FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«12347»
danimarcu01.03.2009 12:32

Cum se face ca pe topicul cu "vanzarea" Stelei nu ai postat nimic?

Asteptam mai multe de la tine,ca fan declarat al impostorului din pipera!

Un articol documentat in care sa ne explici tainele acestei afaceri,ca noi nu ne pricepem prea bine...

Astept sa ma luminezi.

Pt toate oitele: CE PARERE AVETI DESPRE CIRCUL FACUT ZILELE ASTEA DE Becali?

Va multumesc!

MoWeed01.03.2009 12:38

@xray_rom

Tocmai asta era una din nemultumiri: candva eram superiori, acum suntem la fel ca toti frustratii din Liga 1....

Suspiciuni mereu vor exista cand esti sus, problema este ca patronul stelist sa ii faca sa para penibili pe ziaristii care scriu asa ceva prin modul in care se comporta si prin modul in care alege sa conduca clubul.

Si daca Becali angajeaza nepoti in club cu ce ne ajuta pe noi asta. Tocmai datorita mentalitatii "angajez pe cine vreau" clubul a ajuns sa nu mai aiba profesionisti. Am mai zis-o de mai multe ori, un patron adevarat angajeaza oameni profesionisti pentru a-si proteja investitia. Normal ca trebuie sa-l judecam pentru ce angajati are in club, deoarece felul in care se comporta echipa este consecinta neprofesionalismului unor angajati

redondo01.03.2009 12:49

Corect xray,foarte corect.Dar cand am spus si eu cu alte cuvinte cam acelasi lucru am fost catalogat ca fiind becalist.Chiar nu vezi ca nu intereseaza pe nimeni faptul ca am avut cel mai mare punctaj in Europa(*dintre echipele romanesti).Aici ai in fata efectul de gloata,efectul "en-vogue" indus de unii si urmat de altii.

xray_rom01.03.2009 12:50
@xray_rom

Si daca Becali angajeaza nepoti in club cu ce ne ajuta pe noi asta. Tocmai datorita mentalitatii "angajez pe cine vreau" clubul a ajuns sa nu mai aiba profesionisti. Am mai zis-o de mai multe ori, un patron adevarat angajeaza oameni profesionisti pentru a-si proteja investitia.

1)Calitatea de "nepot" nu este sinonima cu incompetenta. "Nepotismul" este infierat in institutii publice, pentru ca eventualele greseli ale nepotului vor fi puse sub pres de unchi, pe banii nostri.

2) Nepotii lui angajati in club nu trebuie sa ne ajute pe noi, ci sa-l ajute pe el. Ei, daca sunt, sunt in partea administrativa si nu partea tehnica care ne intereseaza pe noi. Daca aia sunt incompetenti, Becali pierde bani nu meciuri!Sa nu incurcam lucrurile;

Nu stiu de vreun nepot de-al lui care sa fie in lotul Stelei de la juniori la seniori si pe care Becali il impune peste capul antrenorilor!!!Nici macar Chiacu:))

In concluzie, de transferuri si performantele echipei exista un singur responsabil(cu merite sau nemerite), Becali!Numai el decide angajarea jucatorilor si a antrenorilor. Numai el este vinovat, nu si cei care intocmesc hartiile.

PS.

Mai mult. Steaua nu este in pragul falimentului financiar ca Rapidul sa putem spune, Becali a dat bani, dar nepotii incompetenti au papat banii si au adus Steaua in faliment.

Deci acuza aia cu nepotismul este superflua si "la plezneala"!

MoWeed01.03.2009 12:55

@xray_rom

Si daca oamenii care ar trebui sa se ocupe de juniori sunt nepoti de-a lui Becali neprofesionisti, asta nu ne afecteaza prin lipsa de jucatori tineri capabili sa se impuna la echipa mare?

Sau nu ne afecteaza lipsa de profesionalism al staffului medical prin accidentari si recidivari ale accidentarilor dese?

Lipsa unui departament de scouting profesionist nu ne afecteaza?

Esti pueril daca crezi ca angajarea unor neprofesionisti in cadrul clubului nu-l afecteaza decat pe Becali...

xray_rom01.03.2009 13:03
@xray_rom

Si daca oamenii care ar trebui sa se ocupe de juniori sunt nepoti de-a lui Becali neprofesionisti, asta nu ne afecteaza prin lipsa de jucatori tineri capabili sa se impuna la echipa mare?

