmareasca fotbalul sa tina cu Steaua?unde e echipa militara de alta data?

MoWeed02.03.2009 10:26
fratilor ce se intimpla<oare de aia veniti in Ghencea ,ca sa-l injurati pe beca ,pentru asta a fos zamislit acest "templu"aceasta echipa ,oare pentru asta au luptat Hagi,Lacatus,ducadam simulti altii.

Nu, templul a fost zamislit ca sa aiba Becali casa.

Hagi, Lacatus, Dukadam si altii au luptat pentru Steaua si pentru spirtul Stelei. Cand amandoua sunt ucise incetul cu incetul de gunoiul de Becali nu putem sta.

giglio02.03.2009 10:35

Cand merg pe stadion plec fara voce. De ce? Pentru ca am vazut de-alungul timpului ce reactie are o echipa in momentul in care se afla intr-o faza importanta si cateva mii de oameni le arata ca sunt gata sa sara sa ii ajute. Am fost printre primii care au spus ca nu ma intereseaza CL, ci doar campionatul si cupa. Asta daca te uiti bine reiese si din faptul ca am scris de cateva ori cuvantul Borcea. Vreau doar locul 1 si imi place la nebunie sa vad cum le tremura picioarele celorlalte echipe in momentul in care Steaua e pe val. De-asta era pentru mine atat de important meciul cu Vasluiul. Noi am facut 1-1, iar Borcea 3-0. noi plecam timorati, ei cu avant de campioni dupa ce au jucat de 3 ori mai prost in tur decat noi. E adevart: l-am facut de caco pe Becali si familia lui de ciobani, l-am scos si din politica...e ultimul om. Dar dupa anul asta de grele incercari pentru Becali, pentru mine ca stelist va ramane faptul ca Dinamo a mai luat un titlu, iar Borcea va anunta cursa de urmarire pentru depasirea celor ale Stelei.

Si eu as vrea sa dispara oaia asta urat mirositoare, dar nu cred ca pentru razboiul asta suporterii trebuie sa riste chiar totul.

Victoriile aduc victorii, iar razboiul poate ca va fi castigat si altfel.

Imi doresc din toata inima ca Steaua sa ramana cea mai MARE echipa

«123457»