Cei ce inca il sustin pe jijinho vin cu vorbe goale in loc sa vina cu niste argumente. Eu stiu de ce sunt anti-Becali,voi stiti de ce doriti sa ramana la echipa?
Un curent majoritar,indiferent de ce este legat,nu este neaparat unul rau. Ce e mai grav ca inca nu este destul de pregnant curentul anti-Jiji,avand in vedere cate a facut si zis cat a fost la acest club. A facut si lucruri bune,insa acestea raman pierdute intr-un ocean de prostie si incompetenta fotbalistica marca Becali.
Unii oameni inca au ochelarii de cal pe cap,nu vad ca acest om a crescut standardul de performanta al echipei din momentul in care a preluat-o,insa apoi l-a scazut inzecit. Titlul? Da-l in ma-sa,trebuie sa investesti ca sa iei titlul. Merge si locul 2 ca ala te duce in preliminariile Cl. Cupa?Da-o dracu ca aia nu aduce bani,plus ca mai trebuie sa joci meciuri cu toti amaratii din diviziile inferioare. Randurile de mai sus arata mentalitatea bolnava a lui Becali,mentalitate care s-a transmis in randurile echipei. In ultimii 3 ani,care au fost meciurile in care baietii au dat totul pe teren? Cele din preliminariile CL si din grupele CL,pentru ca de acolo veneau banii.
Principalul argument al "stelistilor adevarati" care il vor pe Becali la echipa este ca nu ne descurcam fara el din punct de vedere financiar. Nimic mai fals. Becali a spus ca in 2-3 cel mai mare salariu la Steaua va fi de 100.000 si ca vom juca cu juniorii,deci nu vor fi mari asteptari de la echipa. Hai sa ne gandim la un scenariu in care jijinho vinde Steaua cu o suma micuta(sa zicem 20 milioane) si vine un om care pastreaza faza cu salariile si juniorii. Asa macar am aveo performanta zero cu un om normal la carma,decat performanta zero cu un jeg care ne strica si putina imagine care ne-a mai ramas.Indiferent daca scapam de jijel sau nu,un lucru imi este clar: Vor mai trece cativa ani pana cand Steaua va mai lua trofee,pentru ca echipa a fost lovita de incompetenta becaliana fix in cel mai important atu al ei:dorinta de performanta acasa si in Europa. Rar mai aud jucatori stelisti care sa afirme sus si tare ca vor eventul,nu,toti vor sa intre in CL ca sa schimbe tricouri cu fotbalistii adevarati ai lumii.
Steaua cu Becali(fara manageri competenti si investitii importante) in frunte in urmatorii ani ar insemna o moarte inceata si sigura pentru acest club. Multi ne vad in B fara jijinho insa eu ne vad acolo si cu el,pentru ca de aici incolo o vom lua si mai in jos,ma simt nevoit sa o repet,daca terminam pe podium in acest an va fi o imensa performanta. Suntem in cea mai proasta situatie pentru un club,cu bani insa fara trofee. Real are un mega-buget insa sunt in criza pentru ca nu obtin trofee Europene. Chefere castiga titlul si se descurca in CL. Dinamu si crapid sunt penale in Europa insa mai castiga un titlu sau o cupa pe plan intern. Noi nu castigam nimic pe plan intern,incasam banii din Cl si ne facem de ras pe acolo(suntem printre cele mai slabe echipe din istoria moderna a acestei competitii).
Asa ca rog nu ne mai aburiti cu ideea ca ne va fi mai rau fara Becali. Ce,acum stam foarte bine?
Stam bine financiar si atat,cel putin fata de echipe muribunde ca crapid(care apropo,bate azi la gloria bisnita),insa si asta se va schimba cand salariile se vor reduce si primele vor fi mult mai reduse. Un an-doi fara CL si Becali se va retrage. Daca nu,sa vezi ce distractie va fi cand va intra in aplicare planul lui Jiji,bani putini si folosirea juniorilor Stelei,locurile 6-7 ne cheama,credeti-ma.
Prefer sa vad raul fara Jiji decat "binele" cu el.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.