Sau nu ne afecteaza lipsa de profesionalism al staffului medical prin accidentari si recidivari ale accidentarilor dese?

Lipsa unui departament de scouting profesionist nu ne afecteaza?

Esti pueril daca crezi ca angajarea unor neprofesionisti in cadrul clubului nu-l afecteaza decat pe Becali...

A lansa acuze pe "daca oamenii..." suna tot neprofesionist(sa nu zic "pueril" ca tine):)

Stii sigur ca nepotii lui Becali antreneaza juniorii si sunt neprofesionisti?...sau ca medicul este alt nepot neprofesionist al lui Becali??

Din ceea ce stiu eu, nepotii sunt in Consiliul de administratie si nu au treaba cu partea executiva, unde este un nenepot Argaseala, cu medicina sau antrenarea juniorilor, etc. Leo Strizu este oare nepotul lui?:)Lacatus e nepotul lui? Repet, e vreun jucator in lotul Stelei care este nepotul incompetent de-al lui sau in staful tehnic?

Stai linistit! Becali e necioplit si are un caracter josnic, dar nu e si prost cand e vorba sa aibe grija de banii lui.

anti gigi01.03.2009 13:14

e trist ce se intampla,credeam ca nr becalistilor a mai scazut dar m am inselat,asta o sa distruga Steaua si ei tot o sa l sustina,va rog nu va mai certati cu ei ca e degeaba,cum spunea cineva pe alt topic a ajuns sa mi fie mai simpatici cainii decat oile becaliste......ba :voi nu sunteti stelisti,nu intelegeti nimic din spiritul Stelei,daca Becali o sa plece la Urziceni voi o sa tineti cu Urziceni pt idolul vostru

xray_rom01.03.2009 13:29
e trist ce se intampla,credeam ca nr becalistilor a mai scazut dar m am inselat,asta o sa distruga Steaua si ei tot o sa l sustina,va rog nu va mai certati cu ei ca e degeaba,cum spunea cineva pe alt topic a ajuns sa mi fie mai simpatici cainii decat oile becaliste......ba :voi nu sunteti stelisti,nu intelegeti nimic din spiritul Stelei,daca Becali o sa plece la Urziceni voi o sa tineti cu Urziceni pt idolul vostru

Pot detesta un om, dar sa fiu lucid si sa nu-i pui in carca vrute si nevrute, doar ca sa fiu pe placul tau sau al altora, ci sa evidentiez doar greselile pentru care-l detest eu.

Daca tu ti-ai pus nick anti-Gigi pt a parea mai stelist decat altii inseamna ca e problema ta! Cum tot problema ta este daca asociezi spiritul Stelei cu ciobanul de Becali!

Cei exaltati ca tine au transformat idealul luptei anti-Becali intr-un limbaj de lemn. Dupa '89, cum nu-ti placea ce zice unul ii aruncai: "comunistule!" Aici pe site se arunca:"becalistule!" Ca sa nu mai spun, ca unii din cei care se dau acum mari anti-becalisti, ii ridicau in slavi nu cu mult timp in urma.

balena01.03.2009 14:04

Pe de alta parte parerea mea este ca daca presa l-ar lasa in pace nu ar mai face declaratii bomba.

Eu cred ca nu are nici o treaba cu Steaua.

El considera ca Steaua este singurul lucru care l-a facut cunoscut.

Credeti ca daca face cateva acte de caritate cineva va vorbi de el in ziare? Nu, dar asa stie toata Europa de oile lui. :steag_sah_mic:

predatorpulse701.03.2009 15:20

Cei ce inca il sustin pe jijinho vin cu vorbe goale in loc sa vina cu niste argumente. Eu stiu de ce sunt anti-Becali,voi stiti de ce doriti sa ramana la echipa?

Un curent majoritar,indiferent de ce este legat,nu este neaparat unul rau. Ce e mai grav ca inca nu este destul de pregnant curentul anti-Jiji,avand in vedere cate a facut si zis cat a fost la acest club. A facut si lucruri bune,insa acestea raman pierdute intr-un ocean de prostie si incompetenta fotbalistica marca Becali.

Unii oameni inca au ochelarii de cal pe cap,nu vad ca acest om a crescut standardul de performanta al echipei din momentul in care a preluat-o,insa apoi l-a scazut inzecit. Titlul? Da-l in ma-sa,trebuie sa investesti ca sa iei titlul. Merge si locul 2 ca ala te duce in preliminariile Cl. Cupa?Da-o dracu ca aia nu aduce bani,plus ca mai trebuie sa joci meciuri cu toti amaratii din diviziile inferioare. Randurile de mai sus arata mentalitatea bolnava a lui Becali,mentalitate care s-a transmis in randurile echipei. In ultimii 3 ani,care au fost meciurile in care baietii au dat totul pe teren? Cele din preliminariile CL si din grupele CL,pentru ca de acolo veneau banii.

Principalul argument al "stelistilor adevarati" care il vor pe Becali la echipa este ca nu ne descurcam fara el din punct de vedere financiar. Nimic mai fals. Becali a spus ca in 2-3 cel mai mare salariu la Steaua va fi de 100.000 si ca vom juca cu juniorii,deci nu vor fi mari asteptari de la echipa. Hai sa ne gandim la un scenariu in care jijinho vinde Steaua cu o suma micuta(sa zicem 20 milioane) si vine un om care pastreaza faza cu salariile si juniorii. Asa macar am aveo performanta zero cu un om normal la carma,decat performanta zero cu un jeg care ne strica si putina imagine care ne-a mai ramas.Indiferent daca scapam de jijel sau nu,un lucru imi este clar: Vor mai trece cativa ani pana cand Steaua va mai lua trofee,pentru ca echipa a fost lovita de incompetenta becaliana fix in cel mai important atu al ei:dorinta de performanta acasa si in Europa. Rar mai aud jucatori stelisti care sa afirme sus si tare ca vor eventul,nu,toti vor sa intre in CL ca sa schimbe tricouri cu fotbalistii adevarati ai lumii.

Steaua cu Becali(fara manageri competenti si investitii importante) in frunte in urmatorii ani ar insemna o moarte inceata si sigura pentru acest club. Multi ne vad in B fara jijinho insa eu ne vad acolo si cu el,pentru ca de aici incolo o vom lua si mai in jos,ma simt nevoit sa o repet,daca terminam pe podium in acest an va fi o imensa performanta. Suntem in cea mai proasta situatie pentru un club,cu bani insa fara trofee. Real are un mega-buget insa sunt in criza pentru ca nu obtin trofee Europene. Chefere castiga titlul si se descurca in CL. Dinamu si crapid sunt penale in Europa insa mai castiga un titlu sau o cupa pe plan intern. Noi nu castigam nimic pe plan intern,incasam banii din Cl si ne facem de ras pe acolo(suntem printre cele mai slabe echipe din istoria moderna a acestei competitii).

Asa ca rog nu ne mai aburiti cu ideea ca ne va fi mai rau fara Becali. Ce,acum stam foarte bine?

Stam bine financiar si atat,cel putin fata de echipe muribunde ca crapid(care apropo,bate azi la gloria bisnita),insa si asta se va schimba cand salariile se vor reduce si primele vor fi mult mai reduse. Un an-doi fara CL si Becali se va retrage. Daca nu,sa vezi ce distractie va fi cand va intra in aplicare planul lui Jiji,bani putini si folosirea juniorilor Stelei,locurile 6-7 ne cheama,credeti-ma.

Prefer sa vad raul fara Jiji decat "binele" cu el.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

floroflores01.03.2009 16:54

@ Mo Weed

Nu-mi dau seama cum ai reusit sa gandesti si sa mai si scrii enormitatea aia cum ca datorita oierului suntem la fel de patati ca spurcatii...daca nu stii,sau ai uitat sau te faci ca nu stii,Dinamo au titluri luate la golaveraj datand in ultima etapa cu cat era nevoie,au avut in istorie echipe unde nu bateau numai atunci cand nu aveau nevoie,finale de cupe castigate mizerabil...etc...cum poti sa debitezi ca in cativa ani de tampenii ale oierului am egalat murdaria spurcatilor??? Desi sunt unul care nu-l suporta pe cioban,totusi,haide sa rationam inainte sa postam...p.s.pe contractul dulapului ala inert de Marius niculae de acum cativa ani,exista o semnatura falsificata a imbuteliatului de Borcea...si nu s-a mai sesizat nimeni...si mai am zeci de exemple,dar mi-e sila sa mi le aduc aminte...

Deliric101.03.2009 17:08

sb0nxf.jpg

raspuns la o stire din gsp care suna asa : Becali: "Steaua nu o mai vînd, e viața mea!"

asta e reprezentativ pentru fanii lui il ciobandate

MoWeed01.03.2009 17:14

@floroflores

Ma refeream la momentul actual si numai la momentul actual, fara sa luam in considerare istoria.

manu7101.03.2009 19:15

acum un 2,3 ani ma certam aici cu persoane aparatoare ale geniului carpatin,eu ziceam ca o sa ne duca spre prapastie,mi-am dat seama ca nu trebuie sa mai ma cert aiurea si sa fiu jignit de un neica nimeni.

ce este Jiji mai mult decat un oier ajuns in fata reflectoarelor...nu e cu nimic mai deosebit decat ce promoveaza orice televiziune din Romania,gen nichita,fernando de la caransebes,gaborul x in misiune,prostituat y ajunsa vedeta.....asta este Romania,promoveaza prostia umana la rang de lege.

el ce sa faca pt a se afla in lumina reflectoarelor se distreaza pe seama Stelei,niciodata omul nu a vrut altceva decat o oaie de muls( o sa-mi ziceti ca e afacerist,corect,dar nimeni in fotbal care vrea performanta si castig nu aplica tactica lui Jiji....ma bucur ca cineva i-a deschis mintea cu academia de fotbal,pt viitorul Stelei,dar e pueril,acest lucru trebuia facut de acum 4-5 ani).

eu il contest si nu-l accept dpdv uman,e lipsit de omenie,de bun-simt,de respect si de adevar.....ma doare situatia Stelei,care in acest campionat cu greu se califica pt a participa in cupa u.e.f.a,ma deranjeaza ca nu jucam nimic,ca Lacatus nu e antrenorul care sa lase sentimentele deoparte si sa demisioneze pt ca nu are sansa de a antrena o echipa creionata asa cum isi dorea(apoi l-as critica daca nu a realizat ce a propus,momentan are materialul oferit de Jiji).

circul lui vesnic cu vanzare nu face decat rau echipei,critica distruge psihicul fotbalistului si antrenorului......dar el,Jiji nu poate sa taca deoarece este un taran indragostit de imagine,a ajuns la un nivel in care se considera egalul lui d-zeu,nu este el devina,cei ce-l inconjoara l-au facut sa se creada unic si indestructibil.

echipa actuala a Stelei este terminata moral,nu are sanse de revenre decat cu un patron nou,management serios,investitie adevarata si un antrenor profesionist care dispune de talent in a reface psihicul echipei.

Jiji te rog vinde,ai facut parte dintr-un ciclu,perioada ta a trecut, sansa ca Steaua sa fie acolo unde prorocesti tu, este posibla doar prin plecarea ta.

INTOTDEAUNA Steaua...... fular-campionii din Ghencea

mugur8601.03.2009 19:24
sb0nxf.jpg

raspuns la o stire din gsp care suna asa : Becali: "Steaua nu o mai vînd, e viața mea!"

asta e reprezentativ pentru fanii lui il ciobandate

"Daca ati vedea cate mesaje mi-au trimis fanii si ce scrie in ele, va vine sa plangeti", a spus Becali la gsptv.

Intr-adevar, daca mesajele sunt de genul celui de mai sus, chiar ca-mi dau lacrimile. De ras.

I.N.Money01.03.2009 20:04

In categoria becaliotilor s-a mai adaugat un membru , din pacate acel membru este Lacatus , mai ales dupa starea de repulsie si greata pe care ne-a provocat-o aseara la Zero TV .

A incercat sa isi bata joc de noi , a incercat sa ne arate cine e Gigi Becali , pai iooo , pac - pac , a incercat in stilul lui sa se razbune pentru vineri seara .

Protestul trebuie sa continue , ciobanul este incoltit si la sugestia vreunui lingau a regizat aceasta piesa de prost gust , sperand ca ne vom "inmuia" .

Sper din tot sufletul ca la meciul cu Iasi-ul , timp de 90 de minute ciobanul sa tremure .

Pleaca din Ghencea !

KERATOCONUS01.03.2009 20:37

Se pare ca sansele pentru castigarea celui de al 24-lea titlu sunt din ce in ce mai mici, iar de locuri doi ne-am tot saturat. Singurul nostru obiectiv, ar fi acela de a intensifica protestele la adresa oierului. Acest cancer al Stelei trebuie injurat etapa de etapa, pana cand o sa paraseasca Templul pe usa din dos.

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

bebeto01.03.2009 21:22

,,Speriati fiind de dificultatile financiare mostenite de la fratii Paunescu, situatia amenintatoare din clasament, atat de asemanatoare cu cea a anului de gratie 2009, stelistii s-au agatat de Becali gasindu-l cel mai potrivit om sa finanteze clubul pentru ca lipsa banilor era singurul element care a contat in acea conjunctura. Instinctiv, a fost asul jucat de machedon, momeala pentru suporteri si automat o sperietoare ce a pus in umbra notiunile de profesionalism si identitate´´

dar ce,i-a intrebat cineva pe suporteri in 2003 daca sunt de acord sau nu?oricum primul semnal de alarma a aparut de abia atunci cind a demisionat Piturca dintr-un motiv pe care Olaroiu si in special Lacatus refuza sa-l inteleaga.

ce este Jiji mai mult decat un oier ajuns in fata reflectoarelor...nu e cu nimic mai deosebit decat ce promoveaza orice televiziune din Romania,gen nichita,fernando de la caransebes,gaborul x in misiune,prostituat y ajunsa vedeta.....asta este Romania,promoveaza prostia umana la rang de lege.

din pacate...asta-i realitatea...la TV...noroc cu telecomanda :)

alexmk1701.03.2009 22:59

Absolut genial si la subiect este Editorialul lui CTP de luni 2 martie 2009: Pomanagerul visului romanesc!

Ati ghicit! E vorba de Becali! Giji Biecali!

As fi bagat un link aici, dar sunt sigur ca moderatorii vor face un post special pe acesta, asa ca................!

"

La Puscarie,

Cu Gigi

La Puscarie

La Puscariiiiiieeeeeee!

Cu Gigi la Puscarie!

"

Adaptare dupa opera:

Esti o mizerie, Becali, esti o mizerie!

- compozitie a stelistului realist!

ronrichie02.03.2009 00:22
Site-ul suporterilor stelisti a ajuns un site de lupta si propaganda anti becaliana. Asta este evident. Si e usor, daca ai un pic de scoala si stii sa inchegi cuvinte, sa te impui si sa atragi majoritatea cand ai la dispozitie o masa de manevra care nu asteapta decat sa fie directionata.

De la "oi becaliene" la alte "oi-antibecaliene" nu e decat diferenta de nuanta.

Succes !

Corect, acestia sunt fani ANTI Becali. De Steaua au uitat de mult.

Norbinho02.03.2009 00:33
Iti spun sigur ca nu exista!In conseciinta, nu poti sa fi sfant in patria hotilor fara sa nu fi luat drept fraier! Dar gura spurcata a lui Becali a fost speculata asiduu de media care umflat si a varsat tot numai in curtea Stelei, uitand deliberat pe ceilalti.

perfect adevarat! excelent punctat! asta e ceea ce ii reprosez cel mai mult acestui primitiv. de aceea il injur pe jijiot si l-as vrea disparut. dar, cu toate astea, nu pot sa fiu la fel de avantat ca altii in privinta lui. bineinteles ca absolut toti ne dorim ceva mai bun la echipa, dar problema e ca asa ceva nu pare sa existe. dupa unii dintre voi, daca nu il injuri non stop pe Becali si nu ii ceri cu orice pret plecarea, automat devii becalist, becaliot, oaie, iti este pus la indoiala stelismul samd. imi amintesc ca au fost nu putini cei care ma banuiau si pe mine ca l-as peria pe individ, doar pt ca am indraznit sa ma indoiesc ca un razboi cu Becali are sanse de reusita la ora actuala, ca de fapt dauneaza si mai mult echipei si am afirmat ca e posibil ca dupa Becali sa ajungem si mai rau. cum spuneau si altii, intotdeauna il voi prefera pe Becali inaintea unui paszkany, Iancu, Badea, utcopos!

la fel de excelenta si partea despre sfinti in patria hotilor. nu ca ar fi Becali sfant, dar toate scandalurile si incercarile de a discredita Steaua s-au facut prin alianta cooperativei foarte deranjata ca valizele lui Becali le strica socotelile "veteranilor". nu te cobori in cocina pentru ca te mananca porcii. sau devii unul dintre ei ... asa ca mai bine sa auzim urlete despre valize decat sa castigam campionatul prin rotatie, dupa bunul obicei al locului ... cum spuneam, Steaua deranjeaza si a deranjat dintotdeauna. de aceea este si va fi mereu atacata. si da, Steaua este cea atacata, nu Becali, nu ciobanul ...

Protasov02.03.2009 00:35

Nici macar nu ma mai obosesc sa citesc parerile celor contra. Lucrurile astea vor fi spuse fie de Catalin fie de oricare altul pana cand o sa dispara aceasta molima. Contrele cu oamenii de pe forum care care nu cu o singura ocazie s-au dovedit a fi rau intentionati nu isi au rostul. Ei vorbesc intr-o alta limba. Noi suntem suporteri, vorbim cu sufletul iar ei sunt doar niste lipitori care vorbesc in limba banului de orice culoare. Cel mai probabil sunt aceasi manipulatori de imagine care semneaza fara rusine in editoriale de doi lei precum gsp sau prosport.

Alexandru H.02.03.2009 00:47

Domne', orice am spune despre influente, inamici, interese, nu putem sa ignoram obiectul denumit valiza. Pana la urma un transfer de bani e mai modern si mai neutru; dar cand tii o valiza in mana intr-un restaurant, asteptand sfarsitul unui meci pentru a vedea daca o vei pasa cuiva e un fenomen MAFIOT. Becaliotii nu sunt anti-Steaua; problema e ca nu sunt pro-Steaua. Mie cel putin imi pasa ca la conducerea echipei preferate sa fie un individ pe care sa nu-l vad in 1000 de circumstante penibile pe youtube sau unul ce nu merita sa pupe pic de puscarie.

Uite ca eu nu pot sa fac diferentierea Becali, Iancu, Paszkany sau Copos. Nu mi se pare unul atat de deosebit incat sa il prefer drept raul cel mai mic. Daca ne luam dupa investitii, Paszkany oricum ar iesi primul. Ca atitudine, un Bucsaru bate tot. Ca strategie de formare si folosire a tinerilor jucatori, Mititelu e superior. Dar nu ma incanta unul atat de mult incat sa ii fac statuie in stadion. Acel afacerist mi-a oferit speranta ca am putea iesi din cercul asta nociv al fotbalului romanesc de interese (ati observat cum a fost sustinut Jiji de Porumboiu, Borcea sau Penescu?). A esuat chestia sau a fost o strategie becaliota, sincer nu ma mai intereseaza. Faptul ca nu am scapat de Becali e cel mai rau lucru, aia e singura chestiune care ma doare.

Nu va multumiti cu resturile lui Becali. Nimeni nu va cere sa fiti anti-Jiji, dar daca e sa fiti pro-Steaua, amintiti-va ca acest individ a incetat de mult sa mai joace un rol pozitiv in viata echipei noastre.

ronrichie02.03.2009 00:51

Pt ultimul user ce a postat:

Ba da tata, exact asta ne cereti voi: vreti sa ne bagati pe gat ca Gigi e satana, ca el e vinovat pt orice lucru din lumea asta, criza economica ori atunci cand iti arde becul din bucatarie... e uite ca unii gandesc, isi formeaza propriile lor pareri, nu se lasa manipulati... si concluzia e ca nu e dracul chiar atat de negru, comparativ cu ceilalti conducatori.

Alexandru H.02.03.2009 00:58

Ca sa folosesc o comparatie cu oi...

Faptul ca ignorati evidenta si va suspendati judecata de valoare nu inseamna ca aveti pareri sau ca nu va lasati manipulati. Uite, daca Becali comanda unei oi in saivan sa stea drepti si ea se intoarce cu fundul la el, nu inseamna ca oaia si-a exprimat opinia in mod liber, ci ca saraca e prea proasta ca sa inteleaga graiul gibono-uman.

«12347»